Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu
Og³oszenie z dnia 2017-03-15
Og³oszenie nr 44168 - 2017 z dnia 2017-03-15 r.
W³oc³awek: Dostawy ró¿nych artyku³ów spo¿ywczych i pieczywa dla Miejskiej Jad³odajni "U ¦wiêtego Antoniego" we W³oc³awku
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU -
Dostawy
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej
nie
Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mog± ubiegaæ siê wy³±cznie zak³ady pracy chronionej oraz wykonawcy, których dzia³alno¶æ, lub dzia³alno¶æ ich wyodrêbnionych organizacyjnie jednostek, które bêd± realizowa³y zamówienie, obejmuje spo³eczn± i zawodow± integracjê osób bêd±cych cz³onkami grup spo³ecznie marginalizowanych
nie
Nale¿y podaæ minimalny procentowy wska¼nik zatrudnienia osób nale¿±cych do jednej lub wiêcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy ni¿ 30%, osób zatrudnionych przez zak³ady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
Postêpowanie przeprowadza centralny zamawiaj±cy
nie
Postêpowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiaj±cy powierzy³/powierzyli przeprowadzenie postêpowanianie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiaj±cy powierzy³/powierzyli prowadzenie postêpowania:Postêpowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiaj±cych
nie
Je¿eli tak, nale¿y wymieniæ zamawiaj±cych, którzy wspólnie przeprowadzaj± postêpowanie oraz podaæ adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:
Postêpowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiaj±cymi z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej
nie
W przypadku przeprowadzania postêpowania wspólnie z zamawiaj±cymi z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej - maj±ce zastosowanie krajowe prawo zamówieñ publicznych:Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Gmina Miasto W³oc³awek - Miejska Jad³odajnia "U ¦wiêtego Antoniego", krajowy numer identyfikacyjny
34083363300000, ul.
ul. ¦w. Antoniego
11,
87800
W³oc³awek, woj.
kujawsko-pomorskie, pañstwo
Polska, tel.
544 110 380, e-mail
jadlodajnia@op.pl, faks
544 110 380.
Adres strony internetowej (URL): http://bip.jadlodajniawloclawek.pl/
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Administracja samorz±dowa
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (je¿eli dotyczy):
Podzia³ obowi±zków miêdzy zamawiaj±cymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postêpowania, w tym
w przypadku wspólnego przeprowadzania postêpowania z zamawiaj±cymi z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiaj±cych jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postêpowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postêpowania odpowiadaj± pozostali zamawiaj±cy, czy zamówienie bêdzie udzielane przez ka¿dego z zamawiaj±cych indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozosta³ych zamawiaj±cych):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pe³ny i bezpo¶redni dostêp do dokumentów z postêpowania mo¿na uzyskaæ pod adresem (URL)
nie
Adres strony internetowej, na której zamieszczona bêdzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
tak
http://bip.jadlodajniawloclawek.pl/
Dostêp do dokumentów z postêpowania jest ograniczony - wiêcej informacji mo¿na uzyskaæ pod adresem
nie
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu nale¿y przesy³aæ:
Elektronicznie
nie
adres
Dopuszczone jest przes³anie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu w inny sposób:
nie
Wymagane jest przes³anie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu w inny sposób:
tak
Inny sposób:
Ofertê nale¿y z³o¿yæ w formie pisemnej.
Adres:
Miejska Jad³odajnia "U ¦wiêtego Antoniego", ul. ¦w. Antoniego 11, 87-800 W³oc³awek, Biuro I piêtro
Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzêdzi i urz±dzeñ lub formatów plików, które nie s± ogólnie dostêpne
nie
Nieograniczony, pe³ny, bezpo¶redni i bezp³atny dostêp do tych narzêdzi mo¿na uzyskaæ pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawy ró¿nych artyku³ów spo¿ywczych i pieczywa dla Miejskiej Jad³odajni "U ¦wiêtego Antoniego" we W³oc³awku
Numer referencyjny: MJ.AZ.2420-02/2017
Przed wszczêciem postêpowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
nie
II.2) Rodzaj zamówienia: dostawy
II.3) Informacja o mo¿liwo¶ci sk³adania ofert czê¶ciowych
Zamówienie podzielone jest na czê¶ci:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu mo¿na sk³adaæ w odniesieniu do:
wszystkich czê¶ci
II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielko¶æ, zakres, rodzaj i ilo¶æ dostaw, us³ug lub robót budowlanych lub okre¶lenie zapotrzebowania i wymagañ ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - okre¶lenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, us³ugê lub roboty budowlane: 1. Przedmiotem zamówienia s± dostawy RÓ¯NYCH ARTYKU£ÓW SPO¯YWCZYCH I PIECZYWA dla Miejskiej Jad³odajni "U ¦wiêtego Antoniego": Czê¶æ I zamówienia (ró¿ne produkty): a) Syrop owocowy o smaku malinowym, wi¶niowym, truskawkowym lub pomarañczowym, s³odzony cukrem ( bez substancji s³odz±cych ) o stopniu rozcieñczenia 1 : 9 w opakowaniu szklanym lub plastikowym od 1,5 l do 5 l z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilo¶æ: 400 litrów, b) Syrop owocowy o smaku malinowym, wi¶niowym, truskawkowym lub pomarañczowym, s³odzony cukrem ( bez substancji s³odz±cych ) o stopniu rozcieñczenia 1 : 9 w opakowaniu szklanym lub plastikowym od 0,4 l do 1,2 l z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilo¶æ: 80 litrów, c) Ry¿ bia³y w opakowaniu papierowym od 0,5 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 2400 kilogramów, d) Kasza manna w opakowaniu papierowym lub foliowym od 0,4 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 270 kilogram, e) M±ka pszenna typ 450 - w opakowaniu papierowym do 25 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 3500 kilogramów, f) M±ka ziemniaczana - w opakowaniu od 0,5 kg do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 30 kilogramów, g) Kasza gryczana - w opakowaniu papierowym lub foliowym od 0,4 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 900 kilogramów, h) Olej ro¶linny - rafinowany, rzepakowy, w opakowaniu plastikowym od 0,5 l do 1 l, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilo¶æ: 750 litrów, i) Olej ro¶linny - rafinowany, rzepakowy, w opakowaniu plastikowym od 3 l do 10 l, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilo¶æ: 900 litrów, j) Majonez, wysokot³uszczowy o minimalnej zawarto¶ci t³uszczu 63 %, w opakowaniu od 1,0 kg do 5,0 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 210 kilogramów, k) Majonez, wysokot³uszczowy o minimalnej zawarto¶ci t³uszczu 63 %, w opakowaniu od 0,25 kg do 0,8 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 200 kilogramów, l) Makaron ¶widerki - niegotowany, w opakowaniu od 0,4 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 3500 kilogramów, m) Makaron muszelki, niegotowany, w opakowaniu od 0,4 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 650 kilogramów, n) Makaron kolanka, niegotowany, w opakowaniu od 0,4 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 650 kilogramów, o) Makaron nitki - niegotowany, w opakowaniu od 0,4 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 30 kilogramów, p) Makaron spaghetti d³ugi, zawieraj±cy pszenicê durum lub m±kê pszenn± - semolinê, w opakowaniu od 0,4 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 400 kilogramów, q) Kawa zbo¿owa typu Inka, sypana, rozpuszczalna, bezkofeinowa w opakowaniu od 100 g do 150 g, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 50 kilogramów, r) Zupa pieczarkowa w proszku o zawarto¶ci pieczarki suszonej minimum 1,4%, w opakowaniu od 1 kg do 5 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 60 kilogramów, s) Przyprawa w p³ynie - w opakowaniu do 6 l, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilo¶æ: 820 litrów, t) Kwasek cytrynowy - bia³y, kryszta³, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 30 kilogramów, u) Cukier waniliowy - bia³y, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 30 kilogramów, v) Kasza jêczmienna - w opakowaniu papierowym od 0,5 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1300 kilogramów, w) Przyprawa do drobiu - w opakowaniu do 1,5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 70 kilogramów, x) Majeranek - suszony, rozkruszony, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 25 kilogramów, y) Przyprawa jarzynowa - sypka, w opakowaniu do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 600 kilogramów, z) ¯urek - w p³ynie, w butelkach plastikowych lub szklanych od 0,4 l do 10 l, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilo¶æ: 800 litrów, aa) Herbata li¶ciasta - czarna, w opakowaniu od 80 g do 100 g, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 30 kilogramów, bb) Herbata miêta - w torebkach, pakowanych po 20 szt., opakowanie minimum 20 g, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 80 kilogramów, cc) Cukier bia³y - sypki, z buraków cukrowych, kryszta³, w opakowaniach papierowych od 1 kg do 25 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 2200 kilogramów, dd) Pieprz czarny - mielony, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 90 kilogramów, ee) Sól spo¿ywcza - jodowana, warzona, drobna, w opakowaniu do 25 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1600 kilogramów, ff) Musztarda sto³owa - w opakowaniu szklanym lub plastikowym do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 200 kilogramów, gg) Ocet spo¿ywczy spirytusowy, 10%, opakowanie plastikowe lub szklane od 0,5 l do 1 l z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilo¶æ: 150 litrów, hh) Sos pieczeniowy - ciemny, w proszku, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 20 kilogramów, ii) Sos grzybowy - w proszku, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 20 kilogramów, jj) Papryka s³odka - mielona, sproszkowana, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 30 kilogramów, kk) Papryka ostra - mielona, sproszkowana, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 10 kilogramów, ll) Czosnek granulowany - w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 50 kilogramów, mm) Oregano - w opakowaniu do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1 kilogram, nn) Li¶æ laurowy - ca³y, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 10 kilogramów, oo) Ziele angielskie - czarne, ca³e ziarenka w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 20 kilogramów, pp) ¯elatyna spo¿ywcza - w opakowaniu od 25 g do 100 g, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 8 kilogramów, qq) Mieszanka warzywna do zup i sosów - suszona, sk³adaj±ca siê z minimum czterech nastêpuj±cych sk³adników: marchew, pietruszka, por, seler; w opakowaniu foliowym lub papierowym od 0,5 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 900 kilogramów, rr) Puree ziemniaczane - w p³atkach ziemniaczanych lub w proszku, minimalny przyrost produktu w stosunku do masy puree 6 - krotny, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 300 kilogramów, ss) Chrzan tarty - na kwasku cytrynowym, w opakowaniu szklanym lub plastikowym do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 100 kilogramów. Czê¶æ II zamówienia (jaja): a) Jaja kurze - ca³e klasa A, minimalna waga jajka 63 g; jednostka miary: sztuka, ilo¶æ: 20000 sztuk. Czê¶æ III zamówienia (warzywa przetworzone): a) Mus jab³kowy (jab³ka kostka z cynamonem) w opakowaniu szklanym lub plastikowym, od 0,5 kg do 15 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 800 kilogramów, b) Szczaw konserwowy ( li¶cie bez ³odyg ) w opakowaniu szklanym, foliowym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,8 kg do 15 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku); ilo¶æ: 600 kilogramów, c) Ogórki konserwowe w opakowaniu szklanym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,4 kg do 15 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 800 kilogramów, d) Groszek konserwowy w opakowaniu metalowym ( puszka ), masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 0,4 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 80 kilogramów, e) Groszek konserwowy w opakowaniu metalowym ( puszka ), masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,5 kg do 15 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 800 kilogramów, f) Papryka konserwowa w opakowaniu szklanym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,3 kg do 2 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 250 kilogramów, g) Kukurydza konserwowa w opakowaniu metalowym ( puszka ), masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 50 kilogramów, h) Koncentrat pomidorowy 30 % w opakowaniu szklanym lub metalowym, od 1,10 kg do 5,0 kg, o warto¶ci energetycznej minimum 90 kcal/100 g; o minimalnej warto¶ci od¿ywczej: bia³ko 5 g/100 g, wêglowodany 1,5g/100 g, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1000 kilogramów, i) Koncentrat pomidorowy 30 % w opakowaniu szklanym lub metalowym, od 0,5 kg do 1,0 kg, o warto¶ci energetycznej minimum 90 kcal/100 g; o minimalnej warto¶ci od¿ywczej: bia³ko 5 g/100 g, wêglowodany 1,5g/100 g, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 500 kilogramów, j) Sa³atka z pomidora zielonego w opakowaniu szklanym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,4 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 450 kilogramów, k) Sa³atka wielowarzywna w opakowaniu szklanym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,4 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 450 kilogramów, l) Ananas, plastry w syropie, w opakowaniu metalowym ( puszka ), masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 20 kilogramów, m) Brzoskwinie, po³ówki w syropie, w opakowaniu metalowym ( puszka ), masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 20 kilogramów, n) Oliwki czarne drylowane w opakowaniu szklanym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 1,0 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 20 kilogramów, o) Oliwki zielone drylowane w opakowaniu szklanym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 1,0 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ 5 kilogramów, p) Pieczarki marynowane w opakowaniu szklanym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 1,0 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 10 kilogramów. Czê¶æ IV zamówienia (pieczywo): a) Chleb pszenno - ¿ytni - ¶wie¿y, tj. wypiekany nie wcze¶niej ni¿ dwana¶cie godzin przed dostaw±, krojony, w opakowaniu foliowym od 500 g do 600 g (minimalna ilo¶æ kromek w bochenku 22 szt.); jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 8500 kilogramów, b) Bu³ka pszenna - ¶wie¿a, okr±g³a 50g; jednostka miary: sztuka, ilo¶æ: 20000 sztuk, c) Bu³ka pszenno - ¿ytnia z ziarnami - ¶wie¿a okr±g³a 50 g; jednostka miary: sztuka, ilo¶æ: 16000 sztuk, d) Bu³ka pszenna - ¶wie¿a, okr±g³a 90g; jednostka miary: sztuka, ilo¶æ: 600 sztuk, e) Bu³ka tarta - pszenna, w opakowaniu od 0,50 kg do 5 kg; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1100 kilogramów. 2. Jako¶æ wymienionego wy¿ej asortymentu nie mo¿e odbiegaæ od jako¶ci towaru dostêpnego w ogólnej sieci handlowej. 3. Wykonawca zapewnia transport RÓ¯NYCH ARTYKU£ÓW SPO¯YWCZYCH I PIECZYWA do magazynu w siedzibie zamawiaj±cego na w³asny koszt, dlatego cena oferty musi zawieraæ koszty transportu i roz³adunku. 4. Transport przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 musi odbywaæ siê w warunkach spe³niaj±cych wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jad³odajni "U ¦wiêtego Antoniego" przy ul. ¦w. Antoniego 11 we W³oc³awku. 6. Ilo¶æ przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 mo¿e ulec zmianie warto¶ciowo maksymalnie o minus 15 % ogó³em od warto¶ci umowy na dostawy w/w przedmiotu zamówienia. 7. Zamawiaj±cy bêdzie zamawia³ okre¶lon± partiê towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpó¼niej do godziny 13:00. 8. Dostawy bêd± odbywaæ siê sukcesywnie przez okres obowi±zywania umowy, ilo¶ciowo wed³ug zapotrzebowania zamawiaj±cego: - dla czê¶ci I i III zamówienia - nie czê¶ciej ni¿ jeden raz w tygodniu ka¿dorazowo od godziny 7:00 do godziny 10:00, z zastrze¿eniem pkt. III/1/rr - puree ziemniaczane - nie czê¶ciej ni¿ trzy razy w okresie obowi±zywania umowy do godz. 10:00, - dla czê¶ci II zamówienia - nie czê¶ciej ni¿ dwa razy w tygodniu ka¿dorazowo od godziny 7:00 do godziny 9:00, - dla czê¶ci IV zamówienia - nie czê¶ciej ni¿ sze¶æ razy w tygodniu ka¿dorazowo od godziny 7:00 do godziny 7:30. W przypadku stwierdzenia w trakcie odbioru dostawy braków ilo¶ciowych i jako¶ciowych Wykonawca dostarcza towar wolny od wad jako¶ciowych i uzupe³nienia braki ilo¶ciowe: w terminie do dwóch godzin od momentu zg³oszenia reklamacji. 9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadaæ parametrom ilo¶ciowym i jako¶ciowym okre¶lonym przez zamawiaj±cego. Pozosta³e kody CPV: 15332400-8, 15.80.00.00 - Ró¿ne produkty spo¿ywcze , 15811000-6, 15811100-7, 15811400-0.
II.5) G³ówny kod CPV: 15800000-6
Dodatkowe kody CPV:15830000-5, 15851100-9, 15860000-4, 15870000-7, 15871110-8, 15871250-1, 15871270-7, 15871273-8, 15872000-1, 15872400-5, 15600000-4, 15612100-2, 15400000-2, 15411200-4, 15300000-1, 15310000-4, 15312000-8, 03212000-0, 03142500-3, 15300000-1, 15330000-0, 15331000-7, 15331136-9, 15331400-1, 15331425-2, 15331450-6, 15331460-9, 15331462-3, 15331470-2, 15331500-2
II.6) Ca³kowita warto¶æ zamówienia (je¿eli zamawiaj±cy podaje informacje o warto¶ci zamówienia):
Warto¶æ bez VAT:
Waluta:
(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa ca³kowita maksymalna warto¶æ w ca³ym okresie obowi±zywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)
II.7) Czy przewiduje siê udzielenie zamówieñ, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: nie
II.8) Okres, w którym realizowane bêdzie zamówienie lub okres, na który zosta³a zawarta umowa ramowa lub okres, na który zosta³ ustanowiony dynamiczny system zakupów:
Okres w miesi±cach: 9
II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIA£U W POSTÊPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia okre¶lonej dzia³alno¶ci zawodowej, o ile wynika to z odrêbnych przepisów
Okre¶lenie warunków:
Zamawiaj±cy nie wyznacza szczegó³owego warunku w tym zakresie.
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Okre¶lenie warunków:
Zamawiaj±cy nie wyznacza szczegó³owego warunku w tym zakresie.
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolno¶æ techniczna lub zawodowa
Okre¶lenie warunków:
Zamawiaj±cy nie wyznacza szczegó³owego warunku w tym zakresie.
Zamawiaj±cy wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu imion i nazwisk osób wykonuj±cych czynno¶ci przy realizacji zamówienia wraz z informacj± o kwalifikacjach zawodowych lub do¶wiadczeniu tych osób:
nie
Informacje dodatkowe:
III.2.1) Podstawy wykluczenia okre¶lone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiaj±cy przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp
tak
Zamawiaj±cy przewiduje nastêpuj±ce fakultatywne podstawy wykluczenia:
(podstawa wykluczenia okre¶lona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp)
O¶wiadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spe³nianiu warunków udzia³u w postêpowaniu
tak
O¶wiadczenie o spe³nianiu kryteriów selekcji
nie
Odpis z w³a¶ciwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o dzia³alno¶ci gospodarczej, je¿eli odrêbne przepisy wymagaj± wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt. 1 ustawy.
III.5) WYKAZ O¦WIADCZEÑ LUB DOKUMENTÓW SK£ADANYCH PRZEZ WYKONAWCÊ W POSTÊPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNO¦CI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZPIII.5.1) W ZAKRESIE SPE£NIANIA WARUNKÓW UDZIA£U W POSTÊPOWANIU:
III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
DOKUMENTY WYMAGANE NA DZIEÑ OTWARCIA OFERT: 1) Wype³niony i podpisany formularz ofertowy. 2) Wype³niony i podpisany formularz cenowy. 3) O¶wiadczenie sk³adane na podstawie art. 25a ust. 1 ustawy dotycz±ce spe³niania warunków udzia³u w postêpowaniu i kryteriów selekcji. 4) O¶wiadczenie sk³adane na podstawie art. 25a ust. 1 ustawy dotycz±ce przes³anek wykluczenia z postêpowania. 6) Pe³nomocnictwa osób podpisuj±cych ofertê do podejmowania zobowi±zañ w imieniu wykonawcy sk³adaj±cego ofertê, o ile nie wynikaj± z przepisów prawa lub innych dokumentów. DOKUMENTY WYMAGANE PO OTWARCIU OFERT: 7) O¶wiadczenie sk³adane na podstawie art. 24 ust. 11 ustawy o przynale¿no¶ci lub braku przynale¿no¶ci do tej samej grupy kapita³owej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy. Wraz ze z³o¿eniem o¶wiadczenia, wykonawca mo¿e przedstawiæ dowody, ¿e powi±zania z innym wykonawc± nie prowadz± do zak³ócenia konkurencji w postêpowaniu o udzielenie zamówienia. Niniejsze o¶wiadczenie wykonawca przekazuje Zamawiaj±cemu BEZ JEGO WEZWANIA w terminie 3 DNI od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji podanych na otwarciu ofert, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiaj±cy ¿±da wniesienia wadium:
nie
IV.1.3) Przewiduje siê udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
nie
IV.1.4) Wymaga siê z³o¿enia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub do³±czenia do ofert katalogów elektronicznych:
nie
Dopuszcza siê z³o¿enie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub do³±czenia do ofert katalogów elektronicznych:
nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga siê z³o¿enia oferty wariantowej:
nie
Dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej
nie
Z³o¿enie oferty wariantowej dopuszcza siê tylko z jednoczesnym z³o¿eniem oferty zasadniczej:
nie
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostan± zaproszeni do udzia³u w postêpowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z og³oszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa bêdzie zawarta:
Czy przewiduje siê ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
nie
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
nie
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza siê z³o¿enie ofert w formie katalogów elektronicznych:
nie
Przewiduje siê pobranie ze z³o¿onych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporz±dzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
nie
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z og³oszeniem) nie
Nale¿y wskazaæ elementy, których warto¶ci bêd± przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje siê ograniczenia co do przedstawionych warto¶ci, wynikaj±ce z opisu przedmiotu zamówienia:
nie
Nale¿y podaæ, które informacje zostan± udostêpnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki bêdzie termin ich udostêpnienia:
Informacje dotycz±ce przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postêpowania w toku aukcji elektronicznej i jakie bêd± warunki, na jakich wykonawcy bêd± mogli licytowaæ (minimalne wysoko¶ci post±pieñ):
Informacje dotycz±ce wykorzystywanego sprzêtu elektronicznego, rozwi±zañ i specyfikacji technicznych w zakresie po³±czeñ:
Wymagania dotycz±ce rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Aukcja wieloetapowa
etap nr | czas trwania etapu |
Czy wykonawcy, którzy nie z³o¿yli nowych post±pieñ, zostan± zakwalifikowani do nastêpnego etapu: nie
Warunki zamkniêcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 100 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
nie
IV.3) Negocjacje z og³oszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z og³oszeniem
Minimalne wymagania, które musz± spe³niaæ wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrze¿enie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstêpnych bez przeprowadzenia negocjacji nie
Przewidziany jest podzia³ negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: nie
Nale¿y podaæ informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbê etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagañ zamawiaj±cego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysoko¶ci nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwi±zania stanowi±ce podstawê do sk³adania ofert, je¿eli zamawiaj±cy przewiduje nagrody:
Wstêpny harmonogram postêpowania:
Podzia³ dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwi±zañ: nie
Nale¿y podaæ informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiuj±ce minimalne wymagania, którym musz± odpowiadaæ wszystkie oferty:
Podzia³ negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegaj±cych negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
nie
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której bêdzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostêpny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotycz±ce rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urz±dzeñ informatycznych:
Sposób postêpowania w toku licytacji elektronicznej, w tym okre¶lenie minimalnych wysoko¶ci post±pieñ:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Licytacja wieloetapowa
etap nr | czas trwania etapu |
Wykonawcy, którzy nie z³o¿yli nowych post±pieñ, zostan± zakwalifikowani do nastêpnego etapu: nie Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamkniêcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostan± wprowadzone do tre¶ci zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotycz±ce zabezpieczenia nale¿ytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje siê istotne zmiany postanowieñ zawartej umowy w stosunku do tre¶ci oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak
Nale¿y wskazaæ zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Zamawiaj±cy przewiduje mo¿liwo¶æ dokonania istotnych zmian postanowieñ zawartej umowy w stosunku do tre¶ci oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy na podstawie art. 144 ust. 1 ustawy, a w szczególno¶ci w przypadkach okre¶lonych w § 6 wzoru umowy stanowi±cej za³±cznik nr 6 do SIWZ: 1. W przypadku zmiany urzêdowej stawki podatku VAT na artyku³y wymienione w formularzu cenowym, stanowi±cym za³±cznik nr 2 do umowy, Wykonawca niezw³ocznie i pisemnie powiadamia o tym fakcie Zamawiaj±cego, przytaczaj±c podstawê prawn±. 2. Zamawiaj±cy zastrzega sobie prawo do uwzglêdnienia zmiany urzêdowej stawki podatku VAT na artyku³y wymienione w formularzu cenowym, stanowi±cym za³±cznik nr 2 do umowy w przypadku, kiedy zmiany te s± korzystne dla zamawiaj±cego lub nie mo¿na by³o ich przewidzieæ w chwili sk³adania oferty przez Wykonawcê. W przypadku zmian, o których stanowi pkt 1 w trakcie obowi±zywania umowy, zmiana stawek podatku VAT na artyku³y wymienione w formularzu cenowym, stanowi±cym za³±cznik nr 2 do umowy, nastêpuje z dniem wej¶cia w ¿ycie stosownych przepisów w tym zakresie, z zastrze¿eniem pkt. 1 i 4. 4. Zmiana postanowieñ zawartej umowy mo¿e nast±piæ za zgod± obu stron wyra¿on± na pi¶mie pod rygorem niewa¿no¶ci - z zastrze¿eniem pkt 5. 5. Zakazuje siê istotnych zmian postanowieñ zawartej umowy w stosunku do tre¶ci oferty, na podstawie której dokonano wyboru Wykonawcy, za wyj±tkiem zmian przewidzianych w pkt 1 - 3.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostêpniania informacji o charakterze poufnym (je¿eli dotyczy):
Zamawiaj±cy informuje, i¿ zgodnie z art. 8 w zwi±zku z art. 96 ust. 3 ustawy Prawo zamówieñ publicznych, oferty sk³adane w postêpowaniu o udzielenie zamówienia publicznego s± jawne i podlegaj± udostêpnieniu od chwili ich otwarcia, z wyj±tkiem informacji stanowi±cych tajemnicê przedsiêbiorstwa w rozumieniu ustawy dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji, je¶li Wykonawca w terminie sk³adania ofert zastrzeg³, ¿e ne mog± one byæ udostêpniane i jednocze¶nie wykaza³, i¿ zastrze¿one informacje stanowi± tajemnicê przedsiêbiorstwa. Wykonawca nie mo¿e zastrzec informacji, o których mowa w at. 86 ust. 4 ustawy Prawo zamówieñ publicznych.
¦rodki s³u¿±ce ochronie informacji o charakterze poufnym
Zamawiaj±cy informuje, i¿ zgodnie z art. 8 w zwi±zku z art. 96 ust. 3 ustawy Prawo zamówieñ publicznych, oferty sk³adane w postêpowaniu o udzielenie zamówienia publicznego s± jawne i podlegaj± udostêpnieniu od chwili ich otwarcia, z wyj±tkiem informacji stanowi±cych tajemnicê przedsiêbiorstwa w rozumieniu ustawy dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji, je¶li Wykonawca w terminie sk³adania ofert zastrzeg³, ¿e ne mog± one byæ udostêpniane i jednocze¶nie wykaza³, i¿ zastrze¿one informacje stanowi± tajemnicê przedsiêbiorstwa. Wykonawca nie mo¿e zastrzec informacji, o których mowa w at. 86 ust. 4 ustawy Prawo zamówieñ publicznych.
IV.6.2) Termin sk³adania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu:
Data: 23/03/2017, godzina: 11:30,
Skrócenie terminu sk³adania wniosków, ze wzglêdu na piln± potrzebê udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z og³oszeniem):
nie
Wskazaæ powody:
Jêzyk lub jêzyki, w jakich mog± byæ sporz±dzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu
> Oferty nale¿y sporz±dziæ w jêzyku polskim. Dokumenty sporz±dzone w jêzyku obcym s± sk³adane wraz z t³umaczeniem na jêzyk polski.
IV.6.3) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert)
IV.6.4) Przewiduje siê uniewa¿nienie postêpowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania ¶rodków pochodz±cych z bud¿etu Unii Europejskiej oraz niepodlegaj±cych zwrotowi ¶rodków z pomocy udzielonej przez pañstwa cz³onkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które mia³y byæ przeznaczone na sfinansowanie ca³o¶ci lub czê¶ci zamówienia: nie
IV.6.5) Przewiduje siê uniewa¿nienie postêpowania o udzielenie zamówienia, je¿eli ¶rodki s³u¿±ce sfinansowaniu zamówieñ na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiaj±cy zamierza³ przeznaczyæ na sfinansowanie ca³o¶ci lub czê¶ci zamówienia, nie zosta³y mu przyznane nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
ZA£¡CZNIK I - INFORMACJE DOTYCZ¡CE OFERT CZʦCIOWYCH
Czê¶æ nr: 1
Nazwa: Ró¿ne produkty
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielko¶æ, zakres, rodzaj i ilo¶æ dostaw, us³ug lub robót budowlanych lub okre¶lenie zapotrzebowania i wymagañ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - okre¶lenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, us³ugê lub roboty budowlane:Syrop owocowy o smaku malinowym, wi¶niowym, truskawkowym lub pomarañczowym, s³odzony cukrem ( bez substancji s³odz±cych ) o stopniu rozcieñczenia 1 : 9 w opakowaniu szklanym lub plastikowym od 1,5 l do 5 l z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilo¶æ: 400 litrów,
b) Syrop owocowy o smaku malinowym, wi¶niowym, truskawkowym lub pomarañczowym, s³odzony cukrem ( bez substancji s³odz±cych ) o stopniu rozcieñczenia 1 : 9 w opakowaniu szklanym lub plastikowym od 0,4 l do 1,2 l z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilo¶æ: 80 litrów,
c) Ry¿ bia³y w opakowaniu papierowym od 0,5 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 2400 kilogramów,
d) Kasza manna w opakowaniu papierowym lub foliowym od 0,4 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 270 kilogram,
e) M±ka pszenna typ 450 - w opakowaniu papierowym do 25 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 3500 kilogramów,
f) M±ka ziemniaczana - w opakowaniu od 0,5 kg do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 30 kilogramów,
g) Kasza gryczana - w opakowaniu papierowym lub foliowym od 0,4 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 900 kilogramów,
h) Olej ro¶linny - rafinowany, rzepakowy, w opakowaniu plastikowym od 0,5 l do 1 l, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilo¶æ: 750 litrów,
i) Olej ro¶linny - rafinowany, rzepakowy, w opakowaniu plastikowym od 3 l do 10 l, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilo¶æ: 900 litrów,
j) Majonez, wysokot³uszczowy o minimalnej zawarto¶ci t³uszczu 63 %, w opakowaniu od 1,0 kg do 5,0 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 210 kilogramów,
k) Majonez, wysokot³uszczowy o minimalnej zawarto¶ci t³uszczu 63 %, w opakowaniu od 0,25 kg do 0,8 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 200 kilogramów,
l) Makaron ¶widerki - niegotowany, w opakowaniu od 0,4 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 3500 kilogramów,
m) Makaron muszelki, niegotowany, w opakowaniu od 0,4 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 650 kilogramów,
n) Makaron kolanka, niegotowany, w opakowaniu od 0,4 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 650 kilogramów,
o) Makaron nitki - niegotowany, w opakowaniu od 0,4 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 30 kilogramów,
p) Makaron spaghetti d³ugi, zawieraj±cy pszenicê durum lub m±kê pszenn± - semolinê, w opakowaniu od 0,4 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 400 kilogramów,
q) Kawa zbo¿owa typu Inka, sypana, rozpuszczalna, bezkofeinowa w opakowaniu od 100 g do 150 g, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 50 kilogramów,
r) Zupa pieczarkowa w proszku o zawarto¶ci pieczarki suszonej minimum 1,4%, w opakowaniu od 1 kg do 5 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 60 kilogramów,
s) Przyprawa w p³ynie - w opakowaniu do 6 l, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilo¶æ: 820 litrów,
t) Kwasek cytrynowy - bia³y, kryszta³, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 30 kilogramów,
u) Cukier waniliowy - bia³y, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 30 kilogramów,
v) Kasza jêczmienna - w opakowaniu papierowym od 0,5 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1300 kilogramów,
w) Przyprawa do drobiu - w opakowaniu do 1,5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 70 kilogramów,
x) Majeranek - suszony, rozkruszony, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 25 kilogramów,
y) Przyprawa jarzynowa - sypka, w opakowaniu do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 600 kilogramów,
z) ¯urek - w p³ynie, w butelkach plastikowych lub szklanych od 0,4 l do 10 l, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilo¶æ: 800 litrów,
aa) Herbata li¶ciasta - czarna, w opakowaniu od 80 g do 100 g, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 30 kilogramów,
bb) Herbata miêta - w torebkach, pakowanych po 20 szt., opakowanie minimum 20 g, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 80 kilogramów,
cc) Cukier bia³y - sypki, z buraków cukrowych, kryszta³, w opakowaniach papierowych od 1 kg do 25 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 2200 kilogramów,
dd) Pieprz czarny - mielony, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 90 kilogramów,
ee) Sól spo¿ywcza - jodowana, warzona, drobna, w opakowaniu do 25 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1600 kilogramów,
ff) Musztarda sto³owa - w opakowaniu szklanym lub plastikowym do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 200 kilogramów,
gg) Ocet spo¿ywczy spirytusowy, 10%, opakowanie plastikowe lub szklane od 0,5 l do 1 l z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilo¶æ: 150 litrów,
hh) Sos pieczeniowy - ciemny, w proszku, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 20 kilogramów,
ii) Sos grzybowy - w proszku, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 20 kilogramów,
jj) Papryka s³odka - mielona, sproszkowana, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 30 kilogramów,
kk) Papryka ostra - mielona, sproszkowana, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 10 kilogramów,
ll) Czosnek granulowany - w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 50 kilogramów,
mm) Oregano - w opakowaniu do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1 kilogram,
nn) Li¶æ laurowy - ca³y, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 10 kilogramów,
oo) Ziele angielskie - czarne, ca³e ziarenka w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 20 kilogramów,
pp) ¯elatyna spo¿ywcza - w opakowaniu od 25 g do 100 g, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 8 kilogramów,
qq) Mieszanka warzywna do zup i sosów - suszona, sk³adaj±ca siê z minimum czterech nastêpuj±cych sk³adników: marchew, pietruszka, por, seler; w opakowaniu foliowym lub papierowym od 0,5 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 900 kilogramów,
rr) Puree ziemniaczane - w p³atkach ziemniaczanych lub w proszku, minimalny przyrost produktu w stosunku do masy puree 6 - krotny, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 300 kilogramów,
ss) Chrzan tarty - na kwasku cytrynowym, w opakowaniu szklanym lub plastikowym do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 100 kilogramów.
2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15800000-6, 15830000-5,
15851100-9,
15860000-4,
15870000-7,
15871110-8,
15871250-1,
15871270-7,
15871273-8,
15872000-1,
15872400-5,
15600000-4,
15612100-2,
15400000-2,
15411200-4,
15300000-1,
15310000-4,
15312000-8,
03212000-0
3) Warto¶æ czê¶ci zamówienia (je¿eli zamawiaj±cy podaje informacje o warto¶ci zamówienia):
Warto¶æ bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesi±cach: 9
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 100 |
Czê¶æ nr: 2
Nazwa: Jaja
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielko¶æ, zakres, rodzaj i ilo¶æ dostaw, us³ug lub robót budowlanych lub okre¶lenie zapotrzebowania i wymagañ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - okre¶lenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, us³ugê lub roboty budowlane:a) Jaja kurze - ca³e klasa A, minimalna waga jajka 63 g; jednostka miary: sztuka, ilo¶æ: 20000 sztuk.
2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 03142500-3, 03142500-3
3) Warto¶æ czê¶ci zamówienia (je¿eli zamawiaj±cy podaje informacje o warto¶ci zamówienia):
Warto¶æ bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesi±cach: 9
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 100 |
Czê¶æ nr: 3
Nazwa: Warzywa przetworzone
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielko¶æ, zakres, rodzaj i ilo¶æ dostaw, us³ug lub robót budowlanych lub okre¶lenie zapotrzebowania i wymagañ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - okre¶lenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, us³ugê lub roboty budowlane:Mus jab³kowy (jab³ka kostka z cynamonem) w opakowaniu szklanym lub plastikowym, od 0,5 kg do 15 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 800 kilogramów,
b) Szczaw konserwowy ( li¶cie bez ³odyg ) w opakowaniu szklanym, foliowym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,8 kg do 15 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku); ilo¶æ: 600 kilogramów,
c) Ogórki konserwowe w opakowaniu szklanym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,4 kg do 15 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 800 kilogramów,
d) Groszek konserwowy w opakowaniu metalowym ( puszka ), masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 0,4 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 80 kilogramów,
e) Groszek konserwowy w opakowaniu metalowym ( puszka ), masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,5 kg do 15 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 800 kilogramów,
f) Papryka konserwowa w opakowaniu szklanym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,3 kg do 2 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 250 kilogramów,
g) Kukurydza konserwowa w opakowaniu metalowym ( puszka ), masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 50 kilogramów,
h) Koncentrat pomidorowy 30 % w opakowaniu szklanym lub metalowym, od 1,10 kg do 5,0 kg, o warto¶ci energetycznej minimum 90 kcal/100 g; o minimalnej warto¶ci od¿ywczej: bia³ko 5 g/100 g, wêglowodany 1,5g/100 g, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1000 kilogramów,
i) Koncentrat pomidorowy 30 % w opakowaniu szklanym lub metalowym, od 0,5 kg do 1,0 kg, o warto¶ci energetycznej minimum 90 kcal/100 g; o minimalnej warto¶ci od¿ywczej: bia³ko 5 g/100 g, wêglowodany 1,5g/100 g, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 500 kilogramów,
j) Sa³atka z pomidora zielonego w opakowaniu szklanym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,4 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 450 kilogramów,
k) Sa³atka wielowarzywna w opakowaniu szklanym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,4 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 450 kilogramów,
l) Ananas, plastry w syropie, w opakowaniu metalowym ( puszka ), masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 20 kilogramów,
m) Brzoskwinie, po³ówki w syropie, w opakowaniu metalowym ( puszka ), masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 20 kilogramów,
n) Oliwki czarne drylowane w opakowaniu szklanym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 1,0 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 20 kilogramów,
o) Oliwki zielone drylowane w opakowaniu szklanym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 1,0 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ 5 kilogramów,
p) Pieczarki marynowane w opakowaniu szklanym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 1,0 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 10 kilogramów.
2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15300000-1, 15330000-0,
15331000-7,
15331136-9,
15331400-1,
15331425-2,
15331450-6,
15331460-9,
15331462-3,
15331470-2,
15331500-2,
15332400-8
3) Warto¶æ czê¶ci zamówienia (je¿eli zamawiaj±cy podaje informacje o warto¶ci zamówienia):
Warto¶æ bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesi±cach: 9
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 100 |
Czê¶æ nr: 4
Nazwa: Pieczywo
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielko¶æ, zakres, rodzaj i ilo¶æ dostaw, us³ug lub robót budowlanych lub okre¶lenie zapotrzebowania i wymagañ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - okre¶lenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, us³ugê lub roboty budowlane:a) Chleb pszenno - ¿ytni - ¶wie¿y, tj. wypiekany nie wcze¶niej ni¿ dwana¶cie godzin przed dostaw±, krojony, w opakowaniu foliowym od 500 g do 600 g (minimalna ilo¶æ kromek w bochenku 22 szt.); jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 8500 kilogramów,
b) Bu³ka pszenna - ¶wie¿a, okr±g³a 50g; jednostka miary: sztuka, ilo¶æ: 20000 sztuk,
c) Bu³ka pszenno - ¿ytnia z ziarnami - ¶wie¿a okr±g³a 50 g; jednostka miary: sztuka, ilo¶æ: 16000 sztuk,
d) Bu³ka pszenna - ¶wie¿a, okr±g³a 90g; jednostka miary: sztuka, ilo¶æ: 600 sztuk,
e) Bu³ka tarta - pszenna, w opakowaniu od 0,50 kg do 5 kg; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1100 kilogramów.
2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15800000-6, 15811000-6,
15811100-7,
15811400-0
3) Warto¶æ czê¶ci zamówienia (je¿eli zamawiaj±cy podaje informacje o warto¶ci zamówienia):
Warto¶æ bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesi±cach: 9
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 100 |
INNE PRZETARGI Z W£OC£AWKA
- Opracowanie dokumentacji projektowo-kosztorysowej dla budowy i wyposa¿enia Centrum ¯eglugi Wi¶lanej.
- Modernizacja Punktu Selektywnej Zbiórki Odpadów Komunalnych (PSZOK) wraz z wyposa¿eniem w miejscowo¶ci Poddêbice - etap III (roboty budowlane)
- DOSTAWA 8 SZTUK SAMOCHODÓW OSOBOWYCH PRZYSTOSOWANYCH DO PRZEPROWADZANIA EGZAMINÓW PAÑSTWOWYCH W ZAKRESIE PRAWA JAZDY KAT. B DLA WOJEWÓDZKIEGO O¦RODKA RUCHU DROGOWEGO WE W£OC£AWKU
- ¦wiadczenie us³ug medycznych na rzecz osób nietrze¼wych doprowadzonych do Dzia³u Opieki nad Osobami Nietrze¼wymi Zamawiaj±cego od 01.02.2025 r. do 31.12.2025 r. (w podziale na czê¶ci)
- ¦wiadczenie us³ug ratownika medycznego na rzecz osób nietrze¼wych doprowadzonych do Dzia³u Opieki nad Osobami Nietrze¼wymi Zamawiaj±cego od 01.02.2025 r. do 31.12.2025 r. (w podziale na czê¶ci)
- "¦wiadczenie us³ug kominiarskich dla Administracji Zasobów Komunalnych we W³oc³awku w obiektach bêd±cych w³asno¶ci± i w zarz±dzie Gminy Miasto W³oc³awek w 2025 roku
wiêcej: przetargi w W³oc³awku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Sukcesywna dostawa produktów spo¿ywczych na potrzeby Okrêgowego O¶rodka Wychowawczego w Pszczynie £±ce w 2025 r."
- Sukcesywna dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych dla Przedszkola Publicznego nr 3 w Czechowicach -Dziedzicach w 2025 r.
- Zakup i dostawa ró¿nych produktów spo¿ywczych w tym olei i t³uszczów zwierzêcych i ro¶linnych, produktów przemia³u ziarna, skrobi i jej produktów
- Drugie postêpowanie na sukcesywn± dostawê artyku³ów spo¿ywczych do Centrum Edukacyjnego ¦wiêtokrzyskiego Centrum Doskonalenia Nauczycieli w Milanowskiej Wólce 18 A, 26-006 Nowa S³upia
- Zakup i sukcesywna dostawa artyku³ów spo¿ywczych do Zespo³u Szkó³ Nr 1 w Nienadówce
- Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich do Gminnego Zespo³u Szkó³ w £agowie
wiêcej: Ró¿ne produkty spo¿ywcze »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.