Ogłoszenie z dnia 2014-03-05
Warszawa: Zamówienie uzupełniające na usługę cateringową dla słuchaczy studiów podyplomowych Wydziału Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego, projekt pt. Studia podyplomowe Zarządzanie ryzykiem w opiece zdrowotnej, realizowany na podstawie umowy o dofinansowanie nr POKL.02.03.04-00-039-12-00, dotyczy wniosku w sprawie zamówienia publicznego nr 240-42013
Numer ogłoszenia: 46537 - 2014; data zamieszczenia: 05.03.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Wydział Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego, ul. Długa 44/50, 00-241 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 831 47 25, faks 022 831 28 46.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zamówienie uzupełniające na usługę cateringową dla słuchaczy studiów podyplomowych Wydziału Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego, projekt pt. Studia podyplomowe Zarządzanie ryzykiem w opiece zdrowotnej, realizowany na podstawie umowy o dofinansowanie nr POKL.02.03.04-00-039-12-00, dotyczy wniosku w sprawie zamówienia publicznego nr 240-42013.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa na rzecz Wydziału Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego. 2. Zamówienie obejmuje dostawę posiłków dla wykładowców (egzaminatorów) oraz słuchaczy II oraz III edycji studiów podyplomowych w ramach projektu pt. Studia podyplomowe Zarządzanie ryzykiem w opiece zdrowotnej. 3. Zamówienie obejmuje 276 posiłków. 4. Ilości podane w ofercie cenowej mają charakter szacunkowy i nie są wiążące dla Zamawiającego. Rozliczenie nastąpi według faktycznej liczby osób korzystających z usługi, co zostanie potwierdzone kopiami list obecności na egzaminie w danym dniu. 5. Wykonawca zapewni w każdym z podanych terminów catering zorganizowany w godz.12.15-13.15. Terminy realizacji: DATA LICZBA OSÓB (posiłków) 2014-02-22 130 2014-06-07 146 RAZEM 276 6. Usługa cateringowa obejmie: Usługa gastronomiczna (w tym zastawa stołowa, naczynia, obrusy, przywieszki, dekoracje, ekspresy i warniki, obsługa kelnerska) podczas obiadu w formie indywidualnych posiłków dostarczonych w tzw. lunch-boxach: a) Dania na ciepło (dwa do wyboru, w tym jedno wegetariańskie) złożone z porcji mięsa, dodatków skrobiowych lub mącznych (np. ziemniaki, ryż), warzyw (gotowane gorące jarzyny lub surówki) oraz drugiej wersji wegetariańskiej. O liczbie posiłków wegetariańskich Zamawiający poinformuje wykonawcę najpóźniej na 2 dni przed egzaminem; b) Napoje (gorące: kawa, herbata, oraz zimne: woda, soki owocowe) serwowane w formie bufetowej, cukier, mleko, cytryna; c) Desery serwowane w formie bufetowej (ciasta, ciastka, owoce); 7. Usługa gastronomiczna obejmie przygotowanie posiłków, dostawę na Wydział Nauk Ekonomicznych, przygotowanie wydawania obiadów, serwowanie, a także sprzątanie po zakończonym posiłku (w tym także zebranie i wywóz śmieci poza teren Wydziału); 8. Wykonawca zapewni dostarczenie i rozstawienie min. 7 stolików bufetowych z obrusami dostępnych podczas przerwy obiadowej, 9. Miejsce realizacji usługi cateringowej: Wydział Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego, ul. Długa 44/50, 00-241 Warszawa, w miejscu wskazanym przez Zamawiającego..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.40.00.00 - Usługi podawania napojów 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zamówienie z wolnej ręki
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Studia podyplomowe Zarządzanie ryzykiem w opiece zdrowotnej, realizowany na podstawie umowy o dofinansowanie nr POKL.02.03.04-00-039-12-00.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.02.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- MLJ Catering s.c. Mariusz Jabłoński, Łukasz Jabłoński, ul. Śreniawitów 1/68, 03-188 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4570,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 4968,00
Oferta z najniższą ceną: 4968,00 / Oferta z najwyższą ceną: 4968,00
Waluta: PLN.
ZAŁĄCZNIK I
Uzasadnienie udzielenia zamówienia w trybie negocjacji bez ogłoszenia, zamówienia z wolnej ręki albo zapytania o cenę
1. Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie zamówienie z wolnej ręki na podstawie art. 67 ust. 1 pkt 6 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.
2. Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
Przedmiotem wniosku jest udzielenie zamówienia uzupełniającego dotychczasowemu Wykonawcy usług cateringowych wybranemu w trybie przetargu nieograniczonego. Zamówienie uzupełniające było przewidziane w ogłoszeniu o zamówieniu dla zamówienia podstawowego i jest zgodne z przedmiotem zamówienia podstawowego. Zamówienie uzupełniające polega na powtórzeniu tego samego rodzaju zamówień a jego wartość nie przekracza 50 % wartości zamówienia podstawowego.
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Wykonanie remontu konserwatorskiego kaplicy Puzynów usytuowanej na terenie Cmentarza Św. Michała w Rydze (Łotwa)
- Opracowanie dokumentacji projektowej i wykonanie na jej podstawie robót budowlanych polegających na modernizacji placu zabaw przy ul. Batalionu AK "Parasol" 3 w Warszawie.
- Usługa zapewnienia elektronicznego systemu rejestracji i monitoringu wejść oraz dystrybucji biletów na teren Międzynarodowych Pokazów Lotniczych AirSHOW Radom 2025.
- Bieżąca obsługa i konserwacja urządzeń grzewczo-chłodzących w lokalizacjach GDDKIA Oddział w Warszawie
- Dostawa materiałów budowlanych na cele konserwacji infrastruktury w obiektach NIO-PIB
- Remont pustostanów lokali mieszkalnych: część nr 1: Wilcza 69 m 4 (ADK-2) część nr 2: Marszałkowska 81 m 22 (ADK-2) (w podziale na 2 części)
więcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługi restauracyjne dla uczestników Dziennego Domu Pomocy w Łowiczu
- Usługa cateringowa na potrzeby spotkań organizowanych przez Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej
- Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych obejmujących przygotowanie, dostarczenie oraz podanie posiłków w ramach projektu pn: "Utworzenie BCU przy ZSCKR w dziedzinie ogrodnictwa".
- WE.ZP.261.7.2025 Świadczenie usługi cateringowej w trakcie spotkania wielkanocnego dla Wydziału Elektrycznego Politechniki Warszawskiej
- Sukcesywne świadczenie usług cateringowych
- Kompleksowe usługi cateringowe na potrzeby OSW Radocyna i EKOPARKU Radocyna
więcej: Usługi podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.