eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Horyniec-ZdrójDostawa misa i wędlin do Uzdrowiska Horyniec Sp. z o.o.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2018-12-20

Ogłoszenie nr 500303933-N-2018 z dnia 20-12-2018 r.

Uzdrowisko Horyniec sp. z o.o.: Dostawa misa i wędlin do Uzdrowiska Horyniec Sp. z o.o.

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 654898-N-2018

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Uzdrowisko Horyniec sp. z o.o., Krajowy numer identyfikacyjny 78103200000, ul. ul. Sanatoryjna 3, 37620 Horyniec-Zdrój, woj. podkarpackie, państwo Polska, tel. 016 6313088, 6313147, e-mail biuro@uzdrowisko-horyniec.com.pl, faks 166 313 355.
Adres strony internetowej (url): www.uzdrowisko-horyniec.com.pl

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Podmiot prawa publicznego

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Dostawa misa i wędlin do Uzdrowiska Horyniec Sp. z o.o.

Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):

UH-ZP.26.25.2018

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i wędlin własnym transportem Wykonawcy dla "Uzdrowiska Horyniec" Sp. z o.o. Do obowiązków Wykonawcy należeć będzie dostawa (wraz z wniesieniem do magazynu) przedmiotu zamówienia do Punktu Żywienia "Uzdrowiska Horyniec" Sp. z o.o. Asortyment: Schab wieprzowy świeży b/k (bez części grzbietowej) grubość 7-9 cm - 1350 kg, Łopatka wieprzowa b/k. świeża - 940 kg, Karkówka wieprzowa b/k świeża - 550 kg, Szynka wieprzowa b/k świeża - 740 kg, Żeberka wieprzowe paski szer. ok.10 cm, mięsne świeże I klasa - 210 kg, Kości schabowe wędzone - 30 kg, Żeberka wędzone - 20 kg, Słonina świeża - 5 kg, Smalec (kostka 250g lub 200) - 470 kg, Mięso wołowe bez kości Rostbef kl.I- 50 kg, Mięso wołowe bez kości skrzydło kl I - 50 kg, Flaki wołowe mrożone krojone (op. 1kg) - 190 kg, Baleron wieprzowy wędzony (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprzowego min. 80%(wielkość jednej sztuki 1,5 kg-2kg) - 30 kg, Boczek rolowany pieczony (wielkość jednej sztuki 1,5 kg-2kg) - 50 kg, Boczek wieprzowy gotowany (opakowanie MAP) - 100 kg, Szynka wieprzowa gotowana (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego ok.70- 80%, wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg - 170 kg, Szynka wieprzowa wiejska (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80%(wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg) - 100 kg, Szynka wieprzowa swojska (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg - 400 kg, Szynka wieprzowa ogonówka (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego ok. 70- 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg - 200 kg, Szynka wieprzowa biała (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80% - 300 kg, Schab w galarecie (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80% - 100 kg, Schab biały (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg - 40 kg, Kiełbasa szynkowa (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego ok. 65- 80% baton ok.1,5kg - 480 kg, Kiełbasa szynkowa podsuszana zawartość mięsa wieprzowego min 70% baton ok. 1,5kg - 120 kg, kiełbasa cienka z cielęciną opakowanie MAP zawartość mięsa wieprzowego min 80% - 50 kg, Kiełbasa krakowska (grubo rozdrobniona, parzona, wielkość batona ok. 1,5kg. opakowanie MAP, zaw. mięsa wieprzowego min 70% - 400 kg, Polędwica wieprzowa sopocka (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 70% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg - 100 kg, Kiełbasa typu salami (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80% - 7 kg, Kabanosy drobiowe - 10 kg, Kabanosy wieprzowe - 10 kg, Kiełbasa śląska (opakowanie MAP, waga jednej szt. ok. 150g) - 30 kg, Kiełbasa wiejska, staropolska - 8 kg, Kiełbasa cienka, wiejska, swojska - 50 kg, Kiełbasa zwyczajna (wędzona, parzona w osłonkach, opakowanie MAP) - 140 kg, Kaszanka (w osłonkach naturalnych, waga jednostkowa ok. 100 do 150g.,średnica 3-4cm, opakowanie MAP) - 500 kg, Kiełbasa kminkowa ( opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 70% - 150 kg, Pasztet pieczony wieprzowy ( w bloku lub formie aluminiowej) ok.1,5kg - 80 kg, Kiełbasa biała parzona (w osłonkach naturalnych, masa jednej sztuki ok. 100-150g.) - 200 kg, Parówki wieprzowe z szynki zaw. mięsa min 90% - 50 kg, Podgardle wędzone - 60 kg, Kiełbasa parówkowa w osłonkach naturalnych (waga jednej sztuki 100-150g) zawartość mięsa min. 70% - 150 kg, Polędwica z indyka sopocka (wielkość batona 1,5-3kg, opakowanie MAP) zawartość mięsa drobiowego ok. 70% - 90 kg, Polędwica drobiowa (wielkość batona 1,5-3kg, opakowanie VAC) zawartość mięsa drobiowego ok.70% - 400 kg, Szynka drobiowa (wielkość bloku 1,5-3kg,opakowanie VAC) zawartość mięsa drobiowego ok.70% - 360 kg, Filet z indyka wędzony (opakowanie VAC) zawartość mięsa drobiowego ok.70% - 110 kg, Salceson drobiowy (wielkość batonu 1,5-3kg. ,opakowanie VAC)zawartość mięsa drobiowego ok. 60% - 50 kg, Pasztet drobiowy pieczony( w bloku lub formie aluminiowej) zawartość mięsa drobiowego ok. 60% - 90 kg, Rolada drobiowa wielkość bloku ok.1,5kg zawartość mięsa drobiowego ok. 60% opakowanie VAC - 250 kg, Parówki drobiowe (w osłonkach, masa jednej parówki ok. 70g. Typu Hot-dog opakowanie MAP) zawartość mięsa drobiowego ok. 70% - 350 kg, Kiełbasa szynkowa z kurczaka (opakowanie MAP) wielkość batona 1,5-3kg zawartość mięsa drobiowego ok.70% - 420 kg, Kiełbasa cienka z kurczaka drobiowa opakowanie MAP - 80 kg, Serdelki drobiowe (w osłonkach, masa jednej sztuki ok. 70g średnica 3-4 cm opakowanie MAP, zawartość mięsa drobiowego ok. 70% - 140 kg, Kurczak świeży (tusze po ok. 2,5kg.) - 1000 kg, Filet z kurczaka(jednakowej wielkości) - 1300 kg, Udka świeże (noga bez grzbietów) - 1000 kg, Wątróbka z kurczaka - 340 kg, Żołądki drobiowe - 100 kg, Korpusy drobiowe bez skrzydeł - 1050 kg, Filet z piersi indyka (od 2,5 do 3kg) - 500 kg, Mięso udowe b/k z indyka - 700 kg, Wątróbka z indyka - 340 kg.

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

nie

II.5) Główny Kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne


SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20/12/2018
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 198244.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 4
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 4
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Zakład Mięsny Wasąg Sp. J.
Email wykonawcy: gb@wasag.pl
Adres pocztowy: Hedwiżyn 118
Kod pocztowy: 23-400
Miejscowość: Biłgoraj
Kraj/woj.: lubelskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 197876.39
Oferta z najniższą ceną/kosztem 197876.39
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 215862.47
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.