Ogłoszenie z dnia 2020-01-13
Ogłoszenie nr 510006121-N-2020 z dnia 13-01-2020 r.
Dom Pomocy Społecznej ZACISZE: Dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej "Zacisze"
z podziałem na 9 pakietów (części).
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 626755-N-2019
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Dom Pomocy Społecznej ZACISZE, Krajowy numer identyfikacyjny 00068664100000,
ul. Traktorzystów
42,
40-695
Katowice, woj.
śląskie, państwo
Polska, tel.
322 025 432, e-mail
przetargi@dpszacisze.katowice.pl, faks
322 028 791.
Adres strony internetowej (url): www.biuletyn.abip.pl/dpszacisze
Adres profilu nabywcy: www.biuletyn.abip.pl/dpszacisze
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Jednostki organizacyjne administracji samorządowej
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej "Zacisze" z podziałem na 9 pakietów (części).
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Boczek wędzony parzony 70 kg Flaki wołowe - krojone 180 kg Golonka wieprzowa 80 kg Nogi wieprzowe 80 kg Łopatka wieprzowa b/k 220 kg Wołowe z kością - szponder 100 kg Gulaszowe wołowe 120 kg Goleń wołowa b/k 70 kg Karczek wieprzowy b/k 150 kg Żeberka wieprzowe 80 kg Słonina 15 kg Ozory wieprzowe 60 kg Schab wieprzowy b/k 100 kg Wołowina b/k zrazowa 30 kg Kurczaki 700 kg Filet z kurczaka 450 kg Podudzie-pałka z kurczaka 500 kg Filet z indyka 70 kg Skrzydła z kurczaka 260 kg Żołądki z kurczaka 50 kg Wątroba drobiowa 100 kg Kiełbasa podwawelska 220 kg Parówkowa 250 kg Parówka cienka 100 kg Parówka drobiowa 80 kg Mortadela wieprzowa 120 kg Szynkowa wieprzowa 200 kg Szynka wędzona gotowana 150 kg Kurczak w masełku 60 kg Blok szynkowy 80 kg Szynka z indyka 50 kg Szynka Gospodyni 100 kg Polędwica sopocka parzona 150 kg Kaszanka 160 kg Kiełbasa krotoszyńska 80 kg Szynka drobiowa 100 kg Salceson ozorkowy 40 kg Kiełbasa biała parzona 80 kg Pasztet firmowy 80 kg Mielonka wieprzowa 100 kg Salceson wiejski 40 kg Krakowska parzona 100 kg Kiełbasa biesiadna 220 kg Pieczeń drobiowa 60 kg Schab pieczony 50 kg Polędwica drobiowa 50 kg Szynkowa z indyka 40 kg Fantazja szynkowa 60 kg Kanapkowa 50 kg Pasztet pieczony 30 kg Wędlina kminkowa 100 kg Brukselka gat.I 40 kg Brokuły gat.I 200 kg Barszcz ukraiński gat.I 25 kg Fasola szparagowa zielona gat.I 100 kg Fasola szparagowa żółta gat.I 100 kg Marchew kostka gat.I 25 kg Mieszanka 7- skł. gat.I 100 kg Szpinak 2.0kg gat.I 60 kg Kalafior gat.I 100 kg Włoszczyzna paski gat.I 250 kg Bukiet kwiatowy warzyw gat.I 125 kg Mieszanka kompotowa gat.I 500 kg Wiśnia drylowana gat.I 25 kg Truskawka mrożona gat.I 80 kg Śliwka drylowana gat.I 50 kg Placki ziemniaczane 20szt. 1.0kg 150 szt. Pierogi z mięsem typu Alex-Pol lub równoważne 150 kg Kluski śląskie,pyzy ziemniaczane typu Alex-Pol lub równoważne 150 kg Uszka z mięsem typu AlexPol lub równoważne 60 kg Porzeczka czarna gat.I 500 kg Pierogi ruskie typu AlexPol lub równoważne 50 kg Pyzy ziemniaczane z mięsem typu Alex-Pol lub równoważne 150 kg Pierogi z serem typu Alex-Pol lub równoważne 50 kg Dżem truskawkowy 250g-300g 350 szt. Dżem czarna porzeczka 250g-300g 350 szt. Dżem brzoskwiniowy 250g-300g 200 szt. Dżem morelowy 250g-300g 200 szt. Dżem ananasowy 250g-300g 150 szt. Powidła śliwkowe ok.310g 8 szt. Jogurt naturalny 150g-175g 1500 szt. Jogurt naturalny 300g-400g 250 szt. Jogurt owocowy 150g 2000 szt. Kefir 200g-250g 2300 szt. Masło extra 82% tł. 200g. 5700 szt. Mleko 2% 0,9 l - folia 11000 szt. Mleko 2% 1,0 - karton 200 szt. Mleko zagęszczone niesł. 500g 4%tł. 160 szt. Margaryna mleczna 250g 1000 szt. Olej 1,0 l rzepakowy 130 szt. Olej 0,5 l rzepakowy 30 szt. Pasztet drobiowy 50g 2000 szt. Ser żółty twardy salami kl.I 120 kg Ser żółty pełnotłusty typ holenderskoszwajcarski kl.I 10 kg Ser topiony 100g 4000 szt. Ser homogenizowany naturalny 150g 1600 szt. Ser twarogowy kanapkowy 125g 400 szt. Śmietana 18% 200g 1000 szt. Twaróg półtłusty 500 kg Ser homog.owocowy 140g -150g 3500 szt. Twaróg ziarnisty - lekki 150g 720 szt. Ser domowy smażony chudy 120 kg Śmietana spray 250g 50 szt. Kaszka z owocami 130g 700 szt. Deser budyniowy 125g 300 szt. Deser serniczkowy 150g 400 szt. Ser pleśniowy camembert 120g 100 szt. Masło roślinne kubek 250g 50 szt. Ser żółty pełnotłusty typ holenderski kl.I 80 kg Ser śmietankowy do smarowania - różne smaki 135g 300 szt. Dżem 25g 800 szt. Bułka tarta 60 kg Bułka pszenna 50 g 15800 szt. Baton 400 g 7 szt. Chleb mieszany 1.10 kg 6000 szt. Chałki 350 g 2200 szt. Chleb razowy z mąki żytniej 800 g 650 szt. Ciasto jogurtowe z owocami 60 kg Ciasto jogurtowe z serem i owocami 60 kg Ciasto piernikowe z powidłami i kremem budyniowym 60 kg Drożdżówki 80-100 g (ser,budyń,marmolada) 1200 szt. Pączki 80g 200 szt. Budyń bez cukru i sztucznych barwników 40g 1000 szt. Bazylia 20g 50 szt. Zioła prowansalskie 20g 50 szt. Tymianek 20g 50 szt. Herbatniki 100g 150 szt. Cynamon 15g 150 szt. Cukier 1600 kg Cukier puder 12 kg Ciastka w czekoladzie 42 kg Ciastka kruche 20 kg Krakersy 30 kg Cukier waniliowy 16g 150 szt. Czekolada mleczna 100g 30% kakao 100 szt. Czekolada gorzka 100g 60% kakao 300 szt. Ciastka b / c 70-125g 900 szt. Przyprawa do piernika 20g 20 szt. Soda oczyszczona 30 szt. Gałka muszkatołowa 10g 10 szt. Galaretka owocowa 75g 350 szt. Herbata expresowa 100szt. typu Lipton lub równoważna 60 szt. Herbata liściasta typu yunan 100g 1000 szt. Imbir 20g 15 szt. Kminek mielony 20 g 100 szt. Kasza jęczmienna średnia 100 kg Kasza gryczana 80 kg Kasza manna 150 kg Kawa zbożowa inka 150 g 450 szt. Kleik ryżowy 160 g 80 szt. Kisiel 40 g 400 szt. Kawa rozpuszczalna typu nescaffe classic lub równoważna 200 g 25 szt. Liść laurowy 10 g 60 szt. Makaron nitki-tradycyjny 150 kg Makaron gwiazdka 80 kg Makaron świderki,łazanka kolanka,muszelka 100% durum 250 kg Mąka pszenna 300 kg Musztarda 210 g 500 szt. Majeranek 10 g 100 szt. Majonez 600g 50 szt. Mąka ziemniaczana 150 kg Przyprawa w płynie typu ,,Magii" 1,0 l 60 szt. Miód 25 g 3000 szt. Miód sztuczny 380g 10 szt. Napój kakaowy 300g 200 szt. Kakao naturalne typu Wawel lub równoważne 100 g 60 szt. Ocet spirytusowy 500 ml 30 szt. Pieprz ziołowy 20g 50 szt. Pieprz mielony czarny 20 g 250 szt. Płatki kukurydziane 250g 200 szt. Płatki owsiane 500g 250 szt. Pierniki w czekoladzie 30% kakao 50 kg Proszek do pieczenia 30g 160 szt. Papryka mielona słodka 20g 130 szt. Ryż biały długoziarnisty 220 kg Sól 220 kg Suchary b/c 285 g 80 szt. Przyprawa do potraw 200g 65 szt. Wafle w czekoladzie 42 kg Wafle z nadzieniem 42 kg Wafle ryżowe 100 g 80 szt. Wafle kakaowe typu prince-polo lub równoważne 36g 600 szt. Ziele angielskie 15g 100 szt. Curry 20 szt. Herbata ekspresowa Earl Grey 100szt.typu Lipton lub równoważna 5 szt. Listki waflowe b/c 38g 150 szt. Krakersy mix. drobne 90g 150 szt. Żelatyna 50 g 160 szt. Makrela wędzona 100 kg Miruna b/s SHP 100 kg Dorsz atlantycki (czarniak) SHP 70 kg Filet śledziowy ala matjas 80 kg Filet śledziowy opiekany 120 kg Paluszki rybne - złote - 300 g 20 szt Filet śledziowy w pomidorach 170 g 500 szt Filet z makreli w pomidorach 170 g 500 szt Tuńczyk w kawałkach w oleju 170g 200 szt. Tuńczyk w sosie własnym 170g 200 szt. Filet śledziowy w oleju - 170 g 200 szt Filet z makreli w oleju - 170 g 200 szt Paprykarz szczeciński 135g 400 szt. Karp patroszony b/głowy 30 kg Jajka dezynfekowane promieniami UV rozm. L (63g-73g) 18000 szt
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie było podzielone na części:
tak
II.5) Główny Kod CPV: 15000000-8
Dodatkowe kody CPV: 15110000-2, 15112000-6, 15131130-5, 15331100-8, 15500000-3, 15332290-3, 15400000-2, 15811000-6, 15200000-0, 03142500-3, 15800000-6
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: dostawa mięsa wołowego i wieprzowego |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
31/12/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
20000
Liczba otrzymanych ofert:
3
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: PPUH Zakład Masarski S.c. Stanisław, Henryka Ośliźlok
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
19724.25
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Dostawa drobiu |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
31/12/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
15904.76
Liczba otrzymanych ofert:
3
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
15702.75
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Dostawa wędlin |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
31/12/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
49047.62
Liczba otrzymanych ofert:
5
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
39581.30
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Dostawa mrożonek |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
31/12/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
16666.67
Liczba otrzymanych ofert:
4
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Zakład Produkcji Spożywczej AMBI M. Karkut i Wspólnicy Sp. J.
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
17004.28
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Dostawa nabiału, dżemów, oleju oraz tłuszczy zwierzęcych i roślinnych |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
31/12/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
98857.14
Liczba otrzymanych ofert:
3
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
92998.88
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Dostawa pieczywa |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
31/12/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
31523.81
Liczba otrzymanych ofert:
2
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Powszechna Spółdzielnia Spożywców Społem
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
32414.43
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Dostawa różnych artykułów spożywczych |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
31/12/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
26016.26
Liczba otrzymanych ofert:
3
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: PPH Polaris Małgorzata Gruszczyńska
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
27508.56
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: Dostawa ryb |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
31/12/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
16666.67
Liczba otrzymanych ofert:
3
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Firma Handlowa Mar-Tad Maria, Tadeusz Jędrusik Sp. J.
nie Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
16914.45
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 9 NAZWA: Dostawa jaj |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
31/12/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
6857.14
Liczba otrzymanych ofert:
6
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Invest Michel Mariola Michelis, Marek Michelis Sp. J.
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
6237.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z KATOWIC
- Wsparcie merytoryczne, kontrola prawidłowości danych zebranych w ramach identyfikacji cech eksploatacyjnych nawierzchni na DW, będących w administracji ZDW w K-cach na terenie woj. śl. tzw. Konsultant
- Dostawa komory do szkliwienia, koła garncarskiego i walcarki do Pracowni Ceramiki
- Wykonanie dok. projektowej oraz robót bud. zw. z wykończeniem i wyposaż. stref komercyjnych stadionu miejskiego w zakr. hotelowym, gastron. i handlowym w ramach zad. inw. Budowa St. Miej. w Katowicach
- Wykonanie ekspertyzy stanu technicznego oraz projektu naprawy konstrukcji budynku Stacji klasyfikacji wstępnej wraz z pełnieniem nadzoru autorskiego.
- Budowa zabezpieczeń przeciwhałasowych wzdłuż drogi ekspresowej S86 od ul. Piłsudskiego do ul. Wiązowej (rejon ul. Stalowej i ul. Dalekiej) w m. Sosnowiec
- ROZBUDOWA SKRZYŻOWANIA DROGI WOJEWÓDZKIEJ NR 786 Z UL. SADOWĄ (DROGA POWIATOWA NR 1060 S) W MIEJSCOWOŚCI WANCERZÓW.
więcej: przetargi w Katowicach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy produktów mleczarskich
- "Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 2 w Głownie - 2025"
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 3 w Głownie na 2025 rok
- Dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 9 w Bytomiu
- SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO PUBLICZNEJ SZKOŁY PODSTAWOWEJ W WARLUBIU W 2025 ROKU
- Dostawy artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Legnicy w 2025 r.
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.