To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie
Og³oszenie z dnia 2020-07-14
Og³oszenie nr 510126818-N-2020 z dnia 14-07-2020 r.
Gmina Miasto W³oc³awek - Miejska Jad³odajnia "U ¦wiêtego Antoniego": Dostawy ró¿nych artyku³ów spo¿ywczych i pieczywa dla Miejskiej Jad³odajni "U ¦wiêtego Antoniego" we W³oc³awku
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie og³oszenia:
obowi±zkowe
Og³oszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych:
tak
Numer og³oszenia: 549688-N-2020
Og³oszenie o zmianie og³oszenia zosta³o zamieszczone w Biuletynie Zamówieñ Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Gmina Miasto W³oc³awek - Miejska Jad³odajnia "U ¦wiêtego Antoniego", Krajowy numer identyfikacyjny 34083363300000,
ul. ul. ¦w. Antoniego
11,
87-800
W³oc³awek, woj.
kujawsko-pomorskie, pañstwo
Polska, tel.
544 110 380, e-mail
jadlodajnia@op.pl, faks
544 110 380.
Adres strony internetowej (url): http://bip.jadlodajniawloclawek.pl/
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO:
Administracja samorz±dowa
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego:
Dostawy ró¿nych artyku³ów spo¿ywczych i pieczywa dla Miejskiej Jad³odajni "U ¦wiêtego Antoniego" we W³oc³awku
Numer referencyjny(je¿eli dotyczy):MJ.AZ.2420-05/2020
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielko¶æ, zakres, rodzaj i ilo¶æ dostaw, us³ug lub robót budowlanych lub okre¶lenie zapotrzebowania i wymagañ ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - okre¶lenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, us³ugê lub roboty budowlane:III/1. Przedmiotem zamówienia s± dostawy ró¿nych artyku³ów spo¿ywczych i pieczywa dla Miejskiej Jad³odajni "U ¦wiêtego Antoniego": Czê¶æ I zamówienia (ró¿ne produkty): a) Ry¿ bia³y - w opakowaniu papierowym od 0,5 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1300 kilogramów, b) Kasza manna - w opakowaniu papierowym lub foliowym od 0,4 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 130 kilogramów, c) M±ka pszenna typ 450 - w opakowaniu papierowym do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 3000 kilogramów, d) M±ka ziemniaczana - w opakowaniu od 0,5 kg do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 20 kilogramów, e) Kasza gryczana - w opakowaniu papierowym lub foliowym od 0,4 kg do 10 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 350 kilogramów, f) Olej ro¶linny - rafinowany, rzepakowy w opakowaniu plastikowym od 0,5 l do 1 l, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilo¶æ: 1500 litrów, g) Majonez - wysokot³uszczowy o minimalnej zawarto¶ci t³uszczu 63 %, bez aromatów i barwników, bez przeciwutleniaczy E385, o zawarto¶ci ¿ó³tek jaj kurzych minimum 3,9 %, w opakowaniu od 0,25 kg do 0,90 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 400 kilogramów, h) Makaron ¶widerki - niegotowany, w opakowaniu od 0,4 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 2600 kilogramów, i) Makaron muszelki - niegotowany, w opakowaniu od 0,4 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 150 kilogramów, j) Makaron kolanka - niegotowany, w opakowaniu od 0,4 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 150 kilogramów, k) Makaron nitki - niegotowany, czterojajeczny, w opakowaniu do 0,25 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 100 kilogramów, l) Makaron spaghetti - d³ugi, zawieraj±cy pszenicê durum lub m±kê pszenn± - semolinê, w opakowaniu od 0,4 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 330 kilogramów, m) Kawa zbo¿owa typu Inka - sypana, rozpuszczalna, bezkofeinowa w opakowaniu od 100 g do 150 g, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 35 kilogramów, n) Zupa pieczarkowa - w proszku o zawarto¶ci pieczarki suszonej minimum 1,4%, w opakowaniu od 1 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 55 kilogramów, o) Przyprawa w p³ynie - z dodatkiem lubczyku, w opakowaniu do 6 l, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilo¶æ: 400 litrów, p) Kwasek cytrynowy - bia³y, kryszta³, w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 20 kilogramów, q) Cukier waniliowy - bia³y w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 13 kilogramów, r) Kasza jêczmienna - w opakowaniu papierowym lub foliowym od 0,5 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 700 kilogramów, s) Przyprawa do drobiu - w sk³ad której wchodz± minimum: sól, papryka s³odka, czosnek, majeranek, gorczyca, kolendra, kminek, chilli, imbir, curry, ziele angielskie, li¶æ laurowy, cz±ber, koper, kurkuma, w opakowaniu do 1,5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 35 kilogramów, t) Majeranek - suszony, rozkruszony, w opakowaniu do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 25 kilogramów, u) Przyprawa jarzynowa - sypka, bez dodatku substancji konserwuj±cych, w opakowaniu do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 160 kilogramów, v) ¯urek - w p³ynie, w butelkach plastikowych lub szklanych od 0,4 l do 10 l, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilo¶æ: 550 litrów, w) Herbata li¶ciasta czarna - w opakowaniu od 80 g do 100 g, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 5 kilogramów, x) Herbata miêta - w torebkach, pakowanych po 20 szt., opakowanie minimum 20 g, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 20 kilogramów, y) Cukier bia³y - sypki z buraków cukrowych, kryszta³ w opakowaniach papierowych od 1 kg do 25 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1500 kilogramów, z) Pieprz czarny - mielony w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 65 kilogramów, aa) Sól spo¿ywcza - jodowana, warzona, drobna, w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1450 kilogramów, bb) Musztarda sto³owa - w opakowaniu szklanym lub plastikowym do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 80 kilogramów, cc) Ocet spo¿ywczy - spirytusowy, 10%, opakowanie plastikowe lub szklane od 0,5 l do 1 l, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilo¶æ: 150 litrów, dd) Sos pieczeniowy ciemny - w proszku w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 20 kilogramów, ee) Sos grzybowy - o zawarto¶ci suszonych grzybów minimum 6%, w proszku, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 20 kilogramów, ff) Papryka s³odka - mielona sproszkowana w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 15 kilogramów, gg) Papryka ostra - mielona sproszkowana w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 5 kilogramów, hh) Czosnek granulowany - w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 60 kilogramów, ii) Oregano - w opakowaniu do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 2 kilogramy, jj) Li¶æ laurowy - ca³y w opakowaniu do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 8 kilogramów, kk) Bazylia - w opakowaniu do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 2 kilogramy, ll) Ziele angielskie - czarne, ca³e ziarenka w opakowaniu do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 10 kilogramów, mm) ¯elatyna spo¿ywcza - w opakowaniu od 25 g do 100 g, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 6 kilogramów, nn) Mieszanka warzywna do zup i sosów - suszona, sk³adaj±ca siê z minimum czterech nastêpuj±cych sk³adników: marchew, pietruszka, por, seler; w opakowaniu foliowym lub papierowym od 0,5 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 200 kilogramów, oo) Chrzan tarty - na kwasku cytrynowym, w opakowaniu szklanym lub plastikowym do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 45 kilogramów, pp) Przyprawa sypka do potraw chiñskich - miêsnych, typu FIX - zawieraj±ca w swoim sk³adzie grzyby MUN w ilo¶ci minimum 2%, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 20 kilogramów, qq) Grzyby suszone - suszone owocniki podgrzybków brunatnych, dopuszczalne s± krojone podgrzybki wraz z trzonami, w opakowaniu do 1 kg; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 5 kilogramów, rr) Puree ziemniaczane - w p³atkach ziemniaczanych lub w proszku, minimalny przyrost produktu w stosunku do masy puree 6 - krotny, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶ci: 50 kilogramów, ss) Kasza kuskus - w opakowaniu papierowym lub foliowym od 0,4 kg do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 20 kilogramów, tt) Kasza bulgur - w opakowaniu papierowym lub foliowym od 0,4 kg do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 50 kilogramów, uu) Lubczyk - suszony, rozkruszony, w opakowaniu do 0,2 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 5 kilogramów. Czê¶æ II zamówienia (jaja): a) Jaja kurze - ca³e klasa A, minimalna waga jajka 63 g; jednostka miary: sztuka, ilo¶æ: 25680 sztuk. Czê¶æ III zamówienia (warzywa przetworzone): a) Mus jab³kowy (jab³ka kostka z cynamonem) - zawarto¶æ jab³ka minimum 91%, w opakowaniu szklanym lub plastikowym, od 0,5 kg do 15 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 450 kilogramów, b) Szczaw konserwowy (li¶cie bez ³odyg) - w opakowaniu szklanym, foliowym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,8 kg do 15 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 300 kilogramów, c) Ogórki konserwowe - w opakowaniu szklanym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,4 kg do 3 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 470 kilogramów, d) Groszek konserwowy - w opakowaniu metalowym lub szklanym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 0,4 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 90 kilogramów, e) Groszek konserwowy - w opakowaniu metalowym lub szklanym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,5 kg do 15 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), jednostka miary: 260 kilogramów, f) Papryka konserwowa - w opakowaniu szklanym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,3 kg do 2 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 150 kilogramów, g) Kukurydza konserwowa - w opakowaniu metalowym (puszka), masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 55 kilogramów, h) Koncentrat pomidorowy 30 % - w opakowaniu szklanym lub metalowym, od 0,5 kg do 1,0 kg, o warto¶ci energetycznej minimum 90 kcal/100 g; o minimalnej warto¶ci od¿ywczej: bia³ko 5 g/100 g, wêglowodany 1,5g/100 g, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 850 kilogramów, i) Sa³atka z pomidora zielonego - w opakowaniu szklanym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,4 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 150 kilogramów, j) Sa³atka wielowarzywna - w opakowaniu szklanym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,4 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 200 kilogramów, k) Ananas - plastry w syropie, w opakowaniu metalowym (puszka), masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 60 kilogramów, l) Brzoskwinie - po³ówki w syropie, w opakowaniu metalowym (puszka), masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 60 kilogramów, m) Oliwki czarne - drylowane w opakowaniu szklanym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 1,0 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 20 kilogramów, n) Oliwki zielone - drylowane w opakowaniu szklanym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 1,0 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 5 kilogramów, o) Pieczarki marynowane - w opakowaniu szklanym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 1,0 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 20 kilogramów, p) Fasola czerwona - konserwowa w opakowaniu metalowym lub szklanym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 0,4 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 30 kilogramów, q) Pomidory w puszce - ca³e lub krojone w opakowaniu metalowym lub szklanym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 0,4 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 30 kilogramów. Czê¶æ IV zamówienia (pieczywo): a) Chleb pszenno - ¿ytni - ¶wie¿y tj. wypiekany nie wcze¶niej ni¿ dwana¶cie godzin przed dostaw±, krojony, w opakowaniu foliowym od 500 g do 600 g, (minimalna ilo¶æ kromek w bochenku 22 szt.); jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 7000 kilogramów, b) Bu³ka pszenna - ¶wie¿a, okr±g³a 50 g; jednostka miary: sztuka, ilo¶æ: 13500 sztuk, c) Bu³ka pszenno-¿ytnia z ziarnami- ¶wie¿a, okr±g³a 50 g; jednostka miary: sztuka, ilo¶æ: 9000 sztuk, d) Bu³ka pszenna - ¶wie¿a, okr±g³a 90 g; jednostka miary: sztuka, ilo¶æ: 500 sztuk, e) Bu³ka tarta pszenna - w opakowaniu od 0,5 kg do 5 kg; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1000 kilogramów. 2. Jako¶æ wymienionego wy¿ej asortymentu nie mo¿e odbiegaæ od jako¶ci towaru dostêpnego w ogólnej sieci handlowej. 3. Wykonawca zapewnia transport ró¿nych artyku³ów spo¿ywczych i pieczywa do magazynu w siedzibie zamawiaj±cego na w³asny koszt, dlatego cena oferty musi zawieraæ koszty transportu i roz³adunku. 4. Transport przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 musi odbywaæ siê w warunkach spe³niaj±cych wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jad³odajni "U ¦wiêtego Antoniego" przy ul. ¦w. Antoniego 11 we W³oc³awku. 6. Ilo¶æ przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 mo¿e ulec zmianie warto¶ciowo maksymalnie o minus 15 % ogó³em od warto¶ci umowy na dostawy w/w przedmiotu zamówienia. 7. Zamawiaj±cy bêdzie zamawia³ okre¶lon± partiê towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpó¼niej do godziny 13:00. 8. Dostawy bêd± odbywaæ siê sukcesywnie przez okres obowi±zywania umowy, ilo¶ciowo wed³ug zapotrzebowania zamawiaj±cego: o dla czê¶ci I i III zamówienia - nie czê¶ciej ni¿ jeden raz w tygodniu ka¿dorazowo od godziny 7:00 do godziny 10:00, o dla czê¶ci II zamówienia - nie czê¶ciej ni¿ dwa razy w tygodniu ka¿dorazowo od godziny 7:00 do godziny 9:00, o dla czê¶ci IV zamówienia - nie czê¶ciej ni¿ sze¶æ razy w tygodniu ka¿dorazowo od godziny 7:00 do godziny 7:30. W przypadku stwierdzenia w trakcie odbioru dostawy braków ilo¶ciowych i jako¶ciowych Wykonawca dostarcza towar wolny od wad jako¶ciowych i uzupe³nienia braki ilo¶ciowe w terminie do dwóch godzin od momentu zg³oszenia reklamacji. 9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadaæ parametrom ilo¶ciowym i jako¶ciowym okre¶lonym przez zamawiaj±cego.
II.4) Informacja o czê¶ciach zamówienia:Zamówienie by³o podzielone na czê¶ci:
tak
II.5) G³ówny Kod CPV: 15800000-6
Dodatkowe kody CPV: 15830000-5, 15851100-9, 15860000-4, 15870000-7, 15871110-8, 15871250-1, 15871270-7, 15871273-8, 15872000-1, 15872400-5, 15600000-4, 15612100-2, 15400000-2, 15411200-4, 03142500-3, 15330000-0, 15300000-1, 15331000-7, 15331136-9, 15331400-1, 15331425-2, 15331450-6, 15331460-9, 15331462-3, 15331470-2, 15331500-2, 15332400-8, 15811000-6, 15811100-7, 15811400-0
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Og³oszenie dotyczy zakoñczenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZÊ¦Æ NR: 1 NAZWA: Ró¿ne produkty |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
14/07/2020 IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia
Warto¶æ bez VAT
94356.41
Liczba otrzymanych ofert:
3
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Przedsiêbiorstwo Produkcyjno - Handlowe "POLARIS" Ma³gorzata Gruszczyñska
tak Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy
49434.13
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZÊ¦Æ NR: 2 NAZWA: Jaja |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
14/07/2020 IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia
Warto¶æ bez VAT
18261.33
Liczba otrzymanych ofert:
5
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: FERMY NIOSEKZ±bkiewicz Sp. J.
tak Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy
8089.20
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZÊ¦Æ NR: 3 NAZWA: Warzywa przetworzone |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
14/07/2020 IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia
Warto¶æ bez VAT
35927.38
Liczba otrzymanych ofert:
2
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: "ABER" Sp. z o.o. Oddzia³ w Bydgoszczy
tak Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy
19347.82
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZÊ¦Æ NR: 4 NAZWA: Pieczywo |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
14/07/2020 IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia
Warto¶æ bez VAT
61288.89
Liczba otrzymanych ofert:
4
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Piekarnia "AT" Aleksander Ziomkowski
tak Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy
19246.50
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OG£OSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RÊKI ALBO ZAPYTANIA O CENÊ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postêpowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Nale¿y podaæ uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyja¶niæ, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z W£OC£AWKA
- Budowa stawów pe³ni±cych funkcjê zbiorników retencyjnych w miejscowo¶ci ¦wiêtos³aw (w podziale na czê¶ci w formule "zaprojektuj i wybuduj")
- Wykonanie systemu przyzywowo-alarmowego dla budynku Domu Pomocy Spo³ecznej przy ulicy Nowomiejskiej 19 we W³oc³awku - IV etap (II piêtro)
- REALIZACJA US£UGI PROMOCYJNEJ POWIATU W£OC£AWSKIEGO POPRZEZ SPORT
- PROJEKTOWANIE STRON INTERNETOWYCH Z EGZAMINEM ECDL S6 + GRAFIKA KOMPUTEROWA
- Muzeum Zbiory Sztuki roboty dostosowawcze do zgodno¶ci z przepisami p.po¿. (budowlane i instalacyjne)
- Budowa ogrodzenia zewnêtrznego, bram i furtek przy budynku ¿³obka ul. ¯ytnia 80 we W³oc³awku.
wiêcej: przetargi w W³oc³awku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Dostawy ró¿nych produktów spo¿ywczych do Zak³adu Karnego w Nowym S±czu II pó³rocze 2025"
- Zakup i dostawa artyku³ów spo¿ywczych do Integracyjnego Przedszkola Samorz±dowego nr 3 w Be³chatowie
- ,,Cykliczna dostawa ¿ywno¶ci na potrzeby Domu Pomocy Spo³ecznej nr 2 w Zabrzu na 205 r. z podzia³em na 8 czê¶ci" II pó³rocze
- Sukcesywna dostawa artyku³ów spo¿ywczych (4 czê¶ci)
- Zakup i dostawa artyku³ów spo¿ywczych do Przedszkola Samorz±dowego nr 6 w Be³chatowie
- Sukcesywna dostawa pieczywa dla jednostek organizacyjnych Gminy Stalowa Wola
wiêcej: Jaja »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.