To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie
Og³oszenie z dnia 2017-08-22
Og³oszenie nr 500016385-N-2017 z dnia 22-08-2017 r.
Gmina Miasto W³oc³awek - Miejska Jad³odajnia "U ¦wiêtego Antoniego": Dostawy drobiu dla Miejskiej Jad³odajni "U ¦wiêtego Antoniego" we W³oc³awku
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie og³oszenia:
obowi±zkowe
Og³oszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych:
tak
Numer og³oszenia: 552402-N-2017
Og³oszenie o zmianie og³oszenia zosta³o zamieszczone w Biuletynie Zamówieñ Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Gmina Miasto W³oc³awek - Miejska Jad³odajnia "U ¦wiêtego Antoniego", Krajowy numer identyfikacyjny 34083363300000,
ul. ul. ¦w. Antoniego
11,
87800
W³oc³awek, woj.
kujawsko-pomorskie, pañstwo
Polska, tel.
544 110 380, e-mail
jadlodajnia@op.pl, faks
544 110 380.
Adres strony internetowej (url): http://bip.jadlodajniawloclawek.pl/
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO:
Administracja samorz±dowa
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego:
Dostawy drobiu dla Miejskiej Jad³odajni "U ¦wiêtego Antoniego" we W³oc³awku
Numer referencyjny(je¿eli dotyczy):MJ.AZ.2420-06/2017
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielko¶æ, zakres, rodzaj i ilo¶æ dostaw, us³ug lub robót budowlanych lub okre¶lenie zapotrzebowania i wymagañ ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - okre¶lenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, us³ugê lub roboty budowlane:1. Przedmiotem zamówienia s± dostawy DROBIU dla Miejskiej Jad³odajni "U ¦wiêtego Antoniego": a) ¯o³±dki drobiowe z kurcz±t - ¶wie¿e, oczyszczone z b³on, I klasa jako¶ci, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 700 kilogramów, b) Porcje roso³owe z kurcz±t (grzbiety) - ¶wie¿e, I klasa jako¶ci, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 700 kilogramów, c) Udka drobiowe lux z kurcz±t - ¶wie¿e, o minimalnej wadze 180g, a maksymalnej 220g, I klasa jako¶ci, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego; Poprzez udko lux rozumie siê podudzie + udziec (oczyszczone z ¿ó³tych b³on znajduj±cych siê na kostkach); jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1000 kilogramów, d) Piersi drobiowe - filet z kurcz±t, ¶wie¿y, I klasa jako¶ci, bez chrz±stek i ko¶ci, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1800 kilogramów, e) Skrzyde³ka drobiowe z kurcz±t - ¶wie¿e, o minimalnej wadze 90 g, a maksymalnej 120 g, I klasa jako¶ci, ca³kowicie oczyszczone z piór, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1000 kilogramów, f) Kurczaki - ¶wie¿e, I klasa jako¶ci, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 100 kilogramów. 2. Jako¶æ wymienionego wy¿ej asortymentu nie mo¿e odbiegaæ od jako¶ci towaru dostêpnego w ogólnej sieci handlowej. 3. Wykonawca zapewnia transport DROBIU do magazynu w siedzibie zamawiaj±cego na w³asny koszt, dlatego cena oferty musi zawieraæ koszty transportu i roz³adunku. 4. Transport przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 musi odbywaæ siê w warunkach spe³niaj±cych wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jad³odajni "U ¦wiêtego Antoniego" przy ul. ¦w. Antoniego 11 we W³oc³awku. 6. Ilo¶æ przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 mo¿e ulec zmianie warto¶ciowo maksymalnie o minus 15 % ogó³em od warto¶ci umowy na dostawy w/w przedmiotu zamówienia. 7. Zamawiaj±cy bêdzie zamawia³ okre¶lon± partiê towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpó¼niej do godziny 13:00. 8. Dostawy bêd± odbywaæ siê sukcesywnie przez okres obowi±zywania umowy, ilo¶ciowo wed³ug zapotrzebowania zamawiaj±cego, tj. nie czê¶ciej ni¿ cztery razy w tygodniu ka¿dorazowo od godziny 7:00 do godziny 9:00. W przypadku stwierdzenia w trakcie odbioru dostawy braków ilo¶ciowych i jako¶ciowych Wykonawca dostarcza towar wolny od wad jako¶ciowych i uzupe³nienia braki ilo¶ciowe w terminie do dwóch godzin od momentu zg³oszenia reklamacji. 9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadaæ parametrom ilo¶ciowym i jako¶ciowym okre¶lonym przez zamawiaj±cego.
II.4) Informacja o czê¶ciach zamówienia:Zamówienie by³o podzielone na czê¶ci:
nie
II.5) G³ówny Kod CPV: 15112000-6
Dodatkowe kody CPV: 15112100-7
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Og³oszenie dotyczy zakoñczenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
22/08/2017 IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia
Warto¶æ bez VAT
128179.33
Liczba otrzymanych ofert:
3
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Sprawd¼ t± firmê:
Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Prywatne Przedsiêbiorstwo Produkcyjno - Handlowe "MASDROB" Marian Chojnicki
tak Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy
36403,50
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OG£OSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RÊKI ALBO ZAPYTANIA O CENÊ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postêpowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Nale¿y podaæ uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyja¶niæ, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z W£OC£AWKA
- Budowa stawów pe³ni±cych funkcjê zbiorników retencyjnych w miejscowo¶ci ¦wiêtos³aw (w podziale na czê¶ci w formule "zaprojektuj i wybuduj")
- Wykonanie systemu przyzywowo-alarmowego dla budynku Domu Pomocy Spo³ecznej przy ulicy Nowomiejskiej 19 we W³oc³awku - IV etap (II piêtro)
- REALIZACJA US£UGI PROMOCYJNEJ POWIATU W£OC£AWSKIEGO POPRZEZ SPORT
- PROJEKTOWANIE STRON INTERNETOWYCH Z EGZAMINEM ECDL S6 + GRAFIKA KOMPUTEROWA
- Muzeum Zbiory Sztuki roboty dostosowawcze do zgodno¶ci z przepisami p.po¿. (budowlane i instalacyjne)
- Budowa ogrodzenia zewnêtrznego, bram i furtek przy budynku ¿³obka ul. ¯ytnia 80 we W³oc³awku.
wiêcej: przetargi w W³oc³awku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup i dostawa artyku³ów spo¿ywczych do Przedszkola Samorz±dowego nr 6 w Be³chatowie
- Sukcesywna dostawa produktów ¿ywno¶ciowych w latach 2025-2026.
- Sukcesywne dostawy artyku³ów ¿ywno¶ciowych do Szko³y Podstawowej nr 1 z Oddzia³ami Dwujêzycznymi w Chorzowie, ul. D±browskiego 41 - I/2025
- Sukcesywna dostawa miêsa na potrzeby Powiatowego Zak³adu Aktywno¶ci Zawodowej w Suchowoli
- Sukcesywne dostawy artyku³ów ¿ywno¶ciowych do Szko³y Podstawowej nr 13 w Chorzowie, ul. Styczyñskiego 32 - I/2025
- Dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych 2025/2026
wiêcej: Drób »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.