eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi BiałystokDostawa artykułów żywieniowych w roku szkolnym 2017/2018 dla potrzeb Zespołu Szkół Integracyjnych Nr 1 im.Świętego Jana Pawła II w Białymstoku

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2017-12-13

Ogłoszenie nr 500074703-N-2017 z dnia 13-12-2017 r.

Zespół Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Jana Pawła II: Dostawa artykułów żywieniowych w roku szkolnym 2017/2018 dla potrzeb Zespołu Szkół Integracyjnych Nr 1 im.Świętego Jana Pawła II w Białymstoku

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 523155-N-2017

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Zespół Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Jana Pawła II, Krajowy numer identyfikacyjny 5213233300000, ul. ul. Łagodna 10, 15757 Białystok, woj. podlaskie, państwo Polska, tel. 856 644 680, e-mail zsi1@neostrada.pl, faks 856 540 049.
Adres strony internetowej (url):

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Administracja samorządowa

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Dostawa artykułów żywieniowych w roku szkolnym 2017/2018 dla potrzeb Zespołu Szkół Integracyjnych Nr 1 im.Świętego Jana Pawła II w Białymstoku

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

1)Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 1 dotyczy artykuły spożywcze- ogólne 1.Ananas puszka nie mniejszy niż 565g-400 szt 2.Bazylia nie mniejsza niż 10g-300 szt; 3.Baton typu Kinder bueno lub równoważny nie mniejszy niż 43g-2 000 szt.; 4.Baton typu twix lub równoważny nie mniejszy niż 51g-2 000 szt; 5.Baton typu Lion lub równoważny nie mniejszy niż 43g-1 000 szt.; 6.Baton typu Milky Way lub równoważny-2 000 szt.; 7.Baton sante-7 000 szt; 8.Baton typu Snickers lub równoważny nie mniejszy niż 51g-2 000 szt.; 9.Baton typu Nestle Cini Minis lub równoważny nie mniejszy niż 25g-2 000 szt.; 10.Bomboniera Toffifee lub równoważny nie mniejszy 125g-800 szt.; 11.Brzoskwinie w syropie nie mniejsze niż 850 ml-100 szt.; 12.Chrzan nie mniejszy niż 290g-200 szt.; 13.Ciastka typu Pieguski lub równoważne nie mniejsze niż 135 g-1 500 szt.; 14.Ciastka sante-9 000 szt; 15.Cebula prażona-60kg; 16.Cukier nie mniejszy niż 1 kg-2 500 kg; 17.Cukier trzcinowy-2 500 kg; 18.Cukier puder nie mniejszy niż 400g-100 szt.; 19.Cukier wanilinowy nie mniejszy niż 32g-100 szt.; 20.Cynamon mielony nie mniejszy niż 15g-50 szt.; 21.Czekolada typu Alpen Gold lub równoważna nie mniejsza niż 100g-2 000 szt.; 22.Czekolada tylu goplana lub równoważna nie mniejsza niż 100g-2 000 szt.; 23.Czekolada typu Wedel lub równoważna nie mniejsza niż 100g-2 000 szt.; 24.Czekolada typu Baron lub równoważna nie mniejsza niż 100g-2 000 szt.; 25.Czekolada gorzka nie mniejsza niż 100g-2 000 szt; 26.Czosnek płatek nie mniejszy niż 450g-100 szt; 27.Czosnek granulowany nie mniejszy niż 16g-200 szt.; 28.Curry nie mniejsze niż 10g-200szt; 29.Delikat do drobiu typu Knorr lub równoważny nie mniejszy niż 600g-50 szt.; 30.Delikat do mięs typu Knorr lub równoważny nie mniejszy niż 700g-50 szt.; 31.Groszek konserwowy nie mniejszy niż 400g typu Vinegret lub równoważny-350 szt.; 32.Herbata typu Lipton lub równoważna saszetki 100x2g-300 szt.; 33.Herbata granulowana typu Lipton lub równoważna nie mniejsza niż 100 g-100 szt.; 34.Herbata liściasta typu Lipton lub równoważna nie mniejsza niż 100g-100 szt.; 35.Herbatniki typu Jeżyki lub równoważne nie mniejsze niż 140g-3 000 szt.; 36.Jajka typu Kinder lub równoważne nie mniejsze niż 20g-2 500 szt.; 37.Kasza gryczana nie mniejsza niż 500g-200 szt.; 38.Kasza jęczmienna gruboziarnista, średnia nie mniejsza niż 500g-200 szt.; 39.Kasza jęczmienna drobnoziarnista nie mniejsza niż 500g-200szt.; 40.Kasza jęczmienna pęczak nie mniejsza niż 500g-500 szt.; 41.Kasza manna nie mniejsza niż 500g-60 szt.; 42.Kasza jaglana nie mniejsza niż 500g-600 kg; 43.Kasza orkiszowa nie mniejsza niż 500g-200 kg; 44.Kasza gryczana niepalona nie mniejsza niż 500g-800kg; 45.Ketchup ł/p nie mniejszy niż 480g skład: pomidory (198 g na 100 g ketchupu), cukier, ocet, sól, skrobia modyfikowana, aromat naturalny. Produkt może zawierać seler.-300 szt.; 46.Koncentrat buraczany nie mniejszy niż 300ml typu Krakus lub równoważny-20 l; 47.Koncentrat pomidorowy nie mniejszy niż 1 kg skład: koncentrat pomidorowy wyprodukowany ze świeżych pomidorów, bez żadnych dodatków.-100 kg; 48.Kukurydza konserwowa nie mniejsza niż 425g typu Vernet lub równoważny-200 szt.; 49.Kwasek cytrynowy nie mniejszy niż 20g-400 szt.; 50.Liść laurowy nie mniejszy niż 10g-300 szt.; 51.Liść lubczyku nie mniejszy niż 10g-300 szt.; 52.Liść laurowy nie mniejszy niż 12g-200 szt.; 53.Liść laurowy nie mniejszy niż 5g-200 szt.; 54.Lizak typu Chupa Chups lub równoważny-2 000 szt.; 55.Majeranek nie mniejszy niż 10g-80 szt.; 56.Majeranek nie mniejszy niż 20g-300 szt.; 57.Majonez skład: olej roślinny, żółtko jaja 6%, ocet, musztarda (woda, gorczyca, ocet, sól, cukier, przyprawy), cukier, sól, przyprawy, przeciutleniacz E385, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.-1000 szt.; 58.Makaron kolanka nie mniejszy niż 1 kg typu Barilla lub równoważny skład: semolina z pszenicy durum, woda-2 000 kg; 59.Makaron spaghetti nie mniejszy niż 1 kg typu Barilla lub równoważny skład: semolina z pszenicy durum, woda-800 kg; 60.Makaron świder nie mniejszy niż 1 kg typu Barilla lub równoważny skład: semolina z pszenicy durum, woda-400 kg; 61.Makaron razowy nie mniejszy niż 1kg-6 000kg; 62.Mąka luksusowa nie mniejsza niż 1 kg-400 kg; 63.Mąka razowa nie mniejsza niż 1 kg-500 kg; 64.Mąka orkiszowa nie mniejsza niż 1 kg-500 kg.; 65.Mąka żytnia nie mniejsza niż 1 kg-500 kg.; 66.Mąka tortowa nie mniejsza niż 1 kg-400 kg; 67.Mąka ziemniaczana nie mniejsza niż 1 kg-200 kg; 68.Miód pasieka wielokwiatowy nie mniejszy niż 400g-70 kg; 69.Mieszanka warzywna nie mniejsza niż 100g skład: cebula suszona płatki, marchew kostka, pasternak kostka, por kostka-200 szt.; 70.Musztarda chrzanowa nie mniejsza niż 190g typu Agrovita lub równoważna-400 szt.; 71.Ogórek konserwowy nie mniejszy niż 900 ml-800 szt.; 72.Olej nie mniejszy niż 1l typu Kujawski lub równoważny-600 szt.; 73.Ocet spirytusowy 10% nie mniejszy niż 500 ml-50 szt.; 74.Ocet winny-60szt.; 75.Oregano nie mniejsze niż 10g-100 szt.; 76.Papryka słodka nie mniejsza niż 10g-100 szt; 77.Papryka ostra nie mniejsza niż 10g-100 szt; 78.Pęcak nie mniejszy niż 1kg-500kg; 79.Pieprz cytrynowy mielony nie mniejszy niż 20g typu Prymat lub równoważny-400szt.; 80.Pieprz naturalny mielony nie mniejszy niż 20g typu Prymat lub równoważny-580 szt.; 81.Pieprz naturalny mielony biały nie mniejszy niż 20g typu Prymat lub równoważny skład: gorczyca biała, kolendra, papryka ostra, kminek, majeranek, czosnek i kozieradka-800szt; 82.Pieprz ziołowy mielony nie mniejszy niż 15g typu Prymat lub równoważny skład: gorczyca biała, kolendra, papryka ostra, kminek, majeranek, czosnek i kozieradka-800 szt.; 83.Płatki owsiane nie mniejsze niż 500g-100 szt.; 84.Przecier ogórkowy nie mniejszy niż 300g-300 szt.; 85.Przyprawa do mięs typu Vegeta nie mniejsze niż 75g skład:suszone warzywa 44,6%,( papryka słodka, cebula, pomidory, czosnek,, papryka ostra, natka pietruszki), sól, cukier, przyprawy 6,3% ( rozmaryn, oregano, pieprz czarny, majeranek, tymianek)-200 szt.; 86.Przyprawa do mięs i grilla nie mniejsza niż 1,1 kg typu maggi lub równoważna-30 szt.; 87.Przyprawa 18 ziół Ojca Mateusza skład: papryka słodka, majeranek, czosnek, bazylia, kolendra, pieprz czarny, lubczyk, gorczyca, kurkuma, imbir, kminek, oregano, tymianek, papryka chili, pieprz zielony, liscie laurowe, rozmaryn-200 szt.; 88.Przyprawa do sałatek nie mniejsza niż 300g skład: cebula mielona, cukier, czosnek granulowany, kwasek cytrynowy, gorczyca mielona, papryka słodka, rozmaryn m ielony, pieprz czarny mielony, koper igła, oregano, pietruszka zielona, majeranek-100 szt.; 89.Przyprawa do kurczaka złocista typu Kamis skład: sól, papryka słodka 14%, gorczyca biala, czosnek 5,8%, kolendra, kurkuma, kozieradka 2,4%, chili 2%, imbir, cynamon, kmin rzymski, goździki, mleko, zboża zawierające gluten i jaja.-100 szt.; 90.Przyprawa ojca Mateusza do drobiu skład: czosnek, cebula, papryka słodka, pietruszka natka, pieprz czarny, kolendra, pieprz Cayenne, tymianek, oregano, imbir, majeranek, kurkuma, jałowiec, ziele angielskie,cząber, kminek, rozmaryn, liść laurowy-100 szt.; 91.Przyprawa naturalna nie mniejsza niż 150g skład: pasternak grys, marchew grys, seler grys, pietruszka zielona, por grys, lubczyk, kurkuma, curry, czosnek granulowany, cebula grys, pieprz czarny mielony-100 szt; 92.Przyprawa do mięsa mielonego nie mniejsza niż 20g-200 szt.; 93.Przyprawa do mięsa mielonego nie mniejsza niż 30g typu prymat skład: sól, papryka słodka, czosnek, kolendra, gorczyca biała, cebula, majeranek, marchew, pieprz czarny, tymianek, chili, rozmaryn, ziele angielskie -280 szt.; 94.Przyprawa do ryb typu Prymat lub równoważna nie mniejsza niż 20g skład: sól, warzywa suszone (natka pietruszki, cebula, czosnek), przyprawy (gorczyca, papryka słodka, kolendra, bazylia, korzeń lubczyka, tymianek, nasiona kopru, pieprz czarny, kozieradka), cukier.-80 szt.; 95.Przyprawa typu Jarzynka lub równoważna nie mniejsza niż 2,8 kg-120 szt.; 96.Przyprawa prowansalska nie mniejsza niż 10g-300 szt.; 97.Przyprawa sypka nie mniejsza niż 1 kg typu Vegetta lub równoważna-500 kg; 98.Przyprawa typu Vegeta lub równoważna 200g-300 szt.; 99.Przyprawa w płynie typu Winiary lub równoważna nie mniejsza 200g-500 szt.; 100.Przyprawa w płynie typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 960 ml-40 szt.; 101.Pulpa pomidorowa nie mniejsza niż 3kg-30 szt.; 102.Rodzynki nie mniejsze niż 150g-50 szt.; 103.Rogalik typu Chipita 7 days lub równoważny nie mniejszy niż 65g-4 000 szt.; 104.Rosół drobiowy typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 2,2 kg-30 kg; 105.Ryż biały typu Sonko lub równoważny nie mniejszy niż 1 kg-500 kg; 106.Sekret szefa drobiowy typu Maggi lub równoważny nie mniejszy niż 800 g-20 kg; 107.Sekret szefa grzybowy typu Maggi lub równoważny nie mniejszy niż 650g-15 kg; 108.Sekret szefa typu Maggi lub równoważny wołowy nie mniejszy niż 900g-25 kg; 109.Sos boloński typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 1 kg-30 kg; 110.Sos boloński typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 1,1 kg-30 kg; 111.Sos demi glace typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900 g-30 kg; 112.Sos grzyby leśne typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900g-30 kg; 113.Sos myśliwski typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900 g-30 kg; 114.Sos pieczeniowy typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 1,1 kg-35 kg; 115.Sos sałatkowy typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900 g-30 kg; 116.Sos spaghetti typu pudliszki lub równoważny nie mniejszy niż 350 ml skład: pomidory (140 g pomidorów (w przeliczeniu na produkt świeży) w 100 g produktu), warzywa (cebula, marchew), cukier, sól, olej rzepakowy, zioła, przyprawy, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), czosnek.- 140 l ;117.Sos spaghetti typu Łowicz lub równoważny nie mniejszy niż 520 ml-120 l; 118.Sól jodowana drobna typu Cenos lub równoważna nie mniejsza niż 1 kg-700 kg; 119.Sól niskosodowa nie mniejsza niż 1kg drobna-700 kg; 120.Syrop mix typu Herbapol lub równoważny nie mniejszy niż 420 ml-1 000 szt.; 121.Syrop mix typu Paola lub równoważny nie mniejszy niż 430 ml-1 000 szt.; 122.Szczaw konserwowy typu Hana lub równoważny nie mniejszy niż 300g-400 szt.; 123.Szczaw konserwowy typu Hana lub równoważny nie mniejszy niż 900g-100 szt.; 124.Tymianek nie mniejszy niż 10g-400szt; 125.Wafel typu Pronce Polo XXL lub równoważny 52g-1 000 szt.; 126.Zając wielkanocny 30g-800 szt.; 127.Ziele angielskie nie mniejsze niż 15 g-900 szt.; 128.Zupa barszcz biały typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900 g-70 szt.; 129.Zupa borowikowa typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900g-40 szt.; 130.Zupa cebulowa typu Winiary lub równoważna nie mniejsza 900g-30 szt.; 131.Zupa ogonowa typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900g-80 szt.; 132.Zupa żurek typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900g-30 szt.; 133.Zestaw świąteczny 145g-1 000 szt.; 134.Zakwas do zupy żurek-500szt.; 135.Żurawina 200g-200 szt. 2)Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 2 dotyczy nabiału: 1.Drożdże świeże nie mniejsze niż 100g-200 szt.; 2.Jogurt polski pitny różne smaki nie mniejszy niż 400g-1 000 szt.; 3.Jogurt polski pitny różne smaki nie mniejszy niż 250g-1 000 szt.; 4.Jogurt naturalny nie mniejszy niż 400g-1 000 szt; 5.Jogurt grecki nie mniejszy niż 400g-1 000 szt; 6.Masło śmietankowe nie mniejsze niż 200g zawartość tłuszczu 73%-500 szt.; 7.Masło ekstra nie mniejsze niż 200g zawartość tłuszczu 82%-500 szt.; 8.Masło typu Łaciate nie mniejsze niż 200g zawartość tłuszczu 83%-500 szt.; 9.Mleko 3/2% UHT w kartonie, nie mniejsze niż 1l-500 szt.; 10.Mleko UHT typu Twój kubek 2% w kartonie, nie mniejsze niż 1l-200 szt.; 11.Ser żółty typu Gouda lub równoważny-250 kg; 12.Śmietana do sosów i zup nie mniejsza niż 200ml-500 szt.; 13.Śmietana gęsta 18% nie mniejsza niż 400 ml-3 000 szt.; 14.Śmietana 18% nie mniejsza niż 400ml-3 000 szt; 15.Twaróg mielony w wiadrze nie mniejszy niż 1 kg-100 kg; 16.Twaróg półtłusty krajanka typu Mlekovita-500 kg. 3)Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 3 dotyczy artykuły spożywcze- warzywa, owoce i jajka: 1.Banan-2 000 kg; 2.Bazylia świeża-100 szt; 3.Brzoskwinia-2 000 kg; 4.Burak-2 000 kg; 5.Cebula -1 000 kg; 6.Cytryna-200 kg; 7.Czereśnia-500 kg; 8.Czosnek świeży-5 kg; 9.Fasola drobna-500 kg; 10.Groch połówki-500 kg; 11.Gruszka-3 800 kg; 12.Jabłko-4 900 kg; 13.Jaja-900 kg; 14.Kalafior-200 kg; 15.Kapusta biała-1 500 kg; 16.Kapusta biała młoda-400 kg; 17.Kapusta czerwona-1 000 kg; 18.Kapusta kiszona-1 000 kg; 19.Kapusta pekińska-500 kg; 20.Kapusta włoska-800 kg; 21.Kiwi-1 800 kg; 22.Koper-800 pęczków; 23.Mandarynka-1 500 kg; 24.Marchew-5 000 kg; 25.Nektarynka-1 200 kg; 26.Ogórek gruntowy-400 kg; 27.Ogórek kiszony-800 kg; 28.Ogórek małosolny-800 kg 29.Ogórek świeży-1 000 kg; 30.Papryka-400 kg; 31.Pieczarka-900 kg; 32.Pietruszka-1 500 kg; 33.Pietruszka natka-500 pęczków; 34.Pomarańcza-2 000 kg; 35.Pomidor-1 000 kg; 36.Pomidor malinowy-500 kg; 37.Por-700 kg; 38.Rzodkiew biała sopel "Agaty"-400 kg; 39.Rabarbar świeży-300 kg; 40.Rzodkiewka-800 pęczków; 41.Sałata-400 kg; 42.Seler-1 000 kg; 43.Szczypior-300 pęczków; 44.Śliwka-500 kg; 45.Truskawka-300 kg; 46.Winogrono jasne-600 kg; 47.Winogrono ciemne-600 kg; 48.Wiśnia-500 kg; 49.Ziemniak-30 000 kg; 50.Ziemniaki młode-4 000 kg. 4)Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 4 dotyczy mięsa i wyrobów wędliniarskich: 1.Antrykot wołowy schłodzona w temperaturze od 00 do 20 C-300 kg; 2.Boczek pieczony b/k-100 kg; 3.Boczek świeży b/ż - mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP, barwa ciemnoróżowa, schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C-400 kg; 4.Boczek wędzony-100 kg; 5.Filet z indyka- element uzyskany z tuszki indyka mięśnie piersiowe pozbawione skóry, kości i ścięgien, bez przebarwień i uszkodzeń mechanicznych schłodzone w temperaturze od -10C do 20C-1 000 kg; 6.Filet z kurczaka, piersi bez skóry- mięso uzyskane z tuszki kurcząt, mięśnie piersiowe, podwójne, pozbawione skóry, kości obojczyka, barwa i zapach charakterystyczny dla mięśni piersiowych, schłodzone w temperaturze od -10C do 20C-1 000 kg; 7.Gulasz wieprzowy - mięso z szynki pocięte w kawałki kwadratowe o wielkości od 2 do 3 cm pakowane w tacki próżniowe schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C-1 500 kg; 8.Karkowina b/k- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP, odcięta z odcinka szyjnego, główne mięśnie szyi i część mięśnia najdłuższego grzbietu, zapach swoisty dla mięsa świeżego wieprzowego schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C-1 000 kg; 9.Kiełbasa biała parzona drobiowa zawierająca 80 procent drobiu nie krótsza niż 15 cm schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-500 kg; 10.Kiełbasa biała surowa zawierająca 91 procent mięsa wieprzowego z łopatki i szynki nie krótsza niż 15 cm schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-500 kg; 11.Kiełbasa biała wieprzowa parzona zawierająca 80 procent mięsa z łopatki i szynki nie krótsza niż 15 cm schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C-300 kg; 12.Kiełbasa podwawelska zawierająca 94 procent mięsa wieprzowego schłodzone w temperaturze od 10 do 60 C-500 kg; 13.Kiełbasa swojska zawierająca 90 procent mięsa wieprzowego, nie krótsza niż 15 cm schłodzone w temperaturze od 10 do 60 C-500 kg; 14.Kiełbasa toruńska zawierająca 80 procent mięsa wieprzowego schłodzone w temperaturze od 10 do 60 C-500 kg; 15.Kiełbasa złota grillowa zawierająca 75 procent mięsa wieprzowego schłodzone w temperaturze od 10 do 60 C-500 kg; 16.Kości wieprzowe karkowe schłodzone w temperaturze od -10C do 20C-200 kg; 17.Kości wieprzowe schabowe schłodzone w temperaturze od -10C do 20C-500 kg; 18.Kurczak świeży cały schłodzone w temperaturze od -10C do 20C-800 kg; 19.Krzyżówka świeża wieprzowa obrobiona schłodzone w temperaturze od -10C do 20C-500 kg 20.Łopatka wieprzowa b/k- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP, bez fałdu skóry, główne mięśnie: nadgrzebieniowy, podgrzebieniowy, podłopatkowy, trójgłowy ramienny, zespół mięśni ramiennych, zapach swoisty dla mięsa świeżego wieprzowego schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C -1 700 kg; 21.Łopatka wołowa b/k schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-400 kg; 22.Mięsień czterogłowy- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP, schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-300 kg; 23.Mięso kl II wieprzowe- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP, schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-1 000 kg; 24.Mięso mielone- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP, schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-1 000 kg; 25.Mięso mielone wieprzowo- wołowe- schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C-400 kg; 26.Parówki zawartość mięsa wieprzowego 80 procent-600 kg; 27.Parówki zawartość mięsa wieprzowego 93 procent-500 kg; 28.Podudzie z kurczaka ze stawem skokowym-300 kg; 29.Porcje rosołowe-150 kg; 30.Rozbratel wołowy schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-200 kg; 31.Rostbef wołowy schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-200 kg; 32.Rumsztyk wołowy schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-200 kg; 33.Schab wieprzowy b/k- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP odcinek piersiowo- lędźwiowy bez słoniny, mięsień najdłuższy grzbietu, wielodzielny, kolczysty i lędźwiowy większy, barwa jasno do ciemnoróżowej, zapach swoisty dla mięsa świeżego wieprzowego schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-1 800 kg; 34.Szynka wieprzowa kl. I b/k (bitki)- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C-1 000 kg; 35.Szynka wieprzowa kl. II b/k (gulasz)- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C-500 kg; 36.Szynka wieprzowa kl. III b/k (kotlet mielony)- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C-500 kg; 37.Udziec wołowy b/k schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-400 kg; 38.Udziec z kurczaka świeży ze skórą i kością schłodzony w temperaturze od 00 do 40 C-1 000 kg; 39.Wątróbka drobiowa- podroby drobiowe schłodzony w temperaturze od 00 do 40 C-200 kg; 40.Wątroba wieprzowa- podroby z mięsa wieprzowego pochodzącego z klas EUROP, składa się z czterech płatów oddzielonych od siebie trzema głębokimi wcięciami, struktura nieznacznie ziarnista, powierzchnia głęboka, lekko błyszcząca i wilgotna, barwa brązowo- wiśniowa schłodzona w temperaturze od 00 do 30 C-200 kg; 41.Żeberka wp pasy- główne mięśnie międzyżebrowe wewnętrzne i zewnętrzne-100 kg; 42.Żołądki drobiowe- schłodzony w temperaturze od 00 do 40 C-200 kg; 5)Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 5 dotyczy mrożonek i ryb: 1.Brokuł nie mniejszy niż 450g-500 szt.; 2.Fasolka szparagowa zielona nie mniejsza niż 450g-200 szt.; 3.Fasolka szparagowa żółta nie mniejsza niż 450g-200 szt.; 4.Filet z mintaja bez glazury-200 kg; 5.Filet z dorsza biały bez glazury-500 kg; 6.Filet z dorsza czarniak bez glazury-500kg; 7.Filet z miruna bez glazury ze skórą-1 000 kg; 8.Filet z miruny bez glazury bez skóry-1 000kg; 9.Filet z morszczuka bez glazury-400 kg; 10.Filet z tilapii bez glazury-500 kg; 11.Filet z ryby zapiekany z serem-300 kg; 12.Filet z ryby zapiekany ze szpinakiem-300 kg.; 13.Frytka karbowana nie mniejsza niż 2,5 kg-500 szt.; 14.Groszek zielony mrożony-200 kg; 15.Kalafior nie mniejszy niż 450g-200 szt.; 16.Kartacze- zawartość nadzienia: mięso wieprzowe 14%, mięso wołowe 1,6%-700 kg; 17.Knedle owocowe, mrożone (opak. 0,45 - 3kg) - składniki: woda, płatki ziemniaczane (16%), truskawki (16%), skrobia ziemniaczana (14%), mąka pszenna, cukier, skrobie modyfikowane, sól, jaja w proszku.-400 kg; 18.Kostka rybna panierowana składająca się z 90 procent ryby-400 kg; 19.Kotlet cordon bleu z indyka panierowany, smażony, mrożony 1 kg (wyrób garmażeryjny gotowy z mięsa rozdrobnionego z szynką z indyka i nadzieniem seropodobnym) skład kotleta: mięso z indyka 35%, panierka 16% ( mąka pszenna, skrobia pszenna, sól skrobia ziemniaczana, drożdże, przyprawy i ekstrakty przypraw), szynka z indyka 12% (mięso z indyka 61%, woda, sól, modyfikowana skrobia kukurydziana, sól, białko sojowe.-400 kg; 20.Lody kubek, różne smaki-2 500 szt.; 21.Leczo nie mniejsze niż 450 g-300 szt.; 22.Łosoś filet mrożony-400 kg; 23.Mieszanka kompotowa nie mniejsza niż 450 kg- skład: śliwka z pestką, wiśnia z pestką, porzeczka, jabłko, aronia, rabarbar w różnych proporcjach.-400 szt.; 24.Mieszanka warzywna 7-składnikowa 450g-300 szt.; 25.Mieszanka warzywna 8-składnikowa 450g-300 szt.; 26.Naleśnik z serem 1 kg- farsz około 60% -400 kg; 27.Paluszki rybne z fileta ryby-600 kg; 28.Pierogi ruskie (opak. 0,5-2,5 kg)-400 kg; 29.Pierogi z kapustą i grzybami, mrożone-skład: mąka pszenna, kapusta kwaszona (19%), woda, kapusta biała (13%), pieczarki (3%), cebula, podgrzybek (1%), przyprawy, sól, olej roślinny, smalec wieprzowy, błonnik pszenny, suszone grzyby leśne (0,2%), cukier, skrobia modyfikowana, jaja w proszku, zawartość farszu 42%-300 kg; 30.Pierogi z truskawkami, mrożone- skład: Mąka pszenna, truskawki (31%), woda, cukier, skrobie modyfikowane, olej roślinny, jaja w proszku, sól, zawartość farszu 38%-300 kg; 31.Placki ziemniaczane zawierające 90% ziemniaka-300 kg; 32.Pyzy z mięsem- skład: mąka pszenna, mięso wieprzowe (27%), woda, białko sojowe, cebula, mięso wołowe (2,8%), włoszczyzna (pietruszka, marchew, seler, por), błonnik pszenny, przyprawy, sól, olej roślinny, jaja w proszku, zawartość farszu 42%.-200 kg; 33.Pyzy ziemniaczane- skład: Woda, skrobia ziemniaczana (15%), płatki ziemniaczane (11%), grys ziemniaczany (10%), mąka pszenna, sól-200 kg; 34.Szpinak nie mniejszy niż 450g-300 szt; 35.Śledź solony typu matias-100 kg; 36.Śledź marynowany typu matias-100 kg; 37.Truskawka nie mniejsza niż 450g-300 szt.; 38.Wiśnia b/p nie mniejsza niż 450g-400 szt. 6)Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 6 dotyczy pieczywa i wyrobów cukierniczych: 1.Bułka tarta 500g-500 kg; 2.Bułka słodka z budyniem 60g-2 000 szt.; 3.Bułka słodka z marmoladą 60g-2 000 szt.; 4.Bułka słodka z serem 60g-2 000 szt.; 5.Bułka zwykła 50g-3 000 szt.; 6.Chleb baltonowski 600g-3 000 szt.; 7.Chleb baltonowski 500g-2 500 szt.; 8.Chleb z dynią 400g-200 szt; 9.Chleb razowy 500g-400 szt.; 10.Chleb wileński 500g -200 szt.; 11.Chleb wieloziarnisty 500g-200 szt.; 12.Chleb z żurawiną 400g-200 szt.; 13.Pączek-2 000 szt.

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

tak

II.5) Główny Kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze


SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1

NAZWA: Dostawa artykułów spozywczych -ogólne

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01/06/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 31995.00
Waluta

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 2
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Hurt-Detal Art. Spoż-Rolne Anna Siekierko
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Szpitalna
Kod pocztowy: 16-200
Miejscowość: Wysokie Mazowieckie
Kraj/woj.: Polska

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 218749.08
Oferta z najniższą ceną/kosztem 218749.08
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 260822.95
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 2

NAZWA: Dostawa artykuły spożywcze- nabiał

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01/06/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 11864.65
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 2
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Hurt-Detal art. spoż-Rolne Anna Siekierko
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Szpitalna 24
Kod pocztowy: 16-200
Miejscowość: Wysokie Mazowieckie
Kraj/woj.: Polska

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 33794.50
Oferta z najniższą ceną/kosztem 33794.50
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 34240.50
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 3

NAZWA: Dostawa artykułów spożywczych- warzywa, owoce i jaja

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01/06/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 59597.89
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 3
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: EWJA Jadwiga Szulborska
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Lipowa 7A
Kod pocztowy: 18-106
Miejscowość: Turośń Kościelna
Kraj/woj.: Polska

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 128227.95
Oferta z najniższą ceną/kosztem 128227.95
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 178449.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 4

NAZWA: Dostawa Mięsa i wyrobów wędliniarskich

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01/06/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 74294.71
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 3
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Mięsnego KBS Sp.z o.o.
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Potoczyzna 33A
Kod pocztowy: 19-100
Miejscowość: Mońki
Kraj/woj.:

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 300315.50
Oferta z najniższą ceną/kosztem 300315.50
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 332209.50
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 5

NAZWA: Dostawa Mrożonek i ryb

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01/06/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 31200.49
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 3
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: HURT-DETAL Art. Spoż-Rolne Anna Siekierko
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Szpitalna 24
Kod pocztowy: 16-200
Miejscowość: Wysokie Mazowieckie
Kraj/woj.: Polska

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 142573.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 142573.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 175259.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 6

NAZWA: Dostawa Pieczywa i wyrobów cukierniczych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01/06/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 2533.01
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 2
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Społem w Białysmstoku
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Rynek Kościuszki 15
Kod pocztowy:
Miejscowość: Białystok
Kraj/woj.: Polska

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 12087.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 12087.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 12284.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.