eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Ruda ŚląskaŚwiadczenie usług cateringowych polegających na przygotowywaniu, dostawie i wydaniu cateringu uczestnikom konferencji Współczesny wizerunek zabezpieczenia społecznego

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-11-15

Ruda Śląska: Świadczenie usług cateringowych polegających na przygotowywaniu, dostawie i wydaniu cateringu uczestnikom konferencji Współczesny wizerunek zabezpieczenia społecznego
Numer ogłoszenia: 452716 - 2012; data zamieszczenia: 15.11.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 418020 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej, ul. Markowej 20, 41-709 Ruda Śląska, woj. śląskie, tel. 032 3440323 w. 301, faks 032 3440302.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usług cateringowych polegających na przygotowywaniu, dostawie i wydaniu cateringu uczestnikom konferencji Współczesny wizerunek zabezpieczenia społecznego.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiot zamówienia Świadczenie usług cateringowych polegających na przygotowywaniu, dostawie i wydaniu cateringu uczestnikom konferencji Współczesny wizerunek zabezpieczenia społecznego Catering w formie szwedzkiego bufetu dla uczestników konferencji : 330 osób - bogracz: 300gram/os ( 1 porcja zawiera 100 gram mięsa wołowego) - kromka chleba: 2szt./os - woda mineralna niegazowana: 0,5l/os ( woda z cytryną podawana w dzbankach) - herbata - w termosie, 200ml/os. - kawa - w termosie, 200ml/os - cukier biały - 10gr/os. - śmietanka UHT do kawy 10% tłuszczu - jednorazowa/os. - cytryna - plaster/os. - szarlotka japońska- 120gr./os.(sporządzona z ciasta biszkoptowo - tłuszczowego kakaowego, zmieszanego z jabłkami i bakaliami) - ciasto cytrynowe - 120gr./os.(biszkopt przełożony delikatnym kremem cytrynowym, wykończony lukrem i kokosem) - kanapka dekoracyjna mix. (80g/1szt.) 3 szt./os. - (sporządzona z jasnego pieczywa (weka) pokrojonego w kromki o grubości ok. 1 cm i posmarowane masłem. Kanapki okładane są produktem zasadniczym (polędwica sopocka, salami, jajko gotowane lub ser żółty) oraz elementami dekoracyjnymi (pasta twarogowa, sałata zielona, pietruszka zielona, koperek zielony, pomidor, ogórek zielony, ogórek konserwowy, papryka konserwowa czerwona i rzodkiewka). Zakres przedmiotowy zadania - usługa/zamówienie polega na dostarczeniu do miejsca i sali wskazanej przez Zamawiającego, danego asortymentu dla 330 osób, -Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia cateringu najpóźniej do godziny 14:00 i uporządkowania miejsca konsumpcji do godziny 16:00, - przygotowanie i podanie do bezpośredniego spożycia, -obsługa kelnerska w ilości min. 10 osób pozwalającej na sprawną obsługę określonej ilości osób, -uporządkowanie miejsca konsumpcji (odbiór powstałych odpadów, tj. resztki żywności, itd.), -brudne naczynia, sztućce, sprzęt kuchenny Wykonawca zmywa oraz dezynfekuje we własnym zakresie, poza siedzibą Zamawiającego, -produkty zostaną podane w sposób estetyczny, z wykorzystaniem akcesoriów jednorodnych, bez plam, braków i uszkodzeń tj.: metalowych sztućców, ceramicznego serwisu, serwetek papierowych, białych obrusów materiałowych. Korzystanie przez Wykonawcę z zastawy jednorazowej jest niedopuszczalne, -Wykonawca dołoży należytej staranności przy wykonaniu przedmiotu zamówienia. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym, -Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia na swój koszt i ryzyko właściwego transportu żywności, zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami sanitarnymi. Dostarczone produkty muszą spełniać obowiązujące wymagania dotyczące bezpieczeństwa żywności i żywienia, - Wykonawca zapewni najwyższą jakość dostarczanych produktów i usług składających się na przedmiot zamówienia..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.11.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Centrum Kształcenia Praktycznego i Doskonalenia Zawodowego, ul. Hallera 6, 41-709 ruda śląska, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4629,63 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 4950,00

  • Oferta z najniższą ceną: 4950,00 / Oferta z najwyższą ceną: 17787,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.