Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2008-01-08
Wisła: Sukcesywna dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Wiśle.
Numer ogłoszenia: 4859 - 2008; data zamieszczenia: 08.01.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Wiśle, ul. Wodna 3, 43-460 Wisła, woj. śląskie, tel. 033 8552798, fax 033 8551519.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka budżetowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Wiśle..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część I - mięso wieprzowo-wołowe i przetwory mięsne Kod CPV / Przedmiot zamówienia / Norma / Jedn. / Ilość 15131210-0/Baleron / PN-A-82007 / kg / 8; 15131220-7/Boczek wędzony / PN-A-82007 / kg / 274; 15131135-0/Filet wędzony z indyka/ PN-A-86526 / kg / 74; 15131130-5/Frankfuterki / PN-A-82007 / kg / 60; 15113300-6/Karkówka wieprzowa z kością / PN-86/A-82002 / kg / 100; 15131133-6/Kiełbasa krakowska podsuszana / PN-A-82007 / kg / 185; 15131400-9/Kiełbasa zwyczajna / PN-A-82007 / kg / 280; 15131933-6/Kiełbasa szynkowa / PN-A-82007 / kg / 150; 15113300-6/Kości wieprzowe gołe-świeże / kg / 24; 15113300-6/Łopatka wieprzowa bez kości świeża, kl. I / PN-86/A-82002 / kg / 598; 15113300-6/Łopatka wieprzowa z kością / PN-86/A-82002 / kg / 6; 15131400-9/Necówka / PN-A-82012 / kg / 33; 15113300-6/Nóżki wieprzowe / PN-86/A-82002 / kg / 14; 15131310-1/Pasztetowa / PN-82012 / kg / 8; 15131133-6/Polędwica sopocka / PN-A-82007 / kg / 170; 15131400-9/Salceson włoski / PN-A-82007 / kg / 6; 15113100-4/Schab wp. z kością / PN-86/A-82002 / kg / 598; 15131210-0/Szynka gotowana / PN-A-82007 / kg / 190; 15113140-2/Szynka prasowana / PN-A-82007 / kg / 180; 15131220-0/Wędzonka / PN-A-82007 / kg / 160; 15111190-7/Łopatka wołowa bez kości, świeża, kl. I / PN-88/A-82004 / kg / 365; 15131130-5/Kiełbasa śląska / PN-A-82007 / kg / 130; 15131130-5/Parówki śląskie / PN-A-82007 / kg / 107; 15113300-6/Polędwiczki wieprzowe / PN-86/A-82002 / kg / 10; 15111190-7/Rostbef wołowy bez kości, świeży, kl. I / PN-88/A-82004 / kg / 2; 15131220-3/Boczek surowy bez kości, świeży, kl. I / PN-86/A-82002 / kg / 43; 15113400-9/Kiełbasa biała parzona / PN-A-82007 / kg / 65; 15131230-6/Salami gold / PN-A-82007 / kg / 2; 15131130-5/Kiełbasa żywiecka / PN-A-82007 / kg / 6; 15111190-7/Udziec wołowy bez kości, świeży, kl. I / PN-88/A-82004 / kg / 151; 15113300-6/Golonko wieprzowe z kością, świeże, kl. I / PN-86/A-82002 / kg / 30; 15113400-9/Kiełbasa parówkowa / PN-A-82007 / kg / 10; 15113300-6/Prosiaczek bankietowy / PN-A-82007 / kg / 23; 15131135-0/Polędwica drobiowa / PN-A-86526 / kg / 39; 15131133-6/Kiełbasa kminkowa / PN-A-82007 / kg / 88; 15131133-6/Schab wędzony / PN-A-82007 / kg / 10; 15131133-6/Szynka bawarska / PN-A-82007 / kg / 120; 15111300-6/Szynka wieprzowa bez kości / PN-86/A-82002 / kg / 6; 15114000-0/Wątroba wieprzowa / PN-86/A-82004 / kg / 22; 15111190-7/Polędwica wołowa / PN-88/A-82004 / kg / 10; 15111210-4/Schab cielęcy / kg / 12; 15131410-2/Szynka domowa / PN-A-82007 / kg / 65; 15131133-6/Kiełbasa myśliwska / PN-A-82007 / kg / 10; 15131133-6/Kiełbaski serowe / PN-A-82007 / kg / 12; 15131134-3/Krupniok / PN-A-82007 / kg / 40; 15131133-6/Kiełbaski pyszne / PN-A-82007 / kg / 56; 15113000-3/Żeberko wieprzowe, świeże, kl. I / PN-A-82002 / kg / 100; 15111300-3/Karkówka wieprzowa bez kości / PN-A-82002 / kg / 700; 15113300-6/Golonko wieprzowe bez kości, peklowane / PN-86/A-82002 / kg / 30; Część II - drób Kod CPV/ Przedmiot zamówieni / Norma / Jedn. / Ilość 15112210-1/Filet z piersi kurczaka bez kości, świeży / PN-A-86524 / kg / 240; 15112210-1/Udko całe z kurczaka, świeże / PN-A-86524 / kg / 750; 15112200-8/Porcje rosołowe z kurczaka / PN-A-86524 / kg / 60; 15112300-9/Wątroba z kurczaka, świeża / PN-A-86524 / kg / 20; 15112220-4/Filet z piersi indyka bez kości, świeży / PN-A-86524 / kg / 160; 15112210-1/Dramstiki, świeże / kg / 16; 15112130-6/Kurczak, świeży / PN-A-86525 / kg / 15; Wyżej wymieniono szacunkową ilość przedmiotu zamówienia za cały okres obowiązywania umowy. Realizacja przedmiotu zamówienia winna zostać wykonana w sposób zapewniający zachowanie właściwej i zgodnej z normami jakości usług.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 2.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy będący osobami fizycznymi, prawnymi a także wykonawcy ci występujący wspólnie (spółka cywilna konsorcjum) spełniający warunki określone: - w art. 22 ust. 1 Ustawy Prawo Zamówień Publicznych z dn. 29.01.2004 r., - niepodlegający wykluczeniu na podstawie art. 24 ust.1.2 Ustawy Prawo Zamówień Publicznych, - wymogi określone w SIWZ. Ocena spełniania warunków - na podstawie złożonej oferty.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Dokumenty wymagane: - formularz ofertowy z wykorzystaniem wzoru, załącznik nr 1 do SIWZ; - aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; - zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że Dostawca nie zalega z opłacaniem podatków lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące prze upływem terminu składania ofert; - dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnień/pełnomocnictw osób podpisujących ofertę, o ile fakt nie wynika z przedstawionych dokumentów rejestrowych; - koncesja, zezwolenie lub licencja, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania koncesji, zezwolenia lub licencji na podjęcie działalności gospodarczej w zakresie objętym zamówieniem publicznym zwanym dalej /zamówieniem. 2. Dokumenty dodatkowe: - wykazu wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług w okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, odpowiadających swoim rodzajem i wartością dostawom lub usługom stanowiącym przedmiot zamówienia, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców oraz załączenia dokumentów potwierdzających, że te dostawy lub usługi zostały wykonane należycie; - wypełniony formularz ofertowy na wszystkie lub poszczególne części zamówienia: załącznik 2a i 2b do SIWZ; - wykaz samochodów z numerami rejestracyjnymi jakimi wykonawca będzie realizował zamówienie; - parafowany i wypełniony wzorzec umowy: załącznik nr 4 do SIWZ.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/download/siwz/siwz_ows_zimo_001_2008.doc
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Wiśle ul. Wodna 3, 43-460 Wisła - Recepcja.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.01.2008 godzina 10:30, miejsce: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Wiśle ul. Wodna 3, 43-460 Wisła - Recepcja.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Część I - mięso wieprzowo-wołowe i przetwory mięsne.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część I - mięso wieprzowo-wołowe i przetwory mięsne Kod CPV / Przedmiot zamówienia / Norma / Jedn. / Ilość 15131210-0/Baleron / PN-A-82007 / kg / 81; 15131220-7/Boczek wędzony / PN-A-82007 / kg / 274; 15131135-0/Filet wędzony z indyka/PN-A-86526 / kg / 74; 15131130-5/Frankfuterki / PN-A-82007 / kg / 60; 15113300-6/Karkówka wieprzowa z kością / PN-86/A-82002 / kg / 100; 15131133-6/Kiełbasa krakowska podsuszana / PN-A-82007 / kg / 185; 15131400-9/Kiełbasa zwyczajna / PN-A-82007 / kg / 280; 15131933-6/Kiełbasa szynkowa / PN-A-82007 / kg / 150; 15113300-6/Kości wieprzowe gołe-świeże / kg / 24; 15113300-6/Łopatka wieprzowa bez kości świeża, kl. I / PN-86/A-82002 / kg / 598; 15113300-6/Łopatka wieprzowa z kością / PN-86/A-82002 / kg / 6; 15131400-9/Necówka / PN-A-82012 / kg / 33; 15113300-6/Nóżki wieprzowe / PN-86/A-82002 / kg / 14; 15131310-1/Pasztetowa / PN-82012 / kg / 8; 15131133-6/Polędwica sopocka / PN-A-82007 / kg / 170; 15131400-9/Salceson włoski / PN-A-82007 / kg / 6; 15113100-4/Schab wp. z kością / PN-86/A-82002 / kg / 598; 15131210-0/Szynka gotowana / PN-A-82007 / kg / 190; 15113140-2/Szynka prasowana / PN-A-82007 / kg / 180; 15131220-0/Wędzonka / PN-A-82007 / kg / 160; 15111190-7/Łopatka wołowa bez kości, świeża, kl. I / PN-88/A-82004 / kg / 365; 15131130-5/Kiełbasa śląska / PN-A-82007 / kg / 130; 15131130-5/Parówki śląskie / PN-A-82007 / kg / 107; 15113300-6/Polędwiczki wieprzowe / PN-86/A-82002 / kg / 10; 15111190-7/Rostbef wołowy bez kości, świeży, kl. I / PN-88/A-82004 / kg / 2; 15131220-3/Boczek surowy bez kości, świeży, kl. I / PN-86/A-82002 / kg / 43; 15113400-9/Kiełbasa biała parzona / PN-A-82007 / kg / 65; 15131230-6/Salami gold / PN-A-82007 / kg / 2; 15131130-5/Kiełbasa żywiecka / PN-A-82007 / kg / 6; 15111190-7/Udziec wołowy bez kości, świeży, kl. I / PN-88/A-82004 / kg / 151; 15113300-6/Golonko wieprzowe z kością, świeże, kl. I / PN-86/A-82002 / kg / 30; 15113400-9/Kiełbasa parówkowa / PN-A-82007 / kg / 10; 15113300-6/Prosiaczek bankietowy / PN-A-82007 / kg / 23; 15131135-0/Polędwica drobiowa / PN-A-86526 / kg / 39; 15131133-6/Kiełbasa kminkowa / PN-A-82007 / kg / 88; 15131133-6/Schab wędzony / PN-A-82007 / kg / 10; 15131133-6/Szynka bawarska / PN-A-82007 / kg / 120; 15111300-6/Szynka wieprzowa bez kości / PN-86/A-82002 / kg / 6; 15114000-0/Wątroba wieprzowa / PN-86/A-82004 / kg / 22; 15111190-7/Polędwica wołowa / PN-88/A-82004 / kg / 10; 15111210-4/Schab cielęcy / kg / 12; 15131410-2/Szynka domowa / PN-A-82007 / kg / 65; 15131133-6/Kiełbasa myśliwska / PN-A-82007 / kg / 10; 15131133-6/Kiełbaski serowe / PN-A-82007 / kg / 12; 15131134-3/Krupniok / PN-A-82007 / kg / 40; 15131133-6/Kiełbaski pyszne / PN-A-82007 / kg / 56; 15113000-3/Żeberko wieprzowe, świeże, kl. I / PN-A-82002 / kg / 100; 15111300-3/Karkówka wieprzowa bez kości / PN-A-82002 / kg / 700; 15113300-6/Golonko wieprzowe bez kości, peklowane / PN-86/A-82002 / kg / 30;.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Część II - drób.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część II - drób Kod CPV / Przedmiot zamówieni / Norma / Jedn. / Ilość 15112210-1/Filet z piersi kurczaka bez kości, świeży / PN-A-86524 / kg / 240; 15112210-1/Udko całe z kurczaka, świeże / PN-A-86524 / kg / 750; 15112200-8/Porcje rosołowe z kurczaka / PN-A-86524 / kg / 60; 15112300-9/Wątroba z kurczaka, świeża / PN-A-86524 / kg / 20; 15112220-4/Filet z piersi indyka bez kości, świeży / PN-A-86524 / kg / 160; 15112210-1/Dramstiki, świeże / kg / 16; 15112130-6/Kurczak, świeży / PN-A-86525 / kg / 15;.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z WISŁY
więcej: przetargi w Wiśle »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup i dostawa żywności dla potrzeb Miejskiej Szkoły Podstawowej nr 9 w Piekarach Śląskich
- ZP/29/2025 - Dostawa konserw mięsnych II
- Zakup i dostawę artykułów spożywczych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Starachowicach oraz dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Jędrzejowie
- Sukcesywna dostawa mięsa na potrzeby Powiatowego Zakładu Aktywności Zawodowej w Suchowoli
- Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Domu Pomocy Społecznej w Gorlicach, ul. Sienkiewicza 30 w II półroczu 2025r.
- Dostawa artykułów żywnościowych 2025/2026
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.