To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2019-09-18
Ogłoszenie nr 510197385-N-2019 z dnia 18-09-2019 r.
Dom Pomocy Społecznej "Borówek" im. Krystyny Bochenek: Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 580923-N-2019
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Dom Pomocy Społecznej "Borówek" im. Krystyny Bochenek, Krajowy numer identyfikacyjny 31043300000000,
ul. Borówek
56,
99-423
Bielawy, woj.
łódzkie, państwo
Polska, tel.
468 392 114, e-mail
dpsborowek@poczta.onet.pl, faks
468 392 114.
Adres strony internetowej (url): www.dpsborowek.pl/bip/
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: Jednoska organizacyjna powiatu
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna w miarę potrzeb Zamawiającego dostawa artykułów żywnościowych wraz z rozładunkiem i wniesieniem na wskazane miejsce do Domu Pomocy Społecznej Borówek im. Krystyny Bochenek . Przedmiot zamówienia został podzielony na 11 zadań . Zadanie nr 1 Różne artykuły spożywcze 1.Cukier op. 1kg,kg2700; 2Mąka pszenna Szymanowska lub równoważna, op. 1 kg ,kg 1300; 3. Mąka ziemniaczana op.1kg, kg 30 4. Sól warzona, jodowana, spożywcza op.1kg, kg 400; 5.Kasza jęczmienna wiejska, średnia, Select Horea lub równoważna op. 5 kg ,kg 264; 6.Kasza gryczana op. 1-10 kg, kg 68; 7. Kasza manna płońska Polskie Młyny lub równoważna op. 1 kg, kg 146; 8. Ryż biały długoziarnisty, Aro lub równoważny, op. 1 kg , kg 369; 9.Pieprz ziołowy Aro lub równoważny, op. 20-30 g, kg 0,5; 10. Pierz mielony czarny naturalny prawdziwy Aro lub równoważny, op. 20-30 g, kg 7; 11.Pieprz czarny ziarnisty, cały, Select Horea lub równoważny, op.15-16 g, kg 1,4; 12. Kwasek cytrynowy Aro lub równoważny, op. 20 g, kg 1; 13. Liść laurowy Aro lub równoważny op.5-7g, kg 0,5; 14. Majeranek otarty, Aro lub równoważny op.100-120g, kg 4; 15. Przyprawa do potraw Aro lub równoważna, op 1 kg, kg 80; 16.Przyprawa magii Knorr lub równoważna op. 200-220 ml , l 70; 17. Barszcz biały w płynie, Kuchnia Polska lub równoważny, op.480-500 ml, l 60; 18. Rozpuszczalna kawa zbożowa Inka lub równoważna op. 80-150 g, kg 35; 19. Groch połówki Aro lub równoważny, op. 5 kg, kg 40; 20.Fasola Jaś średni, Select Horea lub równoważny, op. 5 kg, kg 200; 21. Ocet spirytusowy 10%- op 0,5 -1 l, l 60; 22.Olej uniwersalny Aro lub równoważny, op.1- 5 l, l 410; 23. Musztarda, sarepska, Aro lub równoważna, op 1-10 kg, kg 150; 24. Syrop owocowy o smaku malinowym, Herbapol lub równoważny, op. 2,85-5 l, l 170; 25. Makaron kolanka, świderki, nitki, Aro lub równoważny. Sporządzony z najwyższej jakości mąki, po ugotowaniu nie skleja się, zachowuje naturalny zapach i kolor, op. 2,5-5 kg , kg 1100; 26. Wafelki kakaowe w czekoladzie, Aro lub równoważne, op. 40 g, kg 40; 27.Herbata granulowana, Golden Tea lub równoważna, op. 80-100 g, kg 150; 28.Płatki kukurydziane Aro lub równoważne, op. 1 kg ,kg130 29.Płatki owsiane zwykłe Halina lub równoważne, op.400-500 g, kg 190; 30.Płatki jęczmienne błyskawiczne Halina lub równoważne, op. 400 g, kg 170; 31. Groszek konserwowy Aro lub równoważny, op. 375-400 g netto, kg 120; 32. Kukurydza konserwowa Aro lub równoważna, op. 340-400 g netto, kg 35; 33. Chrzan tarty Aro lub równoważny, op. 170 g., kg 20; 34. Majonez Aro lub równoważny, op. 1-10 kg, kg 130; 35.Ketchup Aro lub równoważny, op. 1-10 kg, kg 150;36. Ćwikła z chrzanem Rolnik lub równoważna, op. 290-350 g, kg 20; 37.Koncentrat pomidorowy Dawtona lub równoważny, op. 1 kg, kg 240; 38. Budyń czekoladowy, waniliowy, śmietankowy Aro lub równoważny, op. 40-42 g, kg 40; 39. Kisiel truskawkowy, wiśniowy Aro lub równoważny, op. 38-40 g, kg 40; 40. Proszek do pieczenia Aro lub równoważny, op. 30 g, kg 3; 41. Herbatniki zwykłe typu Petit Buere aro lub równoważne, op. 100 g, kg 300; 42.Chrupki kukurydziane Aro lub równoważne op 80 g, kg 150; 43. Czekolada mleczna Aro lub równoważna, op. 100 g, kg 20; 44. Kakao ciemne , typu Baraqe Biedronka lub równoważne, op. 200-250 g netto, kg 30; 45. Cukier waniliowy Aro lub równoważny, op. 16 g, kg 1,4; 46. Papryka mielona op 100-500g, smak ostry, kolor czerwony, konsystencja sypka, Aro lub równoważna, kg 1; 47. Rodzynki Aro lub równoważne, op. 100g , kg 7; 48. Konserwa turystyczna, stołowa, krakowska, Mispol lub równoważna, op. 300-400 g netto, kg 150; 49. Konserwa rybna - szprot w pomidorach, Aro lub równoważna, op. 170 g netto, kg 180; 50. Konserwa rybna w oleju- szprot, Aro lub równoważna, op. 170 g netto, kg 60; 51. Paprykarz szczeciński Łosoś Ustka lub równoważny, op 300-310 g netto, kg 50; 52. Konserwa - pasztet drobiowy, Marko lub równoważny, op 290-400 g netto ,kg 70; 53.Koncentrat owocowy w proszku - aronia, naturalny nie słodzony, bez konserwantów, op. 100g, kg 70; 54. Sok w proszku - czarna porzeczka, naturalny, nie słodzony, bez konserwantów, op. 100 g, kg 35; 55. Mak suchy niebieski, kg 10; 56. Mix aromatów spożywczych na bazie spirytusu, Libella lub równoważny, op. 50 fiolek x 4,5 g, l 1,50; 57. Ziele angielskie aro lub równoważne, op.15 g , kg 1; 58. Żelatyna Aro lub równoważna, op. 45-50g,kg 3; 59. Cukier puder Aro lub równoważny, op. 0,4-0,5kg, kg 4,5; 60. Margaryna o zmniejszonej zawartości tłuszczu 60 % Aro lub równoważna, op. 250 g, kg 210; 61. Makaron jajeczny - zacierki op.250 g, kg 120; Zadanie nr 2 Warzywa przetworzone , przetworzone owoce 1. Papryka konserwowa Łowicz lub równoważna, waga >= 660 g netto, kg 100; 2. Sałatka szwedzka Łowicz lub równoważna, waga >= 880 g netto, kg 200; 3. Sałatka łowicka lub równoważna, waga >= 450 g netto ,kg200; 4.Szczaw konserwowy Rolnik lub równoważny, waga >= 320 ml netto, kg 20; 5.Dżem z czarnej porzeczki, truskawkowy, wiśniowy, brzoskwiniowy, wieloowocowy niskosłodzony, Łowicz lub równoważny, waga >= 1 kg netto, kg 610; 6. Powidła śliwkowe ( lub marmolada) Łowicz lub równoważne, waga >= 110 g netto, kg 25; 7. Ogórek konserwowy Łowicz lub równoważny, waga >= 475 g netto, kg 450; 8. Ogórek kiszony - beczka, waga >= 75 kg netto, kg 800; 9. Kapusta kiszona - beczka, waga >= 110 kg netto, kg 900. Zadanie nr 3 Jajka ,kg 1000. Zadanie nr 4 Warzywa 1. Ziemniaki, kształtne, sortowane ,kg 11200; 2. Marchew ,kg 1200; 3. Pietruszka, kg 350; 4. Cebula, kg 750; 5.Seler, kg 350; 6. Por, kg 150; 7. Buraczki czerwone, kg 920; 8. Kapusta biała, kg 720; 9. Kapusta pekińska, kg 100; 10. Kapusta brukselka , kg 50; 11. Pieczarki ,kg 300; 12. Sałata, kg 60; 13. Rzodkiewka, kg 10; 14. Papryka ,kg 60; 15. Kalafior, kg 150; 16.Koper, kg 10; 17. Czosnek, kg 8; 18.Ogórek zielony, kg 1200; 19. Fasola, kg 150; 20. Pomidory, kg 800. Zadanie nr 5 Owoce 1.Jabłka,kg 4600; 2. Arbuzy (sezonowo), kg 400; 3.Truskawki (sezonowo), kg 100; 4. Rabarbar (sezonowo), kg70; 5.Wiśnie (sezonowo), kg 100. Zadanie nr 6 Pieczywo 1.Chleb mieszany ( 40% mąka żytnia, 60% mąka pszenna), kg 12775; 2. Bułka pszenna 100 g, kg 3520; 3. Bułka słodka drożdżowa z nadzieniem owocowym 100 g, kg 91; 4. Bułka tarta ,kg 100; 5. Chleb razowy 0,5 kg, kg 183. Zadanie nr 7 Produkty mięsne , podroby oraz wędliny i wyroby wędliniarskie 1. Parówki drobiowe, kg 300; 2.Parówkowa wiedeńska, kg 300; 3. Mortadela, kg 140 ; 4. Kiełbasa średnio rozdrobniona, podwawelska lub równoważna, kg 170 ; 5. Kiełbasa średnio rozdrobniona, krakowska lub równoważna, kg 500; 6. Szynka piwna, kg 100; 7. Kiełbasa średnio rozdrobniona, zwyczajna lub równoważna, kg 400; 8. Kiełbasa czosnkowa, kg 250; 9. Kiełbasa surowa biała, kg 15;10. Baleron wieprzowy wędzony, kg 100; 11.Kiełbasa grubo rozdrobniona, szynkowa/szynka kanapkowa lub równoważna, kg 100; 12.Baleron z indyka, kg 150; 13.Szynka gotowana wędzona, kg 50; 14.Ogonówka, kg 100; 15.Wędzonka chłopska, kg 100 ; 16. Wieprzowina w galarecie, kg 150; 17.Wyroby prasowane, szynka tyrolska lub równoważna, kg 200; 18. Zapiekanka drobiowa, kg 160; 19. Szynka drobiowa, kg 140; 20. Kiełbasa grubo rozdrobniona, żywiecka lub równoważna, kg 200; 21.Polędwica drobiowa, kg 200; 22. Polędwiczka z warzywami, kg 250; 23. Kiełbasa grubo rozdrobniona, zielonogórska lub równoważna, kg 300; 24. Kaszanka, kg 350; 25.Salceson włoski, kg 400; 26.Pasztet domowy, kg 340; 27. Pasztetowa/pasztetowa kremowa, kg 250 ; 28.Pieczeń drobiowa, kg 100; 29.Pieczeń rzymska, kg 180; 30. Kurczak faszerowany, kg 150; 31.Boczek wędzony bez żeberek, kg 250. Zadanie nr 8 Mleko i przetwory mleczarski oraz tłuszcze 1.Masło 200 g ( kostka min, tłuszczu 70% ), kg 1500; 2. Śmietana homogenizowana nie mniej niż 12% (o gramaturze 300-1000 g) , kg 530; 3. Kefir nie mniej niż 1,5% ( o gramaturze 400-1000 g) , kg 1700; 4. Ser twarogowy - próżniowy (zaw. tłuszczu nie mniej niż 3%), kg 800; 5. Ser żółty, Gouda lub równoważny (zaw. tłuszczu w s.m. min. 30% ) , kg 500; 6. Serek topiony ( zaw. tłuszczu min. 30% ), kg 450; 7. Mleko w proszku odtłuszczone granulowane ( zaw. tłuszczu około 0,8-1% ), kg 1700; 8. Jogurt owocowy ( kubek o gramaturze 125 ml lub 250 g),kg 190; 9. Mix tłuszczowy do smarowania o zawartości tłuszczu 55 % ( w tym 40 % tł. roślinnego i 15 % tł. mlecznego kostka 200g. lub 400 g., kg 500. Zadanie nr 9 Ryby 1. Mrożony filet Miruny 5 SHP, kg 500; 2. Makrela wędzona, kg 384; 3. Solone płaty śledzi, kg 320; zadanie nr 10 Kurczaki i wątróbka drobiowa 1. Kurczaki świeże całe, kg 1800; 2. Wątróbka drobiowa, kg 312. Zadanie nr 11 Półtusze wieprzowe i ćwierci wołowe 1. Półtusze wieprzowe, kg 2700; 2. Ćwierci wołowe, kg 360.
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie było podzielone na części:
tak
II.5) Główny Kod CPV: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: Rożne artykuły spożywcze |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
26/08/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
47535.32
Liczba otrzymanych ofert:
2
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: UNIMA sp. z o.o. Hurtownia art. spożywczych
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
43801.27
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Warzywa przetworzone - przetworzone owoce |
|
Postępowanie / część zostało unieważnione tak Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe POLARIS odstąpiło od podpisania umowy . Wpłynęła tylko jedna ważna oferta . |
|
CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Jajka |
|
Postępowanie / część zostało unieważnione tak Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: Zamawiający działając na podstawie art.93 ust. 1 pkt 4 ustawy Prawo Zamówień Publicznych unieważnia postępowanie |
|
CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Warzywa |
|
Postępowanie / część zostało unieważnione tak Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: Nie wpłynęła żadna oferta |
|
CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Owoce |
|
Postępowanie / część zostało unieważnione tak Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: Nie wpłynęła żadna oferta |
|
CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Piieczywo |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
20/08/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
58159.21
Liczba otrzymanych ofert:
2
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Firma Produkcyjno - Handlowo- Usługowa Jerzy Gocek
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
40228.35
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Produkty mięsne , podroby oraz wedliny i wyroby wędliniarskie |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
20/08/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
80113.50
Liczba otrzymanych ofert:
2
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Zakład Przetwórstwa Mięsnego WITMAS
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
82995.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: Mleko i przetwory mleczarskie oraz tłuszcze |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
20/08/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
84768.06
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Spóldzielnia Mleczarska ,,Mlekovita"
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
83557.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 9 NAZWA: Ryby |
|
Postępowanie / część zostało unieważnione tak Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: Zamawiający działając na podstawie art.93 ust.1 pkt 4 Ustawy Prawo Zamówień Publicznych unieważnia postępowanie |
|
CZĘŚĆ NR: 10 NAZWA: Kurczaki , wątróbka drobiowa |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
20/08/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
15469.68
Liczba otrzymanych ofert:
2
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Zakład Przetwórstwa Mięsnego WITMAS
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
15033.36
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 11 NAZWA: Półtusze wieprzowe i ćwierci wołowe |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
20/08/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
34200.00
Liczba otrzymanych ofert:
2
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Zakład Przetwórstwa Mięsnego WITMAS
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
35820.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI BIELAWY
więcej: przetargi BIELAWY »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy żywności do Domu Pomocy Społecznej w Kamiennej przez okres 6 miesięcy.
- Sukcesywna dostawa produktów spożywczych dla potrzeb Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 3 we Wrocławiu z podziałem na zadania.
- Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych w okresie od 25.04.2025 do 30.09.2025 roku do Ośrodka Kolonijno-Wczasowego "Bajka" w Łukęcinie przy ul. Słonecznej 10 w Kamieniu Pomorskim (72-400)
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Politechniki Morskiej w Szczecinie.
- Przedmiot zamówienia dotyczy dostawy produktów żywnościowych - mięsa i wędlin, opisanych w SIWZ, do Domu Zdrojowego w Szczawnie-Zdroju transportem Wykonawcy lub na jego koszt
- Dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Placówek Oświatowych w Lubieniu Kujawskim w 2025 roku.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.