To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2009-12-14
Chojnice: dostawa mięsa i wędlin
Numer ogłoszenia: 428396 - 2009; data zamieszczenia: 14.12.2009
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 394274 - 2009r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Powiatowa Bursa dla Młodzieży Szkolnej, ul. Świętopełka 1, 89-620 Chojnice, woj. pomorskie, tel. 0-52 3972996, faks 0-52 3972996.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa mięsa i wędlin.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: L.p. PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA J.M. ILOŚĆ Cena netto St VAT Cena brutto Wartość brutto 1 filet z indyka wędzony kg 80 16,7 7% 17,87 1 429,60 2 Tatrzańska kg 60 13,1 7% 14,02 841,20 3 szynka domowa kg 70 15,6 7% 16,69 1 168,30 4 krakowska parzona kg 40 11,4 7% 12,20 488,00 5 Żywiecka kg 80 15,4 7% 16,48 1 318,40 6 szynka drobiowa miel kg 50 11,7 7% 12,52 626,00 7 mielonka wieprzowa kg 45 7,5 7% 8,03 361,35 8 polędwica drobiowa kg 50 10,9 7% 11,66 583,00 9 szynka z piersi indyka kg 80 19,8 7% 21,19 1 695,20 10 Polędwica sopocka kg 40 14,1 7% 15,09 603,60 11 wędliny drobiowe grube kg 35 10,7 7% 11,45 400,75 12 Biała kg 90 12,6 7% 13,48 1 213,20 13 parówki drobiowe kg 70 5,3 7% 5,67 396,90 14 parówki wieprzowe kg 100 6,9 7% 7,38 738,00 15 pasztetowa wieprzowa kg 55 8,7 7% 9,31 512,05 16 metka drobno mielona kg 45 9 7% 9,63 433,35 17 pieczeń wieprzowa kg 20 8,4 7% 8,99 179,80 18 Zwyczajna kg 250 8,2 7% 8,77 2 192,50 19 szynka wieprzowa kg 80 15,4 7% 16,48 1 318,40 20 ogonówka kg 55 11,4 7% 12,20 671,00 21 wędlina delikatesowa kg 100 16,4 7% 17,55 1 755,00 22 Wędlina sucha kg 40 19,4 7% 20,76 830,40 23 filet złocisty kg 65 12,5 7% 13,38 869,70 24 schab wieprzowy z/k kg 200 11,1 3% 11,43 2 286,00 25 schab wieprzowy b/k kg 350 15,4 3% 15,86 5 551,00 26 karkówka wiep. z/k kg 20 9,1 3% 9,37 187,40 27 karkówka wiep. b/k kg 250 11,7 3% 12,05 3 012,50 28 mięso wiep. b/k kg 100 9,6 3% 9,89 989,00 29 mięso wieprzowe b/k(szynka myszka) kg 250 14,2 3% 14,63 3 657,50 30 wołowina extra kg 10 21,9 3% 22,56 225,60 31 wątroba wieprzowa kg 10 3,7 3% 3,81 38,10 32 mięso mielone kg 320 9,4 7% 10,06 3 219,20 33 kości wołowe kg 10 1,9 3% 1,96 19,60 34 boczek surowy kg 80 8,1 3% 8,34 667,20 35 boczek wędzony paski kg 170 8,2 7% 8,77 1 490,90 36 kurczaki świeże kg 350 5,2 3% 5,36 1 876,00 37 filety z kurczaka-piersi kg 300 12,4 3% 12,77 3 831,00 38 pałki z kurczaka kg 500 6,5 3% 6,70 3 350,00 39 porcje rosołowe kg 600 2,1 3% 2,16 1 296,00 40 filety z indyka-piersi kg 300 15,2 3% 15,66 4 698,00 RAZEM 57 020,70.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .
II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 54438 PLN.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.12.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakłady Mięsne SKIBA Andrzej Skiba ulica Derdowskiego 23 89-600 Chojnice, ulica Derdowskiego 23, 89-600 Chojnice, kraj/woj. pomorskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 54438.00
- Oferta z najniższą ceną: 54438.00 oferta z najwyższą ceną: 54438.00
- Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z CHOJNIC
- Odbiór i zagospodarowanie odpadów o kodzie 19 12 10 tj. odpady palne (paliwo alternatywne), pochodzących z Zakładu Zagospodarowania Odpadów Nowy Dwór Sp. z o. o.
- Odbiór i zagospodarowanie odpadów o kodzie 19 12 10 tj.odpady palne (paliwo alternatywne) po przetworzeniu zmieszanych odpadów komunalnych o kodzie 20 03 01, pochodzących z ZZO Nowy Dwór Sp. z o. o.
- Dostawa i montaż tablic z nazwami ulic w mieście Chojnice - Etap III
- Wykonanie oznakowania poziomego na terenie powiatu chojnickiego
- Organizacja i prowadzenie Punktu Selektywnego Zbierania Odpadów Komunalnych (PSZOK) dla mieszkańców Gminy Chojnice
- Wykonanie remontu cząstkowego nawierzchni bitumicznych dróg powiatowych masą bitumiczną na gorąco. Część nr 1. Na terenie Gminy Brusy, Miasta Czersk oraz Gminy Czersk
więcej: przetargi w Chojnicach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy drobiu wykonywane sukcesywnie do 31.05.2026 r.
- Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin na potrzeby Powiatowej Bursy Szkolnej w Człuchowie
- "Sukcesywna dostawa produktów spożywczych na potrzeby Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 4 w Gdyni przy ul. Chwaszczyńska 26 "
- Dostawy mięsa i wędlin na potrzeby działu żywienia Domu Pomocy Społecznej "Pod Sosnami" w Pułtusku
- Dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkół w Prudniku
- Dostawa produktów żywnościowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Inwałdzie
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.