eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi WarszawaZamówienie uzupełniające na usługę cateringową dla słuchaczy studiów podyplomowych Wydziału Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego, projekt pt. Studia podyplomowe Zarządzanie ryzykiem w opiece zdrowotnej, realizowany na podstawie umowy o dofinansowanie nr POKL.02.03.04-00-039-12-00, dotyczy wniosku w sprawie zamówienia publicznego nr 240-42013



Ogłoszenie z dnia 2014-03-05

Warszawa: Zamówienie uzupełniające na usługę cateringową dla słuchaczy studiów podyplomowych Wydziału Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego, projekt pt. Studia podyplomowe Zarządzanie ryzykiem w opiece zdrowotnej, realizowany na podstawie umowy o dofinansowanie nr POKL.02.03.04-00-039-12-00, dotyczy wniosku w sprawie zamówienia publicznego nr 240-42013
Numer ogłoszenia: 46537 - 2014; data zamieszczenia: 05.03.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wydział Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego, ul. Długa 44/50, 00-241 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 831 47 25, faks 022 831 28 46.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zamówienie uzupełniające na usługę cateringową dla słuchaczy studiów podyplomowych Wydziału Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego, projekt pt. Studia podyplomowe Zarządzanie ryzykiem w opiece zdrowotnej, realizowany na podstawie umowy o dofinansowanie nr POKL.02.03.04-00-039-12-00, dotyczy wniosku w sprawie zamówienia publicznego nr 240-42013.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa na rzecz Wydziału Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego. 2. Zamówienie obejmuje dostawę posiłków dla wykładowców (egzaminatorów) oraz słuchaczy II oraz III edycji studiów podyplomowych w ramach projektu pt. Studia podyplomowe Zarządzanie ryzykiem w opiece zdrowotnej. 3. Zamówienie obejmuje 276 posiłków. 4. Ilości podane w ofercie cenowej mają charakter szacunkowy i nie są wiążące dla Zamawiającego. Rozliczenie nastąpi według faktycznej liczby osób korzystających z usługi, co zostanie potwierdzone kopiami list obecności na egzaminie w danym dniu. 5. Wykonawca zapewni w każdym z podanych terminów catering zorganizowany w godz.12.15-13.15. Terminy realizacji: DATA LICZBA OSÓB (posiłków) 2014-02-22 130 2014-06-07 146 RAZEM 276 6. Usługa cateringowa obejmie: Usługa gastronomiczna (w tym zastawa stołowa, naczynia, obrusy, przywieszki, dekoracje, ekspresy i warniki, obsługa kelnerska) podczas obiadu w formie indywidualnych posiłków dostarczonych w tzw. lunch-boxach: a) Dania na ciepło (dwa do wyboru, w tym jedno wegetariańskie) złożone z porcji mięsa, dodatków skrobiowych lub mącznych (np. ziemniaki, ryż), warzyw (gotowane gorące jarzyny lub surówki) oraz drugiej wersji wegetariańskiej. O liczbie posiłków wegetariańskich Zamawiający poinformuje wykonawcę najpóźniej na 2 dni przed egzaminem; b) Napoje (gorące: kawa, herbata, oraz zimne: woda, soki owocowe) serwowane w formie bufetowej, cukier, mleko, cytryna; c) Desery serwowane w formie bufetowej (ciasta, ciastka, owoce); 7. Usługa gastronomiczna obejmie przygotowanie posiłków, dostawę na Wydział Nauk Ekonomicznych, przygotowanie wydawania obiadów, serwowanie, a także sprzątanie po zakończonym posiłku (w tym także zebranie i wywóz śmieci poza teren Wydziału); 8. Wykonawca zapewni dostarczenie i rozstawienie min. 7 stolików bufetowych z obrusami dostępnych podczas przerwy obiadowej, 9. Miejsce realizacji usługi cateringowej: Wydział Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego, ul. Długa 44/50, 00-241 Warszawa, w miejscu wskazanym przez Zamawiającego..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.40.00.00 - Usługi podawania napojów 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zamówienie z wolnej ręki

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Studia podyplomowe Zarządzanie ryzykiem w opiece zdrowotnej, realizowany na podstawie umowy o dofinansowanie nr POKL.02.03.04-00-039-12-00.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.02.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • MLJ Catering s.c. Mariusz Jabłoński, Łukasz Jabłoński, ul. Śreniawitów 1/68, 03-188 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4570,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 4968,00

  • Oferta z najniższą ceną: 4968,00 / Oferta z najwyższą ceną: 4968,00

  • Waluta: PLN.

ZAŁĄCZNIK I

Uzasadnienie udzielenia zamówienia w trybie negocjacji bez ogłoszenia, zamówienia z wolnej ręki albo zapytania o cenę

  • 1. Podstawa prawna

    Postępowanie prowadzone jest w trybie zamówienie z wolnej ręki na podstawie art. 67 ust. 1 pkt 6 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.

  • 2. Uzasadnienia wyboru trybu

    Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

    Przedmiotem wniosku jest udzielenie zamówienia uzupełniającego dotychczasowemu Wykonawcy usług cateringowych wybranemu w trybie przetargu nieograniczonego. Zamówienie uzupełniające było przewidziane w ogłoszeniu o zamówieniu dla zamówienia podstawowego i jest zgodne z przedmiotem zamówienia podstawowego. Zamówienie uzupełniające polega na powtórzeniu tego samego rodzaju zamówień a jego wartość nie przekracza 50 % wartości zamówienia podstawowego.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.