To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2008-03-10
Wadowice: Sukcesywne dostawy czekolady, wyrobów czekoladowych i cukierniczych oraz towarów ciastkarskich - GP/2/2008
Numer ogłoszenia: 48904 - 2008; data zamieszczenia: 10.03.2008
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 31763 - 2008.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Gospodarstwo Pomocnicze Zakład Produkcyjny przy Zakładzie Karnym, ul. Trybunalska, 34-100 Wadowice, woj. małopolskie, tel. 033 8234804, fax 033 8234804.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: gospodarstwo pomocnicze jednostki budżetowej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy czekolady, wyrobów czekoladowych i cukierniczych oraz towarów ciastkarskich - GP/2/2008.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1.Czekolada typu Goplana o właściwościach -masa netto nie mniejsza niż 90 g (mleczna o zawartości masy kakaowej min.31 %, mleczna z dodatkami : orzechami laskowymi, bakaliami, mleczna z nadzieniem truskawkowym, likierowo-truflowym itp. o zawartości nadzienia min 35 % , gorzka pełna naturalna o zawartości masy kakaowej min 60 %) CPV-15842100-3 Szt 3100 2.Czekolada typu Milka o właściwościach : zawartość masy kakaowej w czekoladzie mlecznej min 30 %, masa netto nie mniejsza niż 100 g (pełnomleczna, biała, czekolada mleczna z nadzieniem mlecznym o smaku zabajone, mleczna z pianką kakaową, mleczna z nadzieniem śmietankowym o smaku rumowym, amaretto itp. mleczna z rodzynkami i orzechami laskowymi , gorzka CPV-15842100-3 Szt 2200 3.Czekolada typu Alpen Gold o właściwościach: zawartość masy kakaowej w czekoladzie mlecznej min 25 % , masa netto nie mniejsza niż 100 g (mleczna, biała, mleczna z nadzieniem truskawkowym, likierowo- truflowym ,itp. o zawartości masy kakaowej w czekoladzie mlecznej min. 25 %, gorzka o zawartości masy kakaowej minimum 46 % CPV-15842100-3 Szt 2200 4.Baton typu Lion o następujących właściwościach : wafel nadziewany karmelem w ilości nie mniejszej niż 29%, posypany płatkami ryżowymi w ilości nie mniejszej 10%,w polewie kakaowej, o wartości w 100g produktu nie mniejszej niż :energetycznej 477 kcal, białka 6,1 g w węglowodanów 64,2 g , masa netto ok.43 g CPV-15842220-0 Szt 6600 5.Baton typu Snickers o następujących właściwościach - nugatowe nadzienie w ilości nie mniejszej niż 14 %, prażone orzeszki ziemne - zawrtość nie mniejsza niż 24%, oblane karmelem o zawartości nie mniejszej niż 27% i mleczną czekoladą, o wartości odżywczej w 100 g produktu nie mniejszej niż :energetycznej 509 kcal, białka 9,2 g, węglowodanów 55,3 o masie netto ok.55 g CPV-15842220-0 Szt 5750 6.Baton typu Mars o następujących właściwościach : nugatowe nadzienie nie mniejsze niż 33%, oblane karmelem o wartości nie mniejszej niż 27% i mleczną czekoladą, masa netto nie mniejsza niż 48g,wartość odżywcza w 100 g nie mniejsza niż: energetyczna 454kcal,białko 3,5 g, węglowodany 70,7 g CPV-15842220-0 Szt 2450 7.Chałwa sezamowa o różnych smakach np. waniliowa itp., masa netto 100 g o zawartości miazgi sezamowej nie mniejszej niż 46,2 %, wartość odżywcza w 100 g wyrobu nie mniejsza niż :energetyczna 538 kcal, białko-9,4 g, węglowodany -55,2 g CPV-15842300-5 Szt 1650 8.Wafel typu Prince Polo o właściwościach : oblewany czekoladą (różne smaki ), o zawrtości czekolady nie mniejszej niż 30,7 %, zawrtości masy kakaowej minimum 43 % masa netto ok. 52 g. CPV-15812100-4 Szt 1000 9.Wafel typu Princessa ( o różnych smakach)o następujących właściwościach: wafel w czekoladzie w ilości nie mniejszej niż 32,4 %, przekładany kremem o różnych smakach , masa netto ok.37 g)CPV-15812100-4 Szt 1000 10.Herbatniki deserowe z cukremo wartości energetycznej w 100 g nie mniejszej niż 502 kcal, o masie netto nie mniejszej niż 200 g CPV-15812100-4 Szt 1000 11.Herbatniki kokosowe o zawrtości wiórków kokosowych nie mniejszej niż 15 %, masie netto ok.200 gCPV-15812100-4.Szt 1500 12.Herbatniki typu Hit o właściwościach :markizy z kremem o zawrtości nie mniejszej niż 42% , o różnych smakach , masa netto nie mniejsza niż 250 gCPV-15812100-4 Szt 1500 13.Biszkopty typu Delicje oblewane czekoladą z galaretką owocową ( różnosmakowe )o zawartości nie mniejszej niż 53 %, masa netto ok.147 g CPV-15812100-4 Szt 1500 14.Wafle przekładane kremem o różnych smakach (kakaowym, truskawkowo-śmietankowym) o masie netto nie mniejszej niż 180 gCPV-15812100-4 Szt 1500 15.Ciastka typu Pieguski o właściwościach: ciasteczka z kawałkami czekolady, rodzynkami,orzechami masa netto 120 g CPV-15812100-4 Szt 620 16.Herbatniki typu Jeżyki o właściwościach: herbatniki z orzechami laskowymi, karmelem, chrupkami ryżowymi i dodatkami rodzynkami lub wiórkami kokosowymi, itp. oblewane mleczną czekoladą, masa netto 140 g. CPV-15812100-4 Szt 620 17.Pierniczki w czekoladzie z nadzieniem różnosmakowym ( np. śliwkowe, owocowe, itp.) w ilości nie mniejszej niż 27,4 %, zawrtość czekolady nie mniejsza niż 25,9 %, o masie netto ok..150 g. CPV-15812100-4 Szt 1000 18.Paluszki słone o masie netto g 200 i wrtości odżywcza w 100 g nie mniejsza niż: energetyczna 390 kcal, białko-10,6 g, węglowodany - 78,1 g CPV-15812100-4 Szt 1260
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.84.22.00 - Produkty z czekolady Kod CPV wg słownika 2008: 15.84.22.00 - Produkty z czekolady Oryginalny kod CPV: 15.84.22.20 - Batony czekoladowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.84.22.20 - Batony czekoladowe Oryginalny kod CPV: 15.84.23.00 - Wyroby cukiernicze Kod CPV wg słownika 2008: 15.84.23.00 - Wyroby cukiernicze Oryginalny kod CPV: 15.81.21.00 - Wyroby ciastkarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.21.00 - Wyroby ciastkarskie .
II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 54576,8 PLN.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: przetarg nieograniczony
IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 07.03.2008.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
KAZIMIERA POZNAŃSKA-CHLEBDA FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA " VICTORIA II "
- Firma Handlowo-Usługowa Victoria II Kazimiera Poznańska -Chlebda, ul. Komandosów 1, 30-334 Kraków, kraj/woj. małopolskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 54576.80
- Oferta z najniższą ceną: 53931.70 / oferta z najwyższą ceną: 69974.70
- Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z WADOWIC
- Pełnienie funkcji Pomocniczego Mentora Zawodowego projektów edukacyjnych realizowanych przez Powiat Wadowicki w ramach programu Fundusze Europejskie dla Małopolski 2021-2027
- Dostawa produktów farmaceutycznych do wykonywania leków recepturowych wraz z utensyliami i odczynnika chemicznego dla ZZOZ w Wadowicach
- Dostawa wyposażenia edukacyjnego do na potrzeby powstającego Branżowego Centrum Umiejętności w Andrychowie
- Dostawa wyposażenia edukacyjnego do na potrzeby powstającego Branżowego Centrum Umiejętności w Kalwarii Zebrzydowskiej
- Koszenie traw w ciągach dróg powiatowych na terenie gminy Kalwaria Zebrzydowska w 2025 r.
- Koszenie gminnych terenów zielonych w roku 2025 r.
więcej: przetargi w Wadowicach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy ciasta i wyrobów ciastkarskich.
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych na potrzeby Międzynarodowego Centrum Zarządzania oraz Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Warszawskiego przez okres 12 miesięcy
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Politechniki Morskiej w Szczecinie.
- Sukcesywna i cykliczna dostawa artykułów spożywczych dla Ministerstwa Zdrowia.
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych
- Dostawa artykułów promocyjnych w postaci 50 kilogramów cukierków krówek.
więcej: Wyroby ciastkarskie »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.