To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie
Og³oszenie z dnia 2020-08-11
Og³oszenie nr 510149397-N-2020 z dnia 11-08-2020 r.
Gmina Miasto W³oc³awek - Miejska Jad³odajnia "U ¦wiêtego Antoniego": Dostawy warzyw i owoców dla Miejskiej Jad³odajni "U ¦wiêtego Antoniego" we W³oc³awku
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie og³oszenia:
obowi±zkowe
Og³oszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych:
tak
Numer og³oszenia: 555364-N-2020
Og³oszenie o zmianie og³oszenia zosta³o zamieszczone w Biuletynie Zamówieñ Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Gmina Miasto W³oc³awek - Miejska Jad³odajnia "U ¦wiêtego Antoniego", Krajowy numer identyfikacyjny 34083363300000,
ul. ul. ¦w. Antoniego
11,
87-800
W³oc³awek, woj.
kujawsko-pomorskie, pañstwo
Polska, tel.
544 110 380, e-mail
jadlodajnia@op.pl, faks
544 110 380.
Adres strony internetowej (url): http://bip.jadlodajniawloclawek.pl/
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO:
Administracja samorz±dowa
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego:
Dostawy warzyw i owoców dla Miejskiej Jad³odajni "U ¦wiêtego Antoniego" we W³oc³awku
Numer referencyjny(je¿eli dotyczy):MJ.AZ.2420-06/2020
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielko¶æ, zakres, rodzaj i ilo¶æ dostaw, us³ug lub robót budowlanych lub okre¶lenie zapotrzebowania i wymagañ ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - okre¶lenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, us³ugê lub roboty budowlane:1. Przedmiotem zamówienia s± dostawy WARZYW I OWOCÓW dla Miejskiej Jad³odajni "U ¦wiêtego Antoniego": Czê¶æ I zamówienia (ziemniaki): a) Ziemniaki - ¶wie¿e, m³ode, jadalne z 2020 r. ¶redniej wielko¶ci, tzn. o przeciêtnej ¶rednicy od 4 cm i przeciêtnej d³ugo¶ci od 6 cm, jednego gatunku, niemieszane, dopuszczalne odmiany: Irga, Sante, Irys, Bryza, Satina, Lord, Bitnia; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 18.000 kilogramów, Czê¶æ II zamówienia (warzywa i owoce): a) Marchew - bez naci, ¶wie¿a, oczyszczona, nieobrana, ¶redniej d³ugo¶ci i grubo¶ci, tzn. o ¶rednicy od 3 cm do 4 cm i d³ugo¶ci od 12 cm do 15 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 750 kilogramów, b) Kapusta czerwona - ¶wie¿a, w g³ówkach, o wadze g³ówki od 1 kg; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 550 kilogramów, c) Groch ³uskany - po³ówki; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 200 kilogramów, d) Fasola drobna - bia³a; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 200 kilogramów, e) Fasola typu Ja¶ - du¿a; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 190 kilogramów, f) Cebula - ¶wie¿a, twarda, ¶redniej wielko¶ci, tzn. o ¶rednicy od 6 cm do 8 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 850 kilogramów, g) Burak æwik³owy - ¶redniej wielko¶ci, tzn. o ¶rednicy od 6 cm do 10 cm lub pod³u¿ny o d³ugo¶ci od 8 cm do 16 cm i ¶rednicy od 6 cm do 8 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1.250 kilogramów, h) Naæ pietruszki - ¶wie¿a, o przeciêtnej wadze pêczka ok. 100 g i maksymalnej d³ugo¶ci 15 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 90 kilogramów, i) Koper - ¶wie¿y, o przeciêtnej wadze pêczka ok. 100 g i maksymalnej d³ugo¶ci 25 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 90 kilogramów, j) Ogórek zielony - twardy, ¶redniej wielko¶ci, tzn. o d³ugo¶ci od 15 cm do 19 cm i ¶rednicy od 3 cm do 5 cm, w ca³o¶ci, szklarniowy; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 220 kilogramów, k) Ogórek zielony - twardy, ¶redniej wielko¶ci, tzn. o d³ugo¶ci od 10 cm do 16 cm i ¶rednicy od 3 cm do 5 cm, w ca³o¶ci, polny; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 600 kilogramów, l) Papryka surowa - czerwona, ¶wie¿a, ca³a; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 400 kilogramów, m) Pieczarka - ¶wie¿a, ¶redniej wielko¶ci, tzn. zamkniête kapelusze o ¶rednicy od 3 cm do 5 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 280 kilogramów, n) Pietruszka korzeñ - ¶wie¿a, bez naci, oczyszczona, nieobrana, ¶redniej d³ugo¶ci i grubo¶ci, tzn. o ¶rednicy od 3 cm do 4 cm i d³ugo¶ci od 12 cm do 15 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 100 kilogramów, o) Pomidor - ¶wie¿y, twardy, niepoobijany, czerwony, ca³y, ¶redniej wielko¶ci, tzn. o ¶rednicy od 5 cm do 8 cm, polny; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 700 kilogramów, p) Pomidor - ¶wie¿y, twardy, niepoobijany, czerwony, ca³y, ¶redniej wielko¶ci, tzn. o ¶rednicy od 5 cm do 8 cm, szklarniowy; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 180 kilogramów, q) Por - ¶wie¿y, oczyszczony, gruby, tzn. o ¶rednicy od 2 cm do 4 cm, w ca³o¶ci; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 80 kilogramów, r) Sa³ata - ¶wie¿a, ca³a, o ¶rednicy g³ówki od 18 cm do 22 cm, nieprzero¶niêta, polna; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 200 kilogramów, s) Sa³ata - ¶wie¿a, ca³a, o ¶rednicy g³ówki od 18 cm do 22 cm, nieprzero¶niêta, szklarniowa; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 40 kilogramów, t) Cukinia- twarda, nieprzero¶niêta, ¶redniej wielko¶ci, tzn. o d³ugo¶ci od 18 cm do 22 cm i ¶rednicy od 7 cm do 9 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 800 kilogramów, u) Seler - ¶wie¿y, du¿y, tzn. o przeciêtnej ¶rednicy od 10 cm do 12 cm, oczyszczony, bez li¶ci; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 400 kilogramów, v) Kapusta w³oska - ¶wie¿a w g³ówkach, o wadze g³ówki od 1 kg do 4 kg; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 300 kilogramów, w) Jab³ka - ¶wie¿e, ca³e, ¶redniej wielko¶ci, tzn. o ¶rednicy od 6 cm do 8 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 440 kilogramów, x) Kapusta bia³a - ¶wie¿a, w g³ówkach, o wadze g³ówki od 1 kg do 4 kg, bez li¶ci bocznych; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 3.000 kilogramów, y) Kapusta pekiñska - ¶wie¿a, w g³ówkach, o minimalnej ¶rednicy 9 cm i minimalnej d³ugo¶ci 20 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 600 kilogramów, z) Szczypior - ¶wie¿y, o przeciêtnej wadze pêczka ok. 100 g i maksymalnej d³ugo¶ci 25 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 30 kilogramów, aa) Rzodkiewka - ¶wie¿a, ca³a, bez li¶ci, ¶redniej wielko¶ci, tzn. o przeciêtnej ¶rednicy od 1 cm do 3 cm, nieprzero¶niêta, twarda; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 70 kilogramów, bb) Czosnek - w g³ówkach ¶redniej wielko¶ci, tzn. o przeciêtnej ¶rednicy od 3 cm do 5 cm, o przeciêtnej wadze g³ówki od 35 g do 50 g; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 10 kilogramów, Czê¶æ III zamówienia (warzywa kiszone): a) Kapusta kiszona - z marchewk±, bez konserwantów, niezakwaszana octem; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1.500 kilogramów, b) Ogórek kiszony - twardy, o d³ugo¶ci od 8 cm do 10 cm i ¶rednicy od 3 cm do 4 cm, w ca³o¶ci, kwaszony, odsolony; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 700 kilogramów. 2. Jako¶æ wymienionego wy¿ej asortymentu nie mo¿e odbiegaæ od jako¶ci towaru dostêpnego w ogólnej sieci handlowej. 3. Wykonawca zapewnia transport WARZYW I OWOCÓW do magazynu w siedzibie zamawiaj±cego na w³asny koszt, dlatego cena oferty musi zawieraæ koszty transportu i roz³adunku. 4. Transport przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 musi odbywaæ siê w warunkach spe³niaj±cych wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jad³odajni "U ¦wiêtego Antoniego" przy ul. ¦w. Antoniego 11 we W³oc³awku. 6. Ilo¶æ przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 mo¿e ulec zmianie warto¶ciowo maksymalnie o minus 15 % ogó³em od warto¶ci umowy na dostawy w/w przedmiotu zamówienia. 7. Zamawiaj±cy bêdzie zamawia³ okre¶lon± partiê towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpó¼niej do godziny 13:00. 8. Dostawy bêd± odbywaæ siê sukcesywnie przez okres obowi±zywania umowy, ilo¶ciowo wed³ug zapotrzebowania zamawiaj±cego: o dla czê¶ci I i II zamówienia - nie czê¶ciej ni¿ piêæ razy w tygodniu ka¿dorazowo od godziny 7:00 do godziny 8:00, o dla czê¶ci III zamówienia - nie czê¶ciej ni¿ dwa razy w tygodniu ka¿dorazowo od godziny 7:00 do godziny 9:00. W przypadku stwierdzenia w trakcie odbioru dostawy braków ilo¶ciowych i jako¶ciowych Wykonawca dostarcza towar wolny od wad jako¶ciowych i uzupe³nienia braki ilo¶ciowe: w terminie do dwóch godzin od momentu zg³oszenia reklamacji. 9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadaæ parametrom ilo¶ciowym i jako¶ciowym okre¶lonym przez zamawiaj±cego.
II.4) Informacja o czê¶ciach zamówienia:Zamówienie by³o podzielone na czê¶ci:
tak
II.5) G³ówny Kod CPV: 03200000-3
Dodatkowe kody CPV: 03212000-0, 03212100-1, 03220000-9, 03221100-7, 03221300-9, 03221400-0, 03221112-4, 03221410-3, 03221220-4, 03221210-1, 03221113-1, 03221111-7, 03221270-9, 03221230-7, 03221240-0, 03221250-3, 03221310-2, 03222321-9, 15331000-7, 15331140-0, 15331142-4
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Og³oszenie dotyczy zakoñczenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZÊ¦Æ NR: 1 NAZWA: Ziemniaki |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
10/08/2020 IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia
Warto¶æ bez VAT
111212.50
Liczba otrzymanych ofert:
3
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Gospodarstwo Ogrodnicze Zbigniew Krosnowski
nie Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy
13482.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe: nie dotyczy |
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OG£OSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RÊKI ALBO ZAPYTANIA O CENÊ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postêpowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Nale¿y podaæ uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyja¶niæ, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z W£OC£AWKA
- Remont pomieszczeñ do celów szkoleniowych w budynku nr 13 w Zak³adzie Karnym we W³oc³awku
- BADANIA PROFILAKTYCZNE DLA PRACOWNIKÓW POWIATOWEGO URZÊDU PRACY WE W£OC£AWKU
- Kompleksowa organizacja i realizacja dwudniowego wydarzenia pn. "¦wiêto Powiatu W³oc³awskiego 2025"
- DOSTAWA ODCZYNNIKÓW DO WYKONYWANIA BADAÑ Z ZAKRESU SEROLOGII TRANSFUZJOLOGICZNEJ WRAZ Z DZIER¯AW¡ ANALIZATORA AUTOMATYCZNEGO Z NIEZBÊDNYM BACKUPEM PRZEZ OKRES 36 MIESIÊCY
- Zorganizowanie wypoczynku letniego w formie kolonii stacjonarnych, z realizacj± programu socjoterapeutycznego.
- Budowa stawów pe³ni±cych funkcjê zbiorników retencyjnych w miejscowo¶ci ¦wiêtos³aw (w podziale na czê¶ci w formule "zaprojektuj i wybuduj")
wiêcej: przetargi w W³oc³awku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa ¶wie¿ych warzyw i owoców na II pó³rocze 2025 r.
- "Zakup artyku³ów spo¿ywczych na zajêcia warsztatowe i warsztaty kulinarne w ramach realizacji projektu pn. "Zrealizuj SWOJE PASJE i MARZENIA""
- Zakup i dostawa artyku³ów spo¿ywczych do Przedszkola Samorz±dowego nr 2 w Be³chatowie, ul. Paderewskiego 3.
- Dostawy warzyw, ziemniaków , owoców cytrusowych
- Dostawa artyku³ów spo¿ywczych do sto³ówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 3 w Rydu³towach w roku szkolny 2025/2026
- Sukcesywne dostawy ¿ywno¶ci do Górskiego O¶rodka Szkolno-Wypoczynkowego "Pod Durbaszk±" w Jaworkach - Szczawnicy w 2025 r., filii M³odzie¿owego Domu Kultury "Dom Harcerza" w Krakowie
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.