eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi WarszawaDOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA 6 PAKIETÓW

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-11-19

Warszawa: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA 6 PAKIETÓW
Numer ogłoszenia: 457016 - 2012; data zamieszczenia: 19.11.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole Nr 11 , ul. Dubois 3, 00-184 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 831 20 17, faks 22 831 20 17.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www. przedszkolenr11.edu.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: gminna samorządowa jednostka organizacyjna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA 6 PAKIETÓW.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA 6 PAKIETÓW.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9, 15.50.00.00-3, 15.30.00.00-1, 03.20.00.00-3, 03.10.00.00-2, 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2013.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. 759 z późn. zm.). Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. 759 z późn. zm.). Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. 759 z późn. zm.). Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. 759 z późn. zm.). Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. 759 z późn. zm.). Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www. przedszkolenr11.edu.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: PRZEDSZKOLE Nr 11 00-184 WARSZAWA, UL. ST. DUBOIS 3.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 26.11.2012 godzina 10:00, miejsce: PRZEDSZKOLE Nr 11 00-184 WARSZAWA, UL. ST. DUBOIS 3.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: PIECZYWO I WYROBY CUKIERNICZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: CHLEB BALTONOWSKI PSZENNY, krojony, 600-650g szt. 480 CHLEB WIELOZIARNISTY PSZENNY, krojony, 400-500g szt. 480 CHLEB RAZOWY NA MIODZIE, 400-500g szt. 150 CHLEB ORKISZOWY, krojony, 400-500g szt. 300 CHAŁKA TRADYCYJNA, 300g szt. 200 BUŁKI MAŚLANE, 50-60g szt. 600 BUŁKA WROCŁAWSKA PSZENNA, krojona, 300-350g szt. 500 BUŁKA KAJZERKA PSZENNA, 50g szt. 2300 BUŁKA TARTA, 500g szt. 100 BUŁKA RAZOWA Z ZIARNAMI, 50g szt. 1500 CIASTO DROŻDŻOWE, 300g szt. 350 DROŻDŻÓWKA, różne smaki: budyń, owocowa, ser, jabłko, 60-80g szt. 2000 ROGALE TYPU CROISANT, ciasto francuskie do własnego wypieku, różne smaki, 40-70g szt. 3000 CIABATA, 70-80g szt. 2000 BUŁKA GRAHAMKA, 60g szt. 1800 Ciasto pomarańczowe, kg 100 Sernik pieczony kg 150 PĄCZKI SEROWE kg 40 PĄCZKI tradycyjne z marmoladą szt. 500 TOST wieloziarnisty-500gr szt. 200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.25.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: NABIAŁ.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: JOGURT, z bakteriami L-Casei Defensis, 120-150g szt. 800 JOGURT OWOCOWY, min. 9% owoców w kawałkach, opakowanie plastikowy kubek, 125-150g szt. 600 MASŁO EXTRA, o zawartości tłuszczu 82%, bez dodatku tłuszczów roślinnych, 200 g szt. 700 MASŁO ŚMIETANKOWE opakowanie min. 200g, min. 73% tłuszczu szt. 600 MLEKO SPOŻYWCZE 3,2%, pasteryzowane, homogenizowane, opakowanie w folii 1000ml litr 4000 JOGURT NATURALNY, 400g szt. 1000 SER ŻÓŁTY ŁAGODNY, zawartość tłuszczu 45%, min. 90% sera, opakowanie 1000-1500g kg 110 ŚMIETANKA 36%, do ciast i deserów, opakowanie karton 500ml, składnik dodatkowy: stabilizator-karagen szt. 80 TWARÓG PÓŁTŁUSTY, klasa 1, opakowanie folia o pojemności 250g, zawartość tłuszczu 3,5% kg 500 SEREK TWAROGOWY TYPU ALMETTE, wartość odżywcza w 100g produktu min. 240 kcal, opakowanie 150g szt. 300 DESER MLECZNY TYPU MONTE ZOTT, z czekoladą i orzechami, zawartość orzechów laskowych min. 0,6% i mleka min. 45%, opakowanie 100-125g szt. 4000 SEREK HOMOGENIZOWANY, ziarnisty, 500g szt. 150 ŚMIETANA 18%, do zup i sałatek, opakowanie 400ml szt. 450 NAPÓJ MLECZNY TYPU ACTIMEL- OP.100GR szt. 5000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: RYBY I MROŻONKI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: MROŻONKA BROKUŁY, różyczki, opakowanie 2000-2500g kg 100 MROŻONKA KALAFIOR, opakowanie 2000-2500 g kg 100 MROŻONKA MARCHEWKA MINI, opakowanie 2000-2500g kg 80 MROŻONKA CZARNA PORZECZKA, opakowanie 2000-2500g kg 150 MROŻONKA CZERWONA PORZECZKA, opakowanie 2000-2500 g kg 150 MROŻONKA FASOLKA SZPARAGOWA ŻÓŁTA, opakowanie 2000-2500 g kg 70 MROŻONKA JAGODA, opakowanie 2000-2500g kg 50 MROŻONKA SZPINAK, opakowanie 2000-2500 g kg 50 MROŻONKA TRUSKAWKA, bez szypułek, opakowanie 2000-2500 g kg 180 MROŻONKA MALINA, opakowanie 2000-2500g kg 80 FILET Z PSTRĄGA, świeży, wypatroszony, tuszki około 500g kg 60 FILET Z DORSZA, świeży, wypatroszony kg 50 FILET Z ŁOSOSIA, ŚWIEZY, WYPATROSZONY, TUSZKI około 1kg kg 100 ŁOSOŚ WĘDZONY NA ZIMNO, plastrowany, zapakowany próżniowo na tacce, minimalny termin przydatności do spożycia - 10 dni od daty dostawy kg 50 KONSERWA TUŃCZYK W OLEJU, duże kawałki, puszka 170-180g, masa ryby min. 70% szt 300 MROŻONKA WISNIA BEZ PESTEK KG 60 Mrożonka groszek zielony, opakowanie 2000gr kg 25.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.60.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: WARZYWA I OWOCE ŚWIEŻE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ARBUZ, klasa I lub II wg Rozporządzenie Komisji (WE) nr 1093/97 dostawy, (czerwiec-październik) kg 250 BANANY, klasa I lub II, wg Rozporządzenie Komisji (WE) NR 2257/94, (listopad-marzec) kg 700 BANANY, klasa I lub II, wg Rozporządzenie Komisji (WE) NR 2257/94, (kwiecień-październik) kg 800 BOTWINA, w pęczkach 400-500g, (kwiecień-wrzesień) szt. 30 BROKUŁY, różyczki zwarte, barwa intensywna zielona, min. 400g szt. 150 BRZOSKWINIE, (czerwiec-październik) kg 180 BURAKI CZERWONE, konsumpcyjne, wielkość średnia kg 400 CEBULA BIAŁA, wielkość średnia kg 300 CYKORIA BIAŁA kg 30 CYTRYNY kg 250 DYNIA kg 100 FASOLKA SZPARAGOWA ŻÓŁTA, bez łyka, (maj-październik) kg 80 GRUSZKI, krajowe, typu konferencja, klapsa kg 600 JABŁKA, typu cortland, ligol champion, delikates, rubin, jonagored, średnia wielkość, bez korka kg 2000 KALAFIOR, różyczki białe, zwarte, min. 700g szt. 150 KAPUSTA BIAŁA, główka 2000-3000g kg 350 KAPUSTA CZERWONA, główka 2000-2500g kg 100 KAPUSTA KISZONA, nie przekwaszona, opakowanie wiaderko plastikowe 5000g kg 200 KAPUSTA PEKIŃSKA, główka 1000-1500g kg 120 KAPUSTA WŁOSKA, główka 1800-2200g kg 20 KIWI, gramatura sztuki 10-15g, dostarczane na palecie szt. 2000 KOPEREK ZIELONY, pęczek o wadze sezonowej szt. 150 MANDARYNKI, bezpestkowe, (listopad-marzec) kg 200 MANDARYNKI, bezpestkowe, (kwiecień-październik) kg 0 MARCHEW KAROTKA, wielkość średnia kg 1600 NATKA PIETRUSZKI, pęczki o wadze sezonowej szt. 200 NEKTARYNKI, wielkość średnia, (maj-październik) kg 150 OGÓRKI KISZONE, nie przekwaszone, opakowanie wiaderko plastikowe 5000-6000g kg 270 OGÓRKI ŚWIEŻE, szklarniowe lub gruntowe - w zależności od sezonu, twarde kg 270 PAPRYKA CZERWONA (listopad-marzec) kg 70 PAPRYKA CZERWONA (kwiecień-październik) kg 30 PIETRUSZKA, zdrowy korzeń, twarda, wielkość średnia, umyta kg 300 POMARAŃCZE TYPU NOWELINA, cienka skórka, (listopad-marzec) kg 200 POMARAŃCZE TYPU NOWELINA, cienka skórka, (kwiecień-październik) kg 80 POMIDORY CZERWONE (listopad-marzec) kg 150 POMIDORY CZERWONE (kwiecień-październik) kg 100 POR kg 170 RZODKIEW BIAŁA, wielkość średnia kg 20 RZODKIEWKA, młoda, okrągła, pęczki 100-120g szt. 200 SELER, biały, umyty, wielkość średnia kg 300 SZCZAW, liście sprężyste, (maj-sierpień) kg 20 DYMKA ZE SZCZYPIOREM, pęczki wielkość sezonowa szt. 60 SZCZYPIOREK, cienki, pęczki wielkość sezonowa szt. 150 ŚLIWKI TYPU WĘGIERKA, dojrzałość konsumpcyjna, krajowa, (sierpień-październik) kg 50 TRUSKAWKA, krajowa, odmiana konsumpcyjna, w całości wybarwiona, dostawa w łubiankach, (kwiecień-wrzesień) kg 100 MALINY, suche, opakowanie 350-400g, (czerwiec-wrzesień) szt. 150 WINOGRONA CIEMNE/JASNE, kiście zagraniczne, (listopad-marzec) kg 130 WINOGRONA CIEMNE/JASNE, kiście zagraniczne, (kwiecień-październik) kg 100 ZIEMNIAKI, typu Irga, konsumpcyjne, umyte, skórka bez zielonych zabarwień, bez kiełkujących oczek, wielkość średnia, dostawy od września 2012 z produkcji 2012 roku kg 3500 ZIEMNIAKI MŁODE, średniej wielkości, (maj-wrzesień) kg 300 Kaki, świeże, średniej wielkości, bez cech zepsucia szt. 300 Czosnek polski, średniej wielkości szt. 80 JAJA KURZE KONSUMPCYJNE, klasa L - 63-73g, z wolnego wybiegu, dezynfekowane za pomocą promieniowania ultrafioletowego szt. 7000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1, 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: MIĘSO I WĘDLINY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: INDYK FILET Z PIERSI, przedział wagowy 1000-1500g, świeży, bez skóry, bez kości, nie rozmrażany kg 110 KURCZAK ŚWIEŻY, cały, patroszony, przedział wagowy 1500-2000g, nie rozmrażany kg 200 ŁOPATKA WIEPRZOWA, bez skóry, bez kości, bez wierzchniej warstwy tłuszczu, świeża, nie rozmrażana, kawałki 1000-1500g kg 200 MIĘSO WIEPRZOWE Z SZYNKI, bez kości, bez tłuszczu, kawałki 1000-1500g oraz kulki, świeże, nie rozmrażane kg 80 KURCZAK FILET Z PIERSI, świeże, nie rozmrażane, bez skóry, bez chrząstki, pojedyncze w przedziale wagowym 300-400g kg 110 KURCZAK PODUDZIE, pałeczka 100-130g, świeże, nie rozmrażane kg 150 SCHAB, środkowy bez kości, o średnicy nie większej niż 10cm, świeży, nie rozmrażany, kawałek 1500-2000g kg 150 SŁONINA, surowa, bez dodatków, bez skóry, grubość 2 - 4cm, świeża, nie rozmrażana kg 10 SZPONDER WOŁOWY, chudy, surowy, barwa tłuszczu - biała, paski długości do 40cm, szerokość do 12cm, świeży, nie rozmrażany kg 70 CIELĘCINA ZADNIA, bez kości, kawałki min. 500g, świeża, nie rozmrażana kg 50 ŁOPATKA WOŁOWA, bez kości, świeża, nie rozmrażana kg 60 WOŁOWE PRĘGA, bez kości, świeże, nie rozmrażane, z młodych sztuk kg 100 WOŁOWE Z UDŹCA, bez kości, świeże, nie rozmrażane, z młodych sztuk 1000-1500g kg 100 KIEŁBASA SZYNKOWA, średnio rozdrobniona, zawartość mięsa wieprzowego min. 85% kg 15 POLĘDWICA SOPOCKA, wysoko wydajna, mięso wieprzowe min. 67% kg 80 KIEŁBASA KRAKOWSKA PODSUSZANA PARZONA, grubo rozdrobniona, wysoko wydajna, mięso wieprzowe min. 70% kg 20 KABANOSY WIEPRZOWE, obsuszane kg 60 KIEŁBASA CIENKA TYPU PODWAWELSKA/TORUŃSKA, mięso wieprzowe min. 84% kg 40 MIELONKA KONSERWOWA, mięso wieprzowe min. 72% kg 35 SALAMI TYPU PIASTOWSKIE, mięso wieprzowe 64%, mięso wołowe 32% kg 50 SZYNKA GOTOWANA WIEPRZOWA, mięso wieprzowe min. 67% kg 80 FILET Z INDYKA PIECZONY, produkt blokowy grubo rozdrobniony, mięso z indyka min. 72 %, mięso wieprzowe min. 4,5% kg 30 BOCZEK WĘDZONY PARZONY kg 40 POLĘDWICA DROBIOWA, wędzonka drobiowa wysoko wydajna, mięso z indyka min. 68% kg 10 ŻEBERKA świeże kg 15 KIEŁBASA ŻYWIECKA PODSUSZONA, min. 70% mięsa wieprzowego kg 10.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: ARTYKUŁY OGÓLNOSPOŻYWCZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: BAZYLIA SUSZONA, opakowanie 10-15g szt. 50 BUDYŃ WANILIOWY Z CUKREM, wydajność z opakowania 500ml, opakowanie 60-70g szt. 170 CUKIER BIAŁY, drobny kryształ, opakowanie 1000g kg 800 CUKIER WANILIOWY, opakowanie 16-20g szt. 400 CUKIER PUDER, opakowanie 250-300g szt. 100 DROŻDŻE ŚWIEŻE, opakowanie 100g szt. 40 DŻEM NISKOSŁODZONY, różne smaki: truskawkowy, morelowy, brzoskwiniowy, wsad owocowy min. 35g owoców w 100g produktu, opakowanie słoik 300-320g szt. 130 FASOLA BIAŁA, sucha, drobna, opakowanie 400g kg 35 GROCH ŁUSKANY, połówki, opakowanie 400g kg 35 HERBATA EKSPRESOWA CZARNA 100%, WYSOKOGATUNKOWA, TYPU EL GRAY, opakowanie 100 saszetek szt. 60 HERBATA ZIOŁOWA MIĘTA EKSPRESOWA, opakowanie 20-25 torebek szt. 80 HERBATA OWOCOWA EKSPRESOWA, różne smaki, opakowanie 20-25 torebek szt. 130 KAWA ROZPUSZCZALNA ZBOŻOWA TYPU INKA, opakowanie 150-180g szt. 40 KAKAO NATURALNE, extra ciemne, opakowanie 100g szt. 80 KASZA GRYCZANA, prażona cała, opakowanie 900-1000g szt. 50 KASZA JĘCZMIENNA, perłowa, biała, łamana średnia, opakowanie 1000g kg 60 KASZA MANNA, op 1000g kg 30 KASZA KUSKUS, opakowanie 900-1000g szt. 80 PRZECIER POMIDOROWY, zawartość ekstraktu 30%, opakowanie słoik 190-200g szt. 300 KREM DO SMAROWANIA Z ORZECHAMI LASKOWYMI TYPU NUTELLA, zawartość orzechów laskowych min. 13%, wartość energetyczna min. 530 kcal w 100g produktu, opakowanie słoik 350-380g szt. 100 TYMIANEK, suszony, opakowanie 10-15g szt. 40 LIŚĆ LAUROWY, ziele suche, opakowanie 6g szt. 40 MAJERANEK, ziele suche otarte, opakowanie 8g szt. 50 MAJONEZ DEKORACYJNY TYPU WINIARY, opakowanie słoik 400-450ml, bez konserwantów szt. 120 MAKARON ŚWIDERKI TYPU LUBELLA NR 19, opakowanie 500g, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 340 kcal, nie sklejający się szt. 120 MAKARON KOKARDKI TYPU LUBELLA NR 51, opakowanie 500g, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 340 kcal, nie sklejający się szt. 120 MAKARON NITKI TYPU LUBELLA NR 49, opakowanie 500g, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 340 kcal, nie sklejający się szt. 160 MAKARON MUSZELKI TYPU LUBELLA NR 26, opakowanie 500g, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 340 kcal, nie sklejający się szt. 120 MAKARON SPAGHETTI TYPU LUBELLA NR 4, opakowanie 500g, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 340 kcal, nie sklejający się szt. 100 MAKARON ZACIERKA TYPU LUBELLA, opakowanie 200-250g, jajeczny (jaja min. 5,5%), wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 355 kcal szt. 50 MĄKA PSZENNA TYP 480, opakowanie 1000g kg 400 MĄKA ZIEMNIACZANA, opakowanie 1000g kg 40 MIÓD NATURALNY PSZCZELI, wielokwiatowy nektarowy, opakowanie słoik 400-450g, wartość energetyczna w 100g produktu min. 300 kcal szt. 100 OLEJ RAFINOWANY SŁONECZNIKOWY, z pierwszego tłoczenia, opakowanie 1000ml szt. 250 PIEPRZ CZARNY ZIARNISTY, opakowanie 20-25g szt. 30 PIEPRZ CZARNY MIELONY, opakowanie 20-25g szt. 60 PŁATKI ŚNIADANIOWE TYPU CINIS-MINIS z pełnego ziarna pszenicy (zawartość mąki pszennej pełnoziarnistej min. 30%) o smaku cynamonowym, wartość energetyczna w 100g produktu min. 410 kcal, opakowanie 220-300g szt. 100 PŁATKI ŚNIADANIOWE TYPU CHERRIOS zbożowe kółeczka z miodem, zawartość mąk pełnoziarnistych min. 64%, zawartość miodu min. 4%, wartość energetyczna w 100g produktu min. 360 kcal, opakowanie 220-300g szt. 100 PŁATKI ŚNIADANIOWE TYPU NESQUIK zbożowe kuleczki o smaku czekoladowym, zawartość mąki pszennej pełnoziarnistej min. 40%, wartość energetyczna w 100g produktu min. 380 kcal, opakowanie 220-300g szt. 100 PŁATKI ŚNIADANIOWE TYPU NESQUIK zbożowe muszelki o smaku ciemnej i białej czekolady, opakowanie 220-300g, wartość energetyczna w 100g produktu minimum 380 kcal, zawartość kakao minimum 5 % szt. 100 PŁATKI ŚNIADANIOWE TYPU GOLD FLAKES chrupiące, kukurydziane, o smaku miodowo - orzechowym, wartość energetyczna w 100g produktu min. 396 kcal, opakowanie 220-300g szt. 100 PŁATKI OWSIANE GÓRSKIE BŁYSKAWICZNE, wartość energetyczna w 100g produktu min. 360 kcal, opakowanie 400-500g szt. 60 PŁATKI RYŻOWE BŁYSKAWICZNE, wartość energetyczna w 100g produktu min. 360 kcal, opakowanie 400-500g szt. 110 SOK OWOCOWY TYPU KUBUŚ, opakowanie butelka 900-1000ml szt. 400 RYŻ BIAŁY SYPKI, długoziarnisty, opakowanie 1000g, wartość energetyczna w 100g produktu min. 340 kcal kg 100 SÓL KAMIENNA JODOWANA, opakowanie 1000g szt. 100 PAPRYKA KONSERWOWA, opakowanie słoik 700-800ml szt. 50 OGÓREK KONSERWOWY, opakowanie słoik 800-900g szt. 50 KUKURYDZA KONSERWOWA, opakowanie puszka 300-350g szt. 50 BRZOSKWINIE KONSERWOWE, opakowanie puszka 800-900g szt. 150 ANANAS KONSERWOWY, opakowanie puszka 800-900g szt. 150 RODZYNKI, OPAKOWANIE 200-500GR szt. 50 MORELE SUSZONE, OPAK. 200-500GR szt. 100 MUSZTARDA TYPU SAREPSKA, opakowanie 200ml szt. 30 MUSZTARDA TYPU FRANCUSKA, opakowanie 200ml szt. 30 CHRZAN TARTY, opakowanie słoik 200ml szt. 20 CIASTECZKA ZBOŻOWE, różne rodzaje: owsiane, sezamowe, z owocami, orkiszowe, opakowanie 250-300g szt. 500 Groszek konserwowy pojemność 400 gr szt. 60 Ketchup 500 gr szt. 90 Ziele angielskie 15 gr szt. 30 Oregano suszone 10 gr szt. 20 Pasztet drobiowy, opakowanie puszka 155-170g. szt. 200 Sok owocowy tłoczony na zimno,pojemność 1000 ml szt. 300 Groszek ptysiowy 80 gr szt. 150 BAZYLIA SUSZONA, opakowanie 10-15g szt 50 WODA ŹRÓDLANA, z głębokich ujęć, hermetycznie zamknięta, w butlach o pojemności 18,9-20l. Łączna ilość składników mineralnych w wodzie musi mieścić się w zakresie od 250 do 1250 mg/l szt. 200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.