eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi HrubieszówDostawy mięsa, wędlin, konserw i drobiu

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-12-06

Hrubieszów: Dostawy mięsa, wędlin, konserw i drobiu
Numer ogłoszenia: 493512 - 2012; data zamieszczenia: 06.12.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 217104 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Hrubieszowie, ul. Nowa 64, 22-500 Hrubieszów, woj. lubelskie, tel. 084 6966915, faks 084 6963354.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa, wędlin, konserw i drobiu.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: I.Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, wędlin, konserw i drobiu zgrupowanych we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) 151 w asortymencie i ilości przedstawionej w poniższej 1.Mięso wieprzowe - łopatka bk, w stanie mrożonym, w opakowaniach od 2 do 2,5 kg, kod CPV 15113000-3, ilość 4000 kg., 2.Mięso wołowe bk z udźca w stanie mrożonym, w opakowaniach od 1 do 1,5 kg,kod CPV 15111100-0, ilość 200 kg,3.Ozór wołowy w stanie mrożonym, w opakowaniach od 1 do 1,5 kg,kod CPV 15111100-0,ilość 200 kg.,4.Wątroba wieprzowa, świeża, nie mrożona, kod CPV 15114000-0,ilość 1800 kg,5.Słonina bez skóry w stanie mrożonym, w opakowaniach od 2 do 2,5 kg,kod CPV15131400-9,ilość 150 kg.,6.Serca wieprzowe, świeże, nie mrożone,kod CPV 15114000-0 ,ilość 1400kg,7.Kiełbasa zwyczajna, hermetycznie pakowanakod, CPV15131130-5, ilość 2.000 kg,8. Kiełbasa serdelki wieprzowe,kod CPV15131130-5, ilośc 1200 kg, 9.Pieczeń wieprzowa,kod CPV 15131130-5,ilość 1200 kg., 10.Salceson czarny w osłonie sztucznej,kod CPV 15131130-5,ilośc 1200kg.,11.Mielonka typu konserwa turystyczna o wadze jednostkowej 300g,kod CPV 15131000-5,ilość 1800kg.,12.Pasztet mazowiecki - konserwa o wadze jednostkowej 290g -300g,kod CPV 15131310-1,ilośc 1800kg,13.Ćwiartka kurczaka tylna, mrożona w opakowaniach od 2 do 3 kg,kod CPV 15112100-7,ilość 4000 kg,14.Pasztetowa drobiowa w osłonie sztucznej,kod CPV 15131135-0,ilość 1200kg.,15.Mielonka drobiowa w bloku,kod CPV 15131135-0,ilość 1200kg.,16.Parówki drobiowe gazowo lub hermetycznie pakowane,kod CPV 15131135-0,ilość 1200kg,17. Mortadela drobiowa,kod CPV 15131135-0,ilość 2000kg,18. Pieczeń drobiowa,kod CPV 15131135-0,ilość 1200kg.,19.Szynka drobiowa,kod CPV 15131135-0, ilość 200kg,20.Polędwica drobiowa,kod CPV 15131135-0,ilość 200kg,21. Serdelki drobiowe gazowo lub hermetycznie pakowane,kod CPV 15131135-0,ilość 1200kg.,22. Baleron z indyka,kod CPV 15131135-0,ilość 200kg. II.Wymagania w zakresie przedmiotu zamówienia1) Każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywienia i żywności oraz rozporządzeniami wydanymi na jej podstawie. 2) Każdy produkt realizowany będzie zgodnie z normami jakościowymi GHP, GMP lub systemem HACCP; 3) Każdy dostarczony produkt winien być I klasy, zgodny z Polską Normą. 4) Na każde żądanie zamawiającego wykonawca jest zobowiązany okazać w stosunku do każdego produktu odpowiedni certyfikat zgodności z Polską Normą lub normami europejskimi, itp.III.Cechy jakościowe dyskwalifikujące przedmiot zamówienia:1) obce posmaki, 2) zapachy,3) nalot pleśni,4) fragmenty obcych ciał. IV.Wymagania dotyczące opakowania Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane: 1) nazwę środka spożywczego, 2) dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym, 3) datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia, 4) dane identyfikujące producenta środka spożywczego, 5) zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu, 6) warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania, 7) oznaczenie partii produkcji, 8) klasę jakości handlowej. V.Wymagania stawiane Wykonawcy.W trakcie trwania umowy Wykonawca będzie odpowiedzialny za całokształt realizacji przedmiotu zamówienia w tym za przebieg, jakość i terminowe wykonanie dostaw.VI.Realizacja dostaw.Dostawy będą realizowane codziennie od poniedziałku do piątku do godziny 13:00, w ilościach i asortymencie uzgodnionym przez zamawiającego z dostawcą z co najmniej 24 godzinnym wyprzedzeniem. Transport dostaw zapewnia Wykonawca. Zamawiający zastrzega sobie po uzgodnieniu z Wykonawcą prawo do korekty zamówionych ilości poszczególnych produktów w zależności od bieżących potrzeb...

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.11.00 - Wołowina 15.11.40.00 - Podroby 15.13.14.00 - Produkty wieprzowe 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.13.13.10 - Pasztety 15.13.15.00 - Produkty drobiowe 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Mięso

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15.11.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego Wrębiak - Witkowski Sp. z o.o, ul. Zamojska 46, 22-600 Tomaszów Lubelski, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 74725,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 73549,88

  • Oferta z najniższą ceną: 73549,88 / Oferta z najwyższą ceną: 76004,25

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Wędliny wieprzowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15.11.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego Grzegorz Nowakowski, Dąbrowa 6, 26-332 Sławno, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 48600,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 35574,00

  • Oferta z najniższą ceną: 35574,00 / Oferta z najwyższą ceną: 56389,20

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Konserwy

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15.11.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Centrum Dystrybucji Mięsa Wędlin i Drobiu Kazimiera Dubiel, ul. Listopadowa 4 A, 22-500 Hrubieszów, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 26100,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 25326,00

  • Oferta z najniższą ceną: 25326,00 / Oferta z najwyższą ceną: 30240,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Mięso drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15.11.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Centrum Dystrybucji Mięsa Wędlin i Drobiu Kazimiera Dubiel, ul. Listopadowa 4 A, 22-500 Hrubieszów, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 22000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 23100,00

  • Oferta z najniższą ceną: 23100,00 / Oferta z najwyższą ceną: 30240,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: Wędliny drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15.11.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego Grzegorz Nowakowski, Dąbrowa 6, 26-332 Sławno, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 76600,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 57141,00

  • Oferta z najniższą ceną: 57141,00 / Oferta z najwyższą ceną: 69186,6

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.