Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2015-03-04
Lubiewo: Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów stanowiących rodzaj - artykuły mleczarskie
Numer ogłoszenia: 47718 - 2015; data zamieszczenia: 04.03.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej , 144, 89-526 Lubiewo, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 052 33 412 25 wew. 306, faks 0-52 3341225 wew.316.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Organizacyjna Służby Więziennej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów stanowiących rodzaj - artykuły mleczarskie.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej Część I: Lp. Nazwa zgodna z CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 mleko pasteryzowane 15511100-4 l 300 2 mleko UHT 15511210-8 l 2000 3 Mleko UHT 15511210-8 l 2000 4 Śmietana 15512000-0 kg 500 5 Śmietana 15512000-0 l 1700 6 Śmietana tłusta 15512200-2 l 1200 7 Śmietana tłusta 15512200-2 l 1200 Część II: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Jogurt bez dodatków substancji smakowych 15513010-1 kg 150 2 Jogurt bez dodatków substancji smakowych 15513010-1 kg 150 3 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 300 4 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 300 5 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 300 6 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 300 7 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 350 8 Jogurt i pozostałe przefermentowane przetwory mleczne 15551000-5 L 200 9 Maślanka 15551500-0 L 200 Część III: Lp. Nazwa zgodna z CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 masło 15530000-2 kg 4500 Część IV: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser feta 15542300-2 kg 350 2 Ser miękki 15542200-1 kg 300 3 Ser miękki 15542200-1 kg 200 4 Ser miękki 15542200-1 kg 150 5 Ser miękki 15542200-1 kg 300 6 Ser miękki 15542200-1 kg 200 7 Sery scalone, sproszkowane, z przerostami pleśni i pozostałe sery 15543000-6 kg 100 8 Ser z przerostami pleśni 15543100-7 Kg 100 Część V: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser twarogowy 15542100-0 kg 1000 Część VI: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser twardy 15544000-3 kg 1500 : Część VII: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser twardy 15544000-3 kg 1200 2 Ser twardy 15544000-3 kg 1200 3 Ser twardy 15544000-3 kg 1200 4 Ser twardy 15544000-3 Kg 1200 5 Ser twardy 15544000-3 Kg 1200 6 Produkty serowarskie 15540000-5 kg 800 Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej OZ Zwartowo Część VIII: Lp. Nazwa zgodna z CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Mleko UHT 15511210-8 l 700 2 Śmietana 15512000-0 l 100 3 Śmietana tłusta 15512200-2 l 150 Część IX: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Jogurt bez dodatków substancji smakowych 15513010-1 kg 50 2 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 200 3 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 200 4 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 100 5 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 200 Część X: Lp. Nazwa zgodna z CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 masło 15530000-2 kg 1000 Część XI: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser feta 15542300-2 kg 50 2 Ser miękki 15542200-1 kg 100 3 Ser miękki 15542200-1 kg 50 4 Sery scalone, sproszkowane, z przerostami plesni i pozostałe sery 15543000 kg 50 5 Sery scalone, sproszkowane, z przerostami plesni i pozostałe sery 15543000 kg 50 Część XII: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser twarogowy 15542100-0 kg 600 2 Ser twarogowy 15542100-0 kg 50 Część XIII: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser twardy 15544000-3 kg 100 2 Ser twardy 15544000-3 kg 300 3 Ser twardy 15544000-3 kg 100 4 Ser twardy 15544000-3 Kg 300 5 Ser twardy 15544000-3 Kg 50 6 Ser twardy 15544000-3 Kg 50 7 Ser twardy 15544000-3 Kg 200 8 Produkty serowarskie 15540000-5 kg 300.
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.11.00-4, 15.51.12.10-8.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 13.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełnienia warunków wymaganych od Wykonawcy zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt VI SIWZ oświadczeń i dokumentów wg. formuły spełnia - nie spełnia
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełnienia warunków wymaganych od Wykonawcy zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt VI SIWZ oświadczeń i dokumentów wg. formuły spełnia - nie spełnia
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełnienia warunków wymaganych od Wykonawcy zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt VI SIWZ oświadczeń i dokumentów wg. formuły spełnia - nie spełnia
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełnienia warunków wymaganych od Wykonawcy zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt VI SIWZ oświadczeń i dokumentów wg. formuły spełnia - nie spełnia
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełnienia warunków wymaganych od Wykonawcy zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt VI SIWZ oświadczeń i dokumentów wg. formuły spełnia - nie spełnia
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
- aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.3) ZMIANA UMOWY
przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian
1. Okres związania cenami określonymi w ofercie wynosi 30 dni od daty podpisania umowy. Po tym okresie strony dopuszczają zmiany cen określonych w ofercie dostarczanych produktów, z zastrzeżeniem, iż zostaną spełnione łącznie następujące warunki: 1) wyłącznym powodem zmiany cen będzie zmiana kwartalnego wskaźnika cen towarów i usług konsumpcyjnych ogłaszanego przez Prezesa GUS w Monitorze Polskim po 30 dniach od podpisania umowy, 2) zmiana cen odpowiadać będzie, z uwzględnieniem pkt. 3 i 4 poniżej, zmianie wskaźnika, o którym mowa w pkt. 1 za ostatni kwartał, a jeżeli w poprzednim kwartale lub w poprzednich kwartałach ceny nie były zmieniane, sumie wskaźników kwartalnych od ostatniej zmiany cen lub od daty, w której upłynął termin związania ceną, 3) zmiana ceny danego produktu wynosić będzie co najmniej 1 grosz, 4) wysokość ceny zaokrągla się do pełnych groszy w ten sposób, że kwoty do 0,5 grosza pomija się, a kwoty powyżej 0,5 grosza zaokrągla się do góry
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www. sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej, Sucha 144, 89-526 Lubiewo - sekretariat.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 13.03.2015 godzina 12:00, miejsce: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej, Sucha 144, 89-526 Lubiewo - sekretariat.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: mleko, śmietana.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa zgodna z CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 mleko pasteryzowane 15511100-4 l 300 2 mleko UHT 15511210-8 l 2000 3 Mleko UHT 15511210-8 l 2000 4 Śmietana 15512000-0 kg 500 5 Śmietana 15512000-0 l 1700 6 Śmietana tłusta 15512200-2 l 1200 7 Śmietana tłusta 15512200-2 l 1200.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.11.00-4, 15.51.20.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Jogurty, maślanka.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Jogurt bez dodatków substancji smakowych 15513010-1 kg 150 2 Jogurt bez dodatków substancji smakowych 15513010-1 kg 150 3 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 300 4 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 300 5 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 300 6 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 300 7 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 350 8 Jogurt i pozostałe przefermentowane przetwory mleczne 15551000-5 L 200 9 Maślanka 15551500-0 L 200.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.30.10-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: masło.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa zgodna z CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 masło 15530000-2 kg 4500.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.53.00.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Sery.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser feta 15542300-2 kg 350 2 Ser miękki 15542200-1 kg 300 3 Ser miękki 15542200-1 kg 200 4 Ser miękki 15542200-1 kg 150 5 Ser miękki 15542200-1 kg 300 6 Ser miękki 15542200-1 kg 200 7 Sery scalone, sproszkowane, z przerostami pleśni i pozostałe sery 15543000-6 kg 100 8 Ser z przerostami pleśni 15543100-7 Kg 100.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.22.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Ser twarogowy.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser twarogowy 15542100-0 kg 1000.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.21.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Ser twardy.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser twardy 15544000-3 kg 1500.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.40.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Ser twardy, produkty serowarskie.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser twardy 15544000-3 kg 1200 2 Ser twardy 15544000-3 kg 1200 3 Ser twardy 15544000-3 kg 1200 4 Ser twardy 15544000-3 Kg 1200 5 Ser twardy 15544000-3 Kg 1200 6 Produkty serowarskie 15540000-5 kg 800.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.40.00-3, 15.54.00.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: mleko, śmietana.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa zgodna z CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Mleko UHT 15511210-8 l 700 2 Śmietana 15512000-0 l 100 3 Śmietana tłusta 15512200-2 l 150.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.12.10-8, 15.51.20.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Jogurty.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Jogurt bez dodatków substancji smakowych 15513010-1 kg 50 2 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 200 3 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 200 4 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 100 5 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 200.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.55.13.20-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: masło.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa zgodna z CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 masło 15530000-2 kg 1000.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.53.00.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Sery.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser feta 15542300-2 kg 50 2 Ser miękki 15542200-1 kg 100 3 Ser miękki 15542200-1 kg 50 4 Sery scalone, sproszkowane, z przerostami plesni i pozostałe sery 15543000 kg 50 5 Sery scalone, sproszkowane, z przerostami plesni i pozostałe sery 15543000 kg 50.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.22.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Ser twarogowy.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser twarogowy 15542100-0 kg 600 2 Ser twarogowy 15542100-0 kg 50.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.21.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Sery twarde, produkty serowarskie.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser twardy 15544000-3 kg 100 2 Ser twardy 15544000-3 kg 300 3 Ser twardy 15544000-3 kg 100 4 Ser twardy 15544000-3 Kg 300 5 Ser twardy 15544000-3 Kg 50 6 Ser twardy 15544000-3 Kg 50 7 Ser twardy 15544000-3 Kg 200 8 Produkty serowarskie 15540000-5 kg 300.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.40.00-3, 15.54.00.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Zespołu Żłobków Miejskich w Olsztynie w roku 2025
- Sukcesywne dostawy nabiału i jaj kurzych do Żłobków Wrocławskiego Zespołu Żłobków
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do Przedszkola Miejskiego Integracyjnego nr 8 w 2025 roku
- Sprzedaż i dostawa produktów mleczarskich
- Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych dla SPZOZ - Szpitala im. dr. J. Dietla w Krynicy - Zdroju
- Dostawa produktów ogólnospożywczych oraz mleczarskich do stołówki SP nr 18 z Oddziałami Dwujęzycznymi w Rzeszowie w 2025 r
więcej: Mleko pasteryzowane »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.