Og³oszenie z dnia 2019-01-09
Og³oszenie nr 510004813-N-2019 z dnia 09-01-2019 r.
Technikum Le¶ne im. prof. Jana Miklaszewskiego w Staro¶cinie: Artyku³y spo¿ywcze - w zakresie zadania nr 2 dot. "Artyku³y spo¿ywcze - nabia³owe" - kontynuowane
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie og³oszenia:
obowi±zkowe
Og³oszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych:
tak
Numer og³oszenia: 648220-N-2018
Og³oszenie o zmianie og³oszenia zosta³o zamieszczone w Biuletynie Zamówieñ Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Technikum Le¶ne im. prof. Jana Miklaszewskiego w Staro¶cinie, Krajowy numer identyfikacyjny 12419100000,
ul. Staro¶cin
34,
69110
Rzepin, woj.
lubuskie, pañstwo
Polska, tel.
95 759 62 39, e-mail
sekretariat@tlrzepin.pl, faks
95 759 62 39.
Adres strony internetowej (url): www.tlrzepin.pl,
Adres strony internetowej, pod którym mo¿na uzyskaæ dostêp do narzêdzi i urz±dzeñ lub formatów plików, które nie s± ogólnie dostêpne:
www.tlrzepin.pl,
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO:
Inny: Technikum Le¶ne
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego:
Artyku³y spo¿ywcze - w zakresie zadania nr 2 dot. "Artyku³y spo¿ywcze - nabia³owe" - kontynuowane
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielko¶æ, zakres, rodzaj i ilo¶æ dostaw, us³ug lub robót budowlanych lub okre¶lenie zapotrzebowania i wymagañ ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - okre¶lenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, us³ugê lub roboty budowlane:Przedmiot zamówienia dotyczy sukcesywnych dostaw artyku³ów spo¿ywczych wraz z dowozem i wniesieniem zakresie zadania nr 2 dotycz±cego "Artyku³y spo¿ywcze - nabia³owe". Szczegó³owe zestawienie artyku³ów spo¿ywczych nabia³owych zawarto w za³±czniku nr 3. do SIWZ.
II.4) Informacja o czê¶ciach zamówienia:Zamówienie by³o podzielone na czê¶ci:
nie
II.5) G³ówny Kod CPV: 15.80.00.00 - Ró¿ne produkty spo¿ywcze
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Og³oszenie dotyczy zakoñczenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
02/01/2019 IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia
Warto¶æ bez VAT
84249.75
Liczba otrzymanych ofert:
01
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Sprawd¼ t± firmê:
Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: "EDAM" Edward Gromiak,
tak Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy
80185.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
02/01/2019 IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia
Warto¶æ bez VAT
84249.75
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: EDAM Edward Gromiak
tak Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy
80185
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OG£OSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RÊKI ALBO ZAPYTANIA O CENÊ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postêpowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Nale¿y podaæ uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyja¶niæ, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI RZEPIN
wiêcej: przetargi RZEPIN »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy artyku³ów ogólnospo¿ywczych do Aresztu ¦ledczego w Gliwicach
- Sukcesywna dostawa s³odyczy i soków na potrzeby Miejskiego Centrum Us³ug Socjalnych we Wroc³awiu
- Dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych w okresie V.2025-X.2025
- Sukcesywna dostawa s³odyczy
- Sprzeda¿ wraz z dostaw± artyku³ów spo¿ywczych na potrzeby SP PZOL w Celejowie
- Sukcesywna dostawa ¶wie¿ych owoców i warzyw
wiêcej: Ró¿ne produkty spo¿ywcze »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.