eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi FrysztakSukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla Specjalnego Ośrodka Szkolno - Wychowawczego we Frysztaku

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2015-03-09

Frysztak: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla Specjalnego Ośrodka Szkolno - Wychowawczego we Frysztaku
Numer ogłoszenia: 50914 - 2015; data zamieszczenia: 09.03.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy , ul. Józefa Wybickiego 25, 38-130 Frysztak, woj. podkarpackie, tel. 17 2777206, faks 17 2777206.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sosw-frysztak.strzyzowski.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla Specjalnego Ośrodka Szkolno - Wychowawczego we Frysztaku.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część I - Produkty zwierzęce, mięso, produkty mięsne, wędliny Część II - Produkty mleczarskie Część III - Różne produkty spożywcze Część IV - Ryby przetworzone, konserwowane, filety rybne Część V - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie Część VI - Wyroby ciastkarskie Część VII - Warzywa i owoce mrożone Część VIII - Jajka kurze Część IX - Owoce i warzywa.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.50.00.00-3, 15.80.00.00-6, 15.20.00.00-0, 15.81.00.00-9, 15.81.21.00-4, 15.33.11.70-9, 03.14.25.00-3, 15.30.00.00-1, 03.20.00.00-3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.04.2015.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia(załącznik nr 3 do SIWZ).Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu nastąpi w formule spełnia / nie spełnia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia(załącznik nr 3 do SIWZ).Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu nastąpi w formule spełnia / nie spełnia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia(załącznik nr 3 do SIWZ).Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu nastąpi w formule spełnia / nie spełnia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia(załącznik nr 3 do SIWZ).Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu nastąpi w formule spełnia / nie spełnia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia(załącznik nr 3 do SIWZ).Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu nastąpi w formule spełnia / nie spełnia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1. Oświadczenie o spełnianiu warunków z art. 22 ust 1 ustawy Pzp.( załącznik nr 3 do SIWZ 2.Formularz cenowy (załącznik nr 1 do SIWZ). 3.Formularz ogólny oferty( załącznik nr 4 do SIWZ). 4.W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia oraz w przypadku podmiotów, o których mowa w rozdziale IX siwz ustanawiają pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu albo do reprezentowania ich w postępowaniu i zawarciu umowy. Stosowne pełnomocnictwo w oryginale lub w postaci kopii poświadczonej notarialnie należy dołączyć do oferty. 6.Jeżeli uprawnienie do reprezentacji osoby podpisującej ofertę nie wynika z załączonego dokumentu rejestrowego, do oferty należy dołączyć także pełnomocnictwa w oryginale lub w postaci kopii poświadczonej notarialnie.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Dopuszczalne zmiany postanowień zawiera załącznik nr 4 do siwz- wzór umowy

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sosw-frysztak.strzyzowski.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy we Frysztaku, ul. J. Wybickiego 25, 38-130 Frysztak..

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.03.2015 godzina 11:00, miejsce: Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy we Frysztaku, ul. J. Wybickiego 25, 38-130 Frysztak, sekretariat..

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Produkty zwierzęce, mięso, produkty mięsne, wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Szynka surowa kg 40 Łopatka wieprzowa b/k kg 700 Schab b/k kg 40 Filet z kurczaka kg 300 Ćwiartka z kurczaka kg 150 Wątroba drobiowa kg 100 Porcja rosołowa kg 400 Wędzonka typu Limanowska kg 50 Kiełbasa swojska kg 30 Kiełbasa Szynkowa kg 80 Szynka z indyka kg 15 Pasztet drobiowy[ min.150 g] szt. 50 Pasztet pieczony kg 80 Polędwica typu sopocka kg 20 Kiełbasa parówkowa cienka kg 150 Kiełbasa zwyczajna/popularna kg 200 Kiełbasa krakowska parzona kg 100 Polędwica drobiowa kg 80 Kiełbasa toruńska kg 20 Szynka gotowana kg 20 Mortadela kg 30 Lencz kg 80 Salceson wp kg 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Produkty mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Mleko spoż. pasteryzowane min.2 % [1l] l 5000 2. Śmietana min. 18 % folia [500 ml] szt 500 3. Twaróg półtłusty kg 400 4. Kefir min. 1,5% kubek [400 ml] szt 200 5. Maślanka l 100 6. Serek homogenizowany wielosmakowy[min.150g] szt 1200 7 Masło ekstra 200g 82% tłuszczu szt 1400 8 Margaryna [min.250g .typu Palma] szt 100 9 Margaryna [min.500g .typu Śniadaniowa] szt 400 10 Jogurt owocowy[ min.125g] szt. 700 11 Rolada serowa .typu[Ustrzycka] kg 30 12 Ser pełnotłusty .typu[Edamski] kg 40 13 Ser pełnotłusty .typu [Gouda] kg 40 14 Ser pełnotłusty .typu[Salami] kg 80 15 Ser topiony[min.100g] szt 400.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Różne produkty spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Bazylia ( min.20 g) szt 30 2 Brzoskwinie w syropie [min.820 g] szt 20 3 Budyń śmietankowy bez cukru [min.64g] szt 80 4 Budyń waniliowy bez cukru min.64g] szt 80 5 Bulion grzybowy [min.60g np.typu Kucharek lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych] szt 80 6 Bułka tarta [ min,500g] szt 250 7 Cukier kryształ (pakowany po 1 kg) kg 900 8 Cukier puder [ min.500g] szt 50 9 Cukier waniliowy[min.32g np.typu Delecta lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych] szt 150 10 Cynamon [min.20g] szt 30 11 Czosnek granulowany[min.20g] szt 150 12 Drożdże [min.100g] szt 100 13 Dżem owocowy[min.260g] szt 100 14 Dżem owocowy (min. 280g] szt 100 15 Galaretka owocowa [min. 75g np.typu Delecta lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych] szt 200 16 Groszek konserwowy [min.400g] szt 100 17 Herbata granulowana [min.100g] szt 500 18 Przyprawa warzywna do potraw w proszku typu kucharek lub produkt równoważny min.200g] szt 200 19 Przyprawa warzywna do potraw w proszku typu kucharek lub produkt równoważny min.75g] szt 50 20 Kasza manna [ min500g] szt 40 21 Kasza jęczmienna min.[500g] szt 80 22 Kasza jęczmienna ( min.1kg) szt 20 23 Ketchup [1L np. typu Roleski, lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach, przecier pomidorowy min.50 %] szt 20 24 Ketchup min 450g typu Roleski,przecier pomidorowy min.50 %] szt 200 25 Kisiel różne smaki bez cukru[ min. 58g] szt 100 26 Kminek [min.20g] szt 20 27 Koncentrat pomidorowy[ min.0,9L np. typu Roleski lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach:30% ekstraktu, bez konserwantów, bez cukru, bez laktozy, bez tłuszcz szt 80 28 Koncentrat pomidorowy[200g np. typu Pudliszki lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach:30% ekstraktu, bez konserwantów, bez cukru, bez laktozy, bez tłuszcz szt 150 29 Kwasek cytrynowy[min20g] szt 60 30 Krem czekoladowy [min. 200g] szt 400 31 Krem czekoladowy[ min. 380g] szt 50 32 Kukurydza konserwowa [ min.400g] szt 200 33 Kulki czekoladowe [min.250g] szt 90 34 Płatki czekoladowe [1000g np. typu Lubella lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych ] szt 50 35 Płatki miodowe [ min.1000g np. typu Lubella lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych ] szt 40 36 Kapusta kiszona [1 kg woreczek] szt 150 37 Kakao [min.80g] typu Deco Moreno lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach szt 50 38 Kakao [min.150g] typu Deco Moreno lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach szt 50 39 Ziele angielskie[ min.10g] szt 50 40 Liść laurowy [ min.10g] szt 50 41 Majeranek [ min.10g] szt 30 42 Majonez[ min.280g np. typu Roleski lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych] szt 80 43 Majonez[ min.835g np. typu Roleski lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych] szt 80 44 Makaron łazanka ,nitki, wstążki[ min.500g np. typu Eko-Mak lub o nie gorszych parametrach jakościowych] szt 300 45 Makaron świderki, nitki, wstążki[1kg np. typu Eko-Mak lub o nie gorszych parametrach jakościowych szt 100 46 Makaron zacierka, ryżowy[ min.250g np. typu Eko-Mak lub o nie gorszych parametrach jakościowych] szt 50 47 Mąka pszenna Poznańska [typ 500][1kg w opakowaniu] kg 600 48 Mąka ziemniaczana [min.500g] szt 60 49 Mąka ziemniaczana [min.1000g] szt 40 50 Miód prawdziwy [min.370g] szt 80 51 Miód sztuczny[ min.370g] szt 50 52 Olej uniwersalny [min.0,5 l] szt 50 53 Olej uniwersalny [min.0,9 l] szt 150 54 Olej uniwersalny [min.3l] szt 50 55 Ogórki konserwowe min.[0,9 l] szt 200 56 Ogórek kiszony [ min.900g słoik] szt 100 57 Papryka słodka [ min.20g] szt 50 58 Pieprz mielony [ min.20g] szt 30 59 Pieprz mielony [ min.50g] szt 50 60 Sos sałatkowy[ min.9g] szt 30 61 Przyprawa do zup, sosów, potraw mięsnych i warzywnych [min.1L np. typu Winiary lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych skład:woda, sól substancje wzmacniające smak, zapach, glutaminian sodu, ocet, glukoza , aromat, ekstrakt drożdżowy] szt 50 62 Przyprawa do zup, sosów, potraw mięsnych i warzywnych [min.200g np. typu Winiary lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych skład:woda, sól substancje wzmacniające smak, zapach, glutaminian sodu, ocet, glukoza , aromat, ekstrakt drożdżowy] szt 50 63 Rodzynki [ min.100g] szt 50 64 Rosołki w kostce[ min.120g np. typu Kucharek lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych] szt 50 65 Rosołki grzybowe w kostce[ min.60g np. typu Kucharek lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych] szt 30 66 Ryż[ pakowany po1kg] kg 150 67 Sos Boloński w proszku [ min.43g np. typu Amino lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych] szt 200 68 Sos Boloński słoik [ min.520ml ] szt 150 69 Sos grzybowy[ min.33g np.typu Amino lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych] szt 100 70 Sos pieczeniowy[min.38g np.typu Amino lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych] szt 120 71 Sól jodowana szt 150 72 Syrop owocowy[ min.430ml np. typu Paola lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych] szt 300 73 Żurek w proszku [ min.46g np. typu Amino lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych szt 200 74 Zupa grzybowa i pieczarkowa[min.42g np. typu Amino lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych szt 200 75 Żurek w płynie 0,5 l szt 70 76 Przyprawa do kurczaka[20g] szt 20 77 Przyprawa do piernika[20g] szt 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Ryby przetworzone, konserwowane, filety rybne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Panga filet:kg250 2 Śledź w pomidorach (min.330 g):szt80 3 Paprykarz rybny min. 330g: szt50 4 Szprot w pomidorach ( min.330g):szt60 5 Śledź w oleju ( min.170g):szt60 6 Śledź w pomidorach(min.175g)szt40 7 Śledź po gdańsku ( min.170g):szt40 8 Filet z makreli w pomidorach ( min.170g):szt100 9 Tuńczyk puszkowany w sosie własnym( min.170g):szt70.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Pieczywo, świeże wyroby piekarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Chleb graham krojony min.700g:szt 500 2 Chleb typu Baltonowski krojony700g:szt 1 500 3 Bułka pszenna duża min.100 g:szt 1000 4 Bułka pszenna mała min.50g:szt 15000 5 Bułka grahamka mała 50g szt:2000 6 Bułka hod- dog :szt 600 7 Solanka duża min.100g:szt 1000 8 Rogal mały bez nadzienia min.50 g:szt 1200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Wyroby ciastkarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Bułka maślana min.50g:szt 700 2 Drożdżówka z nadzieniem min.60g:szt 800 3 Drożdżówka z nadzieniem min.120g:szt 500 4 Rogal z nadzieniem min. 100 g:szt 300 5 Pączek z marmoladą [min.70g] szt 150.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.21.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Warzywa i owoce mrożone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Mieszanka kompotowa kg400 2 Mieszanka warzywna kg 100 3 Fasolka szparagowa mrożona kg 20 4 Leczo mrożone kg 30 5 Kalafior mrożony kg 30 6 Zupa jarzynowa kg 200 7 Paprykarz mrożony kg 20 8 Truskawki mrożone kg 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Jaja kurze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja klasa M szt: 7000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Owoce i warzywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Buraki czerwone:kg 300 2 Czosnek szt: 60 3 Ziemniaki kg: 2500 4 Fasola Jaś duży kg :40 5 Fasola Jaś mały kg:60 6 Kapusta biała kg:150 7 Kapusta czerwona [główka] kg:80 8 Koper [pęczek]szt: 100 9 Marchew kg: 400 11 Papryka zielona kg:10 12 Papryka żółta kg: 10 13 Pieczarki kg: 120 14 Pietruszka natka[pęczek] szt: 40 15 Rzodkiewka ( pęczek) szt:50 16 Banan kg: 50 17 Por szt: 40 18 Seler korzeń kg:150 19 Szczypiorek pęczek szt:40 20 Cebula kg: 300.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1, 03.20.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.