Ogłoszenie z dnia 2012-12-07
Warszawa: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 6 pakietów
Numer ogłoszenia: 498608 - 2012; data zamieszczenia: 07.12.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole Nr 14 , ul. Senatorska 24, 00-095 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 827 02 40, faks 22 827 02 40.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.p14w-wa.wikom.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: samorządowa jednostka organizacyjna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 6 pakietów.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 6 pakietów zgodnie z SIWZ.
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9, 15.10.00.00-9, 15.51.00.00-6, 15.53.00.00-2, 03.22.00.00-9, 03.14.25.00-3, 15.13.11.30-5, 03.31.10.00-2, 15.89.60.00-5, 15.80.00.00-6, 41.11.00.00-3.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2013.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
-
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.p14w-wa.wikom.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Przedszkole Nr 14 ul.Senatorska 24a,00-095 Warszawa.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 14.12.2012 godzina 10:00, miejsce: Przedszkole Nr 14 ul.Senatorska 24a,00-095 Warszawa.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Warzywa i owoce głęboko mrożone.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Brokuły mrożone- opakowanie torba foliowa o pojemności 2500g-kg100 Brukselka - opakowanie torba foliowa o pojemności 2500 g-kg50 Fasolka szparagowa zielona cięta, oczyszczona - opakowanie torba foliowa o pojemności 2500 g-kg30 Fasolka szparagowa żółta cięta, oczyszczona - opakowanie torba foliowa o pojemności 2500 g-kg30 Kalafior mrożony różyczki - opakowanie torba foliowa o pojemności 2500 g-kg50 Marchewka z groszkiem - opakowanie torba foliowa o pojemności 2500g-kg 50 Marchew kostka - opakowanie torba foliowa o pojemności 2500 g-kg40 Marchewka mini - opakowanie torba foliowa o pojemności 2500 g-kg60 Mieszanka kompotowa - opakowanie torba foliowa o pojemności 2500g-kg 200 Mieszanka warzywna ( kalafior, brokuły, marchew ) - opakowanie torba foliowa 2500 gkg40 Truskawka - opakowanie torba foliowa 2500g-kg60 Maliny - opakowanie torba foliowa 2500g- kg20 Frytki - opakowanie torba foliowa 2500 g-kg40 Groszek- opakowanie torba foliowa 2500 g-kg10 Buraki wiórki tarte - opakowanie torba foliowa 500g-kg40 Szpinak liście krojone- opakowanie torba foliowa 2500 g-kg30 Mieszanka chińska bez ryżu- opakowanie torba foliowa 2500g-kg30.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.60.00-5, 15.55.00.03-.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: NABIAŁ.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Napój z mleka fermentowanego z żywymi kulturami bakterii, owocowy ,opakowanie - buteleczka 100 ml-szt.4250;Jogurt owocowy - kawałki owoców na dole, kremowy jogurt na górze-opakowanie- kubek prostokątny125g-szt.2000,Serek wzbogacony o witaminę D,opakowanie-kubeczek 50ml szt.2000,Puszysty serek do smarowania, opakowanie - kubek 150 g-szt.100;Jogurt naturalny gęsty- opakowanie 3 litry-szt.15,Masło extra o zawartości tłuszczu 82% bez dodatku tłuszczów roślinnych opakowanie folia aluminiowa z nadrukiem-200g-szt.1200,Masło roślinne, opakowanie - kubek 250 g-szt.20,Mleko spożywcze, pasteryzowane, homogenizowane-zawartość tłuszczu 3,2% opakowanie - folia 1l - w tym ? ilości z dotowanego Programu Agencji Rynku Rolnego-Szklanka mleka. litr 4500,Ser topiony kremowy - 40 % tł. w 100 g, prostokąty-szt.200,Ser żółty łagodny, zawartość tłuszczu 45%, sera w serze 90%, dotowany z Programu Agencji Rynku Rolnego -Szklanka mleka.kg150, Śmietanka do ciast i deserów 30% tłuszczu, wartość energetyczna w 100g produktu - 290 kcal, składnik dodatkowy: stabilizator - karagen , opakowanie - kartonik - 500ml,szt.20,Śmietana do zupy zaw. tł. 18%, opakowanie - kubek 400ml szt.360,Twaróg półtłusty, kl.I , zawartość tłuszczu 3,5% - opakowanie folia o pojemności 250g, kg120,Mleko smakowe w kartoniku ze słomką 200ml-szt.100.,Ser mozarella 125g-szt.10.,Margaryna 250g-szt.20.,Śmietana 18% karton poj. 0,5l-szt.10.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.00.00-6, 15.53.00.00-2.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: WARZYWA I OWOCE.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Arbuz - Klasa I lub II wg Rozporządzenie Komisji (WE) nr 1093/97 kg50, Ananas świeży kl.I szt.25, Borówka amerykańska kl.Ikg.20; Banany- Klasa I lub II, wg Rozporządzenie Komisji (WE) NR 2257/94-kg1400, Botwina w pęczkach - świeża, sprężysta, bez śladów nadpsucia-szt.50, Brokuły - świeże o różyczkach zwartych , intensywnie zielonych, bez pleśni i nadpsucia-szt.40, Brzoskwinie lub morele - dojrzałe, nie przejrzałe, bez śladów obicia i nadpsucia, kl. I kg100, Buraki - czerwone, okrągłe, konsumpcyjne, wielkość średnia-kg200, Cebula zwyczajna - wielkość średnia-kg200,Cytryny - soczyste o gładkiej skórce bez śladów nadpsucia, kl. I kg150, Cukinia zielona młoda, świeża bez cech nadpsucia kl.I -kg.50, Czosnek, duże główki o lekko fioletowym zabarwieniu, świeży bez cech nadpsucia-szt.50, Fasolka szparagowa długa, żółta, bez łyka, bez śladów nadpsucia kg40, Gruszki - soczyste - typu konferencja lub klapsa, bez cech nadpsucia-kg250, Jabłka -soczyste, słodko winne - typu cortland, ligol, champion, delikates, rubin, jonagored - nie obite i bez cech nadpsucia o średniej wielkości-kg1000, Kalafior świeży, różyczki białe, zwarte-szt.100, Kapusta czerwona - główka - 2-2,5kg, główka zwarta, ścisła, zdrowa, bez śladów nadpsucia-kg30, Kapusta kiszona(młoda), jasna, nie przekwaszona, o zapachu delikatnym, opakowanie - wiaderko plastikowe 5kg-kg200, Kapusta pekińska - główka - około 1 - 1,5kg, zwarta, zdrowa, bez cech nadpsucia kg150, Kapusta włoska -wielkość jednej główki - 2 kg, świeża, zdrowa, bez cech nadpsucia kg100, Kiwi - sztuki ( na palecie, nie w koszyczku), twarde, dojrzałe, bez cech nadpsucia, kl. I szt.650, Koperek zielony - pęczki, świeży, nie zwiędły, o wadze określonej sezonowo, o barwie intensywnej ciemno zielonej i właściwym zapachu, bez cech nadpsucia. szt.200, Mandarynki bezpestkowe, soczyste, nie wyschnięte; skórka gładka, łatwo odchodząca; zdrowe, bez cech nadpsucia-kg300, Melon żółty kl.I , zdrowy, bez cech nadpsucia kg. 50 Marchew, młoda, karotka, umyta, bez cech nadpsucia, średniej wielkości-kg500, Natka pietruszki świeża - pęczki, nie zwiędła, o wadze określonej sezonowo, zdrowy ciemno-zielony kolor, bez cech nadpsucia szt.250, Nektarynki - dojrzałe, średniej wielkości, nie obite, kl. I, bez cech nadpsucia i pleśni szt.300, Ogórki kiszone, nie przekwaszone, twarde, bez cech nadpsucia, opakowanie - wiaderko plastikowe 6kg-kg300, Ogórki świeże - krótkie lub węże, szklarniowe lub gruntowe - w zależności od sezonu, twarde, zdrowe-nie nadpsute, kl. I kg200, Papryka czerwona - dojrzała, świeża, jędrna, dojrzała, bez cech nadpsucia, kl. I kg100, Pietruszka - zdrowy korzeń bez brązowych przebarwień wewnątrz, nie zwiędła, wielkość średnia; umyta, bez cech nadpsucia-kg300, Pieczarki świeże , bez plam i cech nadpsucia-kg80 Pomarańcza, bezpestkowa, gładka, jasna, cienka skórka, bez cech nadpsucia kl. I- kg100 Pomidor - mięsisty, świeży, czysty, czerwony-wybarwiony, produkt polski, w opakowaniu 6kg, kl. I extra, bez cech nadpsucia-kg400 Por - zdrowy, zwarty, bez cech nadpsucia, kg 200 Rzodkiewka - pęczki - czerwona okrągła, młoda, świeża, słodka - nie piekąca, bez cech nadpsucia-szt.300, Sałata świeża, intensywnie zielona-szt.300 Sałata lodowa świeża bez cech nadpsucia-szt.100 Seler - biały, umyty, wielkość średnia, bez cech nadpsucia-kg300, Szaron ( kaki ) dojrzały, bez cech nadpsucia-szt.250, Szczypior z małą cebulką -(dymka) pęczki -wielkość sezonowa, bez cech nadpsucia, sprężysty-szt.100 Szczypiorek - cienki - pęczki -wielkość sezonowa, zdrowy, sprężysty bez cech nadpsucia-szt.200 Śliwki typu - węgierka, Stanley, wybarwione, w dojrzałości konsumpcyjnej, odchodząca od pestki, bez cech nadpsucia -kg200 Truskawka, odmiana konsumpcyjna polska, zdrowa, dojrzała, wybarwiona, bez cech nadpsucia-kg200 Winogrona ciemne - kiście zagraniczne - słodkie, bez pleśni i cech nadpsucia, kl. I kg50, Winogrona jasne - kiście zagraniczne, słodkie, bez cech nadpsucia, kl. I kg 500 Ziemniaki młode- irga konsumpcyjna, umyta, zdrowa, nie nadmrożona, skórka bez zielonych zabarwień, bez kiełkujących oczek, wielkość średnia, bez cech nadpsucia-kg3000.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: MIĘSO I WĘDLINY.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet z indyka w przedziale wagowym 1 kg -1,5kg,świeży, bez skóry, bez kości -nie rozmrażany kg.100, Piersi z kurczaka, świeże nie rozmrażane, pojedyncze kg.100, Udka kurczaka świeże, nie rozmrażane kg.120; Łopatka wołowa z młodych sztuk, bez skóry, bez kości, bez wierzchniej warstwy tłuszczu, świeże nie rozmrażane kawałki po 1- 1,5 kg kg.100; Szynka wieprzowa bez kości, bez tłuszczu, Kawałki wielkości 1- 1,5 kg, świeże, nie rozmrażane kg.150; Schab środkowy bez kości, o średnicy nie większej niż 10cm, świeży, nie rozmrażany, kawałki 1,5- 2 kg kg.200; Łopatka wieprzowa, bez skóry, bez kości, bez wierzchniej warstwy tłuszczu, świeża nie rozmrażana; kawałki ok.1- 1,5 kg-kg.200; Wołowe z udźca, bez kości kl.I ,świeże, nie rozmrażane, z młodych sztuk 1- 1,5 kg kg.100; Porcje rosołowe kg.150; Skrzydła z indyka kg.150; Wędliny - świeże, pakowane hermetycznie o przydatności do spożycia przynajmniej 7 dni od momentu dostarczenia; Polędwica sopocka, wysoko wydajna, mięso wieprzowe 74% kg.50; Kiełbasa krakowska podsuszana, grubo rozdrobniona, wysoko wydajna, mięso wieprzowe 96% kg.35; Kiełbasa żywiecka, średnio rozdrobniona, podsuszana, wędzona, 100g gotowego produktu uzyskano ze 121 g mięsa wieprzowego kg.35; Szynka wiejska- wędzonka parzona, mięso wieprzowe 83% kg.50; Kiełbasa cienka typu podwawelska, toruńska, mięso wieprzowe 84,9% kg.25; Kabanosy, kiełbasa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, podsuszana, 100 g gotowego wyrobu uzyskano z 97 g mięsa wieprzowego i 18 g mięsa drobiowego kg.50; Salami- mięso wieprzowe 64%, mięso wołowe 32%-kg.30; Parówki wieprzowe odtłuszczone, mięso wieprzowe 60%, mięso drobiowe 3% kg.250; Filet z indyka pieczony, produkt blokowy grubo rozdrobniony, mięso z indyka 72,5% kg.50; Pasztet tradycyjny, domowy kg.30; Szynka typu z komina, 78% mięsa wieprzowego kg.50; Wyroby drobiowe (szynka, polędwica)kg.100;.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.13.11.30-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: RYBY.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dorsz plamiak - płaty, nie więcej niż 3% glazury technologicznej-opakowanie SHP-kg110; Mintaj - płaty, nie więcej niż 3% glazury technologicznej, opakowanie SHP-kg110; Makrela wędzona, świeża, duże tuszki, zapakowana hermetycznie-kg35; Łosoś wędzony na zimno, plastrowany, zapakowany próżniowo na tacce, masa100g szt.30; Tuńczyk w sosie własnym, jasne mięso, duże kawałki, opakowanie puszka min. 170g szt.50; Kostka rybna z mintaja panierowana kl.I- 75g-kg20; Paluszki rybne panierowane kl.I -kg30; Karp płaty bez ości ze skórą kl.I-kg5;.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.31.10.00-2.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: PRODUKTY OGÓLNOSPOŻYWCZE.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ananas plastry w lekkim syropie, opakowanie - puszka 3035 g-szt.50; Wafelek z nadzieniem mlecznym w czekoladzie opakowanie 37 g-szt.200; Bazylia suszona - ziele suszone otarte - op. 10g-szt.30; Biszkopty opakowanie 140 g-szt.100; Budyń Waniliowy z cukrem;szt.150; Bułka tarta opakowanie 450g-kg144; Brzoskwinie połówki w lekkim syropie, opakowanie 2600g-szt.25 Ciasteczka w kształcie misia z nadzieniem szt.300; Cukier puder opakowanie 500 g-kg10; Cukier biały- drobny kryształ - paczkowany 1kg-kg300; Cukier wanilinowy 16g szt.60; Dżem truskawkowy niskosłodzony , wsad owocowy ~40g owoców/100g produktu, op. słoik 300g-szt.100; Dżem wiśniowy niskosłodzony, wsad owocowy ~40g owoców / 100 g produktu, op. - słoik 300 g-szt.50; Fasola biała drobna - op.3 kg-kg30; Groch łuskany - połówki - op.3kg-kg30; Herbata ziołowa - Mięta - opakowanie - 20 torebek x 2 g-szt.20 Herbata owocowa - ( hibiskus, aronia, jabłko, jeżyny, owoc dzikiej róży, skórki cytrynowe, owoc brzoskwini, owoc jagody, owoc truskawki ) - opakowanie - 20 torebek x 2 g-szt.50 Herbata czarna ekspresowa, opakowanie - 100 torebek x 2 g-szt. 8; Herbatniki PETIT BEURRE - tradycyjna receptura, polecane do wypieków, op.100g- op.100; Kawa rozpuszczalna zbożowa - op.150g-szt.20; Kakao rozpuszczalne z witaminami, opakowanie 600g-szt.25; Kasza gryczana prażona cała - opakowanie 0,9 kg-kg30; Kasza jęczmienna perłowa, biała, łamana drobna - op.3kg-kg30; Kasza manna - op. 1kg kg25; Kasza pęczak, biały - op. 0,9 kg-kg20; Kasza kuskus-kg10; Ketchup łagodny, opakowanie 1000 g-szt. 25; Kisiel z cukrem, różne smaki -szt.300; Koncentrat pomidorowy, zawartość ekstraktu 30% + -2% - opakowanie-słoik - 950 g-szt.100; Krem do smarowania z orzechami laskowymi - zawartość 13%, opakowanie - słoik 500 g - wartość: energetyczna w 100g produktu 530 kcal, białka 6,4-szt.40; Kukurydza konserwowa puszka 340 g po odsączeniu masa netto 280g-szt.100 Kwasek cytrynowy 20 g szt.25; Liść laurowy - ziele suche - op. 6g szt.30; Majeranek - ziele suche otarte - op. 8g-szt.30; Majonez dekoracyjny, opakowanie - słoik - 600ml-szt.80; Makaron nitki typu Lubella - op. 0,5 kg-kg50; Makaron muszelki typu lubella - op. 0,5 kg-kg50; Makaron spaghetti typu Lubella - op. 0,5 kg-kg70; Makaron świderki typu Lubella - op. 0,5 kg-kg30; Mąka pszenna TYP 480 - op. 1kg-kg200; Mąka ziemniaczana - op. 1kg kg10; Miód naturalny pszczeli - wielokwiatowy nektarowy - opakowanie - słoik 400g - wartość energetyczna w 100g produktu 1334kJ/319kcal-szt.100; Musztarda 150 g , opakowanie-szt.50; Olej rafinowany rzepakowy z pierwszego tłoczenia - op.1l -szt.200 Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia , na zimno, opakowanie butelka szklana500ml-szt.5; Owoce suszone ( rodzynki, morele, śliwki, daktyle )-kg20; Pieprz czarny mielony naturalny - op.20g szt.50; Płatki do mleka - Kwadraciki z pełnego ziarna pszenicy o smaku cynamonowym- op. 500 g - wartość energetyczna w 100g produktu 412 kcal - zawartość mąki pszennej pełnoziarnistej 31,1%, substancje wzbogacające: witamina C, niacyna, kwas pantotenowy, witaminy z grupy B, żelazo zredukowane, węglan wapnia. szt.30; Płatki do mleka - Zbożowe kółeczka z miodem - op. 500 g - wartość energetyczna w 100g produktu 369 kcal, zawartość mąk pełnoziarnistych 64,6%, miodu 4,1% szt. 30; Płatki do mleka - Zbożowe kuleczki o smaku czekoladowym op. 500 g - wartość energetyczna w 100g produktu 379 kcal, zawartość mąki 63%, kakao 5,6%, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 0,5% szt.30; Płatki owsiane górskie błyskawiczne - op. 400g - zawartość energetyczna w 100g produktu 366 kcal, węglowodany przyswajalne 62,40g szt.20; Ryż biały długoziarnisty - opakowanie-torba papierowa - 1kg, wartość energetyczna w 100g produktu 344kcal-kg.50; Sok malinowy zagęszczony, pojemność butelki szklanej 420 ml, skład: cukier lub syrop glukozowo - fruktozowy, zagęszczony sok aroniowy 65% zagęszczony sok wiśniowy (0,25%), syrop bez konserwantów, pasteryzowany.-szt.100; Sok owocowy nieprzecierowy ( jabłka, pomarańcze, ananasy, winogrona, cytryny, gruszki, nektarynki, mango, morele ), opakowanie - butelka szklana o poj. 1l-szt.100; Sok przecierowy na bazie marchwi i owoców, opakowanie - butelka szklana o poj. 1l-szt.100; Soczki owocowe w opakowaniu 0,2 szt.500; Szczaw konserwowy opakowanie - słoik 350 g szt.50; Sól kamienna jodowana - op. 1kg szt.50; Oregano , torebka 10 g szt.10; Tymianek, torebka 10 g szt.10; Proszek do pieczenia 15 g-szt.25; Wiórki kokosowe, opakowanie 100g- szt.5; Ziele angielskie - op. 15g-szt.30; Przyprawa warzywna do potraw -sucha- warzywa suszone 15,5%, op. 200-220g szt.10; Jajko czekoladowe -szt. 20 g szt.200; Przyprawa w płynie 1l-szt.6; Zioła do drobiu mieszanka rozmarynu, bazylii, majeranku, mięty, tymianku, szałwii, cebuli i czosnku, opakowanie - torebka 35 g-szt.10; Pianka w czekoladzie - op.500 g-szt.100; Batonik czekoladowy -szt. 45 g-szt.200; Czekolada - szt. 100 g szt.250; Cukierki miękkie op.1 kg kg.6; Ciastka op.25 - 35 g szt.210; Owoce suszone -chips -op 10 - 20g-szt.125; Żelki - op. 10 - 20 g-szt.250; Rosół z kury bez glutaminianu sodu op.0,90 kg-szt.10; Rosół jarzynowy bez glutaminianu sodu op.0,90 kg. szt.10; Galaretka owocowa w pojemnikach 175 g szt.300; Liza owocowy z witaminami 80g-szt.350 Przyprawa do drobiu bez glutaminianu sodu op.0,5 kg szt.10; Kasza jaglana op.1kg-kg.20; Posypka do ciast-różne rodzaje -35g-szt.10 Rogalik z nadzieniem op. 55g-szt.250 Paluszki z makiem, sezamem lub solą op.70g-szt.100 Wafle ryżowe z orkiszem op. 100g-szt.50 Pierniczki nadziewane w czekoladzie-op.0,5-1,5 kg-kg 30; Kuleczki kokosowe białe op. 200 g. szt.50; Układanka Świąteczno - adwentowa z czekoladek op.75g-szt.110 Żelatyna spożywcza op.50g-szt.10.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Usługa monitoringu temperatury w urządzeniach chłodniczych
- Usługi noclegowe, gastronomiczne i wynajmu sali
- Opieka weterynaryjna nad zwierzętami bezdomnymi i kotami żyjącymi w latach 2025-26
- Modernizacja boisk przy Szkole Podstawowej nr 52 ul. Samarytanka 11a.
- "Udrożnienie wybranych koryt cieków oraz przywrócenie funkcjonalności urządzeń wodnych w ramach usuwania skutków powodzi z 2024r." Etap IV
- Modernizację systemu zarządzenia Magnum w Ośrodku Produkcji Telewizyjnej
więcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów spożywczych do SWPZZPOZ w Radomiu
- Dostawa produktów spożywczych
- Sukcesywna Dostawa Żywności
- Zakup i sukcesywne dostawy mięs, wędlin i mrożonek do Zakładu Karnego w Opolu Lubelskim
- Zakup i dostawa pieczywa dla potrzeb kuchni szpitalnej
- Sukcesywne dostawy nabiału oraz jaj kurzych na potrzeby Zakładu Karnego w Barczewie
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.