eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Ostrołęka › Dostawa artukułów spożywczych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-01-08

Ostrołęka: Dostawa artukułów spożywczych
Numer ogłoszenia: 5039 - 2010; data zamieszczenia: 08.01.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Internat i Liceum Ogólnokształcące im. gen. Józefa Bema , ul. Traugutta 1, 07-400 Ostrołęka, woj. mazowieckie, tel. 0-29 760 44 71, faks 0-29 760 20 51.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: eduapple.pl/lo1ostroleka

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Samorządowa Jednostka Budżetowa - Szkoła.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artukułów spożywczych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa : 1. ARTYKUŁY SPOŻYWCZE 2. ZUPY W PROSZKU, SOSY 3. MLEKO I PRODUKTY MLECZNE JOGURTY, SERKI TOPIONE, MASŁO ROŚLINNE 4. MIĘSO I WĘDLINY 5. DRÓB ŚWIEŻY 6. PRZETWORY DROBIOWE 7. PIECZYWO MIESZANE, BUŁKI ZWYKŁE , BUŁKI SŁODKIE, CIASTO DROŻDŻOWE 8. WYROBY CUKIERNICZE 9. WARZYWA ,OWOCE, OWOCE CYTRUSOWE, ZIEMNIAKI 10. JAJA KURZE ŚWIEŻE 11. RYBY I PRZETWORY RYBNE.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.12.00 - Cukier biały 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.51.11.00 - Mleko pasteryzowane .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 11.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunki wymagane od Wykonawców 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki , dotyczące: 1) Posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności , jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania, 2) posiadania wiedzy i doświadczenia, 3) dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, 4) sytuacji ekonomicznej i finansowej Dokonanie oceny spełniania warunków odbędzie się na zasadzie: spełnia, nie spełnia..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Dokumenty wymagane w ofercie 1. Wykonawca załączy do formularza oferty następujące dokumenty: 1) Aktualny odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 2) Oświadczenie Wykonawcy, że spełnia warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych, złożone na druku oraz oświadczenie, że Wykonawca nie podlega wykluczeniu na mocy art. 24 ustawy Pzp, stanowiącymi załączniki nr 12 i 13 do SIWZ. Wszystkie dokumenty mogą być przedstawione w formie oryginałów albo kserokopii poświadczonych za zgodność z oryginałem przez wykonawcę. Wykonawcy zobowiązani są , do przedstawienia dokumentów, zawierających stwierdzenia zgodne z faktami i stanem prawnym istniejącym w chwili ich składania..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: eduapple.pl/lo1ostroleka.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: INTERNAT I Liceum Ogólnokształcącego ( kancelaria) w Ostrołęce , ul. Traugutta 1.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 18.01.2010 godzina 09:00, miejsce: INTERNAT I Liceum Ogólnokształcącego ( kancelaria) w Ostrołęce , ul. Traugutta 1.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: 1. ARTYKUŁY SPOŻYWCZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: CUKIER, DŻEM, OLEJ, MĄKA, MAKARONY.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.12.00-4, 15.33.22.96-5, 15.41.12.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: ZUPY W PROSZKU, SOSY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: zaprawa kompotowa, sosy, delikaty do drobiu, ryb.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.32.10.00-4, 15.87.12.60-4, 15.33.31.70-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, JOGURTY, SERKI TOPIONE, MASŁO ROŚLINNE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mleko, masło , ser twardy.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.11.00-4, 15.53.00.00-2, 15.54.40.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: mięso i wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mięso surowe-łopatka, schab, kiełbasy, ogonówka, pasztet.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 14.11.30.00-3, 15.13.11.30-5, 15.13.13.10-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: drób świeży.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet z kurczaka, noga z kurczaka, porcja rosołowa.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.21.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: PRZETWORY DROBIOWE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: wędliny drobiowe, filet wędzony z kurczaka.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Pieczywo mieszane, bułki zwykłe, bułki słodkie, ciasto drożdżowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Chleb zwykły, chleb razowy, bułki zwykłe, bułki z serem.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.11.00-7, 15.81.13.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Wyroby cukiernicze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pączki, szarlotka, babka piaskowa , ciasto francuskie.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.20.00-3, 15.81.13.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Warzywa, owoce, owoce cytrusowe, ziemniaki..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: jabłka, marchew, kapusta, pomarańcze, banany, ziemniaki.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.23.21-9, 03.22.14.10-3, 03.21.21.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Jaja kurze świeże.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: jaja świeże kurze..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Ryby, i przetwory rybne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet mrożony z miruny, filet śledziowy marynowany, karp.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6, 15.21.10.00-0, 15.23.40.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.