To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-12-03
Bedlno: Zakup i sukcesywne dostawy mięsa drobiowego oraz wyrobów z mięsa drobiowego do Domu Pomocy Społecznej w Wojszycach
Numer ogłoszenia: 485230 - 2012; data zamieszczenia: 03.12.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 430040 - 2012r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej w Wojszycach, Wojszyce 47, 99-311 Bedlno, woj. łódzkie, tel. 024 2821468, faks 024 2821468 w. 30.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Organizacyjna Samorządu Powiatowego.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup i sukcesywne dostawy mięsa drobiowego oraz wyrobów z mięsa drobiowego do Domu Pomocy Społecznej w Wojszycach.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna (w miarę zgłaszanych potrzeb) 12 miesięczna dostawa mięsa drobiowego oraz wyrobów z mięsa drobiowego - do magazynu żywnościowego Domu Pomocy Społecznej w Wojszycach. Szacunkowa ilość zakupu poszczególnych składników przedmiotu zamówienia wynosi około: 1) Filet z piersi kurcząt kl. A schłodzony - ok. 355 kg; wyrób spełniający następujące parametry: element z tuszki kurczęcej obejmujący mięsień powierzchniowy i /lub głęboki bez przylegającej skóry, w całości lub podzielony na części; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86524/A1:1998; 2) Kurczak kl. A świeży - ok. 500 kg; wyrób spełniający następujące parametry: tuszka z kurczaka, patroszona, bez podrobów z szyją, nie mrożony, dostarczany luzem w pojemnikach; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86520:1998; 3) Kurczak kl. A mrożony - ok. 500 kg; wyrób spełniający następujące parametry: tuszka z kurczaka, patroszona, bez podrobów z szyją, mrożony, dostarczany luzem w pojemnikach; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86520;1998; 4) Podudzie z kurcząt świeże - ok. 80 kg; wyrób spełniający następujące parametry: pałka z nogi kurczaka świeża w pierwszym gatunku, nie mrożone, dostarczane luzem w pojemnikach; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86522; 5) Udo z kurcząt - ok. 80 kg; wyrób spełniający następujące parametry: udka z kurczaka świeże w pierwszym gatunku, nie mrożone, dostarczane luzem w pojemnikach; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86524:1994/Az:2002; 6) Noga z kurcząt - ok. 120 kg; wyrób spełniający następujące parametry: element tuszki kurczęcej obejmujący kości - udową, piszczelową i strzałkową, łącznie z otaczającymi je mięśniami, nie mrożona, dostarczana luzem w pojemnikach; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86524; 7) Porcje rosołowa z kurcząt mrożone- ok. 200 kg; wyrób spełniający następujące parametry: porcja rosołowa z kurczaka mrożona; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86524; 8) Porcje rosołowe z kurcząt świeże - ok.200 kg ; wyrób spełniający następujące parametry: porcja rosołowa z kurczaka świeża, nie mrożona, dostarczana luzem w pojemnikach; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86524; 9) Kości spożywcze z kurcząt - ok. 200 kg; wyrób spełniający następujące parametry: kości spożywcze z kurczaka świeże, nie mrożone, dostarczane luzem w pojemnikach; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86524; 10) Wątroba z kurcząt świeża - ok. 230 kg; wyrób spełniający następujące parametry: wątroba z kurczaka uzyskana podczas patroszenia tuszki kurczęcej w postaci podwójnych lub pojedynczych płatów i pozbawiona części niejadalnych, usunięty całkowicie woreczek żółciowy wraz ze skrawkiem zazieleniałej wątroby; nie poddana procesowi mrożenia; wymogi dla tego produktu określa polska norma PN-A-86523; 11) Żołądki z kurcząt świeże - ok.80 kg; wyrób spełniający następujące parametry: żołądki z kurczaka uzyskane podczas patroszenia tuszki kurczęcej i pozbawione części niejadalnych, żołądek mięśniowy oczyszczony z treści pokarmowej i pozbawiony rogowatego nabłonka, z odciętym przy mięśniu żołądkiem gruczołowym i dwunastnicą, tłuszcz usunięty; dopuszcza się niewielkie uszkodzenia mięśnia żołądka oraz pozostałość tkanki łącznej i niewielką ilość tkanki tłuszczowej; nie poddane procesowi mrożenia; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86523; 12) Serca z kurcząt - ok. 80 kg; wyrób spełniający następujące parametry: serca z kurczaka uzyskane podczas patroszenia tuszki kurczęcej i pozbawione części niejadalnych; nie poddane procesowi mrożenia; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86523; 13) Parówki drobiowe - ok. 100 kg; wyrób spełniający następujące parametry: kiełbasa drobiowa homogenizowana, w osłonce naturalnej lub sztucznej, wyprodukowana z peklowanych lub niepeklowanych surowców drobiowych i innych surowców, które zostały zhomogenizowane,z dodatkiem przypraw, wędzona lub niewędzona, poddana obróbce cieplnej; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86526:1995/Az2:2000; 14) Szynka bawarska z kurcząt lub produkt równoważny - ok.70 kg; za produkt równoważny uważa się wyrób odpowiadający następującym cechom technicznym i / lub użytkowo-funkcjonalnym: wyrób blokowy, średnio rozdrobniony, parzony; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86526:1995/Az:2000; 15) Szynka pizza lub produkt równoważny - ok.100 kg; za produkt równoważny uważa się wyrób odpowiadający następującym cechom technicznym i/ lub użytkowo-funkcjonalnym: wyrób z drobno rozdrobnionego mięsa drobiowego, parzony, z dodatkiem sera, warzyw i papryki, w osłonce barierowej; wędlina o smaku, zapachu i wyglądzie pizzy; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86526:1995/Az:2000; 16) Szynka śniadaniowa lub produkt równoważny - ok.120 kg; za produkt równoważny uważa się wyrób odpowiadający następującym cechom technicznym i/lub użytkowo-funkcjonalnym: wyrób blokowy, średnio rozdrobniony, parzony; wymogi dla tego produktu określa polska norma:PN-A-82007; 17) Pieczeń kutnowska lub produkt równoważny - ok.160 kg; za produkt równoważny uważa się wyrób odpowiadający następującym cechom technicznym i/ lub użytkowo-funkcjonalnym: wyrób garmażeryjny z dodatkiem naturalnych przypraw m.in. natki pietruszki, pieczony w foremkach; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86526:1995/Az:2000; 18) Pasztet gospodarza lub produkt równoważny - ok. 90 kg; za produkt równoważny uważa się wyrób odpowiadający następującym cechom technicznym i/ lub użytkowo-funkcjonalnym: wyrób garmażeryjny podrobowy wykonany według receptury zakładowej w oparciu o naturalne przyprawy; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86526:1995/Az:2000; 19) Pasztet pieczony - ok.160 kg; wyrób spełniający następujące parametry: wyrób garmażeryjny podrobowy wykonany według receptury zakładowej w oparciu o naturalne przyprawy; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86526:1995/Az:2000..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.20.00 - Drób 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.15.00 - Produkty drobiowe .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.12.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- HURTOWNIA LODÓW I MROŻONEK ANAPOL HURT-DETAL, Krzysztof Sowiński, ul. Przemysłowa 4, 09-500 Gostynin, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 31606,37 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 22549,50
Oferta z najniższą ceną: 22549,50 / Oferta z najwyższą ceną: 34683,50
Waluta: PLN.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa mięsa oraz wyrobów wędliniarskich dla SPZOZ w Sanoku
- Dostawy mięsa i wędlin, w podziale na 4 części.
- Dostawa żywności
- Dostawa artykułów spożywczych do Magazynu spożywczego SPZOZ w Dąbrowie Białostockiej
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w 2025 r. dla Zespołu Szkół Sportowych i Mistrzostwa Sportowego im. Janusza Kusocińskiego w Gdańsku -II
- Zakup mięsa, wędlin i wyrobów drobiarskich dla SP ZOZ w Kraśniku
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.