To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2017-08-01
Ogłoszenie nr 500006617-N-2017 z dnia 01-08-2017 r.
Szkoła Podstawowa Nr 2 w Morągu im. Władysława Reymonta: ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ NA ROK SZKOLNY 2017/2018
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 543338-N-2017
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Szkoła Podstawowa Nr 2 w Morągu im. Władysława Reymonta, Krajowy numer identyfikacyjny 70759600000,
ul. ul. Żeromskiego
26,
14300
Morąg, woj.
warmińsko-mazurskie, państwo
Polska, tel.
0-89 7574777, e-mail
sp2morag.sekretariat@wp.pl, faks
0-89 7574777.
Adres strony internetowej (url):
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: SZKOŁA PODSTAWOWA
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ NA ROK SZKOLNY 2017/2018
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:PAKIET NR 1 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Jaja 65-70g 01242000-5 szt. 4 000,00 PAKIET NR 2 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Fasola łuskana 15331131-4 kg 65,00 2. Groch łuskany (połówki) 01121220-9 kg 60,00 3. Ziemniaki 01112100-6 kg 5 500,00 4. Buraki ćwikłowe 01121111-2 kg 300,00 5. Cebula 01121113-6 kg 270,00 6. Cebula czerwona 01121113-6 kg 10,00 7. Jabłka (deserowe) 01131321-0 kg 150,00 8. Kapusta biała 01121410-8 kg 100,00 9. Kapusta czerwona 01121410-8 kg 100,00 10. Kapusta młoda 01121410-8 szt. 180,00 11. Sałata lodowa 15331100-0 szt. 135,00 12. Kapusta pekińska 01121410-8 kg 230,00 13. Koper 15300000-0 szt. 90,00 14. Marchew 01121112-9 kg 1 000,00 15. Natka z pietruszki 15300000-0 szt. 120,00 16. Ogórki świeże 01121270-4 kg 400,00 17. Papryka świeża 01121230-2 kg 35,00 18. Pieczarki świeże 15331135-2 kg 135,00 19. Pietruszka (korzeń) 01121110-5 kg 200,00 20. Pomidory 01121240-5 kg 210,00 21. Por 01121110-5 kg 230,00 22. Seler korzeniowy 01121100-2 kg 200,00 23. Kapusta kiszona 15331142-4 kg 440,00 24. Ogórek kwaszony 15331000-7 kg 330,00 25. Banany 03220000-9 kg 240,00 26. Biała rzepa 15300000-0 kg 65,00 27. Czosnek 15331100-0 szt. 10,00 28. Mandarynki 15330000-0 kg 200,00 29. Pomarańcze 03220000-9 kg 110,00 30. Gruszka 03220000-9 kg 50,00 31. Nektarynki 03220000-9 kg 65,00 32. Cytryna 03220000-9 kg 45,00 33. Słonecznik łuskany 03111300-5 kg 1,00 PAKIET NR 3 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Szponder świeży 15111000-9 kg 100,00 2. Udziec wołowy świeży 15111100-0 kg 100,00 3. Boczek sur. świeży 15110000-2 kg 20,00 4. Golonka (tyl.) świeża 15113000-3 kg 10,00 5. Karkówka b/k świeża 15 111 390 kg 40,00 6. Kości schabowe - karkówkowe świeże 15114000-3 kg 400,00 7. Łopatka b/k świeża 15110000-2 kg 500,00 8. Pachwina świeża 15113000-3 kg 55,00 9. Schab sur. b/k świeży 15110000-2 kg 350,00 10. Szynka sur. b/k świeża 15 111 350 kg 150,00 11. Żeberka świeże 15110000-2 kg 180,00 12. Boczek wędzony świeży 15131133-6 kg 170,00 13. Kiełbasa biała sur. świeża 15130000-8 kg 50,00 14. Kiełbasa podwawelska świeża 15130000-8 kg 300,00 15. Kiełbasa śląska świeża 15130000-8 kg 50,00 16. Mortadela świeża 15130000-8 kg 80,00 17. Parówki drobiowe świeży 15130000-8 kg 35,00 PAKIET NR 4 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Filet miruna (mroż.) 15220000-6 kg 200,00 2. Filet rybny panierowany z serem (mroż.) 15220000-6 kg 200,00 3. Filet z tilapii (mroż.) 15220000-6 kg 200,00 PAKIET NR 5 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Fasolka szparagowa (mroż.) 15331170-9 kg 90,00 2. Kalafior (mroż.) 15331170-9 kg 60,00 3. Mieszanka warzywna 7-składnikowa (mroż.) 15331170-9 kg 100,00 4. Włoszczyzna krojona w paski (mroż.) 15331170-9 kg 20,00 5. Papryka mrożona 15331170-9 kg 20,00 6. Placki ziemniaczane (mroż.) 15330000-0 kg 300,00 7. Truskawki (mroż.) 15331170-9 kg 180,00 8. Mieszanka chińska (mroż.) 15331170-9 kg 10,00 9. Mieszanka królewska (mroż.) 15331170-9 kg 300,00 10. Brokuły (mroż.) 15331170-9 kg 40,00 11. Chrzan tarty 15330000-0 kg 10,00 12. Groszek konserwowy (po odcieku) 15331460-9 kg 5,00 13. Koncentrat pomidorowy 30% KNORR 15331425-2 kg 110,00 14. Kukurydza konserwowa (po odcieku) 15331460-9 kg 10,00 15. Marchew z groszkiem (po odcieku) 15331460-9 kg 25,00 16. Marchew (po odcieku) 15331460-9 kg 80,00 17. Ogórek konserwowy (po odcieku) 15331500-2 kg 220,00 18. Szczaw krojony (po odcieku) 15331000-7 kg 15,00 19. Ketchup łagodny 15871000-4 kg 2,00 20. Kasza gryczana 15613100-9 kg 140,00 21. Kasza jęczmienna (średnia) 15613100-9 kg 260,00 22. Mąka pszenna (typ 450) 15612100-2 kg 50,00 23. Makaron nitka KNORR 15851110-2 kg 135,00 24. Makaron świderek KNORR 15851110-2 kg 320,00 25. Makaron rurka KNORR 15851110-2 kg 70,00 26. Makaron gwiazdki KNORR 15851110-2 kg 15,00 27. Makaron łazanki KNORR 15851110-2 kg 30,00 28. Ryż długoziarnisty 15614100-6 kg 55,00 29. Ryż paraboliczny 15614100-6 kg 300,00 30. Syrop owocowy do sporządzania napojów HERBAPOL 15321000-1 l. 300,00 31. Liść laurowy 15872000-1 kg 1,00 32. Majeranek otarty 15872300-4 kg 1,00 33. Papryka ostra mielona 15321000-1 kg 1,00 34. Papryka słodka mielona 15871000-4 kg 2,00 35. Oregano 15871000-4 kg 1,00 36. Pieprz czarny (mielony) PRYMAT 15871000-4 kg 5,00 37. Pieprz ziołowy PRYMAT 15871000-4 kg 4,00 38. Pieprz cytrunowy 15871000-4 kg 1,00 39. Ziele angielskie 15872300-4 kg 1,00 40. Bazylia 15872000-1 kg 1,00 41. Cynamon 15871000-4 kg 1,00 42. Kwasek cytrynowy 15871000-4 kg 2,00 43. Czosnek granulowany 15871000-4 kg 2,00 44. Barszcz czerwony koncentrat KRAKUS 15891000-0 l. 10,00 45. Herbata owocowa (susz.) 15871000-4 kg 20,00 46. Miód pszczeli naturalny 15332200-6 kg 20,00 47. Tymianek 15871200-6 kg 1,00 48. Wiśnie w żelu (frużelina) 15871000-4 kg 20,00 49. Pomidory w puszcze bez skóry KNORR 15331000-7 kg 100,00 50. Zioła prowansalskie 15872000-1 kg 1,00 51. Zioła do surówek 15871000-4 kg 1,00 52. Cukier biały 15831000-4 kg 200,00 53. Cukier puder 15830000-5 kg 4,00 54. Delikat do drobiu KNORR 15871200-6 kg 10,00 55. Delikat do mięs KNORR 15871200-6 kg 10,00 56. Przyprawa do gulaszu PRYMAT 15871200-6 kg 2,00 57. Przyprawa do potraw chińskich PRYMAT 15871200-6 kg 1,00 58. Krokiety z kapustą i grzybami (mroż.) 15600000-4 kg 100,00 59. Olej rzepakowy 15411200-4 l. 300,00 60. Smalec 15411200-4 kg 40,00 61. Delikat do ryb KNORR 15871200-6 kg 5,00 62. Majonez kętrzyński 15871273-8 kg 15,00 63. Musztarda serbska 15871250-1 kg 2,00 64. Naleśniki z serem (mroż.) 15851000-8 kg 350,00 65. Ocet spirytusowy 10% 1581120-1 l. 10,00 66. Ocet winny 1581120-1 l. 5,00 67. Przyprawa uniwersalna (bez glutaminianu sodu) KUCHAREK 15872000-1 kg 30,00 68. Sos boloński 15332200-6 kg 15,00 69. Sos myśliwski KNORR 15891000-0 kg 1,00 70. Sos pieczeniowy ciemny (w proszku) KNORR 15891000-0 kg 5,00 71. Sól kamienna jodowana spożywcza 15872400-5 kg 200,00 72. Sól czosnkowa 15872400-5 kg 1,00 PAKIET NR 6 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Śmietana 30% 15512000-0 l. 200,00 2. Śmietana ukwaszana 18% 15512000-0 l. 280,00 3. Mleko 2% 15511210-8 l. 10,00 4. Jogurt naturalny 15512000-0 l. 5,00 5. Masło śmietankowe 15530000-2 kg 40,00 6. Ser żółty twardy 15544400-3 kg 20,00 7. Twaróg półtłusty 15542100-0 kg 80,00 PAKIET NR 7 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Bułka tarta 15821000-9 kg 100,00 2. Bułki zwykłe 15811400-0 szt. 800,00 3. Chleb świeży (krojony) 500g 15811100-7 szt. 4 000,00 PAKIET NR 8 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Knedle ze śliwką (garmaż.) 15851000-8 kg 65,00 2. Pyzy z mięsem (garmaż.) 15851000-8 kg 230,00 3. Pierogi z mięsem (garmaż.) 15851000-8 kg 350,00 4. Pierogi z kapustą i grzybami (garmaż.) 15851000-8 kg 250,00 5. Pierogi z twarogiem (garmaż.) 15851000-8 kg 170,00 6. Pierogi ruskie (garmaż.) 15851000-8 kg 250,00 7. Uszka z kapustą i grzybami (garmaż.) 15851000-8 kg 20,00 8. Kartacze (garmaż.) 15851000-8 kg 130,00 9. Kluski śląskie (garmaż.) 15851000-8 kg 60,00 10. Kopytka (garmaż.) 15851000-8 kg 380,00 PAKIET NR 9 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Filet z kurczaka świeży 15112210-1 kg 550,00 2. Szyje indycze bez skóry świeże 15112220-4 kg 30,00 3. Porcja rosołowa świeże 15112000-6 kg 320,00 4. Udziec z kurczaka świeży 15112210-1 kg 700,00 Kryteria wyboru ofert: zostanie wybrana oferta najkorzystniejsza cenowo spełniająca warunki zawarte w specyfikacji istotnych warunków zamówienia. Termin realizacji zamówienia: zgodnie z zapotrzebowaniem zamawiającego przez okres 10 miesięcy od dnia podpisania umowy, nie dłuższy niż do dnia 30.06.2018r. Warunkiem udziału w postępowaniu przetargowym jest: " nie podleganie wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy o zamówieniach publicznych;" " złożenie oferty w formie pisemnej w terminie wyznaczonym przez zamawiającego;" " spełnienie wszystkich warunków zamieszczonych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia dotyczących danej części zamówienia;" złożenie w formie pisemnej oświadczeń i zobowiązań wymienionychw specyfikacji istotnych warunków zamówienia. Specyfikacja istotnych warunków zamówienia zamieszczona jest na stronie internetowej pod adresem www.sp2morag.szkolnastrona.pl, jak również dostępna jest (do nabycia) w sekretariacie szkoły (koszt nabycia 10 zł za komplet). Termin składania ofert: do 28.07.2017r. do godz. 900 Miejsce składania ofert w formie pisemnej: Sekretariat Szkoły Podstawowej nr 2 w Morągu, ul. Żeromskiego 26 w godz. 8.00 - 14.00 Otwarcie ofert nastąpi w dniu 28.07.2017r. o godz. 1000 w gmachu szkoły. Zamawiający nie dopuszcza innej formy składania ofert niż oferty pisemne. Dodatkowe informacje dotyczące zamówienia można uzyskać osobiście w sekretariacie szkoły lub pod nr tel. 89 757 4777 w godz. 8.00-14.00 .................................... Morąg, 3.07.2017r. podpis zamawiajacego
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie było podzielone na części:
tak
II.5) Główny Kod CPV: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: JAJA |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
01/08/2017 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
1240
Liczba otrzymanych ofert:
3
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: HURTOWNIA WITAMINA
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie
Nazwa wykonawcy: MASARNICTWO SINKO
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
1240
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: ARZYWA, OWOCE, KISZONKI, ZIEMNIAKI |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
01/08/2017 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
18791.81
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
18791,81
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: MIĘSO I WĘDLIN Y |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
01/08/2017 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
27697.86
Liczba otrzymanych ofert:
3
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
27697,86
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: RYBY MROŻONE |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
01/08/2017 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
8369.00
Liczba otrzymanych ofert:
2
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
8369,00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: PRZETWORZONE OWOCE I WARZYWA, PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBII I PRODUKTÓW SKROBIOWYCH, OLEJE, TŁUSZCZE ZWIERZĘCE I ROŚLINNE, RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZW |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
01/08/2017 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
21536.39
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
21536,39
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: PRODUKTY MLECZARSKIE |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
01/08/2017 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
5104.35
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
5104,35
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: PIECZYWO |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
01/08/2017 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
5165.00
Liczba otrzymanych ofert:
2
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
5165,00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: PRODUKTY MĄCZNE |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
01/08/2017 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
16639.45
Liczba otrzymanych ofert:
4
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
16639,45
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z MORĄGA
więcej: przetargi w Morągu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 1 w Nowym Dworze Mazowieckim w 2025 roku
- Dostawa artykułów spożywczych różnych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Częstochowie ul. Kontkiewicza 2 na rok 2025
- Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego Nr 5 w Pułtusku w podziale na 8 części
- Sukcesywna dostawa art. spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Wejherowie w roku 2025
- Zakup i dostawy sukcesywne artykułów spożywczych, wędlin, mięsa, drobiu, nabiału, jaj, warzyw i owoców, pieczywa oraz ryb i mrożonek do Domu Pomocy Społecznej w Uzdowie.
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych różnych, w tym przypraw i mrożonek dla Domu Pomocy Społecznej w Krakowie, ul. Krakowska 55
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.