eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi ¦widnicaDostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych na potrzeby Dziennego Domu "Senior-WIGOR" w ¦widnicy na rok 2019



Og³oszenie z dnia 2020-02-24

Og³oszenie nr 510033227-N-2020 z dnia 24-02-2020 r.

Dzienny Dom "Senior-WIGOR": Dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych na potrzeby Dziennego Domu "Senior-WIGOR" w ¦widnicy na rok 2019

OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie og³oszenia:

obowi±zkowe

Og³oszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych:

tak
Numer og³oszenia: 650396-N-2018

Og³oszenie o zmianie og³oszenia zosta³o zamieszczone w Biuletynie Zamówieñ Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

Postêpowanie zosta³o przeprowadzone przez centralnego zamawiaj±cego

tak


I. 1) NAZWA I ADRES:

Dzienny Dom "Senior-WIGOR", Krajowy numer identyfikacyjny 36234409300000, ul. Ul. Saperów 27, 58-100 ¦widnica, woj. dolno¶l±skie, pañstwo Polska, tel. 74 640 73 65; 74 853 87 70, e-mail b.juszczyk@senior-wigor.swidnica.pl, faks 74 640 73 65.
Adres strony internetowej (url): www.senior-wigor.swidnica.pl

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO:

Jednostki organizacyjne administracji samorz±dowej

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego:

Dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych na potrzeby Dziennego Domu "Senior-WIGOR" w ¦widnicy na rok 2019

Numer referencyjny(je¿eli dotyczy):

DDSW.2300.1.2018

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielko¶æ, zakres, rodzaj i ilo¶æ dostaw, us³ug lub robót budowlanych lub okre¶lenie zapotrzebowania i wymagañ ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - okre¶lenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, us³ugê lub roboty budowlane:

Przedmiotem niniejszego zamówienia jest dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych na potrzeby Dziennego Domu "Senior-WIGOR" wraz z dostaw± i roz³adunkiem. Miejsce dostaw: 58-100 ¦widnica, ul. Saperów 27. 1. Dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych przeznaczona bêdzie do przygotowania obiadów oraz zajêæ kulinarnych, imprez okoliczno¶ciowych w Dziennym Domu "Senior-WIGOR". 2. Przedmiot zamówienia zosta³ podzielony na 7 pakietów okre¶lonego rodzaju. Zestawienie pakietów ¿ywno¶ciowych od nr 1 do nr 7 zawiera za³±cznik Nr 2. 3.Harmonogram dostaw poszczególnych pakietów : o 2 razy w tygodniu (od poniedzia³ku do soboty w godzinach od 7:30 do 10:00) dla pakietu: nr 3 Dostawa mleka i wyrobów mleczarskich o 3 razy w tygodniu (w poniedzia³ki, ¶rody, pi±tki w godzinach od 7:30 do 10:00) dla pakietu: nr 1 Dostawa miêsa wieprzowego, wo³owego i podrobów nr 2 Dostawa drobiu i podrobów o 5 razy w tygodniu (od poniedzia³ku do soboty w godzinach od 7:30 do 10:00) dla pakietu: nr 5 Dostawa ryb i warzyw mro¿onych nr 6 Dostawa warzyw, owoców i przetworów nr 7 Dostawa jaj i pozosta³ych artyku³ów spo¿ywczych o 6 razy w tygodniu (od poniedzia³ku do soboty od 7:30 do 10:00) dla pakietu: nr 4 Dostawa pieczywa i wyrobów ciastkarskich W przypadku, gdy w/wymienionym terminie przypada dzieñ ¶wi±teczny, dostawa bêdzie realizowana w dniu wcze¶niejszym. 4. Wykonawca zobowi±zany jest dostarczaæ towar I klasy jako¶ci, ¶wie¿y, spe³niaj±cy normy jako¶ciowe (PN) dla danego asortymentu, wysokiej jako¶ci sensorycznej i mikrobiologicznej. 5. Ka¿dy produkt musi byæ dopuszczony do obrotu i sprzeda¿y zgodnie z obowi±zuj±cymi przepisami, oraz z warunkami okre¶lonymi w SIWZ, musi posiadaæ aktualny termin przydatno¶ci do spo¿ycia. 6. Termin przydatno¶ci do spo¿ycia od chwili dostarczenia produktu do magazynu Zamawiaj±cego nie mo¿e byæ krótszy ni¿ ¾ okresu, w którym towar zachowuje zdatno¶æ do spo¿ycia okre¶lon± na opakowaniu produktu. 7. Wykonawca zobowi±zuje siê do bezp³atnego dowozu towaru (transportem spe³niaj±cym wymogi sanitarno-techniczne do przewozu ¿ywno¶ci) oraz roz³adunku w miejscu dostawy i wniesieniu do magazynów. 8. Wykonawca zobowi±zany jest do ponoszenia odpowiedzialno¶ci prawnej i materialnej wobec organów kontroli (stacji sanitarno-epidemiologicznej i innych instytucji kontroli) w zakresie jako¶ci i transportu towarów. 9. Wykonawca zabezpieczy nale¿ycie towar na czas przewozu (opakowania, pojemniki przystosowane do przewozu danego asortymentu). 10. Wykonawca bierze na siebie odpowiedzialno¶æ za braki i wady powsta³e w czasie transportu oraz ponosi z tego tytu³u wszelkie skutki prawne.

II.4) Informacja o czê¶ciach zamówienia:
Zamówienie by³o podzielone na czê¶ci:

tak

II.5) G³ówny Kod CPV: 15000000-8


Dodatkowe kody CPV: 15111000-9, 15112000-6, 15500000-3, 15810000-9, 15300000-1, 15200000-0, 15800000-6

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Og³oszenie dotyczy zakoñczenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZÊ¦Æ NR: 1

NAZWA: Dostawa miêsa wieprzowego, wo³owego i podrobów

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02/01/2019
IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia

Warto¶æ bez VAT 40000
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 3
w tym:
liczba otrzymanych ofert od ma³ych i ¶rednich przedsiêbiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z pañstw niebêd±cych cz³onkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drog± elektroniczn±: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: zak³ad Przetwórstwa Miêsnego E.M.K. Smolarek Spó³ka Jawna
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul Niemcewicza 3
Kod pocztowy: 64-000
Miejscowo¶æ: Ko¶cian
Kraj/woj.: wielkopolskie

Wykonawca jest ma³ym/¶rednim przedsiêbiorc±:

tak

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 39086.25
Oferta z najni¿sz± cen±/kosztem 39086.25
Oferta z najwy¿sz± cen±/kosztem 49273.98
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZÊ¦Æ NR: 2

NAZWA: Dostawa drobiu i podrobów

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02/01/2019
IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia

Warto¶æ bez VAT 20000
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 3
w tym:
liczba otrzymanych ofert od ma³ych i ¶rednich przedsiêbiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z pañstw niebêd±cych cz³onkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drog± elektroniczn±: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: PPH Stanis³aw Wysocki
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Niepodleg³o¶ci 42
Kod pocztowy: 58-303
Miejscowo¶æ: Wa³brzych
Kraj/woj.: dolno¶l±skie

Wykonawca jest ma³ym/¶rednim przedsiêbiorc±:

tak

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 18217.50
Oferta z najni¿sz± cen±/kosztem 18217.50
Oferta z najwy¿sz± cen±/kosztem 21913.50
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZÊ¦Æ NR: 3

NAZWA: Dostawa mleka i wyrobów mleczarskich

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02/01/2019
IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia

Warto¶æ bez VAT 10000
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 2
w tym:
liczba otrzymanych ofert od ma³ych i ¶rednich przedsiêbiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z pañstw niebêd±cych cz³onkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drog± elektroniczn±: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: PPHU LACTIS Andreasik, Lis, Zieliñski Spó³ka Jawna
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Wyspiañskiego 40
Kod pocztowy: 57-300
Miejscowo¶æ: K³odzko
Kraj/woj.: dolno¶l±skie

Wykonawca jest ma³ym/¶rednim przedsiêbiorc±:

tak

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 9679.79
Oferta z najni¿sz± cen±/kosztem 9679.79
Oferta z najwy¿sz± cen±/kosztem 10022.63
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZÊ¦Æ NR: 4

NAZWA: Dostawa pieczywa i wyrobów ciastkarskich

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02/01/2019
IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia

Warto¶æ bez VAT 12000
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 3
w tym:
liczba otrzymanych ofert od ma³ych i ¶rednich przedsiêbiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z pañstw niebêd±cych cz³onkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drog± elektroniczn±: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: PIEKARNIA S.C. Jan i Patryk Przybylski
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Wa³brzyska 1
Kod pocztowy: 58-100
Miejscowo¶æ: ¦widnica
Kraj/woj.: dolno¶l±skie

Wykonawca jest ma³ym/¶rednim przedsiêbiorc±:

tak

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 10706.26
Oferta z najni¿sz± cen±/kosztem 10706.26
Oferta z najwy¿sz± cen±/kosztem 21511.43
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZÊ¦Æ NR: 5

NAZWA: Dostawa ryb i warzyw mro¿onych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02/01/2019
IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia

Warto¶æ bez VAT 15000
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od ma³ych i ¶rednich przedsiêbiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z pañstw niebêd±cych cz³onkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drog± elektroniczn±: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: PPHU LACTIS Andreasik, Lis, Zieliñski Spólka Jawna
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Wyspiañskiego 40
Kod pocztowy: 57-300
Miejscowo¶æ: K³odzko
Kraj/woj.: dolno¶l±skie

Wykonawca jest ma³ym/¶rednim przedsiêbiorc±:

tak

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 15423.46
Oferta z najni¿sz± cen±/kosztem 15423.46
Oferta z najwy¿sz± cen±/kosztem 15423.46
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZÊ¦Æ NR: 6

NAZWA: Dostawa warzyw, owoców i przetworów

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02/01/2019
IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia

Warto¶æ bez VAT 50000
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od ma³ych i ¶rednich przedsiêbiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z pañstw niebêd±cych cz³onkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drog± elektroniczn±: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: PPHU LACTIS Andreasik, Lis, Zieliñski Spólka Jawna
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Wyspiañskiego 40
Kod pocztowy: 57-300
Miejscowo¶æ: K³odzko
Kraj/woj.: dolno¶l±skie

Wykonawca jest ma³ym/¶rednim przedsiêbiorc±:

tak

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 48677.68
Oferta z najni¿sz± cen±/kosztem 48677.68
Oferta z najwy¿sz± cen±/kosztem 48677.68
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZÊ¦Æ NR: 7

NAZWA: Dostawa jaj i pozosta³ych artyku³ów spo¿ywczych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02/01/2019
IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia

Warto¶æ bez VAT 25000
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od ma³ych i ¶rednich przedsiêbiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z pañstw niebêd±cych cz³onkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drog± elektroniczn±: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: PPHU LACTIS Andreasik, Lis, Zieliñski Spó³ka Jawna
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Wyspiañskiego 40
Kod pocztowy: 57-300
Miejscowo¶æ: K³odzko
Kraj/woj.: dolno¶l±skie

Wykonawca jest ma³ym/¶rednim przedsiêbiorc±:

tak

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 23968.85
Oferta z najni¿sz± cen±/kosztem 23968.85
Oferta z najwy¿sz± cen±/kosztem 23968.85
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OG£OSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RÊKI ALBO ZAPYTANIA O CENÊ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postêpowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Nale¿y podaæ uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyja¶niæ, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.