eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kołobrzeg › Dostawa artykułów w grupie - Różne produkty spożywcze

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-12-06

Kołobrzeg: Dostawa artykułów w grupie - Różne produkty spożywcze
Numer ogłoszenia: 493652 - 2012; data zamieszczenia: 06.12.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich im. Emilii Gierczak , ul. Łopuskiego 13, 78-100 Kołobrzeg, woj. zachodniopomorskie, tel. 0-94 35 115 55, faks 0-94 35 115 55.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów w grupie - Różne produkty spożywcze.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia podany jest w załączniku nr 1 do SIWZ - zestawienie asortymentowo ilościowe na stronie www.ekonom.kolobrzeg.pl w zakładce przeatargi-załączniki. L.p. Nazwa towaru nazwa handlowa produktu J.m. Ilość Cena Wartość Vat Wartość jednost. netto % brutto netto Grupa G1 - oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 1 Olej typu kujawski 1l lub równoważne szt 100 1,08 2 Olej typu kujawski 3l lub równoważne szt 50 1,08 3 Olej typu kujawski 5l lub równoważne szt 200 1,08 4 Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia 0,5 l szt 5 1,08 5 Frytura 20 l szt 10 1,08 1,08 Grupa G2- produkty przemiału ziarna , skrobi i produktów skrobiowych 1,08 1,08 6 Mąka typu koszalińska lub równoważne typ 500 kg 1800 1,08 7 Mąka kukurydziana 1 kg kg 3 1,08 8 Makaron np. typu Lubella muszelki , świderki, kolanka , rurki, wstążki, nitki, spaghetti, świderki,nitki-gniazda 0,500 kg lub równoważne szt 100 1,08 9 Makaron typu Lubella muszelki, świderki,kolnka,rurki, wstążki, nitki, spaghetti, świderki, nitki-gniazda 3kg lub równoważne szt 220 1,08 10 Makaron zacierka typu Lubella lub równoważne 0,250 kg szt 20 1,08 11 Kasza jęczmienna 1kg szt 30 1,08 12 Kasza gryczana 1kg szt 100 1,08 13 Kasza gryczana 0,50 kg szt 10 1,08 14 Ryż 1kg szt 250 1,08 15 Kasza manna 1kg szt 5 1,08 16 Groch łuskany połówki 0,50kg szt 240 1,05 17 Fasola JAŚ 0,50kg szt 80 1,05 18 Fasola JAŚ 5kg szt 10 1,05 19 Płatki owsiane 0,50kg szt 10 1,08 20 Płatki kukurydziane typu Nestle 0,25kg szt 80 1,08 21 Płatki kukurydziane typu Nestle0,50kg szt 20 1,08 22 Płatki kukurydziane typu Nestle1kg szt 150 1,08 23 Musli czekoladowe typu Nestle0,25kg szt 10 1,08 24 Musli czekoladowe typu Nestle0,50kg szt 10 1,08 25 Musli tradycyjne typu Nestle 0,35kg szt 80 1,08 26 Musli tropikalne typu Nestle 0,350kg szt 80 1,08 27 Musli miodowe typu Nestle0,250kg szt 10 1,08 28 Mąka ziemniaczana 0,50kg szt 10 1,08 29 Mąka ziemniaczana 1 kg szt 70 1,08 30 Bułka tarta 0,50kg szt 120 1,08 1,08 Grupa G3- owoce, warzywa i podobne produkty 1,08 1,08 31 Brzoskwinie konserwowe w syropie 0,85kg szt 150 1,08 32 Ananasy plastry konserwowe w syropie 0,565 kg szt 250 1,08 33 Aromat do ciast 0,10 l szt 700 1,23 34 Rodzynki 0,10 kg szt 100 1,08 35 Gruszki w syropie 0,85 kg szt 10 1,08 36 Śliwki suszone bez pestek 0,150kg szt 60 1,08 37 Jabłka prażone szarlotka 0,90 kg szt 30 1,08 38 Jabłka prażone z brzoskwiniami 0,90 kg szt 30 1,08 39 Jabłka suszone szt 3 1,08 40 Owoce susz mieszanka szt 3 1,08 41 Orzechy laskowe łuskane 0,100 kg szt 10 1,23 42 Płatki migdałowe 0,075 kg szt 40 1,08 43 Migdały 0,100 kg szt 20 1,08 44 Wiórki kokosowe różne kolory 0,100kg szt 70 1,08 45 Wiórki kokosowe różne kolory 0,500kg szt 10 1,23 46 Orzechy włoskie łuskane 0,100 kg szt 40 1,23 47 Grzyby suszone 1 kg szt 10 1,08 48 Pieczarki konserwowe 0,90 kg szt 60 1,08 49 Oliwki czarne 0,935 kg szt 10 1,08 50 Oliwki czarne 0,358 kg szt 40 1,08 51 Oliwki zielone z papryką 0,358 kg szt 15 1,08 52 Oliwki zielone z papryką 0,935 kg szt 5 1,08 53 Kiełki soi 0,370kg szt 30 1,08 54 Kiełki soi Bonduell 0,400kg szt 10 1,08 55 Fasola konserwowa szparagowa 0,50kg szt 350 1,08 56 Fasola konserwowa szparagowa 0,72 kg szt 10 1,08 57 Groszek konserwowy 0,85 kg szt 5 1,08 58 Groszek konserwowy 0,425 kg szt 250 1,08 59 Kukurydza konserwowa 0,40 kg szt 400 1,08 60 Kukurydza konserwowa 0,34 kg szt 10 1,08 61 Kukurydza kolby 0,425 kg szt 10 1,08 62 Seler konserwowy 0,340 kg szt 30 1,08 63 Cebulka konserwowa biała 0,30 kg szt 50 1,08 64 Cebula konserwowa złota 0,30 kg szt 50 1,08 65 Papryka konserwowa 0,90 kg szt 130 1,08 66 Ogórki konserwowe 1,70 kg szt 5 1,08 67 Ogórki konserwowe 0,90 kg szt 190 1,08 68 Przecier ogórkowy 0,33kg szt 100 1,08 69 Kapusta czerwona konserwowa 0,90 kg szt 300 1,08 70 Fasola czerwona kons. 0,425kg szt 50 1,08 71 Fasola czerwona kons. Bonduell 0,40kg szt 10 1,08 72 Marchew konserwowa 0,90 szt szt 5 1,08 73 Mak 0,50 kg szt 40 1,05 74 Marchew z groszkiem konserwowa 0,90 kg szt 5 1,08 75 Szparagi 0,370 szt szt 150 1,08 76 Szparagi 0,212 szt szt 30 1,08 77 Szczaw konserwowy 0,330 kg szt 5 1,08 78 Szczaw konserwowy 0,90 szt szt 60 1,08 79 Sałatka obiadowa wielowarzywna 0.90kg szt 50 1,08 80 Chrzan konserwowy 0,270 kg szt 80 1,08 81 Ćwikła z chrzanem 0,270 kg szt 20 1,08 82 Koncentrat pomidorowy złoty bażant 0,85 kg lub równoważne szt 210 1,08 83 Koncentrat pomidorowy złoty bażant 0,425 kg szt 40 1,08 84 Ketchup typu Włocławek lub równowżne 1 kg szt 260 1,08 85 Ketchup typu Włocławek lub równoważne 0,50 kg szt 10 1,08 86 Ketchup typu Włocławek 3 kg lub równoważne szt 5 1,08 87 Dżem truskawkowy lub wiśniowy 25g szt 3000 1,08 88 Dżem śliwkowy 25g szt 3000 1,08 89 Dżem śliwkowy 1,30 kg szt 5 1,08 90 Dżem z czarnej porzeczki 25g szt 3000 1,08 91 Dżem z czarnej porzeczki 1,30kg szt 5 1,08 92 Dżem truskawkowy lub wiśniowy 0,310 kg szt 10 1,08 93 Dżem truskawkowy lub wiśniowy 1,30 kg szt 2 1,08 94 Dżem truskawkowy lub wiśniowy 7 kg szt 2 1,08 95 Dżem śliwkowy 7kg szt 2 1,08 96 Dżem z czarnej porzeczki 7 kg szt 2 1,08 97 Dzęm niskosłodzony 0,33 kg szt 20 1,08 98 Żurawina 0,30 kg szt 30 1,08 99 Borówki do mięsa 0,30 kg szt 10 1,08 100 Kompot truskawkowy 0,90 l szt 200 1,08 101 Kompot wiśniowy 0,90 l szt 600 1,08 102 Kompot z czarnej porzeczki 0,90 l szt 600 1,08 103 Kompot z aroni 0,90 l szt 600 1,08 104 Kompot śliwkowy 0,90 l szt 50 1,08 105 Czereśnie koktailowe 0,370 kg szt 10 1,08 106 Galaretki owocowe mix typu dr.Oetker lub równoważne 1 kg szt 5 1,08 107 Galaretki owocowe mix typu dr Oetker 0,090 kg szt 170 1,08 108 Kisiel o różnych smakach 0,038 kg szt 30 1,08 109 Budyń o różnych smakach 0,040 kg szt 150 1,08 110 Sos do lodów adwokat 1 kg szt 5 1,08 111 Sos owocowy mix 1 kg szt 5 1,08 112 Sos czekoladowy 1 kg szt 5 1,23 113 Syrop malinowy, truskawkowy, wiśniowy Łowicz 0,50 l lub równoważne szt 15 1,08 1,08 Grupa G4 - różne produkty spożywcze 1,08 1,08 114 Cukier 1 kg szt 1500 1,08 115 Cukier puder 0,50 kg szt 90 1,08 116 Cukier waniliowy 32 g szt 700 1,08 117 Cukier kostka kg 5 1,08 118 Herbata ekspresowa 100 szt Lipton lub równoważne szt 350 1,23 119 Herbata ekspresowa miętowa 20 szt szt 400 1,23 120 Herbata ekspresowa owocowa 20 szt szt 500 1,23 122 Kawa capuccino 1 kg kg 5 1,23 123 Kakao słodkie 0,2 kg szt 35 1,23 124 Kakao Wedel 0,10 kg lub równoważne szt 60 1,23 125 Kakao ciemne 0,20 kg lub równoważne szt 10 1,23 126 Majonez dekoracyjny typu Winiary 0,40 kg lub równoważne szt 10 1,08 127 Majonez dekoracyjny typu Winiary 0,70 kg lub równoważne szt 50 1,08 128 Majonez dekoracyjny typu Winiary 3 kg lub równoważne szt 100 1,08 129 Bulion z kury typu Winiary 120 g lub równoważne szt 1000 1,08 130 Bulion wołowy typu Winiary 120 g lub równoważne szt 10 1,08 131 Bulion grzybowy 120 g szt 20 1,08 132 Miód naturalny 1,250 kg szt 5 1,05 133 Miód wielokwiatowy 25g szt 4000 1,05 134 Miód wielokwiatowy 0,40 kg szt 5 1,05 135 Miód sztuczny 0,35 kg szt 60 1,08 136 Koperek suszony 250 g szt 1 1,08 137 Natka suszona 0,5 kg szt 1 1,08 138 Czosnek suszony 1 kg szt 1 1,08 139 Sól czosnkowa 20 g szt 10 1,08 140 Przyprawa do zup w płynie typu Winiary 1 l lub równoważne szt 150 1,08 141 Przyprawa do zupaw płynie Winiary 0,20 l lub równoważne szt 10 1,08 142 Kotlety wegetariańskie 0,250 kg szt 20 1,08 143 Liść laurowy 0,50 kg szt 15 1,23 144 Liść laurowy 0,06kg szt 100 1,23 145 Papryka słodka mielona 1 kg szt 5 1,23 146 Papryka słodka mielona 20 g szt 100 1,23 147 Papryka ostra mielona 15 g szt 30 1,23 148 Tymianek 15 g szt 10 1,23 149 Sól warzona paczkowana 1 kg szt 350 1,23 150 Musztarda 1 kg szt 70 1,23 151 Musztarda 0,50 kg szt 10 1,23 152 Musztarda 0,25 kg szt 10 1,23 153 Ocet spirytusowy 10 % 0,50 l szt 40 1,23 154 Ocet balsamiczny 0,250 l szt 10 1,23 155 Bazylia 10 g szt 10 1,23 156 Oregano 10 g szt 10 1,23 157 Przyprawa Degusta 1 kg lub równoważne szt 250 1,08 158 Przyprawa Degusta 200 g szt 10 1,08 159 Przyprawa Vegeta 1 kg lub równoważne szt 5 1,08 160 Przyprawa Vegeta 200 g szt 10 1,08 161 Kwasek cytrynowy 0,50 kg szt 15 1,23 162 Kwasek cytrynowy 20 g szt 200 1,23 163 Kurkuma 10 g szt 10 1,23 164 Tymianek 15 g szt 10 1,23 165 Majeranek 1 kg szt 5 1,23 166 Majeranek 0,50 kg szt 3 1,23 167 Majeranek 10 g szt 100 1,23 168 Soda oczyszczona 0,050 kg szt 10 1,23 169 Proszek do pieczenia 36g szt 100 1,23 170 Żelatyna spożywcza 1 kg szt 10 1,08 171 Żelatyna spożywcza 50 g szt 10 1,08 172 Cynamon 0,50 kg szt 4 1,23 173 Goździki 15g szt 2 1,23 174 Pieprz ziołowy 20 g szt 20 1,23 175 Pieprz naturalny czarny mielony 0,50 kg szt 30 1,23 176 Pieprz naturalny czarny mielony 20 g szt 25 1,23 177 Pieprz biały 15 g szt 20 1,23 178 Gałka muszkatałowa 20 g szt 30 1,23 179 Ziele angielskie 0,50 kg szt 10 1,23 180 Ziele angielskie 15 g szt 25 1,23 181 Sos tabasco 57 ml szt 5 1,08 182 Sos sojowy 0,623l szt 10 1,08 183 Woda mineralna gazowana 1,5l szt 1200 1,23 184 Woda mineralna gazowana 0,5l szt 1000 1,23 185 Woda mineralna niegazowana 1,5l szt 2500 1,23 186 Woda mineralna niegazowana 0,5l szt 1000 1,23 187 Czekolada mleczna Wedel 100 g lub równoważne szt 10 1,23 188 Czekolada mleczna bakaliowa Wedel 100 g lub równoważne szt 5 1,23 189 Czekolada gorzka typu Wedel 100 g lub równoważne szt 10 1,23 190 Baton typu Lion 43 g szt 100 1,23 191 Baton typu Pawełek 48 g szt 100 1,23 192 Baton typu Mars 50 g szt 100 1,23 193 Baton typu Snikers 50 g szt 100 1,23 194 Baton typu Kit _ Kat 50 g szt 100 1,23 195 Baton typu Bounty 50 g szt 100 1,23 196 Baton typu 3 Bit 58 g szt 10 1,23 197 Baton typu Bajeczny 50 g szt 10 1,23 198 Baton typu Twix 58 g szt 10 1,23 199 Delicje 136 g szt 10 1,23 200 Chipsy różne smaki 0,030 kg szt 30 1,23 201 Paluszki 100 g szt 200 1,23 202 Ciasteczka drobne kg 60 1,23 203 Ciasteczka drobne w czekoladzie kg 60 1,23 204 typu Mix Princessa 50 g szt 200 1,23 205 Pistacje 0,100 kg szt 10 1,08 206 Przyprawa do piernika 20 g szt 20 1,23 207 Kawa capuccino mix 10 szt 1 op. op 6 1,23 208 Wafle bez cukru 50 g szt 20 1,23 209 Biszkopty 170 g szt 10 1,23 210 Krakersy 180 g szt 60 1,23 211 Cukierki typu mieszanka Wedlowska kg 10 1,23 212 Cukierki czekoladowe typu Kejnoty 2,5 kg/op. op. 4 1,23 213 Przyprawa curry 0,5 kg.op op. 8 1,23 214 Cukier w saszetkach 200 szt op. op. 20 1,08 215 Kminek 0,02 kg szt 20 1,23 216 Posypka kolorowa 30 g szt 10 1,23 217 Słodzik 100 szt op. op 40 1,08 218 Zioła prowansalskie 1 kg kg 1 1,23 219 Chrupki kukurydziane 60 g szt 10 1,08 220 Mandarynki konserwowe 0,314 kg szt 10 1,23 221 Morela suszona 0,150 kg szt 40 1,23 222 Kawa inka 150g szt 5 1,23 223 Rurki waflowe 2 kgop. op. 3 1,23 224 makaron cannelloni 250g szt 40 1,23 225 makaron lazzania 1kg kg 10 1,23 226 sok typu Kubuś 03 l szt 500 1,23 227 suchary bezcukrowe 0,2kg op 15 1,23 228 mąka tortowa 1 kg kg 50 1,23 229 przecier ogórkowy 0,9 szt 120 1,23 230 ryż paraboliczny 1 kg kg 100 1,23 231 czekolada biała 100g szt 10 1,23 232 biszkopty języczki 350g szt 10 1,23 233 pestki słonecznika 1000g szt 10 1,23 234 pestki dyni 1000g szt 10 1,23 Wartość razem.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak.

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
  • do 20%

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze .

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • 8. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia - wszystkie oferowane produkty muszą spełniać wymagania określone w ustawie o warunkach zdrowotnych i żywienia zawarte w przepisach o jakości handlowej artykułów rolno -spożywczych ( Dz. U. Nr 31 poz 265 z 2005 r.), oraz wymagania jakościowe zawarte w przepisach o jakości handlowej artykułów rolno- spożywczych ( Dz. U. 187 z 2005 roku). - jakość oferowanych produktów przez Wykonawcę winna być najwyższa i odpowiadać wymaganiom Zamawiającego, który w załączniku asortymentowo-ilościowym przywołał nazwy własne produktów oczekując wyrobów porównywalnych jakościowo do wymienionych- równoważnych zgodnie z art.29 ust.3 ustawy Prawo Zamówień Publicznych z dn. 29 stycznia 2004 roku.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • posiadania wiedzy i doświadczenia, Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Wymagane jest wykazanie przez Wykonawcę realizacji co najmniej 3 dostaw okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie odpowiadających swoim rodzajem i wartością dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców opis warunków udziału w zakresie wiedzy i doświadczenia 3) dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia 2. Wykonawca może polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków. Wykonawca w takiej sytuacji zobowiązany jest udowodnić zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia 2. Wykonawca może polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków. Wykonawca w takiej sytuacji zobowiązany jest udowodnić zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • j.w.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • j.w.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ekonom.kolobrezg.pl (zakładka -przetargi + link z BIP); zsehkolobrzeg.finn.pl (zakładka przetarg
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Łopuskiego 13, 78-100 Kołobrzeg, pok. 114.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 19.12.2012 godzina 09:00, miejsce: Zespół Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich ul.Łopuskiego 13, 78-100 Kołobrzeg pok.114.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.