To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2018-06-15
Ogłoszenie nr 500136682-N-2018 z dnia 15-06-2018 r.
Regionalne Centrum Kultury Fabryka Emocji: Zapewnienie noclegu i wyżywienia dla uczestników XXIX Międzynarodowego Festiwalu Folklorystycznego Bukowińskie Spotkania
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 555647-N-2018
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Regionalne Centrum Kultury Fabryka Emocji, Krajowy numer identyfikacyjny 30211748700000,
ul. pl. Staszica
1,
64920
Piła, woj.
wielkopolskie, państwo
Polska, tel.
672 105 004, e-mail
pmajchrzak@rck.pila.pl, faks
672 105 002.
Adres strony internetowej (url): www.bip.rck.pila.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Jednostki organizacyjne administracji samorządowej
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zapewnienie noclegu i wyżywienia dla uczestników XXIX Międzynarodowego Festiwalu Folklorystycznego Bukowińskie Spotkania
II.2) Rodzaj zamówienia:
Usługi
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie noclegu i wyżywienia (śniadanie, obiad, kolacja) dla uczestników XXIX Międzynarodowego Festiwalu Folklorystycznego Bukowińskie Spotkania - Jastrowie, Piła w terminie od dnia 19.06.2018 do 25.06.2018 r. 2. Przewidywana maksymalna ilość uczestników Festiwalu zgodnie z załącznikiem nr 5 do SIWZ - Druk zapotrzebowania. 3. Wyżywienie: 19.06.2018 Kolacja 290 osób 20.06.2018 Śniadanie - 290 osób Obiad - 290 osób Kolacja - 440 osób 21.06.2018 Śniadanie - 440 osób Obiad - 440 osób Kolacja - 440 osób 22.06.2018 Śniadanie - 440 osób Obiad - 440 osób Kolacja - 440 osób 23.06.2018 Śniadanie - 440 osób Obiad - 440 osób Kolacja - 440 osób 24.06.2018 Śniadanie - 440 osób Obiad - 440 osób Kolacja - 440 osób 25.06.2018 Śniadanie - 290 osób 4. Zakwaterowanie: 19/20.06.2018 - 290 osób 20/21.06.2018 - 440 osób 21/22.06.2018 - 440 osób 22/23.06.2018 - 440 osób 23/24.06.2018 - 440 osób 24/25.06.2018 - 290 osób 5. Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników Festiwalu powinno znajdować się w odległości maksymalnie do 30 km od Jastrowia. Zamawiający dopuszcza zakwaterowanie w ośrodku, pensjonacie, motelu, hotelu minimum 100 osób jednocześnie. 6. Wykonawca zobowiązany jest do posiadania placówki w której świadczona będzie usługa. Obiekt musi posiadać jadalnię lub może ona znajdować się w innym budynku na tej samej posesji. Sala jadalna powinna być wyposażona w odpowiednią ilość miejsc siedzących, aby można było wydać i umożliwić konsumpcję poszczególnych posiłków przez wszystkich zakwaterowanych uczestników w krótkim okresie czasu. 7. Zamawiający dopuszcza zakwaterowanie uczestników w pokojach maksymalnie 6 osobowych, z jednym oknem, wyposażonych w pojedyncze lub piętrowe łóżka z czystą pościelą- poduszka, kołdra, poszwa i poszewka. 8. Wykonawca zapewni dostęp do łazienek z pełnym węzłem sanitarnym z ciepłą i zimną wodą. Pomieszczenia sanitarne powinny być wyposażone w urządzenia natryskowe, miskę ustępową, umywalkę, mydło i papier toaletowy. Obiekt musi spełniać wymogi prawa związane z higieną, sanitarne i p.poż. 9. Wykonawca zapewni wyżywienie w postaci trzech posiłków dziennie: a) Śniadanie - w formie porcji - zimny lub ciepły posiłek, napój ciepły lub zimny, b) Obiad - w formie porcji - zupa, drugie danie, dodatki, napój ciepły lub zimny, c) Kolacja - w formie porcji - zimny lub ciepły posiłek, dodatki, napój ciepły lub zimny. Posiłki powinny być różnorodne i wydawane w takich godzinach, by nie kolidowały z programem występów dla danego zespołu. 10. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamiany danego posiłku w formę tzw. suchego prowiantu. Zamawiający zgłosi ten fakt Wykonawcy najpóźniej do godziny 16 dnia poprzedzającego. 11. Zamawiający zapłaci Wykonawcy za nocleg i wyżywienie w przeliczeniu na ilość osób faktycznie zakwaterowanych.
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie było podzielone na części:
nie
II.5) Główny Kod CPV: 55.27.00.00 - Usługi świadczone przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
24/05/2018 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
155814.81
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: VITALTUR
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
168280
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z PIŁY
- Odtworzenie chałupy z Runowa Krajeńskiego w Muzeum Kultury Ludowej w Osieku nad Notecią, oddziale Muzeum Okręgowego w Pile
- Utrzymanie zieleni wysokiej w pasie drogowym dróg powiatowych powiatu pilskiego w 2025 r.
- Wsparcie w procesie usamodzielnienia wychowanków pieczy zastępczej - działania wzmacniające kompetencje społeczne - vouchery
- "Zmiana sposobu ogrzewania lokali mieszkalnych" - wymiana pieców kaflowych na kondensacyjny kocioł gazowy dwufunkcyjny z zamkniętą komorą spalania oraz montażem wkładu (...)
- PŁYNY DO HEMODIALIZ II
- Wykonanie pełnobranżowej dokumentacji projektowo-kosztorysowej na budowę parkingu z miejscami postojowymi dla rowerów oraz drogami dojazdowymi przy ulicy 14 Lutego w Pile
więcej: przetargi w Pile »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługa zakwaterowania i wyżywienia policjantów
- Świadczenie usług tymczasowego schronienia oraz usług wspomagających wyjście z bezdomności dla osób bezdomnych skierowanych przez Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Stegnie
- ROPS.PZP.332.2.2025 - Świadczenie usług hotelarsko-gastronomicznych podczas konwentu organizowanego w ramach projektu pn.: Koordynacja działań w zakresie polityki społecznej - ROPS WSL
- Organizacja konkursu i wsparcie internacjonalizacji dolnośląskich przedsiębiorstw w ramach projektu "Innowacyjny Dolny Śląsk"
więcej: Usługi świadczone przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.