eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi PopówDostawy drobiu, wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2018-02-21

Ogłoszenie nr 500038594-N-2018 z dnia 21-02-2018 r.

Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach: Dostawy drobiu, wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie.

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 505277-N-2018

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach, Krajowy numer identyfikacyjny 00067518100000, ul. Kule 2, 42110 Popów, woj. śląskie, państwo Polska, tel. 034 3104030, e-mail dil_kule@sw.gov.pl, faks 034 3103653.
Adres strony internetowej (url): www.zp.sw.gov.pl

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Inny: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Dostawy drobiu, wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie.

Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):

OSK-DKW.2232.2.2018.MS

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Przedmiotem zamówienia, na potrzeby Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie, są dostawy drobiu, wędlin, mięsa oraz podrobów. zadanie nr 1: dostawy drobiu i jego podrobów dla OSSW w Kulach L.P Nazwa artykułu j. m Ilość 1. Filet z indyka kg 300. 2. Filet z kurczaka kg 650. 3. Ćwiartka z kurczaka kg 500. 4. Żołądki drobiowe kg 100. - zadanie nr 2 dostawy wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach 1 Baleron kg 180. 2 Blok szynkowy kg 180. 3 Kiełbasa szynkowa kg 180. 4 Kiełbasa typu "śląska" kg 700. 5 Kiełbaski cienkie typu "śląskie" kg 300. 6 Ogonówka kg 150. 7 Parówki cienkie typu "śląskie" kg 350. 8 Rolada schabowa kg 180. 9 Szynka wieprzowa typu "gotowana" kg 250. 10 Szynka wieprzowa typu "wiejska" kg 250. 11 Wędzonka wieprzowa typu "myśliwska" kg 150. 12 Wędzonka wieprzowa typu "chłopska" kg 150. 13 Boczek wędzony kg 350. 14 Karczek pieczony kg 180. 15 Kiełbasa biała parzona kg 220. 16 Kiełbasa parówkowa kg 220. 17 Polędwica parzona kg 180. 18 Schab pieczony kg 150. 19 Blok łopatkowy kg 180. 20 Pieczeń wieprzowa kg 150. 21 Pasztet wieprzowy kg 150. 22 Polędwica drobiowa kg 180. 23 Szynka z indyka kg 120. 24 Sopel z indyka kg 100. 25 Antrykot kg 700. 26 Wołowina b/k kg 800. 27 Karkówka z/k kg 800. 28 Łopatka z/k kg 1000. 29 Schab z/k kg 1300. 30 Golonka z/k kg 250. 31 Golonka b/k kg 200. 32 Żeberka wieprzowe kg 100. 33 Flaki wołowe kg 150. 34 Kaszanka kg 80. 35 Wątroba wieprzowa kg 100. 36 Smalec kg 250. 37 Słonina kg 30. zadanie nr 3 dostawy drobiu i jego podrobów dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie L.P Nazwa artykułu j. m Ilość 1 Uda całe z kurczaka kg 500. 2 Filet z piersi kurczaka b/k kg 600. 3 Porcja rosołowa kg 150. 4 Porcja rosołowa ze skrzydłami kg 500. 5 Skrzydło indycze kg 500. 6 Wątroba z kurczaka kg 100. 7 Żołądki z indyka kg 100. zadanie nr 4 - dostawy wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie 1 Żebro wołowe kg 120. 2 Wołowina b/k kg 250. 3 Karkówka b/k kg 200. 4 Łopatka b/k kg 300. 5 Schab b/k kg 300. 6 Mięso wieprzowe drobne kg 200. 7 Golonka z/k peklowana kg 150. 8 Żeberka wieprzowe kg 350. 9 Wątroba kg 30. 10 Baleron kg 120. 11 Blok szynkowy kg 120. 12 Salami kg 100. 13 Kiełbasa krakowska sucha kg 120. 14 Kiełbasa szynkowa kg 120. 15 Kiełbasa śląska kg 180. 16 Kabanosy kg 120. 17 Szynka tyrolska kg 120. 18 Parówki kg 150. 19 Rolada schabowa kg 120. 20 Szynka wiejska kg 100. 21 Boczek wędzony kg 200. 22 Kiełbasa biała kg 110. 23 Kiszka pasztetowa kg 60. 24 Salceson ozorkowy kg 60. 25 Polędwica sopocka kg 120. 26 Pieczeń kg 60. 27 Kurczak faszerowany kg 60. 28 Smaczek kg 100. 29 Kiełbasa parówkowa kg 250. 30 Karczek pieczony kg 100. 31 Schab pieczony kg 100. 32 Kaszanka kg 120. 33 Polędwica drobiowa prasowana kg 100. 34 Szynka drobiowa kg 100. 35 Schabik drobiowy kg 100. 36 Kiełbasa drobiowa podsuszana kg 100. 37 Parówki drobiowe kg 110. 38 Filet wędzony z indyka kg 80. 39 Polędwica drobiowa w galarecie kg 60. 40 Mortadela drobiowa z warzywami kg 80. 41 Pasztet wieprzowy kg 60. 42 Flaki kg 100. 43 Słonina kg 150. 44 Smalec kg 150.

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

tak

II.5) Główny Kod CPV: 15100000-9


Dodatkowe kody CPV: 15112100-7, 15114000-0, 15131130-5, 15111000-9, 15111100-0, 15113000-3, 15131600-1, 15131134-3, 15412100-0, 15112120-3, 15112300-9, 15131310-1

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1

NAZWA: Dostawy drobiu i jego podrobów dla OSSW w Kulach

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19/02/2018
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 16475.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Ubojnia Drobiu JAN-MAR Marek Bejm
Email wykonawcy: janmar@janmar.eu
Adres pocztowy: Borowe ul. Długa 185
Kod pocztowy: 42-133
Miejscowość: Węglowice
Kraj/woj.: śląskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 17298.75
Oferta z najniższą ceną/kosztem 17298.75
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 17298.75
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 2

NAZWA: Dostawy wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19/02/2018
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 132241.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Masarnia Borowe J.B. Pluta Spółka Jawna
Email wykonawcy: masarniaborowe@wp.pl
Adres pocztowy: Borowe ul.Długa 114
Kod pocztowy: 42-133
Miejscowość: Węglowice
Kraj/woj.: śląskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 138853.05
Oferta z najniższą ceną/kosztem 138853.05
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 138853.05
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 3

NAZWA: Dostawy drobiu i jego podrobów dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19/02/2018
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 20340.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Zakład Przetwórstwa Mięsnego Nowakowski Sp. z o.o.
Email wykonawcy: biuro@zpm-nowakowski.pl
Adres pocztowy: Dąbrowa 6
Kod pocztowy: 26-332
Miejscowość: Sławno
Kraj/woj.: łódzkie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 21357.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 21357.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 21357.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 4

NAZWA: Dostawy wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19/02/2018
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 70924.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 2
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Masarnia Borowe J.B. Pluta Spółka Jawna
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Borowe ul. Długa 114
Kod pocztowy: 42-133
Miejscowość: Węglowice
Kraj/woj.: śląskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 74470.20
Oferta z najniższą ceną/kosztem 74470.20
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 79515.45
Waluta:

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.