eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Horyniec-ZdrójDostawa mięsa i wędlin do Uzdrowiska Horyniec Sp. z o.o.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2019-12-20

Ogłoszenie nr 510279089-N-2019 z dnia 20-12-2019 r.

Uzdrowisko Horyniec sp. z o.o.: Dostawa mięsa i wędlin do Uzdrowiska Horyniec Sp. z o.o.

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 629049-N-2019

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Uzdrowisko Horyniec sp. z o.o., Krajowy numer identyfikacyjny 78103200000000, ul. ul. Sanatoryjna 3, 37-620 Horyniec-Zdrój, woj. podkarpackie, państwo Polska, tel. 016 6313088, 6313147, e-mail biuro@uzdrowisko-horyniec.com.pl, faks 166 313 355.
Adres strony internetowej (url): www.uzdrowisko-horyniec.com.pl

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Podmiot prawa publicznego

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Dostawa mięsa i wędlin do Uzdrowiska Horyniec Sp. z o.o.

Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):

UH-ZP.26.23.2019

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i wędlin własnym transportem Wykonawcy dla Uzdrowiska Horyniec Sp. z o.o. Do obowiązków Wykonawcy należeć będzie dostawa (wraz z wniesieniem do magazynu) przedmiotu zamówienia do Punktu Żywienia Uzdrowiska Horyniec Sp. z o.o. Asortyment: Schab wieprzowy świeży b/k (bez części grzbietowej) grubość 7-9 cm - 1875 kg, Łopatka wieprzowa b/k. świeża - 1175 kg, Karkówka wieprzowa b/k świeża - 700 kg, Szynka wieprzowa b/k świeża - 1000 kg, Żeberka wieprzowe paski szer. ok.10 cm, mięsne świeże I klasa - 190 kg, Kości schabowe świeże - 40 kg, Żeberka wędzone - 13 kg, Słonina świeża - 8 kg, Smalec (kostka 250g lub 200) - 600 kg, Mięso wołowe bez kości Rostbef kl.I- 30 kg, Mięso wołowe bez kości skrzydło kl I - 30 kg, Flaki wołowe mrożone krojone (op. 1kg) - 240 kg, Baleron wieprzowy wędzony (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprzowego min. 80%(wielkość jednej sztuki 1,5 kg-2kg) - 38 kg, Boczek rolowany pieczony (wielkość jednej sztuki 1,5 kg-2kg) - 125 kg, Szynka wieprzowa gotowana (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego ok.70- 80%, wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg - 225 kg, Szynka wieprzowa wiejska (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80%(wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg) - 190 kg, Szynka wieprzowa swojska (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg - 500 kg, Szynka wieprzowa ogonówka (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego ok. 70- 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg - 60 kg, Szynka wieprzowa biała (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80% - 250 kg, Schab w galarecie (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80% - 63 kg, Schab biały (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg - 700 kg, Kiełbasa szynkowa (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego ok. 65- 80% baton ok.1,5kg - 190 kg, Kiełbasa szynkowa podsuszana zawartość mięsa wieprzowego min 70% baton ok. 1,5kg - 500 kg, Kiełbasa krakowska (grubo rozdrobniona, parzona, wielkość batona ok. 1,5kg. opakowanie MAP, zaw. mięsa wieprzowego min 70% - 250 kg, Polędwica wieprzowa sopocka (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 70% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg - 950 kg, Kiełbasa typu salami (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80% - 10 kg, Kiełbasa śląska (opakowanie MAP, waga jednej szt. ok. 150g) - 125 kg, Kiełbasa wiejska, staropolska - 10 kg, Kiełbasa cienka, wiejska, swojska - 50 kg, Kiełbasa zwyczajna (wędzona, parzona w osłonkach, opakowanie MAP) - 250 kg, Kaszanka (w osłonkach naturalnych, waga jednostkowa ok. 100 do 150g.,średnica 3-4cm, opakowanie MAP) - 625 kg, Kiełbasa kminkowa ( opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 70% - 63 kg, Pasztet pieczony wieprzowy ( w bloku lub formie aluminiowej) ok.1,5kg - 50 kg, Kiełbasa biała parzona (w osłonkach naturalnych, masa jednej sztuki ok. 100-150g.) - 375 kg, Kiełbasa parówkowa w osłonkach naturalnych (waga jednej sztuki 100-150g) zawartość mięsa min. 70% - 75 kg, Polędwica z indyka sopocka (wielkość batona 1,5-3kg, opakowanie MAP) zawartość mięsa drobiowego ok. 70% - 250 kg, Polędwica drobiowa (wielkość batona 1,5-3kg, opakowanie VAC) zawartość mięsa drobiowego ok.70% - 125 kg, Szynka drobiowa (wielkość bloku 1,5-3kg,opakowanie VAC) zawartość mięsa drobiowego ok.70% - 625 kg, Filet z indyka wędzony (opakowanie VAC) zawartość mięsa drobiowego ok.70% - 63 kg, Salceson drobiowy (wielkość batonu 1,5-3kg. ,opakowanie VAC)zawartość mięsa drobiowego ok. 60% - 250 kg, Pasztet drobiowy pieczony( w bloku lub formie aluminiowej) zawartość mięsa drobiowego ok. 60% - 375 kg, Rolada drobiowa wielkość bloku ok.1,5kg zawartość mięsa drobiowego ok. 60% opakowanie VAC - 315 kg, Parówki drobiowe (w osłonkach, masa jednej parówki ok. 70g. Typu Hot-dog opakowanie MAP) zawartość mięsa drobiowego ok. 70% - 440 kg, Kiełbasa szynkowa z kurczaka (opakowanie MAP) wielkość batona 1,5-3kg zawartość mięsa drobiowego ok.70% - 250 kg, Serdelki drobiowe (w osłonkach, masa jednej sztuki ok. 70g średnica 3-4 cm opakowanie MAP, zawartość mięsa drobiowego ok. 70% - 63 kg, Kurczak świeży (tusze po ok. 2,5kg.) - 1070 kg, Filet z kurczaka(jednakowej wielkości) - 1625 kg, Udka świeże (noga bez grzbietów) - 1750 kg, Wątróbka z kurczaka - 375 kg, Żołądki drobiowe - 125 kg, Korpusy drobiowe bez skrzydeł - 1250 kg, Filet z piersi indyka (od 2,5 do 3kg) - 375 kg, Mięso udowe b/k z indyka - 750 kg, Wątróbka z indyka - 315 kg.

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

nie

II.5) Główny Kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne


SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20/12/2019
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 301069.95
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Zakład Mięsny Wasąg Sp. J.
Email wykonawcy: gb@wasag.pl
Adres pocztowy: Hedwiżyn
Kod pocztowy: 23-400
Miejscowość: Biłgoraj
Kraj/woj.: lubelskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 304613.61
Oferta z najniższą ceną/kosztem 304613.61
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 304613.61
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.