Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2015-03-09
Frysztak: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla Specjalnego Ośrodka Szkolno - Wychowawczego we Frysztaku
Numer ogłoszenia: 50914 - 2015; data zamieszczenia: 09.03.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy , ul. Józefa Wybickiego 25, 38-130 Frysztak, woj. podkarpackie, tel. 17 2777206, faks 17 2777206.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.sosw-frysztak.strzyzowski.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla Specjalnego Ośrodka Szkolno - Wychowawczego we Frysztaku.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część I - Produkty zwierzęce, mięso, produkty mięsne, wędliny Część II - Produkty mleczarskie Część III - Różne produkty spożywcze Część IV - Ryby przetworzone, konserwowane, filety rybne Część V - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie Część VI - Wyroby ciastkarskie Część VII - Warzywa i owoce mrożone Część VIII - Jajka kurze Część IX - Owoce i warzywa.
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.50.00.00-3, 15.80.00.00-6, 15.20.00.00-0, 15.81.00.00-9, 15.81.21.00-4, 15.33.11.70-9, 03.14.25.00-3, 15.30.00.00-1, 03.20.00.00-3.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.04.2015.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia(załącznik nr 3 do SIWZ).Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu nastąpi w formule spełnia / nie spełnia
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia(załącznik nr 3 do SIWZ).Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu nastąpi w formule spełnia / nie spełnia
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia(załącznik nr 3 do SIWZ).Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu nastąpi w formule spełnia / nie spełnia
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia(załącznik nr 3 do SIWZ).Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu nastąpi w formule spełnia / nie spełnia
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia(załącznik nr 3 do SIWZ).Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu nastąpi w formule spełnia / nie spełnia
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
- aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
- wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej
- lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
1. Oświadczenie o spełnianiu warunków z art. 22 ust 1 ustawy Pzp.( załącznik nr 3 do SIWZ 2.Formularz cenowy (załącznik nr 1 do SIWZ). 3.Formularz ogólny oferty( załącznik nr 4 do SIWZ). 4.W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia oraz w przypadku podmiotów, o których mowa w rozdziale IX siwz ustanawiają pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu albo do reprezentowania ich w postępowaniu i zawarciu umowy. Stosowne pełnomocnictwo w oryginale lub w postaci kopii poświadczonej notarialnie należy dołączyć do oferty. 6.Jeżeli uprawnienie do reprezentacji osoby podpisującej ofertę nie wynika z załączonego dokumentu rejestrowego, do oferty należy dołączyć także pełnomocnictwa w oryginale lub w postaci kopii poświadczonej notarialnie.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.3) ZMIANA UMOWY
przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian
Dopuszczalne zmiany postanowień zawiera załącznik nr 4 do siwz- wzór umowy
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sosw-frysztak.strzyzowski.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy we Frysztaku, ul. J. Wybickiego 25, 38-130 Frysztak..
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.03.2015 godzina 11:00, miejsce: Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy we Frysztaku, ul. J. Wybickiego 25, 38-130 Frysztak, sekretariat..
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Produkty zwierzęce, mięso, produkty mięsne, wędliny.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Szynka surowa kg 40 Łopatka wieprzowa b/k kg 700 Schab b/k kg 40 Filet z kurczaka kg 300 Ćwiartka z kurczaka kg 150 Wątroba drobiowa kg 100 Porcja rosołowa kg 400 Wędzonka typu Limanowska kg 50 Kiełbasa swojska kg 30 Kiełbasa Szynkowa kg 80 Szynka z indyka kg 15 Pasztet drobiowy[ min.150 g] szt. 50 Pasztet pieczony kg 80 Polędwica typu sopocka kg 20 Kiełbasa parówkowa cienka kg 150 Kiełbasa zwyczajna/popularna kg 200 Kiełbasa krakowska parzona kg 100 Polędwica drobiowa kg 80 Kiełbasa toruńska kg 20 Szynka gotowana kg 20 Mortadela kg 30 Lencz kg 80 Salceson wp kg 20.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Produkty mleczarskie.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Mleko spoż. pasteryzowane min.2 % [1l] l 5000 2. Śmietana min. 18 % folia [500 ml] szt 500 3. Twaróg półtłusty kg 400 4. Kefir min. 1,5% kubek [400 ml] szt 200 5. Maślanka l 100 6. Serek homogenizowany wielosmakowy[min.150g] szt 1200 7 Masło ekstra 200g 82% tłuszczu szt 1400 8 Margaryna [min.250g .typu Palma] szt 100 9 Margaryna [min.500g .typu Śniadaniowa] szt 400 10 Jogurt owocowy[ min.125g] szt. 700 11 Rolada serowa .typu[Ustrzycka] kg 30 12 Ser pełnotłusty .typu[Edamski] kg 40 13 Ser pełnotłusty .typu [Gouda] kg 40 14 Ser pełnotłusty .typu[Salami] kg 80 15 Ser topiony[min.100g] szt 400.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Różne produkty spożywcze.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Bazylia ( min.20 g) szt 30 2 Brzoskwinie w syropie [min.820 g] szt 20 3 Budyń śmietankowy bez cukru [min.64g] szt 80 4 Budyń waniliowy bez cukru min.64g] szt 80 5 Bulion grzybowy [min.60g np.typu Kucharek lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych] szt 80 6 Bułka tarta [ min,500g] szt 250 7 Cukier kryształ (pakowany po 1 kg) kg 900 8 Cukier puder [ min.500g] szt 50 9 Cukier waniliowy[min.32g np.typu Delecta lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych] szt 150 10 Cynamon [min.20g] szt 30 11 Czosnek granulowany[min.20g] szt 150 12 Drożdże [min.100g] szt 100 13 Dżem owocowy[min.260g] szt 100 14 Dżem owocowy (min. 280g] szt 100 15 Galaretka owocowa [min. 75g np.typu Delecta lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych] szt 200 16 Groszek konserwowy [min.400g] szt 100 17 Herbata granulowana [min.100g] szt 500 18 Przyprawa warzywna do potraw w proszku typu kucharek lub produkt równoważny min.200g] szt 200 19 Przyprawa warzywna do potraw w proszku typu kucharek lub produkt równoważny min.75g] szt 50 20 Kasza manna [ min500g] szt 40 21 Kasza jęczmienna min.[500g] szt 80 22 Kasza jęczmienna ( min.1kg) szt 20 23 Ketchup [1L np. typu Roleski, lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach, przecier pomidorowy min.50 %] szt 20 24 Ketchup min 450g typu Roleski,przecier pomidorowy min.50 %] szt 200 25 Kisiel różne smaki bez cukru[ min. 58g] szt 100 26 Kminek [min.20g] szt 20 27 Koncentrat pomidorowy[ min.0,9L np. typu Roleski lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach:30% ekstraktu, bez konserwantów, bez cukru, bez laktozy, bez tłuszcz szt 80 28 Koncentrat pomidorowy[200g np. typu Pudliszki lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach:30% ekstraktu, bez konserwantów, bez cukru, bez laktozy, bez tłuszcz szt 150 29 Kwasek cytrynowy[min20g] szt 60 30 Krem czekoladowy [min. 200g] szt 400 31 Krem czekoladowy[ min. 380g] szt 50 32 Kukurydza konserwowa [ min.400g] szt 200 33 Kulki czekoladowe [min.250g] szt 90 34 Płatki czekoladowe [1000g np. typu Lubella lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych ] szt 50 35 Płatki miodowe [ min.1000g np. typu Lubella lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych ] szt 40 36 Kapusta kiszona [1 kg woreczek] szt 150 37 Kakao [min.80g] typu Deco Moreno lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach szt 50 38 Kakao [min.150g] typu Deco Moreno lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach szt 50 39 Ziele angielskie[ min.10g] szt 50 40 Liść laurowy [ min.10g] szt 50 41 Majeranek [ min.10g] szt 30 42 Majonez[ min.280g np. typu Roleski lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych] szt 80 43 Majonez[ min.835g np. typu Roleski lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych] szt 80 44 Makaron łazanka ,nitki, wstążki[ min.500g np. typu Eko-Mak lub o nie gorszych parametrach jakościowych] szt 300 45 Makaron świderki, nitki, wstążki[1kg np. typu Eko-Mak lub o nie gorszych parametrach jakościowych szt 100 46 Makaron zacierka, ryżowy[ min.250g np. typu Eko-Mak lub o nie gorszych parametrach jakościowych] szt 50 47 Mąka pszenna Poznańska [typ 500][1kg w opakowaniu] kg 600 48 Mąka ziemniaczana [min.500g] szt 60 49 Mąka ziemniaczana [min.1000g] szt 40 50 Miód prawdziwy [min.370g] szt 80 51 Miód sztuczny[ min.370g] szt 50 52 Olej uniwersalny [min.0,5 l] szt 50 53 Olej uniwersalny [min.0,9 l] szt 150 54 Olej uniwersalny [min.3l] szt 50 55 Ogórki konserwowe min.[0,9 l] szt 200 56 Ogórek kiszony [ min.900g słoik] szt 100 57 Papryka słodka [ min.20g] szt 50 58 Pieprz mielony [ min.20g] szt 30 59 Pieprz mielony [ min.50g] szt 50 60 Sos sałatkowy[ min.9g] szt 30 61 Przyprawa do zup, sosów, potraw mięsnych i warzywnych [min.1L np. typu Winiary lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych skład:woda, sól substancje wzmacniające smak, zapach, glutaminian sodu, ocet, glukoza , aromat, ekstrakt drożdżowy] szt 50 62 Przyprawa do zup, sosów, potraw mięsnych i warzywnych [min.200g np. typu Winiary lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych skład:woda, sól substancje wzmacniające smak, zapach, glutaminian sodu, ocet, glukoza , aromat, ekstrakt drożdżowy] szt 50 63 Rodzynki [ min.100g] szt 50 64 Rosołki w kostce[ min.120g np. typu Kucharek lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych] szt 50 65 Rosołki grzybowe w kostce[ min.60g np. typu Kucharek lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych] szt 30 66 Ryż[ pakowany po1kg] kg 150 67 Sos Boloński w proszku [ min.43g np. typu Amino lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych] szt 200 68 Sos Boloński słoik [ min.520ml ] szt 150 69 Sos grzybowy[ min.33g np.typu Amino lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych] szt 100 70 Sos pieczeniowy[min.38g np.typu Amino lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych] szt 120 71 Sól jodowana szt 150 72 Syrop owocowy[ min.430ml np. typu Paola lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych] szt 300 73 Żurek w proszku [ min.46g np. typu Amino lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych szt 200 74 Zupa grzybowa i pieczarkowa[min.42g np. typu Amino lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych szt 200 75 Żurek w płynie 0,5 l szt 70 76 Przyprawa do kurczaka[20g] szt 20 77 Przyprawa do piernika[20g] szt 20.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Ryby przetworzone, konserwowane, filety rybne.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Panga filet:kg250 2 Śledź w pomidorach (min.330 g):szt80 3 Paprykarz rybny min. 330g: szt50 4 Szprot w pomidorach ( min.330g):szt60 5 Śledź w oleju ( min.170g):szt60 6 Śledź w pomidorach(min.175g)szt40 7 Śledź po gdańsku ( min.170g):szt40 8 Filet z makreli w pomidorach ( min.170g):szt100 9 Tuńczyk puszkowany w sosie własnym( min.170g):szt70.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Pieczywo, świeże wyroby piekarskie.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Chleb graham krojony min.700g:szt 500 2 Chleb typu Baltonowski krojony700g:szt 1 500 3 Bułka pszenna duża min.100 g:szt 1000 4 Bułka pszenna mała min.50g:szt 15000 5 Bułka grahamka mała 50g szt:2000 6 Bułka hod- dog :szt 600 7 Solanka duża min.100g:szt 1000 8 Rogal mały bez nadzienia min.50 g:szt 1200.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Wyroby ciastkarskie.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Bułka maślana min.50g:szt 700 2 Drożdżówka z nadzieniem min.60g:szt 800 3 Drożdżówka z nadzieniem min.120g:szt 500 4 Rogal z nadzieniem min. 100 g:szt 300 5 Pączek z marmoladą [min.70g] szt 150.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.21.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Warzywa i owoce mrożone.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Mieszanka kompotowa kg400 2 Mieszanka warzywna kg 100 3 Fasolka szparagowa mrożona kg 20 4 Leczo mrożone kg 30 5 Kalafior mrożony kg 30 6 Zupa jarzynowa kg 200 7 Paprykarz mrożony kg 20 8 Truskawki mrożone kg 50.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Jaja kurze.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja klasa M szt: 7000.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Owoce i warzywa.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Buraki czerwone:kg 300 2 Czosnek szt: 60 3 Ziemniaki kg: 2500 4 Fasola Jaś duży kg :40 5 Fasola Jaś mały kg:60 6 Kapusta biała kg:150 7 Kapusta czerwona [główka] kg:80 8 Koper [pęczek]szt: 100 9 Marchew kg: 400 11 Papryka zielona kg:10 12 Papryka żółta kg: 10 13 Pieczarki kg: 120 14 Pietruszka natka[pęczek] szt: 40 15 Rzodkiewka ( pęczek) szt:50 16 Banan kg: 50 17 Por szt: 40 18 Seler korzeń kg:150 19 Szczypiorek pęczek szt:40 20 Cebula kg: 300.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1, 03.20.00.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy produktów mleczarskich
- "Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 2 w Głownie - 2025"
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 3 w Głownie na 2025 rok
- Dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 9 w Bytomiu
- SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO PUBLICZNEJ SZKOŁY PODSTAWOWEJ W WARLUBIU W 2025 ROKU
- Dostawy artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Legnicy w 2025 r.
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.