Ogłoszenie z dnia 2020-11-18
Ogłoszenie nr 510230018-N-2020 z dnia 18-11-2020 r.
Zakład Karny w Sierakowie Śląskim: Sukcesywna dostawa mięs i wędlin drobiowych do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim.
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: BZP-603335-N-2020
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Zakład Karny w Sierakowie Śląskim, Krajowy numer identyfikacyjny 24344379350000,
ul. Ul. Cegielniana
13,
42-793
Sieraków Ślaski, woj.
śląskie, państwo
Polska, tel.
343538505, e-mail
barbara.klim@sw.gov.pl, faks
343538505.
Adres strony internetowej (url): www.sw.gov.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: jednostka organizacyjna więziennictwa - zakład karny
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywna dostawa mięs i wędlin drobiowych do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim.
Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):DKW.2232.19.2020
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część nr 1 - mięsa drobiowe 1.1. kurczak mrożony w ilości 2 292 kg. - dostawy sukcesywne, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni od daty dostawy 1.2. serca drobiowe w ilości 180 kg - dostawy sukcesywne, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 5 dni od daty dostawy 1.3. żołądki drobiowe w ilości 180 kg - dostawy sukcesywne, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 5 dni od daty dostawy 1.4. wątroba drobiowa w ilości 180 kg - dostawy sukcesywne, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 5 dni od daty dostawy Część nr 2 - wędliny drobiowe 1.1.pasztet drobiowy zapiekany z mięsa drobiowego o puszystej konsystencji, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 500 kg. - dostawy sukcesywne 1.2.pieczeń drobiowa o strukturze wysoko rozdrobnionej termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 1000 kg - dostawy sukcesywne dostawy sukcesywne. 1.3.blok drobiowy z indyka o strukturze wysoko rozdrobnionej, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 1000 kg. - dostawy sukcesywne. 1.4.kiełbasa mielonka drobiowa wysoko rozdrobniona, baton 70-90mm, parzona, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 450 kg. - dostawy sukcesywne. 1.5 kiełbasa kanapkowa drobiowa, średnio rozdrobniona, baton 70-90mm, parzona, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 1000 kg. - dostawy sukcesywne. 1.6.baleron drobiowy produkowana wyłącznie z mięsa drobiowego , średnio rozdrobniony, baton 70-90mm, parzony, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 450kg. - dostawy sukcesywne. 1.7.kiełbasa mortadela drobiowa wysoko rozdrobniona, parzona, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 450kg.- dostawy sukcesywne. 1.8.kiełbasa śniadaniowa drobiowa średnio rozdrobniona, parzona, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 1000 kg. - dostawy sukcesywne. 1.9.parówki drobiowe parzone, homogenizowana, w jelicie naturalnym, średnica ok. 20-40 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 500 kg.- dostawy sukcesywne. 1.10.kurczak w galarecie produkowany wyłącznie z mięsa drobiowego, średnio rozdrobniony, parzony, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 350 kg. - dostawy sukcesywne. 1.11. kiełbasa śląska drobiowa produkowana wyłącznie z mięsa drobiowego, w jelicie naturalnym średnio rozdrobniona, parzona, baton 20-40 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 500 kg - dostawy sukcesywne. 1.12.kiełbasa krakowska drobiowa produkowana wyłącznie z mięsa drobiowego, średnio rozdrobniona, baton średnica ok. 70-90mm, parzona, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 450 kg. - dostawy sukcesywne. 1.13.kiełbasa żywiecka drobiowa produkowana wyłącznie z mięsa drobiowego, średnio rozdrobniona, baton ok. 70-90mm, parzona,, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 450 kg. - dostawy sukcesywne. 1.14.kiełbasa szynkowa drobiowa, produkowana wyłącznie z mięsa drobiowego, średnio rozdrobniona, baton 70-90mm, parzona, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 450 kg. - dostawy sukcesywne. 1.15. szynka z piersi z indyka produkowana wyłącznie z mięsa drobiowego, wysoko rozdrobniona, parzona, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 450 kg.- dostawy sukcesywne. 1.16. polędwica z indyka produkowana wyłącznie z mięsa drobiowego, wysoko rozdrobniona produkowana wyłącznie z mięsa drobiowego, parzona, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 200 kg.- dostawy sukcesywne. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany ilości danego asortymentu z zastrzeżeniem, że wartość umowy nie zostanie przekroczona. Wymagania dla asortymentu wędliny: świeże, wystudzone, powierzchnia sucha, osłonka ściśle przylegająca, równomiernie pomarszczona. Niedopuszczalne zacieki tłuszczu i galarety pod osłonką, jej pęknięcia wyciek farszu. Dostawy dwa razy w tygodniu.
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie było podzielone na części:
tak
II.5) Główny Kod CPV: 15112100-7
Dodatkowe kody CPV: 15112000-6, 15112300-9, 15131135-0
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: mięsa drobiowe |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
17/11/2020 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
22111.20
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Grupa Drobiarska DAKPOL
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
17010.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: wędliny drobiowe |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
17/11/2020 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
102656.50
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: PPHU "JOHN" Paweł John
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
77280.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 29 w Chorzowie, ul. Siemianowicka 61 - I/2025
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 15 w Chorzowie, ul. 3-go Maja 78 - I/2025
- Dostawa mięsa oraz wyrobów wędliniarskich dla SPZOZ w Sanoku
- Dostawa mięsa drobiowego i podrobów drobiowych oraz mrożonych owoców, warzyw i flaków
- Dostawy mięsa i wędlin, w podziale na 4 części.
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w 2025 r. dla Zespołu Szkół Sportowych i Mistrzostwa Sportowego im. Janusza Kusocińskiego w Gdańsku -II
więcej: Drób »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.