To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2020-11-27
Ogłoszenie nr 510240681-N-2020 z dnia 27-11-2020 r.
Dom Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej: Dostawa mięsa i wędlin
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 600777 -N-2020
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Dom Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej, Krajowy numer identyfikacyjny 30468000000000,
ul. ul. Lipowa
1,
19-321
Nowa Wieś Ełcka, woj.
warmińsko-mazurskie, państwo
Polska, tel.
087 6197770, 6197779, e-mail
dpsnwe@fantex.pl, faks
876 197 490.
Adres strony internetowej (url): www.dpsnwe.fantex.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Jednostki organizacyjne administracji samorządowej
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i wędlin
Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):PN/DPSNWE/18/2020
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Baleron wysokogatunkowy (mający w składzie minimum 90% surowego karczku) 25 kg 2 Blok mięsny drobiowy. Produkt drobno rozdrobniony, parzony (mięso z kurczaka minimum 73%) 20 kg 3 Boczek pieczony, podpiekany (boczek wieprzowy minimum 79%) 10 kg 4 Boczek wędzony parzony (boczek wieprzowy minimum 85% ) 170 kg 5 Boczek surowy bez żeberek 100 kg 6 Boczek-rolada wysokogatunkowa (mająca w składzie minimum 85% boczku wieprzowego) 15 kg 7 Ćwiartka z kurczaka 600 kg 8 Filet z kurczaka surowy (vacum) 260 kg 9 Filet z indyka surowy (vacum) 40 kg 10 Filet drobiowy, parzony (grubo rozdrobniony, mający w składzie minimum 66% mięsa z fileta drobiowego surowego) 40 kg 11 Filet z indyka wędzony (mająca w składzie minimum 70% surowego fileta z indyka ) 40 kg 12 Flak wołowy krojony gotowany (hermetycznie zamknięty w opakowaniach od 1k wzwyż) 130 kg 13 Galareta z mięsem wieprzowym (minimum 50% mięsa) 20 kg 14 Galareta z mięsem drobiowym (minimum 50% mięsa) 20 kg 15 Golonka prasowana, parzona, w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa wieprzowego) 30 kg 16 Golonka wieprzowa surowa z/k tylnia 45 kg 17 Indyk w galarecie 80 kg 18 Kurczak w galarecie 80 kg 19 Kabanos wieprzowo-drobiowy o średnicy 1cm i małym stopniu wysuszenia (mający w skłądzie na 100g gotowego produktu minimum 60g mięsa wieprzowego i 50g mięsa drobiowego) 90 kg 20 Karczek wieprzowy b/k (vacum) 230 kg 21 Kaszanka pieczona (mająca w składzie minimum 50% mięsa wieprzowego, w tym tłuszcz wieprzowy co najmniej 14%, kasza jęczmienna 12%, cebula smażona oraz przyprawy ) 105 kg 22 Kiełbasa biała surowa wysokogatunkowa (90% mięsa) 150 kg 23 Kiełbasa śląska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 70 kg 24 Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa (mająca w składzie minimum 87% mięsa) 150 kg 25 Kiełbasa krakowska parzona (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 100 kg 26 Kiełbasa podwawelska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 70 kg 27 Kiełbasa toruńska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 70 kg 28 Kiełbasa palcówka wędzona (mająca w składzie minimum 87% mięsa) 30 kg 29 Kiełbasa parówkowa, drobno rozdrobniona, wędzona (mająca w składzie minimum 35% mięsa wieprzowego) 120 kg 30 Kiełbasa piwna, średnio rozdrobniona, wieprzowa, wędzona (mająca w składzie minimum 64% mięsa wieprzowego) 20 kg 31 Kiełbasa szynkowa drobiowo-wieprzowa, grubo rozdrobniona, parzona (mająca w składzie minimum 53% mięsa) 50 kg 32 Kiełbasa żywiecka wieprzowa, średnio rozdrobniona, podsuszana, podwędzana (100g gotowego wyrobu wyprodukowane ze 125g mięsa wieprzowego) 80 kg 33 Kiełbasa cienka drobiowa, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 93% mięsa z piersi kurczaka) 90 kg 34 Kiszka ziemniaczana, wyrób garmażeryjny (mająca w składzie 75% ziemniaków, tłuszcz wieprzowy, mąkę pszenną, cebulę, sól i przyprawy) 65 kg 35 Konserwa mięsna 300g (mająca w składzie minimum 85% mięsa) 500 szt 36 Kości karkowe 160 kg 37 Kości schabowe 150 kg 38 Kurczak cały świeży 150 kg 39 Kurczak gotowany, grubo rozdrobniony (mający w składzie minimum 87% mięsa z piersi kurczaka) 40 kg 40 Łopatka wieprzowa b/k (vacum) 500 kg 41 Mortadela z warzywami, pieczarkami, serem 50 kg 42 Mielonka wieprzowa w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 80 kg 43 Mięso drobne indycze (vacum) 30 kg 44 Nogi wieprzowe 130 kg 45 Ogonówka wędzona, wieprzowa (mająca w składzie minimum 80% mięsa wieprzowego) 60 kg 46 Ozory wieprzowe 60 kg 47 Parówki cienkie z dodatkiem cielęciny; produkt homogenizowany, wieprzowo-drobiowo-cielęcy (mający w składzie minimum 66% mięsa wieprzowego, mięso z kurczaka 4%, cielęcina 4%) 50 kg 48 Parówki z szynki (mająca w składzie minimum 90% szynki wieprzowej) 100 kg 49 Pasztet z indykiem, z dodatkiem wieprzowiny, pieczony (mający w składzie minimum 48% mięsa z indyka, mięso wieprzowe 4%, tłuszcz wieprzowy 12%) 140 kg 50 Pasztet drobiowy z dodatkiem wieprzowiny (mający w składzie minimum 52% mięsa z kurczaka, mięso wieprzowe 7%) 140 kg 51 Pasztetowa w osłonce foliowej (mająca w składzie minimum 45% mięsa) 70 kg 52 Pasztetowa we flaku (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 80 kg 53 Pasztet drobiowy, drobiowo-wieprzowy w konserwie, w słoiku (300g) 400 szt 54 Podgardle surowe bez skóry 70 kg 55 Podudzie z kurczaka surowe 260 kg 56 Podudzie wędzone z kurczaka (vacum) 330 kg 57 Porcje rosołowe 930 kg 58 Polędwica sopocka wieprzowa (mająca w składzie minimum 64% mięsa) 70 kg 59 Polędwica drobiowa (mająca w składzie minimum 43% mięsa) 60 kg 60 Pieczeń rzymska wieprzowa, pieczona (mająca w składzie minimum 62% mięsa wieprzowego)) 50 kg 61 Rolada z kurczaka (mająca w składzie minimum 40% mięsa) 100 kg 62 Salami, kiełbasa drobno rozdrobniona, suszona (do wyprodukowania 100g gotowego wyrobu zużyto minimum 54g mięsa wieprzowego i 14g mięsa wołowego) 60 kg 63 Salceson wieprzowo-drobiowy, parzony (mięso z głów wieprzowych minimu 58%, mięso drobiowe mechanicznie oddzielone minimum 10%) 100 kg 64 Schab pieczony, produkt wysokodajny, wieprzowy (mająca w składzie minimum 65% surowego schabu) 100 kg 65 Schab w przyprawach; produkt wędzony, parzony (mający w składzie minimum 60% surowego schabu) 70 kg 66 Schab wp surowy b/k (vacum) 250 kg 67 Schab wędzony wysokogatunkowy (mająca w składzie minimum 90% mięsa) 100 kg 68 Serdelki wieprzowe 150 kg 69 Słonina surowa bez skóry 60 kg 70 Szynka wieprzowa wędzona,parzona, pieczona (mająca w składzie minimum 99% mięsa) 90 kg 71 Szynka wieprzowa gotowana, wysokodajna (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 90 kg 72 Szynka wieprzowa tradycyjna, wędzona, wysokodajna (mająca w składzie minimum 97% mięsa) 70 kg 73 Szynka drobiowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 40 kg 74 Szynka wieprzowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 50 kg 75 Szynka wp surowa b/k (vacum) 320 kg 76 Udziec z indyka surowy z/k i skórą (vacum) 50 kg 77 Udziec z kurczaka surowy 80 kg 78 Udziec wołowy b/k (vacum) 110 kg 79 Wątróbka drobiowa 105 kg 80 Żołądki z indyka (vacum) 120 kg
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie było podzielone na części:
nie
II.5) Główny Kod CPV: 03.00.00.00 - Produkty rolnictwa, hodowli, rybołówstwa, leśnictwa i podobne
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
16/11/2020 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
84357.20
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: ALBA S.J. Podlaskie Centrum Mięsne Żuraw i Gryko, ul.Bitwy Białostockiej 2D,15-103 Białystok, Filia 4 Ełk
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
88575.06
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI NOWA WIEŚ EŁCKA
- Dostawa pieczywa do Domu Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej
- Dostawa mleka i jego przetworów do Domu Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej
- Dostawa produktów suchych spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej
- Dostawa ryb, przetworów rybnych i mrożonek do Domu Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej
- Dostawa mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej
- Dostawa warzyw i owoców do Domu Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej
więcej: przetargi NOWA WIEŚ EŁCKA »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa żywności do Szkoły Podstawowej w Jedliczu, Samorządowego Przedszkola w Jedliczu i Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Jaszczwi
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej nr 1 im. Armii Krajowej w Gostyninie
- Sukcesywna dostawa art. spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Wejherowie w roku 2025
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych do Integracyjnego Przedszkola Samorządowego nr 3 w Bełchatowie
- Dostawa artykułów żywnościowych niezbędnych do sporządzania posiłków w stołówce, bufecie oraz café w Państwowej Wyższej Szkole Filmowej, Teatralnej i Telewizyjnej im. Leona Schillera w Łodzi
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej oraz stołówek przedszkolnych w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 23 w Katowicach, na 2025 rok
więcej: Produkty rolnictwa, hodowli, rybołówstwa, leśnictwa i podobne »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.