eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Stargard Szczeciński › przetarg na dostawę mięsa i wędlin

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2005-09-07

POZYCJA 46222

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Stargard Szczeciński: przetarg na dostawę mięsa i wędlin

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Zakład Karny, do kontaktów: Leszek Kucyrka, Al. Żołnierza 42, 73-110 Stargard Szczeciński, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 5763160, e-mail: dkw_stargard_szczecinski@sw.gov.pl. 2) Adres, pod którym można uzyskać dalsze informacje: taki jak w pkt. I.1). 3) Adres, pod którym można uzyskać dokumentację: taki jak w pkt. I.1). 4) Adres, na który należy przesłać oferty/wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: taki jak w pkt. I.1).

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.2) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: przetarg na dostawę mięsa i wędlin. 1.3) Opis przedmiotu zamówienia: Baton drobiowy PN-A-86526 kg 1 500, Kiełbasa jałowcowa PN-A-82007 kg 800, Kiełbasa krakowska PN-A-82007 kg 600, Kiełbasa mortadela drobiowa PN-A-82007 kg 1 500, Kiełbasa mortadela wieprzowa PN-A-82007 kg 1 500, Kiełbasa parówkowa PN-A-82007 kg 2 000, Kiełbasa szynkowa PN-A-82007 kg 800, Kiełbasa śląska PN-A-82007 kg 1 000, Kiełbasa wolińska PN-A-82007 kg 8 000, Kurczak pałka PN-A-86524 kg 400, Kurczak podudzie PN-A-86524 kg 600, Kurczak świeży PN-A-86524 kg 800, Łopatka wieprzowa bez kości i bez skóry PN-80/A-82002 kg 1 000, Metka łososiowa PN-A-82007 kg 800, Mielonka drobiowa PN-A-82007 kg 1 500, Mielonka wieprzowa PN-A-82007 kg 1 500, Mięso gulaszowe drobiowe PN-A-86524 kg 1 000, Mięso gulaszowe wieprzowe PN-A-82009 kg 1 000, Mięso mielone wieprzowe PN-A-82009 kg 5 000, Mięso mielone drobiowe PN-A-86524 kg 1 000, Parówka śląska PN-A-82007 kg 2 000, Pasztet pieczony drobiowy PN-A-86526 kg 800, Pasztetowa drobiowy PN-A-86526 kg 800, Pasztetowa wieprzowa PN-A-82007 kg 800, Pieczeń drobiowa PN-A-82007 kg 1 500, Pieczeń wieprzowa PN-82007 kg 1 500, Piersi z kurczaka PN-A-86524 kg 400, Polędwica drobiowa PN-A-86526 kg 800, Półtusze wieprzowe bez głowy PN80/A-82002 kg 1 500, Salceson biały PN-A-82007 kg 1 000, Salceson czarny PN-A-82007 kg 1 000, Salceson drobiowy PN-A-82007 kg 500, Serdelki drobiowe PN-A-82007 kg 2 000, Szynka drobiowa PN-A-82007 kg 800, Szynka tyrolska PN-A-82007 kg 1 500, Wątroba wieprzowa PN-86/A-82004 kg 500, Zady wołowe młode PN-88/A-82003 kg 4 000. 1.4) Miejsce wykonywania robót budowlanych, usług lub miejsce dostaw: Zakład Karny Al. Żołnierza 42, 73-110 Stargard Szczeciński. 1.5) Nomenklatura 1.5.1) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie. 1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia 2.1) Wartość lub zakres zamówienia: Wartość zamówienia przekaracza 60.000,- euro. 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: okres w miesiącach: 12;

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Wymagane wadium: 3.000 zł. 2) Warunki uczestnictwa 2.1) Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy, dostawcy, lub usługodawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on minimalne wymogi ekonomiczne, finansowe i techniczne: Warunkiem udziału w postępowaniu będzie złożenie w terminie, na załączonym do specyfikacji formularzu ofertowym, jednej właściwie wypełnionej oferty. O udział w postępowaniu o zamówienie mogą się ubiegać wykonawcy, którzy: a. spełniają warunki określone w art. 22 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz.U. Nr 19, poz. 177), b. nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 wyżej wymienionej ustawy, Ocenę spełnienia wyżej wymienionych warunków, dokona komisja przetargowa zamawiającego w dniu przetargu, na podstawie złożonych ofert i poświadczeń.

SEKCJA IV: TRYBY

IV.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Wstępne ogłoszenie informacyjne dotyczące tego zamówienia: 1.3) Przewid. liczba dostawców, którzy zostaną zapr. do skład. ofert: 2) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 3) Informacje administracyjne 3.1) Warunki uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz dodatkowych wyjaśnień: dostępne do 28.10.2005. 3.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: 28.10.2005 godzina 09:00. 3.3) Termin związania ofertą: liczba dni: 60 od ostat. term. skład. ofert. 3.4) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 28.10.2005, godzina 10:00, Siedziba zamawiającego, pokój nr 2.

SEKCJA V: INNE INFORMACJE

VI.1) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 2) Data wysłania ogłoszenia: 31.08.2005.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.