eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi LubiewoPrzedmiotem zamówienia są dostawy artykułów stanowiących rodzaj - artykuły mleczarskie

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2015-03-04

Lubiewo: Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów stanowiących rodzaj - artykuły mleczarskie
Numer ogłoszenia: 47718 - 2015; data zamieszczenia: 04.03.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej , 144, 89-526 Lubiewo, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 052 33 412 25 wew. 306, faks 0-52 3341225 wew.316.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Organizacyjna Służby Więziennej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów stanowiących rodzaj - artykuły mleczarskie.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej Część I: Lp. Nazwa zgodna z CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 mleko pasteryzowane 15511100-4 l 300 2 mleko UHT 15511210-8 l 2000 3 Mleko UHT 15511210-8 l 2000 4 Śmietana 15512000-0 kg 500 5 Śmietana 15512000-0 l 1700 6 Śmietana tłusta 15512200-2 l 1200 7 Śmietana tłusta 15512200-2 l 1200 Część II: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Jogurt bez dodatków substancji smakowych 15513010-1 kg 150 2 Jogurt bez dodatków substancji smakowych 15513010-1 kg 150 3 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 300 4 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 300 5 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 300 6 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 300 7 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 350 8 Jogurt i pozostałe przefermentowane przetwory mleczne 15551000-5 L 200 9 Maślanka 15551500-0 L 200 Część III: Lp. Nazwa zgodna z CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 masło 15530000-2 kg 4500 Część IV: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser feta 15542300-2 kg 350 2 Ser miękki 15542200-1 kg 300 3 Ser miękki 15542200-1 kg 200 4 Ser miękki 15542200-1 kg 150 5 Ser miękki 15542200-1 kg 300 6 Ser miękki 15542200-1 kg 200 7 Sery scalone, sproszkowane, z przerostami pleśni i pozostałe sery 15543000-6 kg 100 8 Ser z przerostami pleśni 15543100-7 Kg 100 Część V: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser twarogowy 15542100-0 kg 1000 Część VI: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser twardy 15544000-3 kg 1500 : Część VII: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser twardy 15544000-3 kg 1200 2 Ser twardy 15544000-3 kg 1200 3 Ser twardy 15544000-3 kg 1200 4 Ser twardy 15544000-3 Kg 1200 5 Ser twardy 15544000-3 Kg 1200 6 Produkty serowarskie 15540000-5 kg 800 Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej OZ Zwartowo Część VIII: Lp. Nazwa zgodna z CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Mleko UHT 15511210-8 l 700 2 Śmietana 15512000-0 l 100 3 Śmietana tłusta 15512200-2 l 150 Część IX: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Jogurt bez dodatków substancji smakowych 15513010-1 kg 50 2 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 200 3 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 200 4 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 100 5 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 200 Część X: Lp. Nazwa zgodna z CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 masło 15530000-2 kg 1000 Część XI: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser feta 15542300-2 kg 50 2 Ser miękki 15542200-1 kg 100 3 Ser miękki 15542200-1 kg 50 4 Sery scalone, sproszkowane, z przerostami plesni i pozostałe sery 15543000 kg 50 5 Sery scalone, sproszkowane, z przerostami plesni i pozostałe sery 15543000 kg 50 Część XII: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser twarogowy 15542100-0 kg 600 2 Ser twarogowy 15542100-0 kg 50 Część XIII: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser twardy 15544000-3 kg 100 2 Ser twardy 15544000-3 kg 300 3 Ser twardy 15544000-3 kg 100 4 Ser twardy 15544000-3 Kg 300 5 Ser twardy 15544000-3 Kg 50 6 Ser twardy 15544000-3 Kg 50 7 Ser twardy 15544000-3 Kg 200 8 Produkty serowarskie 15540000-5 kg 300.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.11.00-4, 15.51.12.10-8.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 13.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków wymaganych od Wykonawcy zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt VI SIWZ oświadczeń i dokumentów wg. formuły spełnia - nie spełnia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków wymaganych od Wykonawcy zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt VI SIWZ oświadczeń i dokumentów wg. formuły spełnia - nie spełnia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków wymaganych od Wykonawcy zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt VI SIWZ oświadczeń i dokumentów wg. formuły spełnia - nie spełnia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków wymaganych od Wykonawcy zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt VI SIWZ oświadczeń i dokumentów wg. formuły spełnia - nie spełnia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków wymaganych od Wykonawcy zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt VI SIWZ oświadczeń i dokumentów wg. formuły spełnia - nie spełnia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

1. Okres związania cenami określonymi w ofercie wynosi 30 dni od daty podpisania umowy. Po tym okresie strony dopuszczają zmiany cen określonych w ofercie dostarczanych produktów, z zastrzeżeniem, iż zostaną spełnione łącznie następujące warunki: 1) wyłącznym powodem zmiany cen będzie zmiana kwartalnego wskaźnika cen towarów i usług konsumpcyjnych ogłaszanego przez Prezesa GUS w Monitorze Polskim po 30 dniach od podpisania umowy, 2) zmiana cen odpowiadać będzie, z uwzględnieniem pkt. 3 i 4 poniżej, zmianie wskaźnika, o którym mowa w pkt. 1 za ostatni kwartał, a jeżeli w poprzednim kwartale lub w poprzednich kwartałach ceny nie były zmieniane, sumie wskaźników kwartalnych od ostatniej zmiany cen lub od daty, w której upłynął termin związania ceną, 3) zmiana ceny danego produktu wynosić będzie co najmniej 1 grosz, 4) wysokość ceny zaokrągla się do pełnych groszy w ten sposób, że kwoty do 0,5 grosza pomija się, a kwoty powyżej 0,5 grosza zaokrągla się do góry

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www. sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej, Sucha 144, 89-526 Lubiewo - sekretariat.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 13.03.2015 godzina 12:00, miejsce: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej, Sucha 144, 89-526 Lubiewo - sekretariat.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: mleko, śmietana.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa zgodna z CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 mleko pasteryzowane 15511100-4 l 300 2 mleko UHT 15511210-8 l 2000 3 Mleko UHT 15511210-8 l 2000 4 Śmietana 15512000-0 kg 500 5 Śmietana 15512000-0 l 1700 6 Śmietana tłusta 15512200-2 l 1200 7 Śmietana tłusta 15512200-2 l 1200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.11.00-4, 15.51.20.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Jogurty, maślanka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Jogurt bez dodatków substancji smakowych 15513010-1 kg 150 2 Jogurt bez dodatków substancji smakowych 15513010-1 kg 150 3 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 300 4 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 300 5 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 300 6 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 300 7 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 350 8 Jogurt i pozostałe przefermentowane przetwory mleczne 15551000-5 L 200 9 Maślanka 15551500-0 L 200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.30.10-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: masło.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa zgodna z CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 masło 15530000-2 kg 4500.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.53.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Sery.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser feta 15542300-2 kg 350 2 Ser miękki 15542200-1 kg 300 3 Ser miękki 15542200-1 kg 200 4 Ser miękki 15542200-1 kg 150 5 Ser miękki 15542200-1 kg 300 6 Ser miękki 15542200-1 kg 200 7 Sery scalone, sproszkowane, z przerostami pleśni i pozostałe sery 15543000-6 kg 100 8 Ser z przerostami pleśni 15543100-7 Kg 100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.22.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Ser twarogowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser twarogowy 15542100-0 kg 1000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.21.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Ser twardy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser twardy 15544000-3 kg 1500.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.40.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Ser twardy, produkty serowarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser twardy 15544000-3 kg 1200 2 Ser twardy 15544000-3 kg 1200 3 Ser twardy 15544000-3 kg 1200 4 Ser twardy 15544000-3 Kg 1200 5 Ser twardy 15544000-3 Kg 1200 6 Produkty serowarskie 15540000-5 kg 800.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.40.00-3, 15.54.00.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: mleko, śmietana.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa zgodna z CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Mleko UHT 15511210-8 l 700 2 Śmietana 15512000-0 l 100 3 Śmietana tłusta 15512200-2 l 150.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.12.10-8, 15.51.20.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Jogurty.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Jogurt bez dodatków substancji smakowych 15513010-1 kg 50 2 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 200 3 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 200 4 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 100 5 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.55.13.20-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: masło.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa zgodna z CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 masło 15530000-2 kg 1000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.53.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Sery.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser feta 15542300-2 kg 50 2 Ser miękki 15542200-1 kg 100 3 Ser miękki 15542200-1 kg 50 4 Sery scalone, sproszkowane, z przerostami plesni i pozostałe sery 15543000 kg 50 5 Sery scalone, sproszkowane, z przerostami plesni i pozostałe sery 15543000 kg 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.22.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Ser twarogowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser twarogowy 15542100-0 kg 600 2 Ser twarogowy 15542100-0 kg 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.21.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Sery twarde, produkty serowarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser twardy 15544000-3 kg 100 2 Ser twardy 15544000-3 kg 300 3 Ser twardy 15544000-3 kg 100 4 Ser twardy 15544000-3 Kg 300 5 Ser twardy 15544000-3 Kg 50 6 Ser twardy 15544000-3 Kg 50 7 Ser twardy 15544000-3 Kg 200 8 Produkty serowarskie 15540000-5 kg 300.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.40.00-3, 15.54.00.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.