To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2019-08-30
Ogłoszenie nr 510181734-N-2019 z dnia 30-08-2019 r.
Zakład Karny w Koronowie: Dostawa wędlin, mięsa i konserw miesnych.
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 576898-N-2019
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Zakład Karny w Koronowie, Krajowy numer identyfikacyjny 31962900000000,
ul. ul. Bydgoska
27,
86-010
Koronowo, woj.
kujawsko-pomorskie, państwo
Polska, tel.
0 52 382 22 11, e-mail
dkw_koronowo@sw.gov.pl, faks
0 52 382 09 00.
Adres strony internetowej (url): www.sw.gov.pl
Adres profilu nabywcy: zk_koronowo@sw.gov.pl
Adres strony internetowej, pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne:
www.zp.sw.gov.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: ZAKŁAD KARNY
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wędlin, mięsa i konserw miesnych.
Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):D/Kw.2232.7.2019
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Grupa 1: 1. mięso mielone wieprzowe, chude, nie mrożone - 8 800 kg Nomenklatura CPV: 15131400-9, Polska Norma: PN-A-82002:1986, mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa bez oznak zaparzenia o rozpoczynającego się psucia, zabezpieczone przed zanieczyszczeniem zgodnie z wymogami i HACCAP 2. schab bez kości, nie mrożony - 260 kg Nomenklatura CPV: 15100000-9, Polska Norma: PN-86/A-82002, mięso wieprzowe w pierwszym gatunku, świeże o barwie jasnoczerwonej z niewielkimi przerostami tkanki tłuszczowej, mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa bez oznak zaparzenia o rozpoczynającego się psucia, zabezpieczone przed zanieczyszczeniem zgodnie z wymogami i HACCAP 3. skórki wieprzowe, nie mrożone - 1 400 kg Nomenklatura CPV: 15113000-3 Polska Norma: PN-86/A-82002 4. podgardle wędzone - 1 100 kg Nomenklatura CPV:15131400-9, Polska Norma:PN-86/A-82002 5. wątroba wieprzowa - 1 500 kg Nomenklatura CPV:15114000-0 Polska Norma:PN-A-82004:1986 Grupa 2 1. rosołowe z kurczaka, nie mrożone - 3 400 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86524:1994/Az:2002 2. ćwiartka tylna z kurczaka, nie mrożone - 8 500 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 3. mięso drobiowe mielone, nie mrożone - 1 100 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 4. żołądki drobiowe, nie mrożone - 650 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 Grupa 3 1. salceson biały - 660 kg Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 2. salceson czarny - 660 kg Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 3. metka zwykła - 500 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 4. kaszanka - 1 200 kg Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 5. pasztetowa - 1 700 kg Nomenklatura CPV:15131310-1 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 6. krupniok śląski - 1 100 kg Nomenklatura CPV: 15131134-3 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 7. metka łososiowa - 500 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Grupa 4: 1. słonina - 900 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-85800:1985 2. pieczeń domowa - 850 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-86732:1991/Az:2001 3. smalec ze skwarkami - 500 kg Nomenklatura CPV: 15131134-3 Polska Norma: PN-90/A-85802 4. kiełbasa zwyczajna - 1 550 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 5. mortadela - 950 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 6. parówkowa - 1 500 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1:1998 7. żywiecka - 600 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 8. poznańska - 1 250 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 9. parówki cienkie - 1 450 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 10. kiełbasa typu jarmarczna - 2 550 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 11. kiełbasa biała parzona - 120 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/A 1: 1998 12. piwna - 1 550 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 13. czosnkowa - 1 250 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 14. kanapkowa wędzona - 1 950 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 15. dębicka - 1 550 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 16. podwawelska - 1 450 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 17. kiełbasa mielonka firmowa - 2 500 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 18. luncheon meat - 1 950 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Grupa 5 1. mortadela drobiowa - 3 150 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 2. kiełbasa biała drobiowa - 550 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 3. kiełbasa zwyczajna drobiowa - 720 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 4. luncheon drobiowy - 2 800 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 5. szynka drobiowa - 2 300 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 6. szynkowa z indyka - 520 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 7. serdelki drobiowe - 620 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 8. polędwica drobiowa - 420 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 9. szynka z indyka - 320 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 10. kiełbasa krakowska drobiowa - 320 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 11. kiełbasa szynkówka drobiowa - 520 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 12. kiełbasa śląska drobiowa - 400 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 13. pieczeń drobiowa - 720 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 14. parówka cienka drobiowa - 1 120 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 15. mielonka drobiowa - 500 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 Grupa 6: 1. konserwy mięsne wieprzowe w puszkach samootwieralnych ( 300 g ) - 1 000 kg Nomenklatura CPV:15131000-5 Polska Norma:PN-A-86525:1996 2. pasztet mazowiecki w puszkach samootwieralnych ( 300 g ) - 600 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 3. pasztet mazowiecki w puszkach samootwieralnych ( 130 g ) - 500 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 4. pasztet drobiowy w puszkach samootwieralnych ( 130 g ) - 500 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie było podzielone na części:
tak
II.5) Główny Kod CPV: 15131400-9
Dodatkowe kody CPV: 15111000-9, 15113000-3, 15131400-9, 15114000-0, 15112000-6, 15112000-6, 15112000-6, 15112000-6, 15131134-3, 15131134-3, 15131130-5, 15131130-5, 15131134-3, 15131310-1, 15131134-3, 15131130-5, 15131130-5, 15112000-6, 15131130-5, 15131134-3, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131000-5, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: grupa 1 |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
27/08/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
69672.00
Liczba otrzymanych ofert:
2
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: JOHN
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
80997.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: grupa 2 |
|
Postępowanie / część zostało unieważnione tak Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: Na podstawie art. 93 ust. 1 pkt 4 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo Zamówień Publicznych ( Dz.U. z 2019 r. , poz. 53) Zamawiający unieważnia postępowanie w grupie 2. Uzasadnienie faktyczne: Zamawiający unieważnia postępowanie o udzielenie zamówienia jeżeli cena najkorzystniejszej oferty przewyższa kwotę, jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia. Uzasadnienie prawne: art. 94 ust. 1 pkt 4 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo Zamówień publicznych ( Dz.U. z 2019 r., poz. 53 ). |
|
CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: grupa 3 |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
27/08/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
26486.00
Liczba otrzymanych ofert:
2
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: JOHN
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
31080.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: grupa 4 |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
27/08/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
125141.00
Liczba otrzymanych ofert:
2
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: JOHN
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
143393.25
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: grupa 5 |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
27/08/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
85053.00
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: JOHN
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
97592.25
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: grupa 6 |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
27/08/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
12780.00
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: HURT DETAL MAŁ MAR
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
12432.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z KORONOWA
- Rozbudowa wraz z przebudową Zespołu Szkół o obiekt przedszkola z niezbędną infrastrukturą techniczną.
- Remont dachu pawilonu D w Zakładzie Karnym w Koronowie
- Budowa drogi w Łąsku Wielkim przy kościele
więcej: przetargi w Koronowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy wędlin do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie wraz z usługą transportu
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół Elektronicznych i Telekomunikacyjnych w Olsztynie przy ul. Bałtyckiej 37 a
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Beskidzkiego Zespołu Leczniczo - Rehabilitacyjnego Szpital Opieki Długoterminowej w Jaworzu z podziałem na 3 części:
- Dostawa mięsa, wędlin, podrobów i smalcu.
- Dostawa żywności na potrzeby spółki Fabryka Wody Sp. z o.o. w Szczecinie
- Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin na potrzeby stołówki Zespołu Szkół, CKU w Gronowie
więcej: Mięso wołowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.