To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2013-12-02
Kraków: Dostawy wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krakowie Podgórzu,
ul. Czarnieckiego 3
Numer ogłoszenia: 493940 - 2013; data zamieszczenia: 02.12.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 450226 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu, ul. Stefana Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków, woj. małopolskie, tel. 12 620 50 00, faks 12 4235771.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krakowie Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: I. Przedmiotem zamówienia w prowadzonym postępowaniu jest: Grupa I - Mięso drobiowe Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi miary 1 Kurczak świeży kg 920 kurczak cały, wypatroszony, sprawiony, nie mrożony 2 Ćwiartka tylna z kurczaka kg 260 mięso świeże, nie mrożone, waga jednostkowa ok.350g 3 Pałka z kurczaka kg 130 mięso świeże, nie mrożone 4 Filet z kurczaka kg 180 świeży, nie mrożony, bez skóry i kości 5 Filet z indyka kg 21 świeży, nie mrożony, bez skóry i kości 6 Mięso mielone z indyka kg 600 świeże, nie mrożone, bez dodatku innych mięs niż drób 7 Żołądki drobiowe z kurcząt kg 380 świeże, nie mrożone Grupa II - Wędliny drobiowe Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi miary 1 Pasztet drobiowy pieczony kg 540 luz lub foremka, bez dodatków produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób 2 Kiełbasa drobiowa typu mielonka kg 600 bez dodatków produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób 3 Kiełbasa drobiowa typu mortadela kg 510 bez dodatków produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób 4 Szynka drobiowa mielona kg 820 bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu, produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób 5 Szynka drobiowa kg 150 bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu, produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób 6 Parówki drobiowe kg 620 cienkie, o jednakowej długości każda, waga jednostkowa ok.100g,bez dodatków produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób 7 Indyk w galarecie kg 50 krojone w kawałki mięso indycze, zalane galaretą, bez skór i podrobów 8 Keks z warzywami kg 510 pieczeń Grupa III - Mięso wieprzowe i wołowe Mięso wieprzowe i wołowe - w elementach gastronomicznych, świeże, nie mrożone Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi miary 1 Karczek wieprzowy kg 42 bez skóry, z kością 2 Łopatka wieprzowa kg 960 bez skóry, z kością 3 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 510 - 4 Schab b/k kg 42 bez kości 5 Mięso mielone wieprzowe kg 510 bez dodatku innych mięs 6 Kości wieprzowo/wołowe kg 1010 - 7 Mięso wołowe gulaszowe kg 190 - 8 Mięso wołowe (pieczeń) kg 42 - - 9 Wątroba wieprzowa kg 400 - 10 Smalec wieprzowy kg 420 - Grupa IV - Wędliny wieprzowe Wędliny świeże, nie mrożone Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi miary 1 Boczek wędzony gotowany kg 240 - 2 Kiełbasa wiejska kg 210 - 3 Kiełbasa biała parzona kg 560 o jednakowej długości każda, waga jednostkowa ok.110g 4 Kiełbasa golonkowa kg 510 - 5 Kiełbasa grillowa kg 140 - 6 Kiełbasa mortadela kg 510 - 7 Kiełbasa parówkowa kg 400 o jednakowej długości każda, waga jednostkowa ok.100g 8 Kiełbasa toruńska kg 300 - 9 Kiełbasa zwyczajna kg 930 - 10 Kiełbasa żywiecka kg 130 - 11 Lancheon kg 510 - 12 Mielonka wieprzowa kg 260 - 13 Kiełbasa mortadela z papryką kg 510 - 14 Kiełbasa mortadela z pieczarkami kg 510 - 15 Parówka cienka kg 260 o jednakowej długości każda, waga jednostkowa ok.100g 16 Kaszanka kg 510 - 17 Pasztetowa wieprzowa kg 260 - 18 Salceson kg 260 - 19 Szynka konserwowa mielona kg 130 - 20 Kiełbasa krakowska kg 360 - 21 Smalec topiony z cebulą 100g kg 50 pojemnik/foremka o wadze netto produktu 100g Grupa V - Konserwy mięsne Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi miary 1 Konserwa mięsna typu mielonka 300g kg 260 Opakowanie jednostkowe 300 g 2 Konserwa mięsna typu przysmak śniadaniowy 300g kg 260 Opakowanie jednostkowe 300 g 3 Konserwa mięsna typu turystyczna 300g kg 260 Opakowanie jednostkowe 300 g 4 Konserwa mięsna typu mielonka 100 - 130 g kg 40 Opakowanie jednostkowe w granicach 100 - 130g 5 Konserwa mięsna typu turystyczna 100 - 130 g kg 40 Opakowanie jednostkowe w granicach 100 - 130g 6 Pasztet drobiowy-puszka 100g - 130g kg 540 Opakowanie jednostkowe w granicach 100 - 130g bez dodatków produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób 7 Pasztet mazowiecki 300g lub 290g kg 260 Opakowanie jednostkowe 290 g lub 300 g Jeśli w opisie nie wskazano inaczej, zamawiający dopuszcza opakowania według wyboru wykonawcy z zastrzeżeniem dostarczania produktów w opakowaniach jednostkowych, szczelnych, spełniających wymagania higieny żywności. II. Opis dodatkowy: 1.Częstotliwość oraz wielkość poszczególnych dostaw uzgadniana będzie z wykonawcą w przeddzień dostawy. Zamawiający przewiduje realizację dostaw dwa lub trzy razy w tygodniu z wyjątkiem sobót i niedziel. Dostawy realizowane będą loco magazyn Aresztu Śledczego w Krakowie - Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków w godz. 8.00 - 13.00. 2.Dostawy winny być realizowane w opakowaniach oraz transportem wykonawcy na jego koszt. Opakowania oraz środek transportu powinny odpowiadać właściwym przepisom i normom dotyczącym kontaktu z żywnością. Osoba dostarczająca towar do zamawiającego winna posiadać i okazywać na każde żądanie zamawiającego aktualną książeczkę badań do celów sanitarno - epidemiologicznych oraz stosowne atesty producentów w/w artykułów. 3.Dostarczane artykuły winny posiadać zbliżoną gramaturę, jednakowy termin przydatności do spożycia całej dostarczonej partii. 4.Wymagane opakowanie konserw: puszka stalowa z wieczkiem łatwootwieralnym lub opakowanie typu alupak 5. Produkty tj.: pasztet drobiowy pieczny, kiełbasa drobiowa mielona typu mielonka, kiełbasa drobiowa mielona typu mortadela, szynka drobiowa mielona, szynka drobiowa, parówki drobiowe,pasztet drobiowy puszka 100g.-130g. muszą być bez dodatków produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób. 6.Dostawca winien dostarczyć przy pierwszej dostawie składy surowcowe wyrobów które będą dostarczane zamawiającemu..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.21.20 - Indyki 15.11.21.30 - Kurczęta 15.11.23.00 - Wątróbki drobiowe 15.11.40.00 - Podroby 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.11.00 - Wołowina 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.13.13.00 - Konserwy wątrobiane .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Mięso drobiowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.11.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakład Masarski ZDRÓJ Sp.J., ul. Zdrojowa 25, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 19944,86 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 19945,12
Oferta z najniższą ceną: 18388,75 / Oferta z najwyższą ceną: 22849,55
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Wędliny drobiowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.11.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakład Masarski ZDRÓJ Sp.J., ul.Zdrojowa 25, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 29321,24 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 27435,00
Oferta z najniższą ceną: 27435,00 / Oferta z najwyższą ceną: 40764,00
Waluta: PLN.
Część NR: 3
Nazwa: Mięso wieprzowe i wołowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.11.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
WĘDZONKA SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA
jakie przetargi wygrała firma
WĘDZONKA SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA
- WĘDZONKA Sp. z o.o. Spółka Komandytowa, ul. Słowackiego 100, 32-400 Myślenice, kraj/woj. małopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 29903,33 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 28874,60
Oferta z najniższą ceną: 28874,60 / Oferta z najwyższą ceną: 34312,62
Waluta: PLN.
Część NR: 4
Nazwa: Wędliny wieprzowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.11.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakład Masarski ZDRÓJ Sp.J., ul. Zdrojowa 25, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 60266,95 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 55698,90
Oferta z najniższą ceną: 55698,90 / Oferta z najwyższą ceną: 71197,70
Waluta: PLN.
Część NR: 5
Nazwa: Konserwy mięsne
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.11.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
CONTIMAX TRADE SP Z O O ODDZIAŁ BOCHNIA
jakie przetargi wygrała firma
CONTIMAX TRADE SP Z O O ODDZIAŁ BOCHNIA
- Contimax-Trade Sp. z o.o. Oddział w Bochni, ul. Karosek 37, 32-750 Bochnia, kraj/woj. małopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 9175,24 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 9143,00
Oferta z najniższą ceną: 9143,00 / Oferta z najwyższą ceną: 21279,20
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KRAKOWA
- Udzielanie świadczeń zdrowotnych osobom doprowadzanym do wytrzeźwienia w Miejskim Centrum Profilaktyki Uzależnień w Krakowie
- Żyw.26.2.2024 Dostawy art. żywnościowych w I połowie 2025
- Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Krakowskiego Centrum Seniora - dostawa pieczywa i artykułów ciastkarskich
- Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Krakowskiego Centrum Seniora - dostawa art. zbożowych, przetworów, przypraw i słodyczy oraz mrożonek
- DOSTARCZANIE JEDNORAZOWYCH MATERIAŁÓW NIESTERYLNYCH WG 2 PAKIETÓW
- Remont 4 lokali mieszkalnych zasobu Gminy Miejskiej Kraków, w podziale na 4 części.
więcej: przetargi w Krakowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej Nr 50 im. Królowej Jadwigi w Warszawie na 2025r
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Publicznego Przedszkola nr 11 w Pile w okresie od 2.01.2025 r. do 31.12.2025 r.
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 4 im. Mikołaja Kopernika w Pile w okresie od 2.01.2025 r. do 31.12.2025 r.
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Publicznego Przedszkola nr 4 w Pile w okresie od 2.01.2025 r. do 31.12.2025 r.
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Publicznego Przedszkola nr 17 im. Krasnala Hałabały w Pile w okresie od 2.01.2025 r. do 31.12.2025 r.
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 7 im. Adama Mickiewicza w Pile w okresie od 2.01.2025 r. do 31.12.2025 r.
więcej: Wołowina »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.