eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Nowy SączZamówienie na dostawę wyposażenia pracowni szkolnych w obszarze turystyczno-gastronomicznym, w szkołach ponadpodstawowych dla których organem prowadzącym jest Powiat Nowosądecki w ramach projektu pn."Rozwijanie oferty szkół prowadzących kształcenie zawodowe w Powiecie Nowosądeckim".

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2020-11-24

Ogłoszenie nr 510236144-N-2020 z dnia 24-11-2020 r.

Powiat Nowosądecki, Zarząd Powiatu Nowosądeckiego: Zamówienie na dostawę wyposażenia pracowni szkolnych w obszarze turystyczno-gastronomicznym, w szkołach ponadpodstawowych dla których organem prowadzącym jest Powiat Nowosądecki w ramach projektu pn.: "Rozwijanie oferty szkół prowadzących kształcenie zawodowe w Powiecie Nowosądeckim".

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

tak
Nazwa projektu lub programu
Zamówienie jest realizowane w ramach projektu pn. "Rozwijanie oferty szkół prowadzących kształcenie zawodowe w Powiecie Nowosądeckim", współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Małopolskiego na lata 2014-2020, 10 Oś Priorytetowa Wiedza i Kompetencje, Działanie 10.2 Rozwój kształcenia zawodowego, Poddziałanie 10.2.2 Kształcenie zawodowe uczniów - SPR.

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 591691-N-2020

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Powiat Nowosądecki, Zarząd Powiatu Nowosądeckiego, Krajowy numer identyfikacyjny 49189318000000, ul. Jagiellońska 33, 33-300 Nowy Sącz, woj. małopolskie, państwo Polska, tel. +48 18 41 41 600, e-mail bziecina@nowosadecki.pl, mzelasko@nowosadecki.pl, faks +48 18 41 41 700.
Adres strony internetowej (url): www.bip.nowosadecki.pl
Adres strony internetowej, pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne:
https://platformazakupowa.pl/pn/nowosadecki

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Administracja samorządowa

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Zamówienie na dostawę wyposażenia pracowni szkolnych w obszarze turystyczno-gastronomicznym, w szkołach ponadpodstawowych dla których organem prowadzącym jest Powiat Nowosądecki w ramach projektu pn.: "Rozwijanie oferty szkół prowadzących kształcenie zawodowe w Powiecie Nowosądeckim".

Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):

ZP.272.22.2020

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Przedmiotem zamówienia jest dostawa wyposażenia pracowni szkolnych w obszarze turystyczno-gastronomicznym, w szkołach ponadpodstawowych dla których organem prowadzącym jest Powiat Nowosądecki w ramach projektu pn.: "Rozwijanie oferty szkół prowadzących kształcenie zawodowe w Powiecie Nowosądeckim", współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Małopolskiego na lata 2014-2020, 10 Oś Priorytetowa Wiedza i Kompetencje, Działanie 10.2 Rozwój kształcenia zawodowego, Poddziałanie 10.2.2 Kształcenie zawodowe uczniów - SPR. Zamawiający podzielił zamówienie na sześć Części. Zakres rzeczowy przedmiotu zamówienia obejmuje dostawę: I. W ramach Części I przedmiotem zamówienia jest wyposażenie pracowni zdobnictwa i cukiernictwa w Zespole Szkół im. św. Kingi w Łącku w następujący towar: 1) Mikser planetarny - 2 sztuki 2) Zestaw do cukiernictwa - 2 zestawy 3) Zestaw do carvingu - 2 zestawy 4) Młynek koloidalny - 2 sztuki II. W ramach Części II przedmiotem zamówienia jest wyposażenie pracowni planowania żywienia i produkcji gastronomicznej w Zespole Szkół Ponadpodstawowych im. Wincentego Witosa w Nawojowej w następujący towar: 1) Zastawa porcelanowa obiadowo - kawowa komplet 12 osobowy - 1 komplet 2) Zastawa szklana komplet 12 osobowy - 1 komplet 3) Podgrzewacz do talerzy - 2 sztuki 4) Bemar gastronomiczny - 2 sztuki 5) Waga - 1 sztuka 6) Ubijarka (mikser) - 1 sztuka 7) Wyciskarka - 1 sztuka 8) Krajalnica - 1 sztuka 9) Blender zanurzeniowy - 1 sztuka 10) Naleśnikarka - 1 sztuka 11) Zestaw noży - 1 zestaw 12) Piec do pizzy - 1 sztuka 13) Piec konwekcyjno - parowy - 1 sztuka III. W ramach Części III przedmiotem zamówienia jest wyposażenie pracowni technologii gastronomicznej w Zespole Szkół im. ks. prof. Józefa Tischnera w Starym Sączu w następujący towar: 1) Urządzenie do sous - vide - 1 sztuka 2) Urządzenie do vacum - 1 sztuka 3) Palnik do kremu brulee - 1 sztuka 4) Naczynie do dekantacji wina - 1 sztuka 5) Gablota, witryna wisząca - 1 sztuka 6) Przeszklona gablota ekspozycyjna na sztućce - 1 sztuka 7) Szafa chłodnicza - 1 sztuka 8) Waga elektroniczna - 1 sztuka 9) Syfon do bitej śmietany + naboje - 1 zestaw 10) Frytownica - 1 sztuka 11) Gofrownica - 1 sztuka IV. W ramach Części IV przedmiotem zamówienia jest wyposażenie pracowni organizacji usług kelnerskich w Zespole Szkół Zawodowych im. Stanisława Staszica w Grybowie w następujący towar: 1) Dystrybutor zimnych napojów - 1 sztuka 2) Sztućce obiadowe - 2 komplety 3) Sztućce do ryb - 2 komplety 4) Kuchenka mikrofalowa - 1 sztuka 5) Sztućce do owoców morza - 1 komplet 6) Sztućce do steków i pizzy - 1 komplet 7) Sztućce do sałaty - 1 komplet 8) Sztućce do sushi - 1 komplet 9) Sztućce do spaghetti - 1 komplet 10) Gofrownica - 1 sztuka 11) Warnik na wrzątek - 1 sztuka 12) Terminal kelnerski POS - 1 sztuka 13) Ręczny Terminal POS - 1 sztuka 14) Miesiarka planetarna - 1 sztuka 15) Blender - 1 sztuka 16) Mikser ręczny z misą obrotową - 1 sztuka 17) Mikser ręczny - 2 sztuki 18) Waflownica do cienkich wafli i rożków - 1 sztuka 19) Maszynka do lodów - 1 sztuka 20) Pistolet do sosów i kremów - 1 sztuka 21) Zestaw do produkcji ciastek bankietówek i monoporcji - 1 komplet 22) Tylki cukiernicze - rosyjskie - 1 zestaw 23) Zestaw 52 tylek cukierniczych - 1 zestaw 24) Forma termoformowana do tabliczek czekolady - 1 komplet 25) Forma do pralin okrągłych - 1 sztuka 26) Silikonowa mata ze znacznikami do ciastek makaroników - 1 sztuka 27) Forma na ciasta i desery - mini donut - 1 sztuka 28) Forma na ciasta i desery - półkule średnie - 1 sztuka 29) Forma na ciasta i desery - półkule duże - 1 sztuka 30) Pucharki plastikowe do monoporcji i deserów - 2 komplety V. W ramach Części V przedmiotem zamówienia jest wyposażenie pracowni technologii i analizy żywności w Zespole Szkół Ponadpodstawowych im. Jana Pawła II w Krynicy - Zdroju w następujący towar: 1) Parowar - 1 sztuka 2) Garnki żeliwne - 1 komplet 3) Naczynia do zapiekania - 1 komplet 4) Noże dekoracyjne - 1 komplet 5) Nóż kolebkowy - 1 sztuka 6) Noże kuchenne ceramiczne - 1 komplet 7) Maszynka elektryczna do ostrzenia noży - 1 sztuka 8) Siekacz do mięsa - 1 sztuka 9) Szatkownica- mandolina - 1 sztuka 10) Waga kalkulacyjna - 1 sztuka 11) Termos transportowy - termobox - na GN - 1 sztuka 12) Pojemnik termoizolacyjny, transportowy - 1 sztuka 13) Podgrzewacz Roll - Top (na paliwo) - 1 sztuka 14) Podgrzewacz Roll - Top (elektryczny) - 1 sztuka 15) Pokrywa Roll - Top - 1 sztuka 16) Blender kielichowy - 1 sztuka 17) Rękaw cukierniczy z tylkami - 1 komplet 18) Blender (mikser) ręczny - 1 sztuka 19) Ściągaczka do wody - 1 sztuka 20) Lampa owadobójcza - 1 sztuka 21) Deski HACCP - 1 sztuka 22) Stojak na deski HACCP - 1 sztuka 23) Syfon do bitej śmietany + naboje - 1 zestaw 24) Pojemniki GN - 2 komplety 25) Pakowarka próżniowa - 1 sztuka 26) Urządzenie do sous - vide - 1 sztuka 27) Zestaw tablic edukacyjnych - 1 zestaw 28) Krajalnica - 1 sztuka 29) Kuchnia indukcyjna, wolnostojąca - 1 sztuka 30) Gofrownica - 1 sztuka 31) Miesiarka planetarna - 1 sztuka 32) Ekspres ciśnieniowy do kawy - 1 sztuka 33) Schładzarka szokowa - 1 sztuka 34) Salamander - 1 sztuka VI. W ramach Części VI przedmiotem zamówienia jest wyposażenie pracowni technologiczno - informatycznej w Powiatowym Zespole Szkół w Muszynie w następujący towar: 1) Zestaw do carvingu - 2 zestawy 2) Podgrzewacz do talerzy - 1 sztuka 3) Blender - 2 sztuki 4) Mikser planetarny - 1 sztuka 5) Syfon do bitej śmietany + naboje - 2 zestawy 6) Urządzenie do sous - vide - 1 sztuka 7) Urządzenie do vacum - 1 sztuka 8) Ekspres ciśnieniowy do kawy - 1 sztuka Opis przedmiotu zamówienia (OPZ) znajduje się w Załączniku nr 1 do SIWZ. Przedmiot dostawy musi być fabrycznie nowy, pełnowartościowy, spełniać wymogi techniczne i ilościowe opisane w SIWZ, nie może być sprzętem powystawowym. Zamawiający wymaga dostawy sprzętu bez wad, a także bez śladów używania i uszkodzeń mechanicznych. Przedmiot dostawy musi być kompletny i po zainstalowaniu gotowy do pracy zgodnie z jego przeznaczeniem bez żadnych dodatkowych zakupów. Dostarczony sprzęt musi posiadać instrukcję obsługi oraz dokumentację techniczną w języku polskim. Zamawiający wymaga, by na sprzęt, stanowiący przedmiot zamówienia wykonawca udzielił minimum 2 lata gwarancji (uwaga: okres gwarancji jakości stanowi kryterium oceny ofert - patrz pkt 19 SIWZ). We wszystkich pozycjach, w których występuje znak towarowy, patent, pochodzenie, nazwa własna towaru lub jego producenta, źródło lub szczególny proces, który charakteryzuje produkty dostarczane przez konkretnego wykonawcę, zamawiający dopuszcza możliwość dostawy produktów równoważnych, tj. o nie gorszych parametrach technicznych niż te, które posiadają produkty wskazane za pomocą znaku towarowego czy pochodzenia. Wykonawca, który powoływał się na rozwiązania równoważne opisywanym przez zamawiającego, był obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez zamawiającego. Zamawiający nie przewiduje wymagań, o których mowa w art. 29 ust. 4 ustawy Pzp. Zamówienie jest przeznaczone do użytku osób fizycznych - zarówno dla personelu dydaktycznego oraz uczniów tych szkół odpowiednio dla: I. Zespołu Szkół im. św. Kingi w Łącku (Część I), II. Zespołu Szkół Ponadpodstawowych im. Wincentego Witosa w Nawojowej (Część II), III. Zespołu Szkół im. ks. prof. Józefa Tischnera w Starym Sączu (Część III), IV. Zespołu Szkół Zawodowych im. Stanisława Staszica w Grybowie (Część IV), V. Zespołu Szkół Ponadpodstawowych im. Jana Pawła II w Krynicy - Zdroju (Część V), VI. Powiatowego Zespołu Szkół w Muszynie (Część VI). Opis przedmiotu zamówienia uwzględnia wymogi art. 29 ust 5 ustawy Pzp. Zasady dostawy Części I zamówienia: a) Miejsce dostawy: siedziba Zespołu Szkół im. św. Kingi w Łącku, 33-390 Łącko 26, b) Wykonawca jest zobowiązany poinformować Zamawiającego na piśmie, mailowo lub telefonicznie o planowanym terminie dostawy co najmniej na 3 dni robocze przed tym terminem, c) Dostawa zostanie zrealizowana w dniu roboczym w godzinach od 8.00 do 13.00, d) Przedmiot zamówienia dostarczony będzie jednorazowo. e) Wykonawca jest zobowiązany do zrealizowania usług towarzyszących dostawie, takich jak transport, załadunek, rozładunek, wniesienie do pomieszczeń wskazanych przez przedstawicieli Zamawiającego oraz wszelkich innych usług dodatkowych niezbędnych do prawidłowego wykonania zamówienia. f) Wykonawca zamontuje sprzęt kuchenny w miejscu wskazanym przez przedstawiciela Zamawiającego. Zasady dostawy Części II zamówienia: a) Miejsce dostawy: siedziba Zespołu Szkół Ponadpodstawowych im. Wincentego Witosa w Nawojowej, ul. Podkamienne 8, 33-335 Nawojowa, b) Wykonawca jest zobowiązany poinformować Zamawiającego na piśmie, mailowo lub telefonicznie o planowanym terminie dostawy co najmniej na 3 dni robocze przed tym terminem, c) Dostawa zostanie zrealizowana w dniu roboczym w godzinach od 8.00 do 13.00, d) Przedmiot zamówienia dostarczony będzie jednorazowo. e) Wykonawca jest zobowiązany do zrealizowania usług towarzyszących dostawie, takich jak transport, załadunek, rozładunek, wniesienie do pomieszczeń wskazanych przez przedstawicieli Zamawiającego oraz wszelkich innych usług dodatkowych niezbędnych do prawidłowego wykonania zamówienia. f) Wykonawca zamontuje sprzęt kuchenny w miejscu wskazanym przez przedstawiciela Zamawiającego. Zasady dostawy Części III zamówienia: a) Miejsce dostawy: siedziba Zespołu Szkół im. ks. prof. Józefa Tischnera w Starym Sączu, ul. Krakowska 1, 33-340 Stary Sącz, b) Wykonawca jest zobowiązany poinformować Zamawiającego na piśmie, mailowo lub telefonicznie o planowanym terminie dostawy co najmniej na 3 dni robocze przed tym terminem, c) Dostawa zostanie zrealizowana w dniu roboczym w godzinach od 8.00 do 13.00, d) Przedmiot zamówienia dostarczony będzie jednorazowo. e) Wykonawca jest zobowiązany do zrealizowania usług towarzyszących dostawie, takich jak transport, załadunek, rozładunek, wniesienie do pomieszczeń wskazanych przez przedstawicieli Zamawiającego oraz wszelkich innych usług dodatkowych niezbędnych do prawidłowego wykonania zamówienia. f) Wykonawca zamontuje sprzęt kuchenny w miejscu wskazanym przez przedstawiciela Zamawiającego. Zasady dostawy Części IV zamówienia: a) Miejsce dostawy: siedziba Zespołu Szkół Zawodowych im. Stanisława Staszica w Grybowie, ul. Armii Krajowej 19, 33-330 Grybów, b) Wykonawca jest zobowiązany poinformować Zamawiającego na piśmie, mailowo lub telefonicznie o planowanym terminie dostawy co najmniej na 3 dni robocze przed tym terminem, c) Dostawa zostanie zrealizowana w dniu roboczym w godzinach od 8.00 do 13.00, d) Przedmiot zamówienia dostarczony będzie jednorazowo. e) Wykonawca jest zobowiązany do zrealizowania usług towarzyszących dostawie, takich jak transport, załadunek, rozładunek, wniesienie do pomieszczeń wskazanych przez przedstawicieli Zamawiającego oraz wszelkich innych usług dodatkowych niezbędnych do prawidłowego wykonania zamówienia. f) Wykonawca zamontuje sprzęt kuchenny w miejscu wskazanym przez przedstawiciela Zamawiającego. Zasady dostawy Części V zamówienia: a) Miejsce dostawy: siedziba Zespołu Szkół Ponadpodstawowych im. Jana Pawła II w Krynicy - Zdroju, ul. Nadbrzeżna 3, 33-380 Krynica - Zdrój, b) Wykonawca jest zobowiązany poinformować Zamawiającego na piśmie, mailowo lub telefonicznie o planowanym terminie dostawy co najmniej na 3 dni robocze przed tym terminem, c) Dostawa zostanie zrealizowana w dniu roboczym w godzinach od 8.00 do 13.00, d) Przedmiot zamówienia dostarczony będzie jednorazowo. e) Wykonawca jest zobowiązany do zrealizowania usług towarzyszących dostawie, takich jak transport, załadunek, rozładunek, wniesienie do pomieszczeń wskazanych przez przedstawicieli Zamawiającego oraz wszelkich innych usług dodatkowych niezbędnych do prawidłowego wykonania zamówienia. f) Wykonawca zamontuje sprzęt kuchenny w miejscu wskazanym przez przedstawiciela Zamawiającego. Zasady dostawy Części VI zamówienia: a) Miejsce dostawy: siedziba Powiatowego Zespołu Szkół w Muszynie, ul. Rynek 13, 33-370 Muszyna, b) Wykonawca jest zobowiązany poinformować Zamawiającego na piśmie, mailowo lub telefonicznie o planowanym terminie dostawy co najmniej na 3 dni robocze przed tym terminem, c) Dostawa zostanie zrealizowana w dniu roboczym w godzinach od 8.00 do 13.00, d) Przedmiot zamówienia dostarczony będzie jednorazowo. e) Wykonawca jest zobowiązany do zrealizowania usług towarzyszących dostawie, takich jak transport, załadunek, rozładunek, wniesienie do pomieszczeń wskazanych przez przedstawicieli Zamawiającego oraz wszelkich innych usług dodatkowych niezbędnych do prawidłowego wykonania zamówienia. f) Wykonawca zamontuje sprzęt kuchenny w miejscu wskazanym przez przedstawiciela Zamawiającego. Wykonanie przedmiotu zamówienia przebiegać będzie zgodnie z postanowieniami zawartymi w projekcie umowy, stanowiącym Załącznik nr 4 do SIWZ.

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

tak

II.5) Główny Kod CPV: 39221000-7


Dodatkowe kody CPV: 39700000-9, 39711211-1, 39711200-1, 39711000-9, 39162100-6, 42923110-6, 39221100-8, 42214100-0, 42214000-9, 39711350-7, 39711110-3, 39312000-2, 39221180-2, 39711362-4, 39221200-9, 39221150-3, 39711361-7

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1

NAZWA: Część I

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06/11/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 5250.08
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 5
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 5
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 5

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 3

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: INVEST HORECA BISTRO Mariusz Gajdos
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Zawiszy Czarnego 24
Kod pocztowy: 33-300
Miejscowość: Nowy Sącz
Kraj/woj.: małopolskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 6457.60
Oferta z najniższą ceną/kosztem 6457.60
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 10960.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 2

NAZWA: Część II

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06/11/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 32406.62
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 5
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 5
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 5

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 3

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: firmą INVEST HORECA BISTRO Mariusz Gajdos
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Zawiszy Czarnego 24
Kod pocztowy: 33-300
Miejscowość: Nowy Sącz
Kraj/woj.: małopolskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 39860.14
Oferta z najniższą ceną/kosztem 33499.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 59310.25
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 3

NAZWA: Część III

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06/11/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 7641.12
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 4
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 4
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 4

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: INVEST HORECA BISTRO Mariusz Gajdos
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Zawiszy Czarnego 24
Kod pocztowy: 33-300
Miejscowość: Nowy Sącz
Kraj/woj.: małopolskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 9398.58
Oferta z najniższą ceną/kosztem 9398.58
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 12305.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 4

NAZWA: Część IV

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06/11/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 14191.45
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 4
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 4
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 4

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: firmą INVEST HORECA BISTRO Mariusz Gajdos
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Zawiszy Czarnego 24
Kod pocztowy: 33-300
Miejscowość: Nowy Sącz
Kraj/woj.: małopolskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 17455.48
Oferta z najniższą ceną/kosztem 14135.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 22815.67
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 5

NAZWA: Część V

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06/11/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 23612.69
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 4
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 4
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 4

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: INVEST HORECA BISTRO Mariusz Gajdos
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Zawiszy Czarnego 24
Kod pocztowy: 33-300
Miejscowość: Nowy Sącz
Kraj/woj.: małopolskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 29043.61
Oferta z najniższą ceną/kosztem 27227.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 35977.05
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 6

NAZWA: Część VI

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06/11/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 9159.15
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 5
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 5
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 5

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 3

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: "SWISSPOL-LTD" Sp. z o.o.
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Wilcza 27
Kod pocztowy: 50-429
Miejscowość: Wrocław
Kraj/woj.: dolnośląskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 11265.76
Oferta z najniższą ceną/kosztem 11265.76
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 12999.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.