eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi LegnicaDOSTAWY PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH SUCHYCH, MROŻONEK ORAZ WODY MINERALNEJ

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-03-04

Legnica: DOSTAWY PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH SUCHYCH, MROŻONEK ORAZ WODY MINERALNEJ
Numer ogłoszenia: 49454 - 2009; data zamieszczenia: 04.03.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Szpital Specjalistyczny w Legnicy , ul. J. Iwaszkiewicza 5, 59-220 Legnica, woj. dolnośląskie, tel. (076) 721 11 26, faks (076) 721 11 27.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.legnica.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWY PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH SUCHYCH, MROŻONEK ORAZ WODY MINERALNEJ.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: DOSTAWY PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH SUCHYCH, MROŻONEK ORAZ WODY MINERALNEJ Lp. Przedmiot zamówienia 1 Budyń bez cukru op. - 40g z wyłączeniem czekoladowego 2 Cukier - 1.00 kg. 3 Chrzan tarty op. 175 g 4 Dżem wysokosłodzony op.260 g 5 Herbata czarna - grubo liściasta op. - 100g 6 Kawa zbożowa instant - typ Inka op.150g 7 Kisiel bez cukru op. 40 g 8 Kwasek cytrynowy op. 20G 9 Kasza manna op. 1 kg 10 Kasza kukurydziana op. 1 kg 11 Kasza gryczana op. 1 kg 12 Makaron gruby op. Max 1 kg 13 Mąka pszenna typ wrocławska op. 1Kg 14 Mączka ziemniaczana op. Max 1kg 15 Majeranek op. 10 g 16 Napój owocowy w postaci sypkiej - koncentratu op 1kg wydajność : 1kg instantu =10 L napoju - tj. 50 porcji po 200ml ( - czarna porzeczka, malina, wiśnia ) 17 Olej rzepakowy op. 1L 18 Ocet spirytusowy 10% op. 0,5 L 19 Płatki owsiane op. 1Kg 20 Pieprz naturalny czarny - mielony op 20g 21 Pieprz ziołowy op 15 g 22 Papryka słodka mielona op 15 g 23 Pieczywo ryżowe ( wafle) op 100g 24 Koncentrat pomidorowy 30% op 175g 25 Ryż biały op 1kg 26 Rosół jarzynowy baza 10g rosołu w proszku =1 L wywaru 27 Sól jodowana op 1 kg 28 Suchary pszenne bezcukrowe op 285 g 29 Sok wysokosłodzony z wykluczeniem smaków cytrusowych op. 530 g 30 Śledź w pomidorach konserwa - op 170g 31 Ziele angielskie op 15g 32 Żelatyna spożywcza wieprzowa op 50g 33 napój instant niskoenergetyczny multiwitaminowy - dla diabetyków ( bez substancji konserwujących i sztucznych barwników ) 1 porcja gotowego napoju 200ml, opakowanie instant max. 250G 34 Kasza jęczmienna gruba ( do II dania ) op 1 kg 35 Liść laurowy op 15g 36 Przyprawa do zup w płynie op 1 L 37 Majonez op 260g 38 Groszek konserwowy op min 220g 39 Kukurydza konserwowa puszka konserwowa 400g po odcedzeniu min. 220G 40 Fasola biała sucha opakowanie maksymalnie 1.00 kg 41 Groch łuskany suchy, opakowanie maksymalnie 1.00 kg 42 Kalafior mrożony opakowanie maksymalnie 2,5 kg 43 Brokół mrożony, maksymalnie 2,5 kg 44 Ryba mrożona filet bez skóry. Zamrożenie SH/P opakowanie max 10 kg 45 Pietruszka - kostka mrożona op. Max 2,5 kg 46 Seler kostka mrożony op max 2,5 kg 47 Czarna porzeczka lub wiśnia z pestką mrożona op max - 2,5 kg 48 Woda mineralna - gazowana o pojemności 1,5 L.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.10.00 - Cukier 15.33.22.00 - Dżemy i marmolady, galaretki owocowe, przeciery z owoców i orzechów oraz pasty do smarowania 15.86.00.00 - Kawa, herbata i podobne produkty 15.85.11.00 - Makaron niegotowany 15.61.20.00 - Mąka zbożowa lub roślinna i podobne produkty 15.87.00.00 - Przyprawy i przyprawy korzenne 15.32.00.00 - Soki owocowe i warzywne 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 15.61.33.80 - Płatki owsiane 15.61.10.00 - Ryż łuskany 15.24.00.00 - Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone 32.20.00.0 - Warzywa, owoce i orzechy 15.22.00.00 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb 41.10.00.00 - Woda naturalna .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 48.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu, o których mowa w at. 22 ust. 1 . pkt 1-4 ustawy Prawo zamówień publicznych. 1.nie podleganie wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia .na podstawie art. 24 PZP. Ocena spełnienia w/w warunków, dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia / nie spełnia w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach wyszczególnionych w pkt X.A SIWZ. Z treści dokumentów musi jednoznacznie wynikać, iż w/w warunki Wykonawca spełnił..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: A. 1.Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert (w przypadku składania oferty przez Wykonawców występujących wspólnie ww. Dokument musi złożyć każdy z wykonawców) 2.Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stanowiące załącznik Nr 1 do SIWZ. B. Inne dokumenty, które należy dołączyć do oferty Wypełniony i podpisany druk oferty stanowiący załącznik nr 3 wraz z wypełnionym formularzem ofertowym Uwaga: Wszystkie dokumenty dołączone do oferty składane w formie kopii muszą być potwierdzone za zgodność z oryginałem przez osobę uprawnioną do składania oświadczeń woli w imieniu Wykonawcy. Jeżeli uprawnienie do złożenia oferty nie wynika z dokumentów wymienionych w pkt. X A ppkt 1 niniejszej SIWZ do oferty należy dołączyć stosowne pełnomocnictwo. Wykonawcy ubiegający się wspólnie o udzielenie zamówienia ( spółki cywilne i konsorcja ) ustanawiają pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego. W przypadku braku pełnomocnictwa oferta musi być podpisana przez każdego z Wykonawców występujących wspólnie. Uwaga: w przypadku, gdy Wykonawcę reprezentuje pełnomocnik, do oferty musi być załączone pełnomocnictwo określające jego zakres i podpisane przez osoby uprawnione do reprezentacji Wykonawcy)..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital.legnica.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Wojewódzki Szpital Specjalistyczny w Legnicy ul. Iwaszkiewicza 5 59-220 Legnica pok 36B.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 13.03.2009 godzina 11:00, miejsce: Wojewódzki Szpital Specjalistyczny w Legnicy ul. Iwaszkiewicza 5 59-220 Legnica sekretariat szpitala.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Budyń bez cukru op. - 40g z wyłączeniem czekoladowego.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Budyń bez cukru op. - 40g z wyłączeniem czekoladowego.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Cukier - 1.00 kg..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Cukier - 1.00 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.10.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Chrzan tarty op. 175 g.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Chrzan tarty op. 175 g.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dżem wysokosłodzony op.260 g.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dżem wysokosłodzony op.260 g.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.22.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Herbata czarna - grubo liściasta op. - 100g.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Herbata czarna - grubo liściasta op. - 100g.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.86.00.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Kawa zbożowa instant - typ Inka op.150g.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kawa zbożowa instant - typ Inka op.150g.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.86.00.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Kisiel bez cukru op. 40 g.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kisiel bez cukru op. 40 g.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Kwasek cytrynowy op. 20G.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kwasek cytrynowy op. 20G.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Kasza manna op. 1 kg.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kasza manna op. 1 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Kasza kukurydziana op. 1 kg.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kasza kukurydziana op. 1 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Kasza gryczana op. 1 kg.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kasza gryczana op. 1 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Makaron gruby op. Max 1 kg.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Makaron gruby op. Max 1 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.11.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Mąka pszenna typ wrocławska op. 1Kg.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mąka pszenna typ wrocławska op. 1Kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.20.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Mączka ziemniaczana op. Max 1kg.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mączka ziemniaczana op. Max 1kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.20.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Majeranek op. 10 g.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Majeranek op. 10 g.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: Napój owocowy w postaci sypkiej - koncentratu op 1kg wydajność : 1kg instantu =10 L napoju - tj. 50 porcji po 200ml ( - czarna porzeczka, malina, wiśnia ).

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Napój owocowy w postaci sypkiej - koncentratu op 1kg wydajność : 1kg instantu =10 L napoju - tj. 50 porcji po 200ml ( - czarna porzeczka, malina, wiśnia ).
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.32.00.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: Olej rzepakowy op. 1L.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Olej rzepakowy op. 1L.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: Ocet spirytusowy 10% op. 0,5 L.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ocet spirytusowy 10% op. 0,5 L.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: Płatki owsiane op. 1Kg.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Płatki owsiane op. 1Kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.33.80-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: Pieprz naturalny czarny - mielony op 20g.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pieprz naturalny czarny - mielony op 20g.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 21 NAZWA: Pieprz ziołowy op 15 g.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pieprz ziołowy op 15 g.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 22 NAZWA: Papryka słodka mielona op 15 g.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Papryka słodka mielona op 15 g.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 23 NAZWA: Pieczywo ryżowe ( wafle) op 100g.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pieczywo ryżowe ( wafle) op 100g.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 24 NAZWA: Koncentrat pomidorowy 30% op 175g.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Koncentrat pomidorowy 30% op 175g.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 25 NAZWA: Ryż biały op 1kg.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ryż biały op 1kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.10.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 26 NAZWA: Rosół jarzynowy baza 10g rosołu w proszku =1 L wywaru.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Rosół jarzynowy baza 10g rosołu w proszku =1 L wywaru.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.10.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 27 NAZWA: Sól jodowana op 1 kg.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Sól jodowana op 1 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 28 NAZWA: Suchary pszenne bezcukrowe op 285 g.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Suchary pszenne bezcukrowe op 285 g.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 29 NAZWA: Sok wysokosłodzony z wykluczeniem smaków cytrusowych op. 530 g.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Sok wysokosłodzony z wykluczeniem smaków cytrusowych op. 530 g.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 30 NAZWA: Śledź w pomidorach konserwa - op 170g.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Śledź w pomidorach konserwa - op 170g.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.24.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 31 NAZWA: Ziele angielskie op 15g.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ziele angielskie op 15g.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 32 NAZWA: Żelatyna spożywcza wieprzowa op 50g.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Żelatyna spożywcza wieprzowa op 50g.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 33 NAZWA: napój instant niskoenergetyczny multiwitaminowy - dla diabetyków ( bez substancji konserwujących i sztucznych barwników ) 1 porcja gotowego napoju 200ml, opakowanie instant max. 250G.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: napój instant niskoenergetyczny multiwitaminowy - dla diabetyków ( bez substancji konserwujących i sztucznych barwników ) 1 porcja gotowego napoju 200ml, opakowanie instant max. 250G.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.32.00.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 34 NAZWA: Kasza jęczmienna gruba ( do II dania ) op 1 kg.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kasza jęczmienna gruba ( do II dania ) op 1 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 11.58.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 35 NAZWA: Liść laurowy op 15g.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Liść laurowy op 15g.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 36 NAZWA: Przyprawa do zup w płynie op 1 L.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przyprawa do zup w płynie op 1 L.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 37 NAZWA: Majonez op 260g.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Majonez op 260g.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 38 NAZWA: Groszek konserwowy op min 220g.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Groszek konserwowy op min 220g.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 39 NAZWA: Kukurydza konserwowa puszka konserwowa 400g po odcedzeniu min. 220G.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kukurydza konserwowa puszka konserwowa 400g po odcedzeniu min. 220G.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 40 NAZWA: Fasola biała sucha opakowanie maksymalnie 1.00 kg.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Fasola biała sucha opakowanie maksymalnie 1.00 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 41 NAZWA: Groch łuskany suchy, opakowanie maksymalnie 1.00 kg.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Groch łuskany suchy, opakowanie maksymalnie 1.00 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 42 NAZWA: Kalafior mrożony opakowanie maksymalnie 2,5 kg.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kalafior mrożony opakowanie maksymalnie 2,5 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 43 NAZWA: Brokół mrożony, maksymalnie 2,5 kg.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Brokół mrożony, maksymalnie 2,5 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 44 NAZWA: Ryba mrożona filet bez skóry. Zamrożenie SH/P opakowanie max 10 kg.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ryba mrożona filet bez skóry. Zamrożenie SH/P opakowanie max 10 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 45 NAZWA: Pietruszka - kostka mrożona op. Max 2,5 kg.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pietruszka - kostka mrożona op. Max 2,5 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 46 NAZWA: Seler kostka mrożony op max 2,5 kg.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Seler kostka mrożony op max 2,5 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 47 NAZWA: Czarna porzeczka lub wiśnia z pestką mrożona op max - 2,5 kg.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Czarna porzeczka lub wiśnia z pestką mrożona op max - 2,5 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 48 NAZWA: Woda mineralna - gazowana o pojemności 1,5 L.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Woda mineralna - gazowana o pojemności 1,5 L.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 41.10.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.