To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2013-10-30
Stok Lacki: Wykonanie usługi cateringu w ramach realizacji projektu Kompleksowe wspomaganie szkół w powiecie siedleckim
Numer ogłoszenia: 443794 - 2013; data zamieszczenia: 30.10.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 415726 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Powiatowa Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna, Ul. Pałacowa 1, 08-110 Stok Lacki, woj. mazowieckie, tel. 25 631 41 21, faks 25 631 41 21.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: JEDNOSTKA ORGANIZACYJNA SAMORZĄDU TERYTORIALNEGO.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Wykonanie usługi cateringu w ramach realizacji projektu Kompleksowe wspomaganie szkół w powiecie siedleckim.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług dla potrzeb projektu Kompleksowe wspomaganie szkół w powiecie siedleckim współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Działania 3.5 Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół, Priorytet III Wysoka jakość systemu oświaty. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringu w okresie od dnia podpisania umowy do 31 lipca 2015 roku w 62 placówkach oświatowych- szkół, przedszkoli powiatu siedleckiego. 1. Obsługa cateringowa w ramach spotkanie inauguracyjnego - 100 osób 2. Obsługa cateringowa w ramach organizowanych form doskonalenia nauczycieli związanych z wdrażaniem w jednostkach oświatowych RPW, w tym: -Spotkanie organizacyjne - 870 osób - Warsztaty nr 1 - 336 kompletów (jeden komplet obejmuje wyżywienie dla 15 osób) - Warsztaty nr 2 - 336 kompletów (jeden komplet obejmuje wyżywienie dla 15 osób) - Spotkanie sprawozdawcze nr 1 - 870osób - Spotkanie sprawozdawcze nr 2 - 870 osób 3. Obsługa cateringowa w ramach organizowanych form doskonalenia nauczycieli związanych z wdrażaniem w jednostkach oświatowych Sieci tematycznych, w tym: - Spotkanie nr 1 - 8 kompletów (jeden komplet obejmuje wyżywienie dla 24 osób) - Spotkanie nr 2 - 20 kompletów (jeden komplet obejmuje wyżywienie dla 24 osób) - Spotkanie nr 3 - 12 kompletów (jeden komplet obejmuje wyżywienie dla 24 osób) 4. Zakres zamówienia dla każdej z usług obejmuje: I. Kanapki: -kanapki dekoracyjne na chlebie pszennym, razowym, ciabata, z: serem typu camembert, łososiem, szynką, salami, twarożkiem, żółtym serem, pastami itp.; ? kanapek z masłem, ? bez masła; dodatki do kanapek: pomidor, różne sałaty, ogórek zielony, surowy, papryka, rzodkiewka, szczypiorek, oliwki, koperek, sałata, ketchup, majonez itp.(min. 1 dodatek na 1 kanapkę). porcja min. 110g (min 5 kanapek na osobę); II. Dania obiadowe ciepłe: -Min. 2 rodzaje na spotkanie (np. makaron penne ze szpinakiem, kurczakiem, z suszonymi pomidorami, kurczak z pieca , pierogi różne - porcje po 200 g lub zestaw typu mięso/ryba (po przygotowaniu min.150g), ziemniaki w formie frytek, cząstek ziemniaków lub purée (200 g), bukiet surówek (100g) Możliwość uzgadniania dania z uwzględnieniem diet wegetariańskich i diet bezglutenowych. III. Owoce: -Jabłka, banany, mandarynki, winogrona, owoce sezonowe min 400 g na osobę IV. Napoje zimne -soki owocowe: pomarańczowy, jabłkowy, porzeczkowy min. 250 ml na osobę -woda mineralna gazowana min. 500 ml na osobę -woda mineralna niegazowana min. 500 ml na osobę V. Napoje gorące -kawa rozpuszczalna min. 450 ml na osobę -herbata czarna min 450 ml na osobę -mleko do kawy min 50 gram na osobę ( mleko w kartonie) -cytryny świeże (pokrojone w plastry) min 2 plasterki na osobę -cukier min. 10 gr. na osobę -kawa sypka, rozpuszczalna bez ograniczeń -gorąca woda bez ograniczeń VI. Bufet deserowy -ciasteczka mini francuskie z owocem - jabłko min 2 szt. na osobę x gramatura min 50g -ciasteczka mini francuskie z owocem - wiśnia min 2 szt. na osobę x gramatura min 50g -pączki, drożdżówki min. 1 szt. na osobę waga produktu min 60 g -ciasteczka kruche deserowe - mieszanka koktajlowe min. 10 dag na osobę -ciasta domowe krojone (min. 3 rodzaje spośród: sernik, szarlotka, pani Walewska, keks, makowiec) min 2 szt. na osobę x gramatura min porcja 100 g na osobę Zastawa w pełni porcelanowa, w tym minimum 2 filiżanki do kawy i 1 do herbaty - na osobę, 2 szklaneczki do soków na osobę. Zastawa typu porcelana, sztućce platerowane. Dekoracje stołów (obrusy i serwetki w uzgodnionych kolorach) Lunch musi być serwowany przez obsługę, podany posiłek musi być gorący. Wykonawca zapewni we własnym zakresie stoły pod catering.Dowóz na miejsce spotkania i obsługa (przygotowanie i sprzątnięcie) w zakresie Wykonawcy. Spotkania będą się odbywać w placówkach oświatowych na terenie Powiatu siedleckiego...
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.12.00 - Usługi dowożenia posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Kompleksowe wspomaganie szkół w powiecie siedleckim współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Działania 3.5 Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół, Priorytet III Wysoka jakość systemu oświaty..
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 26.10.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
BOLLYWOOD-HOLLYWOOD SP. Z O.O.
jakie przetargi wygrała firma
BOLLYWOOD-HOLLYWOOD SP. Z O.O.
- BOLLYWOOD- HOLLYWOD, B.GULATI, S.GULATI, UL.WISZNIEWSKIEGO 4, 08-110 SIEDLCE, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 362792,60 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 360488,89
Oferta z najniższą ceną: 360488,89 / Oferta z najwyższą ceną: 642620,37
Waluta: PLN.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Przygotowanie i dostarczenie posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej im. Kornela Makuszyńskiego w Korytowie A w 2025 roku.
- "Przygotowanie i dostawa obiadów dla dzieci w oddziale przedszkolnym przy ul. Warszawskiej 27 w Mszczonowie w 2025 roku"
- Przygotowanie i dostarczenie posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej im. Władysława Rdzanowskiego w Radziejowicach ul. Główna 2
- Przygotowanie i dowóz posiłków dla uczestników ośrodków wsparcia dla seniorów w Ustrzykach Dolnych w okresie od stycznia do czerwca 2025 r.
- Przygotowywanie i dostarczanie posiłków na potrzeby stołówki Szkoły Podstawowej nr 9 im. Jana Kasprowicza w Zakopanem
- Usługa przygotowania i wydawania gorących posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 6 im. Janusza Korczaka w Jastrzębiu-Zdroju
więcej: Usługi podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.