eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Biała Podlaska › 1/2018, dostawa mięsa i wędlin

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2018-04-05

Ogłoszenie nr 500073638-N-2018 z dnia 05-04-2018 r.

Zakład Karny: 1/2018, dostawa mięsa i wędlin

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 529491-N-2018

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Zakład Karny, Krajowy numer identyfikacyjny 32090500000, ul. ul. Prosta 33, 21500 Biała Podlaska, woj. lubelskie, państwo Polska, tel. 833 447 509, e-mail dil_biala_podlaska@sw.gov.pl, faks 833 432 198.
Adres strony internetowej (url):

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Inny: Zakład Karny w Białej Podlaskiej (jednostka budżetowa)

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

1/2018, dostawa mięsa i wędlin

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów żywnościowych ogólnie dostępne o ustalonych standardach jakościowych, dopuszczone do obrotu w handlu na rynku spożywczym.: Część 1: 1. Kiełbasa zwyczajna -zgodnie z PN - 96/A-82007 gat.I CPV 15.13.11.30 - Wędliny 3000 kg. 2. Kiełbasa Krakowska -zgodnie z PN - 96/A-82007gat.I CPV 15131130-5 600 kg 3. Kiełbasa śniadaniowa-zgodnie z PN -96/A-82007gat.I CPV 15131130-5 1500 kg 4. Kiełbasa mortadela -zgodnie z PN - 96/A-82007gat.I CPV 15131130-5 3000 kg 5. Parówka śląska -zgodnie z PN - 96/A-82007gat.I CPV 15131130-5 1200 kg 6. Kiełbasa parówkowa -zgodnie z PN- 96/A-82007gat.I CPV 15131130-5 2200 kg 7. Kiełbasa tyrolska -zgodnie z PN - 96/A-82007gat.I CPV 15131130-5 1300 kg 8. Lunchen prasowany -zgodnie z PN - 96/A-82007gat.I CPV 15131130-5 2500 kg 9. Kiełbasa domowa -zgodnie z PN - 96/A-82007gat.I CPV 15131130-5 1200 kg 10. Kiełbasa szynkowa -zgodnie z PN - 96/A-82007gat.I CPV 15131130-5 300 kg 11. Pieczeń wiedeńska -zgodnie z PN - 96/A-82007gat.I CPV 15131120-2 1200 kg 12. Mielonka śniadaniowa-zgodnie z PN-96/A-82007gat.I CPV 15131130-5 1000 kg 13. Boczek wędzony -zgodnie z PN - 96/A-82007gat.I CPV 15131400-9 600 kg 14. Pieczeń rzymska -zgodnie z PN - 96/A-82007gat.I CPV 15131120-2 1200 kg 15. Mielonka kanapkowa-zgodnie z PN - 96/A-82007gat.I CPV 15131130-5 1300 kg 16. Kiełbasa piwna -zgodnie z PN - 96/A-82007gat.I CPV 15131130-5 1300 kg 17. Mortadela drobiowa -zgodnie z PN - 96/A-82007gat.I CPV 15131335-0 1500 kg 18. Parówki drobiowe -zgodnie z PN - 96/A-82007gat.I CPV 15131335-0 1700 kg 19. Polędwica drobiowa -zgodnie z PN - 96/A-82007gat.I CPV 15131335-0 400 kg 20. Blok drobiowy -zgodnie z PN - 96/A-82007gat.I CPV 15131335-0 400 kg 21. Szynka drobiowa -zgodnie z PN - 96/A-82007gat.I CPV 15131335-0 400 kg 22. Rolada drobiowa -zgodnie z PN - 96/A-82007gat.I CPV 15131335-0 300 kg 23. Szynka wieprzowa gotowana -zgodnie z PN - 96/A-82007gat.I CPV 15131335-0 300 kg 24. Pasztet domowy pieczony -zgodnie z PN - 96/A-82007gat.I CPV 15131120-2 1300 kg 25. Szynka mielona prasowana -zgodnie z PN - 96/A-82007gat.I CPV 15131335-0 1200 kg 26. Mielonka drobiowa -zgodnie z PN - 96/A-82007gat.I CPV 15131335-0 1800 kg 27. Kiełbasa krakowska drobiowa -zgodnie z PN - 96/A-82007gat.I CPV 15131335-0 300 kg 28. Szynka wieprzowa wędzona -zgodnie z PN - 96/A-82007gat.I CPV 15131210-0 250 kg 29. Łopatka wieprzowa b/k mrożona -zgodnie z PN - 86/A-82002gat.I CPV 15131100-6 3000 kg 30. Wieprzowina kl.II b/k (mięso gulaszowe) mrożona -zgodnie z PN - 86/A-82002gat.I CPV 15131400-9 3000 kg 31. Wątroba wieprzowa -zgodnie z PN - 86/A-82002gat.I CPV 15131400-9 1200 kg 32. Wołowina kl. II b/k -zgodnie z PN - 88/A-82003gat.I CPV 15131600-1 3000 kg 33. Schab wieprzowy b/k -zgodnie z PN- 86/A-82002gat.I CPV 15131400-9 400 kg Część 2: 1. Ćwiartka z kurczaka (udko) KL. B, głęboko zmrożona do temperatury nie wyższej niż - 18ºC. Gat. I CPV 15112000-6 -4800kg

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

tak

II.5) Główny Kod CPV: 15131130-5


SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1

NAZWA: dostawa mięsa i wędlin

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27/03/2018
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 296625.00
Waluta

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 4
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 4
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Mięsnego :KBS" Sp. z o.o.
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Potoczyzna 33A 19-100 Mońki
Kod pocztowy: 19-100
Miejscowość: Mońki
Kraj/woj.: podlaskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 311456.25
Oferta z najniższą ceną/kosztem 311456.25
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 495568.50
Waluta: zł

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 2

NAZWA: dostawa ćwiartki kurczaka

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27/03/2018
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 22080.00
Waluta

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 2
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Mięsnego "KBS" Sp. z o.o.
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Potoczyzna 33A, 19-100 Mońki
Kod pocztowy: 19-100
Miejscowość: Mońki
Kraj/woj.: podlaskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 23184.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 23184.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 25200.00
Waluta: zł

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.