eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi KępnoWytworzenie i dostawa zestawów obiadowych, przystosowanych dla klientów Całodziennego Klubu Seniora w Kępnie, w okresie od 1 stycznia 2012 r. do 31 grudnia 2012 r

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-12-27

Kępno: Wytworzenie i dostawa zestawów obiadowych, przystosowanych dla klientów Całodziennego Klubu Seniora w Kępnie, w okresie od 1 stycznia 2012 r. do 31 grudnia 2012 r
Numer ogłoszenia: 438646 - 2011; data zamieszczenia: 27.12.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 319025 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miejsko-Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej, ul. ks. Piotra Wawrzyniaka 10, 63-600 Kępno, woj. wielkopolskie, tel. 062 7824767, faks 062 7824767.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Wytworzenie i dostawa zestawów obiadowych, przystosowanych dla klientów Całodziennego Klubu Seniora w Kępnie, w okresie od 1 stycznia 2012 r. do 31 grudnia 2012 r.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest: 1) Usługa obejmująca wytworzenie i dostawę zestawów obiadowych, przystosowanych dla klientów Całodziennego Klubu Seniora w Kępnie, mieszkańców miasta i gminy Kępno, w okresie od 1 stycznia 2012 r. do 31 grudnia 2012 r.; 2) Przez zestawy obiadowe przystosowane dla klientów Całodziennego Klubu Seniora w Kępnie, należy rozumieć posiłki dwudaniowe z napojem, obejmujące wymienione poniżej przykładowe składniki, zawierające co najmniej następującą gramaturę: a) zupa - 500 ml b) ziemniaki, kasza, ryż - 200 g, c) kluski - 270 g, d) mięso - 100 g, e) gulasz - 200 g, f) ryba - 120 g, g) naleśniki, placki ziemniaczane - 270 g, h) surówka - 100 g, i) warzywa na ciepło - 100 g, j) napój - 250 ml, skomponowane w następujących proporcjach: a) 5 razy w tygodniu - zupa, b) 3 x razy tygodniu - obiady mięsne. Zestawy te powinny uwzględniać rację pokarmową dla osób powyżej 60 roku życia. Posiłki powinny być urozmaicone, sporządzone z pełnowartościowych produktów. Dany rodzaj posiłku nie powinien powtarzać się w ciągu 10 dni; 3) Szacunkowa miesięczna liczba zestawów obiadowych występująca w trzech wariantach wynosi: a) 699 pełnych zestawów obiadowych, tj. - zupa, drugie danie i napój, b) 60 częściowych zestawów obiadowych, tj. - drugie danie i napój, c) 20 częściowych zestawów obiadowych, tj. - zupa. Całkowita szacunkowa wielkość zamówienia, tj. liczba zestawów obiadowych w skali roku wynosi: a) 8.388 pełnych zestawów obiadowych, tj. - zupa, drugie danie i napój, b) 720 częściowych zestawów obiadowych, tj. - drugie danie i napój, c) 240 częściowych zestawów obiadowych, tj. - zupa; 4) Zamawiający zastrzega sobie prawo do zlecania liczby zestawów obiadowych w wymiarze odpowiadającym rzeczywistym dziennym potrzebom klientom klubu seniora, tj. w zależności od frekwencji w różnej ilości miesięcznie, jednak liczba całkowita zestawów nie może przekroczyć wartości określonej w pkt 3. Wykonawcy nie przysługują wobec zamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu dostarczenia mniejszej ilości zestawów obiadowych niż określona w pkt 3 oraz w § 3 ust. 1 umowy; 5) W ramach wykonywanej usługi wykonawca zobowiązany będzie dostarczyć zestawy obiadowe w stanie gotowym do spożycia, własnym środkiem transportu, w specjalistycznych termosach gwarantujących utrzymanie odpowiedniej temperatury oraz jakości przywożonych posiłków, do siedziby Klubu, tj. 63-600 Kępno, Al. Marcinkowskiego 13a, przez 5 dni w tygodniu od poniedziałku do piątku, oprócz dni świątecznych na godz. 1200; 6) Rozliczenie za wytworzone i dostarczone zestawy obiadowe będzie dokonywane na podstawie liczby rzeczywiście zrealizowanych zamówień; 7) Szczegółowy zakres przedmiotu zmówienia określony został we wzorze umowy na zał. nr 5 do SIWZ.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.12.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • MISONI s.c., P. Mastej & B. Mastej, Rzetnia 107, 63-600 Kępno, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 72222,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 77057,04

  • Oferta z najniższą ceną: 77057,04 / Oferta z najwyższą ceną: 77968,32

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.