Treść lub zakres tego przetargu uległy zmianie. Zobacz opublikowaną do tego przetargu poprawkę.
To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2011-12-15
Rajcza: Dostawę MIĘSA I WĘDLIN do SPZOL w Rajczy przez okres 24 miesięcy, czyli od 01.01.2012 r. do 31.12.2013 r.
Numer ogłoszenia: 427754 - 2011; data zamieszczenia: 15.12.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 357040 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Samodzielny Publiczny Zakład Opiekuńczo Leczniczy, ul. Ujsolska 35, 34-370 Rajcza, woj. śląskie, tel. (033) 8643120, faks (033) 864 31 20.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawę MIĘSA I WĘDLIN do SPZOL w Rajczy przez okres 24 miesięcy, czyli od 01.01.2012 r. do 31.12.2013 r..
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy: mięsa i wędlin ( załącznik Nr 1 do formularza oferty ) dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opiekuńczo Leczniczego w Rajczy przez okres 24 miesięcy od 01 stycznia 2012 r. do 31 grudnia 2013 r. w niżej wymienionych ilościach i asortymencie: Lp. Nazwa asortymentu J.m. Ilość 1 Kiełbasa toruńska kg 802,00 2 Parówkowa kg 575,00 3 Kiełbasa szynkowa wieprz. kg 696,00 4 Kiełbasa żywiecka kg 560,00 5 Kiełbasa lunch m. kg 280,00 6 Szyneczka leśna kg 547,00 7 Szynka gotowana kg 288,00 8 Pieczeń staropolska kg 418,00 9 Salceson z indyka kg 518,00 10 Kaszanka kg 1008,00 11 Schab bez kości kg 1044,00 12 Łopatka wieprzowa b.k. kg 900,00 13 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 1000,00 14 Kości schabowe i żeberkowe kg 80,00 15 Mięso wołowe B .k . z łopatki woł. kg 840,00 16 Ozory wieprzowe kg 380,00 17 Wątroba wieprzowa kg 720,00 18 Płuca wieprzowe kg 380,00 19 Serca wieprzowe kg 380,00 20 Polędwica drobiowa kg. 278,00 21 Parówka wiedeńska kg. 575,00 22 Mortadela Kg. 380,00 23 Pasztet pieczony Kg. 350,00 mięso i wędliny winno być dostarczane do Zamawiającego w odpowiednich pojemnikach i przystosowanym do przewozu odpowiednim samochodzie dostawa mięsa i wędlin własnym transportem dostawcy..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.11.00 - Wołowina 15.11.40.00 - Podroby 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15.12.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁAD MIĘSNY "RAJCZA" EWA, JÓZEF I JACEK BARCIK SPÓŁKA JAWNA
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD MIĘSNY "RAJCZA" EWA, JÓZEF I JACEK BARCIK SPÓŁKA JAWNA
- Zakład Mięsny RAJCZA, Ewa, Józef i Jacek Barcik, Spółka Jawna 34 - 370 Rajcza 504 a, 34 - 370 Rajcza 504 a, 34-370 Rajcza, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 130207,83 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 151997,62
Oferta z najniższą ceną: 151997,62 / Oferta z najwyższą ceną: 151997,62
Waluta: PLN.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy mięsa i jego wyrobów dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku
- Sukcesywne dostawy świeżego mięsa i wędlin na potrzeby przygotowania konferencji i szkoleń oraz działalności komercyjnej Ośrodka Badawczo-Konferencyjnego IMPAN w Będlewie.
- Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin na potrzeby Powiatowej Bursy Szkolnej w Człuchowie
- Dostawa produktów żywnościowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Inwałdzie
- Sukcesywne dostawy wędlin do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie wraz z usługą transportu
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół Elektronicznych i Telekomunikacyjnych w Olsztynie przy ul. Bałtyckiej 37 a
więcej: Wołowina »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.