To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2020-11-24
Ogłoszenie nr 510236144-N-2020 z dnia 24-11-2020 r.
Powiat Nowosądecki, Zarząd Powiatu Nowosądeckiego: Zamówienie na dostawę wyposażenia
pracowni szkolnych w obszarze turystyczno-gastronomicznym, w szkołach ponadpodstawowych dla
których organem prowadzącym jest Powiat Nowosądecki w ramach projektu pn.: "Rozwijanie oferty
szkół prowadzących kształcenie zawodowe w Powiecie Nowosądeckim".
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
tak
Nazwa projektu lub programu
Zamówienie jest realizowane w ramach projektu pn. "Rozwijanie oferty szkół prowadzących kształcenie zawodowe w Powiecie Nowosądeckim", współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Małopolskiego na lata 2014-2020, 10 Oś Priorytetowa Wiedza i Kompetencje, Działanie 10.2 Rozwój kształcenia zawodowego, Poddziałanie 10.2.2 Kształcenie zawodowe uczniów - SPR.
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 591691-N-2020
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Powiat Nowosądecki, Zarząd Powiatu Nowosądeckiego, Krajowy numer identyfikacyjny 49189318000000,
ul. Jagiellońska
33,
33-300
Nowy Sącz, woj.
małopolskie, państwo
Polska, tel.
+48 18 41 41 600, e-mail
bziecina@nowosadecki.pl, mzelasko@nowosadecki.pl, faks
+48 18 41 41 700.
Adres strony internetowej (url): www.bip.nowosadecki.pl
Adres strony internetowej, pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne:
https://platformazakupowa.pl/pn/nowosadecki
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Administracja samorządowa
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zamówienie na dostawę wyposażenia pracowni szkolnych w obszarze turystyczno-gastronomicznym, w szkołach ponadpodstawowych dla których organem prowadzącym jest Powiat Nowosądecki w ramach projektu pn.: "Rozwijanie oferty szkół prowadzących kształcenie zawodowe w Powiecie Nowosądeckim".
Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):ZP.272.22.2020
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Przedmiotem zamówienia jest dostawa wyposażenia pracowni szkolnych w obszarze turystyczno-gastronomicznym, w szkołach ponadpodstawowych dla których organem prowadzącym jest Powiat Nowosądecki w ramach projektu pn.: "Rozwijanie oferty szkół prowadzących kształcenie zawodowe w Powiecie Nowosądeckim", współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Małopolskiego na lata 2014-2020, 10 Oś Priorytetowa Wiedza i Kompetencje, Działanie 10.2 Rozwój kształcenia zawodowego, Poddziałanie 10.2.2 Kształcenie zawodowe uczniów - SPR. Zamawiający podzielił zamówienie na sześć Części. Zakres rzeczowy przedmiotu zamówienia obejmuje dostawę: I. W ramach Części I przedmiotem zamówienia jest wyposażenie pracowni zdobnictwa i cukiernictwa w Zespole Szkół im. św. Kingi w Łącku w następujący towar: 1) Mikser planetarny - 2 sztuki 2) Zestaw do cukiernictwa - 2 zestawy 3) Zestaw do carvingu - 2 zestawy 4) Młynek koloidalny - 2 sztuki II. W ramach Części II przedmiotem zamówienia jest wyposażenie pracowni planowania żywienia i produkcji gastronomicznej w Zespole Szkół Ponadpodstawowych im. Wincentego Witosa w Nawojowej w następujący towar: 1) Zastawa porcelanowa obiadowo - kawowa komplet 12 osobowy - 1 komplet 2) Zastawa szklana komplet 12 osobowy - 1 komplet 3) Podgrzewacz do talerzy - 2 sztuki 4) Bemar gastronomiczny - 2 sztuki 5) Waga - 1 sztuka 6) Ubijarka (mikser) - 1 sztuka 7) Wyciskarka - 1 sztuka 8) Krajalnica - 1 sztuka 9) Blender zanurzeniowy - 1 sztuka 10) Naleśnikarka - 1 sztuka 11) Zestaw noży - 1 zestaw 12) Piec do pizzy - 1 sztuka 13) Piec konwekcyjno - parowy - 1 sztuka III. W ramach Części III przedmiotem zamówienia jest wyposażenie pracowni technologii gastronomicznej w Zespole Szkół im. ks. prof. Józefa Tischnera w Starym Sączu w następujący towar: 1) Urządzenie do sous - vide - 1 sztuka 2) Urządzenie do vacum - 1 sztuka 3) Palnik do kremu brulee - 1 sztuka 4) Naczynie do dekantacji wina - 1 sztuka 5) Gablota, witryna wisząca - 1 sztuka 6) Przeszklona gablota ekspozycyjna na sztućce - 1 sztuka 7) Szafa chłodnicza - 1 sztuka 8) Waga elektroniczna - 1 sztuka 9) Syfon do bitej śmietany + naboje - 1 zestaw 10) Frytownica - 1 sztuka 11) Gofrownica - 1 sztuka IV. W ramach Części IV przedmiotem zamówienia jest wyposażenie pracowni organizacji usług kelnerskich w Zespole Szkół Zawodowych im. Stanisława Staszica w Grybowie w następujący towar: 1) Dystrybutor zimnych napojów - 1 sztuka 2) Sztućce obiadowe - 2 komplety 3) Sztućce do ryb - 2 komplety 4) Kuchenka mikrofalowa - 1 sztuka 5) Sztućce do owoców morza - 1 komplet 6) Sztućce do steków i pizzy - 1 komplet 7) Sztućce do sałaty - 1 komplet 8) Sztućce do sushi - 1 komplet 9) Sztućce do spaghetti - 1 komplet 10) Gofrownica - 1 sztuka 11) Warnik na wrzątek - 1 sztuka 12) Terminal kelnerski POS - 1 sztuka 13) Ręczny Terminal POS - 1 sztuka 14) Miesiarka planetarna - 1 sztuka 15) Blender - 1 sztuka 16) Mikser ręczny z misą obrotową - 1 sztuka 17) Mikser ręczny - 2 sztuki 18) Waflownica do cienkich wafli i rożków - 1 sztuka 19) Maszynka do lodów - 1 sztuka 20) Pistolet do sosów i kremów - 1 sztuka 21) Zestaw do produkcji ciastek bankietówek i monoporcji - 1 komplet 22) Tylki cukiernicze - rosyjskie - 1 zestaw 23) Zestaw 52 tylek cukierniczych - 1 zestaw 24) Forma termoformowana do tabliczek czekolady - 1 komplet 25) Forma do pralin okrągłych - 1 sztuka 26) Silikonowa mata ze znacznikami do ciastek makaroników - 1 sztuka 27) Forma na ciasta i desery - mini donut - 1 sztuka 28) Forma na ciasta i desery - półkule średnie - 1 sztuka 29) Forma na ciasta i desery - półkule duże - 1 sztuka 30) Pucharki plastikowe do monoporcji i deserów - 2 komplety V. W ramach Części V przedmiotem zamówienia jest wyposażenie pracowni technologii i analizy żywności w Zespole Szkół Ponadpodstawowych im. Jana Pawła II w Krynicy - Zdroju w następujący towar: 1) Parowar - 1 sztuka 2) Garnki żeliwne - 1 komplet 3) Naczynia do zapiekania - 1 komplet 4) Noże dekoracyjne - 1 komplet 5) Nóż kolebkowy - 1 sztuka 6) Noże kuchenne ceramiczne - 1 komplet 7) Maszynka elektryczna do ostrzenia noży - 1 sztuka 8) Siekacz do mięsa - 1 sztuka 9) Szatkownica- mandolina - 1 sztuka 10) Waga kalkulacyjna - 1 sztuka 11) Termos transportowy - termobox - na GN - 1 sztuka 12) Pojemnik termoizolacyjny, transportowy - 1 sztuka 13) Podgrzewacz Roll - Top (na paliwo) - 1 sztuka 14) Podgrzewacz Roll - Top (elektryczny) - 1 sztuka 15) Pokrywa Roll - Top - 1 sztuka 16) Blender kielichowy - 1 sztuka 17) Rękaw cukierniczy z tylkami - 1 komplet 18) Blender (mikser) ręczny - 1 sztuka 19) Ściągaczka do wody - 1 sztuka 20) Lampa owadobójcza - 1 sztuka 21) Deski HACCP - 1 sztuka 22) Stojak na deski HACCP - 1 sztuka 23) Syfon do bitej śmietany + naboje - 1 zestaw 24) Pojemniki GN - 2 komplety 25) Pakowarka próżniowa - 1 sztuka 26) Urządzenie do sous - vide - 1 sztuka 27) Zestaw tablic edukacyjnych - 1 zestaw 28) Krajalnica - 1 sztuka 29) Kuchnia indukcyjna, wolnostojąca - 1 sztuka 30) Gofrownica - 1 sztuka 31) Miesiarka planetarna - 1 sztuka 32) Ekspres ciśnieniowy do kawy - 1 sztuka 33) Schładzarka szokowa - 1 sztuka 34) Salamander - 1 sztuka VI. W ramach Części VI przedmiotem zamówienia jest wyposażenie pracowni technologiczno - informatycznej w Powiatowym Zespole Szkół w Muszynie w następujący towar: 1) Zestaw do carvingu - 2 zestawy 2) Podgrzewacz do talerzy - 1 sztuka 3) Blender - 2 sztuki 4) Mikser planetarny - 1 sztuka 5) Syfon do bitej śmietany + naboje - 2 zestawy 6) Urządzenie do sous - vide - 1 sztuka 7) Urządzenie do vacum - 1 sztuka 8) Ekspres ciśnieniowy do kawy - 1 sztuka Opis przedmiotu zamówienia (OPZ) znajduje się w Załączniku nr 1 do SIWZ. Przedmiot dostawy musi być fabrycznie nowy, pełnowartościowy, spełniać wymogi techniczne i ilościowe opisane w SIWZ, nie może być sprzętem powystawowym. Zamawiający wymaga dostawy sprzętu bez wad, a także bez śladów używania i uszkodzeń mechanicznych. Przedmiot dostawy musi być kompletny i po zainstalowaniu gotowy do pracy zgodnie z jego przeznaczeniem bez żadnych dodatkowych zakupów. Dostarczony sprzęt musi posiadać instrukcję obsługi oraz dokumentację techniczną w języku polskim. Zamawiający wymaga, by na sprzęt, stanowiący przedmiot zamówienia wykonawca udzielił minimum 2 lata gwarancji (uwaga: okres gwarancji jakości stanowi kryterium oceny ofert - patrz pkt 19 SIWZ). We wszystkich pozycjach, w których występuje znak towarowy, patent, pochodzenie, nazwa własna towaru lub jego producenta, źródło lub szczególny proces, który charakteryzuje produkty dostarczane przez konkretnego wykonawcę, zamawiający dopuszcza możliwość dostawy produktów równoważnych, tj. o nie gorszych parametrach technicznych niż te, które posiadają produkty wskazane za pomocą znaku towarowego czy pochodzenia. Wykonawca, który powoływał się na rozwiązania równoważne opisywanym przez zamawiającego, był obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez zamawiającego. Zamawiający nie przewiduje wymagań, o których mowa w art. 29 ust. 4 ustawy Pzp. Zamówienie jest przeznaczone do użytku osób fizycznych - zarówno dla personelu dydaktycznego oraz uczniów tych szkół odpowiednio dla: I. Zespołu Szkół im. św. Kingi w Łącku (Część I), II. Zespołu Szkół Ponadpodstawowych im. Wincentego Witosa w Nawojowej (Część II), III. Zespołu Szkół im. ks. prof. Józefa Tischnera w Starym Sączu (Część III), IV. Zespołu Szkół Zawodowych im. Stanisława Staszica w Grybowie (Część IV), V. Zespołu Szkół Ponadpodstawowych im. Jana Pawła II w Krynicy - Zdroju (Część V), VI. Powiatowego Zespołu Szkół w Muszynie (Część VI). Opis przedmiotu zamówienia uwzględnia wymogi art. 29 ust 5 ustawy Pzp. Zasady dostawy Części I zamówienia: a) Miejsce dostawy: siedziba Zespołu Szkół im. św. Kingi w Łącku, 33-390 Łącko 26, b) Wykonawca jest zobowiązany poinformować Zamawiającego na piśmie, mailowo lub telefonicznie o planowanym terminie dostawy co najmniej na 3 dni robocze przed tym terminem, c) Dostawa zostanie zrealizowana w dniu roboczym w godzinach od 8.00 do 13.00, d) Przedmiot zamówienia dostarczony będzie jednorazowo. e) Wykonawca jest zobowiązany do zrealizowania usług towarzyszących dostawie, takich jak transport, załadunek, rozładunek, wniesienie do pomieszczeń wskazanych przez przedstawicieli Zamawiającego oraz wszelkich innych usług dodatkowych niezbędnych do prawidłowego wykonania zamówienia. f) Wykonawca zamontuje sprzęt kuchenny w miejscu wskazanym przez przedstawiciela Zamawiającego. Zasady dostawy Części II zamówienia: a) Miejsce dostawy: siedziba Zespołu Szkół Ponadpodstawowych im. Wincentego Witosa w Nawojowej, ul. Podkamienne 8, 33-335 Nawojowa, b) Wykonawca jest zobowiązany poinformować Zamawiającego na piśmie, mailowo lub telefonicznie o planowanym terminie dostawy co najmniej na 3 dni robocze przed tym terminem, c) Dostawa zostanie zrealizowana w dniu roboczym w godzinach od 8.00 do 13.00, d) Przedmiot zamówienia dostarczony będzie jednorazowo. e) Wykonawca jest zobowiązany do zrealizowania usług towarzyszących dostawie, takich jak transport, załadunek, rozładunek, wniesienie do pomieszczeń wskazanych przez przedstawicieli Zamawiającego oraz wszelkich innych usług dodatkowych niezbędnych do prawidłowego wykonania zamówienia. f) Wykonawca zamontuje sprzęt kuchenny w miejscu wskazanym przez przedstawiciela Zamawiającego. Zasady dostawy Części III zamówienia: a) Miejsce dostawy: siedziba Zespołu Szkół im. ks. prof. Józefa Tischnera w Starym Sączu, ul. Krakowska 1, 33-340 Stary Sącz, b) Wykonawca jest zobowiązany poinformować Zamawiającego na piśmie, mailowo lub telefonicznie o planowanym terminie dostawy co najmniej na 3 dni robocze przed tym terminem, c) Dostawa zostanie zrealizowana w dniu roboczym w godzinach od 8.00 do 13.00, d) Przedmiot zamówienia dostarczony będzie jednorazowo. e) Wykonawca jest zobowiązany do zrealizowania usług towarzyszących dostawie, takich jak transport, załadunek, rozładunek, wniesienie do pomieszczeń wskazanych przez przedstawicieli Zamawiającego oraz wszelkich innych usług dodatkowych niezbędnych do prawidłowego wykonania zamówienia. f) Wykonawca zamontuje sprzęt kuchenny w miejscu wskazanym przez przedstawiciela Zamawiającego. Zasady dostawy Części IV zamówienia: a) Miejsce dostawy: siedziba Zespołu Szkół Zawodowych im. Stanisława Staszica w Grybowie, ul. Armii Krajowej 19, 33-330 Grybów, b) Wykonawca jest zobowiązany poinformować Zamawiającego na piśmie, mailowo lub telefonicznie o planowanym terminie dostawy co najmniej na 3 dni robocze przed tym terminem, c) Dostawa zostanie zrealizowana w dniu roboczym w godzinach od 8.00 do 13.00, d) Przedmiot zamówienia dostarczony będzie jednorazowo. e) Wykonawca jest zobowiązany do zrealizowania usług towarzyszących dostawie, takich jak transport, załadunek, rozładunek, wniesienie do pomieszczeń wskazanych przez przedstawicieli Zamawiającego oraz wszelkich innych usług dodatkowych niezbędnych do prawidłowego wykonania zamówienia. f) Wykonawca zamontuje sprzęt kuchenny w miejscu wskazanym przez przedstawiciela Zamawiającego. Zasady dostawy Części V zamówienia: a) Miejsce dostawy: siedziba Zespołu Szkół Ponadpodstawowych im. Jana Pawła II w Krynicy - Zdroju, ul. Nadbrzeżna 3, 33-380 Krynica - Zdrój, b) Wykonawca jest zobowiązany poinformować Zamawiającego na piśmie, mailowo lub telefonicznie o planowanym terminie dostawy co najmniej na 3 dni robocze przed tym terminem, c) Dostawa zostanie zrealizowana w dniu roboczym w godzinach od 8.00 do 13.00, d) Przedmiot zamówienia dostarczony będzie jednorazowo. e) Wykonawca jest zobowiązany do zrealizowania usług towarzyszących dostawie, takich jak transport, załadunek, rozładunek, wniesienie do pomieszczeń wskazanych przez przedstawicieli Zamawiającego oraz wszelkich innych usług dodatkowych niezbędnych do prawidłowego wykonania zamówienia. f) Wykonawca zamontuje sprzęt kuchenny w miejscu wskazanym przez przedstawiciela Zamawiającego. Zasady dostawy Części VI zamówienia: a) Miejsce dostawy: siedziba Powiatowego Zespołu Szkół w Muszynie, ul. Rynek 13, 33-370 Muszyna, b) Wykonawca jest zobowiązany poinformować Zamawiającego na piśmie, mailowo lub telefonicznie o planowanym terminie dostawy co najmniej na 3 dni robocze przed tym terminem, c) Dostawa zostanie zrealizowana w dniu roboczym w godzinach od 8.00 do 13.00, d) Przedmiot zamówienia dostarczony będzie jednorazowo. e) Wykonawca jest zobowiązany do zrealizowania usług towarzyszących dostawie, takich jak transport, załadunek, rozładunek, wniesienie do pomieszczeń wskazanych przez przedstawicieli Zamawiającego oraz wszelkich innych usług dodatkowych niezbędnych do prawidłowego wykonania zamówienia. f) Wykonawca zamontuje sprzęt kuchenny w miejscu wskazanym przez przedstawiciela Zamawiającego. Wykonanie przedmiotu zamówienia przebiegać będzie zgodnie z postanowieniami zawartymi w projekcie umowy, stanowiącym Załącznik nr 4 do SIWZ.
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie było podzielone na części:
tak
II.5) Główny Kod CPV: 39221000-7
Dodatkowe kody CPV: 39700000-9, 39711211-1, 39711200-1, 39711000-9, 39162100-6, 42923110-6, 39221100-8, 42214100-0, 42214000-9, 39711350-7, 39711110-3, 39312000-2, 39221180-2, 39711362-4, 39221200-9, 39221150-3, 39711361-7
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: Część I |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
06/11/2020 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
5250.08
Liczba otrzymanych ofert:
5
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: INVEST HORECA BISTRO Mariusz Gajdos
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
6457.60
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część II |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
06/11/2020 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
32406.62
Liczba otrzymanych ofert:
5
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: firmą INVEST HORECA BISTRO Mariusz Gajdos
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
39860.14
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Część III |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
06/11/2020 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
7641.12
Liczba otrzymanych ofert:
4
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: INVEST HORECA BISTRO Mariusz Gajdos
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
9398.58
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Część IV |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
06/11/2020 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
14191.45
Liczba otrzymanych ofert:
4
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: firmą INVEST HORECA BISTRO Mariusz Gajdos
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
17455.48
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Część V |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
06/11/2020 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
23612.69
Liczba otrzymanych ofert:
4
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: INVEST HORECA BISTRO Mariusz Gajdos
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
29043.61
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Część VI |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
06/11/2020 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
9159.15
Liczba otrzymanych ofert:
5
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: "SWISSPOL-LTD" Sp. z o.o.
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
11265.76
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z NOWEGO SĄCZA
- Odbiór i zagospodarowanie odpadów z trzech cmentarzy zlokalizowanych na terenie Nowego Sącza
- BZP.271.107.2024 Wykonanie operatu szacunkowego w celu ustalenia odszkodowania za usunięte drzewa.
- Świadczenie usług drukarskich dla Małopolskiego Centrum Kultury SOKÓŁ w Nowym Sączu w okresie od 01.01.2025 r. do 31.12.2025 r.
- Usługa zorganizowania i przeprowadzenia szkolenia grupowego pn. "Księgowy"
- Dostawa foteli biurowych
- BZP.271.109.2024 Wykonanie dwóch koncepcji programowo-przestrzennych oraz dokumentacji projektowej w ramach zamierzenia inwestycyjnego pn. "Magiczna Kraina Przygód".
więcej: przetargi w Nowym Sączu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup i dostawę wyposażenia pracowni szkolnych oraz sprzętu IT w ramach realizacji projektu "Programy rozwojowe szkół podstawowych w Białej Podlaskiej szansą dla uczniów".
- Dostawa pomocy dydaktycznych
- Dostawa multimedialnych pomocy dydaktycznych do Publicznej Szkoły Podstawowej w Czarnej Wodzie w ramach projektu pt. "Rozwijamy kompetencje - inwestujemy w przyszłość
- Dostawa sprzętu gastronomicznego w podziale na części
- Zakup doposażenia dla szkół objętych wsparciem w ramach projektu pn.: Rozwój kompetencji i umiejętności paszportem do lepszej przyszłości
- Zakup i dostawa wraz z montażem, doposażenia dla Gminnego Przedszkola w Gromadce i Gminnego Przedszkola nr 2 w Modle z podziałem na 3 (trzy) części
więcej: Pomoce dydaktyczne »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.