eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi MrągowoDostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych w roku 2018

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2018-05-17

Ogłoszenie nr 500109211-N-2018 z dnia 17-05-2018 r.

Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo: Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych w roku 2018

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 541184-N-2018

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo, Krajowy numer identyfikacyjny 51028669700000, ul. ul. Półwysep Czterech Wiatrów 1, 11701 Mrągowo, woj. warmińsko-mazurskie, państwo Polska, tel. 261 314 200; 261 314 248, e-mail woszkmragowo@wp.mil.pl, faks 261 314 225.
Adres strony internetowej (url): www.woszkmragowo.wp.mil.pl

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Podmiot prawa publicznego

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych w roku 2018

Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):

7/2018

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Zadanie 1 - mięso wieprzowe, wołowe oraz wędliny wieprzowe, wołowe L.p. Kod CPV Nazwa produktu Jm ZAKRES PODSTAWOWY ZAKRES PRAWA OPCJI - art. 34 ust. 5 PZP Ilości ogółem 1. 15111000-9 udziec wołowy kg 340,00 102,00 442 2. 15113000-3 schab wieprzowy b/k kg 660,00 198,00 858 3. 15113000-3 karkówka wieprzowa b/k kg 1200,00 360,00 1560 4. 15113000-3 żeberka wieprzowe kg 410,00 123,00 533 5. 15113000-3 golonka wieprzowa tylna z/k kg 380,00 114,00 494 6. 15113000-3 boczek świeży kg 350,00 105,00 455 7. 15114000-0 wątroba wieprzowa kg 125,00 37,50 162,5 8. 15114000-0 ozory wieprzowe kg 60,00 18,00 78 9. 15114000-0 flaki wołowe krojone mrożone kg 115,00 34,50 149,5 10. 15131130-5 baleron kg 125,00 37,50 162,5 11. 15131130-5 boczek wędzony parzony kg 128,00 38,40 166,4 12. 15131130-5 Kiełbasa krakowska parzona specjalna kg 85,00 25,50 110,5 13. 15131130-5 kiełbasa krakowska sucha kg 155,00 46,50 201,5 14. 15131130-5 kiełbasa parówkowa specjalna kg 60,00 18,00 78 15. 15131130-6 parówki wp odtłuszczone kg 205,00 61,50 266,5 16. 15131130-5 polędwica sopocka kg 148,00 44,40 192,4 17. 15131130-5 poledwica wieprzowa wedzona kg 110,00 33,00 143 18. 15131130-5 kabanosy wp kg 60,00 18,00 78 19. 15131130-5 ogonówka wędzona kg 180,00 54,00 234 20. 15131130-5 kiełbasa szynkowa wieprzowa specjalna kg 100,00 30,00 130 21. 15131130-5 kiełbasa podwawelska kg 270,00 81,00 351 22. 15131130-5 kiełbasa żywiecka kg 66,00 19,80 85,8 23. 15131130-5 kiełbasa podlaską kg 73,00 21,90 94,9 24. 15131130-5 kiełbasa myśliwska sucha kg 100,00 30,00 130 25. 15131130-5 kielbasa toruńska kg 255,00 76,50 331,5 26. 15131130-5 kiełbasa biała parzona specjalna kg 254,00 76,20 330,2 27. 15131130-5 kiełbasa szynkowa wołowa specjalna kg 60,00 18,00 78 28. 15131130-5 szynka wp gotowana kg 240,00 72,00 312 29. 15131100-6 karkówka pieczona kg 240,00 72,00 312 30. 15131100-6 salceson włoski kg 28,00 8,40 36,4 31. 15131100-6 rolada z boczku kg 140,00 42,00 182 32. 15131100-6 kaszanka z kaszy gryczanej z wątróbką kg 35,36 10,61 45,968 33. 15131134-3 schab pieczony kg 157,00 47,10 204,1 34. 15131210-0 kiełbasa salami kg 148,00 44,40 192,4 35. 15131230-6 golonka konserwowa kg 70,00 21,00 91 36. 15131130-5 Szynka wieprzowa konserwowa kg 61,00 18,30 79,3 37. 15131130-5 Salceson ozorkowy kg 15,00 4,50 19,5 38. 15131130-5 poledwica łososiowa wędzona kg 189,00 56,70 245,7 Zadanie 2 - mięso i wędliny drobiowe. L.p. Kod CPV Nazwa produktu Jm ZAKRES PODSTAWOWY ZAKRES PRAWA OPCJI - art. 34 ust. 5 PZP Ilości ogółem 1. 15112000-6 noga z kurczaka świeża kg 1140,00 342,00 1482,00 2. 15112000-6 filet z piersi kurczaka b/k świeży kg 700,00 210,00 910,00 3. 15114000-0 wątroba z kurczaka świeża kg 26,00 7,80 33,80 4. 15112000-6 porcja rosołowa z kurczaka kg 220,00 66,00 286,00 5. 15114000-0 żołądki kurczaka świeże kg 165,00 49,50 214,50 6. 15131135-0 polędwica drobiowa kg 270,00 81,00 351,00 7. 15131135-0 parówki drobiowe kg 70,00 21,00 91,00 8. 15131135-0 szynka drobiowa kg 100,00 30,00 130,00

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

tak

II.5) Główny Kod CPV: 15110000-2


Dodatkowe kody CPV: 15113000-3, 15111000-9, 15112000-6

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1

NAZWA: mięso wieprzowe, wołowe oraz wędliny wieprzowe, wołowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09/05/2018
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 141385.75
Waluta pln

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 2
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: FRANKO DYSTRYBUCJA sp.z.o.o.
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Al. 1000-lecia P.P 4
Kod pocztowy: 15-111
Miejscowość: Bialystok
Kraj/woj.: podlaskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 141385.71
Oferta z najniższą ceną/kosztem 141385.71
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 143192.53
Waluta: pln

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 2

NAZWA: Zadanie 2 - mięso i wędliny drobiowe.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09/05/2018
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 28874.95
Waluta pln

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 2
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Franko Dystrybucja sp.z.o.o.
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Al. 1000-lecia p.p 4
Kod pocztowy: 15-111
Miejscowość: Białystok
Kraj/woj.: podlaskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 28874.95
Oferta z najniższą ceną/kosztem 28874.95
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 31889.00
Waluta: pln

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.