To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2021-01-05
Dostawa artykułów żywnościowych w 2021 r. dla placówek oświatowych obsługiwanych przez Zespół Obsługi Placówek Oświatowych w Płońsku.
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Numer ogłoszenia: 611456-N-2020
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
telefon: 23 662 26 82
faks: 23 662 99 13
e-mail: zopo@plonsk.pl
www: https://www.e-bip.org.pl/zopoplonsk
adres profilu nabywcy: https://www.e-bip.org.pl/zopoplonsk
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
Dostawa artykułów żywnościowych w 2021 r. dla placówek oświatowych obsługiwanych przez Zespół Obsługi Placówek Oświatowych w Płońsku.
Numer referencyjny (jeżeli dotyczy): ZOPO.26.5.2020
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:
Przedmiotem
zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych w 2021 r. dla placówek oświatowych
obsługiwanych przez Zespół Obsługi Placówek Oświatowych w Płońsku wymienionych poniżej: 1.
Przedszkole Nr 1 w Płońsku adres: ul. Kolejowa 5, 09 - 100 Płońsk 2. Przedszkole Nr 2 im. Przyjaciół
Kubusia Puchatka w Płońsku adres: ul. Zacisze 6, 09 - 100 Płońsk 3. Przedszkole Nr 3 w Płońsku adres:
ul. Wolności 18, 09 - 100 Płońsk 4. Przedszkole Nr 4 "Pod zielonym listkiem" w Płońsku adres: ul.
Padlewskiego 3, 09 - 100 Płońsk 5. Przedszkole Nr 5 im. Jasia i Małgosi w Płońsku adres: ul. Szkolna
36A, 09 - 100 Płońsk 6. Szkoła Podstawowa nr 1 im. Bolesława Chrobrego w Płońsku adres: ul. Wolności
4, 09 - 100 Płońsk 7. Szkoła Podstawowa Nr 2 w Płońsku im. Jana Walerego Jędrzejewicza adres: ul.
Szkolna 30, 09 - 100 Płońsk 8. Szkoła Podstawowa Nr 3 im. Stanisława Wyspiańskiego w Płońsku adres:
ul. Wyspiańskiego 4, 09 - 100 Płońsk 9. Szkoła Podstawowa nr 4 im. Papieża Jana Pawła II w Płońsku:
ul. Ks. R. Jaworskiego 25, 09 - 100 Płońsk 2. Przedmiot zamówienia został podzielony na 8 części I -
VIII, w tym: CZĘŚĆ I – MIĘSO I PRZETWORY CZĘŚĆ II – JAJA CZĘŚĆ III – PIECZYWO CZĘŚĆ
IV – CIASTA CZĘŚĆ V – OWOCE I WARZYWA CZĘŚĆ VI – PRODUKTY MLECZARSKIE CZĘŚĆ
VII – MROŻONE WARZYWA, OWOCE, POTRAWY, RYBY CZĘŚĆ VIII – RÓŻNE ARTYKUŁY
ŻYWNOŚCIOWE 3. Szczegółowy asortyment, zakres i wielkość poszczególnych części zamówienia,
oraz wymagania dotyczące realizacji dostaw zostały określone w Szczegółowym opisie przedmiotu
zamówienia części I - VIII stanowiącym Załącznik nr 1do SIWZ. 4. W uzasadnionych przypadkach
Zamawiający zastrzega sobie prawo do zakupu innych artykułów spożywczych nie wymienionych w
Opisie przedmiotu zamówienia(np. dla osób chorych lub z innymi dietami) po cenach wynikających z
ogólnie dostępnego cennika Wykonawcy na dzień złożenia zamówienia przez Zamawiającego do limitu
posiadanych środków finansowych. 5. Podane ilości towaru są wielkościami szacunkowymi, na etapie
postępowania służą wyłącznie do obliczenia ceny oferty. Zamawiający nie będzie zobowiązany do zakupu
pełnego asortymentu w podanych ilościach. 6. Wykonawca będzie zobowiązany do dostarczania
zamawianych artykułów spożywczych zgodnie ze złożoną ofertą/ofertami do siedziby wszystkich
placówek oświatowych obsługiwanych przez ZOPO wymienionych w pkt 1. na własny koszt i ryzyko,
transportem przystosowanym do przewozu żywności oraz rozładunku towaru i złożenia go w miejscu
wskazanym przez pracownika placówki oświatowej w jego magazynach. 7. Zamówienia na dostawy
bieżące, zgodne z potrzebami Zamawiającego będą składane z min. jednodniowym wyprzedzeniem,
telefonicznie, e-mailem lub w czasie dostawy na dostawę następną. Wykonawca musi wykazywać
dyspozycyjność we wszystkie dni robocze od poniedziałku do piątku, a w uzasadnionych przypadkach na
żądanie Zamawiającego również w soboty. 8. Przedmiotem zamówienia w niniejszym postępowaniu są
różne artykuły żywnościowe. Dla dostaw opisanych przez Zamawiającego standardy jakościowe nie są
ustalane indywidualnie przez Zamawiającego na jego konkretne potrzeby, ale Zamawiający zaspokaja
swoje potrzeby poprzez nabywanie towarów ogólnie dostępnych na rynku, powszechnie oferowanych,
takich jakie są oferowane wszystkim, ewentualnie zainteresowanym ich zakupem. Różnią się tylko ceną
nabycia. Standardy jakości określają dostawy jako dobra popularne, wszędzie na rynku oferowane i
wykonywane przez wszystkich wykonawców działających w określonej branży. Można je nabywać bez
względu na miejscowość i czas. Zamawiający uwzględnił koszt cyklu życia zamawianych dostaw
ponoszony w całym okresie korzystania z przedmiotu zamówienia poprzez opisany sposób dostawy na
koszt Wykonawcy, wymagania dotyczące okresu przydatności do spożycia oferowanych produktów,
gramaturę produktów, sposób pakowania, zastrzeżenie zmienności ilości zamawianych produktów a
przede wszystkim niezmienność oferowanej ceny w okresie realizacji umowy z zastrzeżeniem zmian
ustawowych, wysokości obowiązującej stawki VAT oraz waloryzacji cen jednostkowych na podstawie
wskaźnika ogłoszonego przez GUS. Wskazanie w opisie przedmiotu zamówienia znaków towarowych,
patentów lub pochodzenia stanowi przykładowe odniesienie do specyfiki przedmiotu zamówienia a
wskazaniu takiemu towarzyszą wyrazy „lub równoważny”. Wykonawca, który powoła się na rozwiązania
równoważne opisanym przez Zamawiającego jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego
dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. 9. Wykonawca dostarcza produkty
pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju
produktów, które obowiązują na terenie Polski oraz o aktualnych terminach przydatności do spożycia.
Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę produktów żywnościowych muszą być oznakowane
widoczną datą terminu przydatności do spożycia. 10. W okresie trwania umowy Wykonawca na każde
żądanie Zamawiającego zobowiązany jest przedstawić: a) decyzję właściwego organu Inspekcji
Weterynaryjnej lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej dotyczącej możliwości produkcji lub obrotu danego
produktu spożywczego będącego przedmiotem zamówienia, b) dokumenty potwierdzające stosowanie
systemu HACCP. 10. Wykonawca zobowiązuje się do dostarczania produktów żywnościowych do
siedziby Zamawiającego własnym transportem przy zachowaniu odpowiednich reżimów sanitarnych
wymaganych dla przewozu żywności zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie
żywności i żywienia oraz innymi aktualnie obowiązującymi przepisami prawa w zakresie przedmiotu
zamówienia. Koszt dostarczenia musi być wliczony w oferowane ceny jednostkowe produktów,
Wykonawcy nie przysługuje odrębne wynagrodzenie z tytułu kosztów transportu. 11. Wymagania
Zamawiającego w odniesieniu do poszczególnych artykułów żywnościowych. 1)Wymagania dla mięsa i
produktów mięsnych oraz podrobów: a)czystość -mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń ciałami
obcymi, dobrze wykrwawione; b)konsystencja -jędrna, elastyczna, odkształcająca się; c)smak i zapach -
swoisty, charakterystyczny dla mięsa, bez oznak zaparzenia i zepsucia, nie dopuszczalny zapach płciowy
lub moczowy; d)barwa -od jasnoczerwonej do ciemnoczerwonej; e)mięso oznakowane przez lekarza
weterynarii -zdatne do spożycia, ze sztuk zdrowych; f)mięso wołowe z bydła młodego (jałówek, wolców,
buhajków); g)mięso wieprzowe nie pochodzące z knurów i loch; 2) Wymagania dla asortymentu wędliny:
a)klasa I, świeże, wystudzone, powierzchnia sucha, osłonka ściśle przylegająca, równomiernie
pomarszczona. Niedopuszczalne zacieki tłuszczu i galarety pod osłonką, jej pęknięcia i wyciek farszu, w
osłonkach naturalnych lub sztucznych; 3) Wymagania dla drobiu i mięsa drobiowego, wędlin i podrobów
drobiowych. Mięso drobiowe w elementach z kością : a)elementy właściwie umięśnione; nie dopuszcza
się mięśni i skóry nie związanych ze sobą; b)linie cięcia równe, gładkie; w asortymentach ze skrzydłami
dopuszcza się brak ostatniego członu skrzydła; c)połówka oraz ćwiartka przednia może być z szyją lub
bez szyi; d)barwa charakterystyczna, naturalna dla skóry i mięśni danego gatunku drobiu; e)nie dopuszcza
się wylewów krwawych w mięśniach piersi i nóg; f)dopuszcza się przyciemnienie naturalnej barwy
powierzchni elementów mrożonych; g)dopuszcza się lekkie zaczerwienienie ostatniego członu skrzydła.
4) Mięso drobiowe w elementach bez kości: a)mięśnie piersiowe pozbawione skóry, kości i ścięgien;
b)dopuszcza się niewielkie rozerwania i nacięcia mięśni powstałe podczas oddzielania od skóry i kośćca
c)barwa naturalna, charakterystyczna dla mięśni piersiowych danego gatunku drobiu d)nie dopuszcza się
wylewów krwawych w mięśniach; e)dopuszcza się przyciemnienie naturalnej barwy powierzchni mięśni
elementów mrożonych. Zapach naturalny, charakterystyczny dla mięsa danego gatunku drobiu;
niedopuszczalny zapach obcy, zapach świadczący o procesach rozkładu mięsa przez drobnoustroje oraz
zapach zjełczałego tłuszczu. 5) Przetwory muszą być dostarczane w oryginalnych opakowaniach, nie
otwieranych i nie uszkodzonych podczas transportu, z widoczną datą przydatności do spożycia 6)
Warzywa i owoce świeże, pierwsza klasa jakości, produkty kierowane na rynek bezpośrednio po zbiorze,
jak i po odpowiednim czasie przechowywania w warunkach zapewniających minimalne zmiany w
wyglądzie i podstawowych parametrach opisujących ich własności. Odpowiednie pakowanie warzyw i
owoców (np. worki umożliwiające cyrkulację powietrza, wytłaczanki chroniące warzywa i owoce
miękkie), właściwy transport produktów do Zamawiającego gwarantujący dostawy pełnowartościowych
produktów. 7)Cechy dyskwalifikujące produkty to: a)porażenie mokrą i suchą zgnilizną, b)zapleśnienie,
c)zgnicie, d)zaparzenie, e)zwiędnięcie, f)sfermentowanie, g)porażenie chorobami, h)obcy zapach,
i)uszkodzenia mechaniczne (w tym powstałe w czasie transportu od Wykonawcy do Zamawiającego -
zmarznięcia, zaparzenia, zwiędnięcia itp., będące wynikiem transportowania warzyw i owoców w
nieodpowiednich warunkach). j)uszkodzenia wywołane przez szkodniki, k)obecność szkodników i ich
pozostałości, l)łykowatość, ł)miękkie i sparciałe korzenie. 8) Jaja świeże; charakteryzujące się czystą, nie
uszkodzoną skorupką, białko powinno być przezroczyste i klarowne, rodzaj zgodny ze szczegółowym
opisem przedmiotu zamówienia. Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy
-20 dni, 9) Cechy pieczywa: a)kształt i wygląd zewnętrzny powinien być charakterystyczny dla danego
rodzaju pieczywa. b)skórka pieczywa powinna być sprężysta, ściśle związana z miękiszem w kolorze od
jasno do ciemnobrązowej w przekroju zanikająca równomiernie w kierunku miękiszu, nie powinna być
cieńsza niż 2 mm. Powierzchnia skórki powinna być gładka, nie popękana i bez uszkodzeń
mechanicznych. c)miękisz powinien być dobrze wypieczony, elastyczny, suchy, nie kruszący się,
równomiernie porowaty, o jednolitej barwie, bez grudek mąki. d)smak i zapach powinien być
charakterystyczny dla danego rodzaju pieczywa. Niedopuszczalny jest smak i zapach obcy, mdły, stęchły,
gorzki, kwaśny, niesłony lub zbyt słony. e)pieczywo powinno zachować świeżość: 72 godzin -pieczywo
pakowane; 48 godzin -pieczywo niepakowane. 10) Przyprawy, sosy i zupy: a)opakowanie: torebki
odpowiednio oznakowane, czyste, bez oznak zawilgocenia, zapleśnienia, obecności szkodników, całe,
szczelne; b)wygląd, tekstura i konsystencja: charakterystyczne dla rodzaju i stopnia rozdrobnienia;
konsystencja sypka, bez grudek, nie zlepiająca się przy ucisku, bez zbryleń, delikatna; c)smak:
charakterystyczny dla rodzaju surowca, bez obcych posmaków; d)zapach: charakterystyczny dla rodzaju
surowca, przyjemny, bez obcych zapachów; e)właściwości fizykochemiczne i biologiczne: brak
zanieczyszczeń fizycznych, oznak i pozostałości szkodników, brak zanieczyszczeń biologicznych, pleśni
oraz bakterii chorobotwórczych. 11)Mąka: a)opakowanie: torebki odpowiednio oznakowane, czyste, bez
oznak zawilgocenia, zapleśnienia, obecności szkodników zbożowo –mącznych, całe, szczelne; b)wygląd,
tekstura i konsystencja: barwa biała z odcieniem żółtawym; konsystencja gładka, śliska w dotyku, sypka,
bez grudek; c)smak: swoisty dla danej mąki; d) zapach: przyjemny, swoisty, charakterystyczny dla danej
mąki, bez obcych zapachów; e)właściwości fizykochemiczne i biologiczne: brak obecności
zanieczyszczeń fizycznych i biologicznych, 12)Makaron: a)opakowanie: torebki odpowiednio
oznakowane, czyste, bez oznak zawilgocenia, zapleśnienia, obecności szkodników zbożowo –mącznych,
całe, szczelne; b)wygląd, tekstura i konsystencja: barwa jednolita, kremowa lub jasnożółta bez pęknięć i
rys, prawidłowy kształt, całe elementy, bez zanieczyszczeń fizycznych, błyszcząca powierzchnia, tekstura
i konsystencja charakterystyczny dla danego gatunku, bez oznak zepsucia, uszkodzeń, prawidłowy kształt
i barwa ziaren, bez zanieczyszczeń fizycznych, tekstura i konsystencja charakterystyczna dla stopnia
rozdrobnienia i formy, suchy, gładka powierzchnia, szklisty po przełamaniu, w czasie gotowania
zwiększenie objętości 2-3 razy, bez oznak lepkości i grudek, po ugotowaniu elastyczny, zachowuje
pierwotny kształt, nie skleja się i nie ciemnieje; c)smak: po ugotowaniu smak i zapach odpowiadający
produktowi świeżemu, wykluczony posmak skwaśniały lub gorzki; d)właściwości fizykochemiczne i
biologiczne: brak zanieczyszczeń fizycznych, oznak i pozostałości szkodników, obecności pleśni,
szkodników, bakterii chorobotwórczych. 13)Kasze, ryż, produkty zbożowe : a)opakowanie: torebki
odpowiednio oznakowane, czyste, bez oznak zawilgocenia, zapleśnienia, obecności szkodników zbożowo
–mącznych, całe, szczelne; b)wygląd, tekstura i konsystencja: charakterystyczny dla danego gatunku, bez
oznak zepsucia, uszkodzeń, prawidłowy kształt i barwa ziaren, bez zanieczyszczeń fizycznych, tekstura i
konsystencja charakterystyczna dla stopnia rozdrobnienia, sypka, suche, bez oznak lepkości i grudek, 1
część wagowa kaszy suchej po ugotowaniu ma dawać 2,5 części wagowych kaszy gotowanej; c)smak: po
ugotowaniu smak i zapach odpowiadający produktowi świeżemu, wykluczony posmak skwaśniały lub
gorzki; d)zapach: charakterystyczny, bez obcych zapachów, stęchłych; e)właściwości fizykochemiczne i
biologiczne: brak zanieczyszczeń fizycznych, oznak i pozostałości szkodników, brak zanieczyszczeń
biologicznych, pleśni oraz bakterii chorobotwórczych. 14) Herbaty a)opakowanie: torebki odpowiednio
oznakowane, czyste, bez oznak zawilgocenia, zapleśnienia, obecności szkodników, całe, szczelne;
b)wygląd, tekstura i konsystencja: charakterystyczny dla danego rodzaju produktu zabarwienie, jednolite,
wygląd naparu żywy, tekstura i konsystencja sypkie, suche, w zależności od stopnia rozdrobnienia liści
czy dodatku owoców, bez grudek, zlepień, torebki całe, suche, granulat suchy bez zbryleń i grudek;
c)smak naparu: właściwy, charakterystyczny dla danego gatunku lub dodatków, bez obcych posmaków;
d)zapach: właściwy, charakterystyczny dla danego gatunku i dodatków, bez obcych zapachów;
e)właściwości fizykochemiczne i biologiczne: suche, brak zanieczyszczeń fizycznych, oznak i
pozostałości szkodników, brak zanieczyszczeń biologicznych, pleśni oraz bakterii chorobotwórczych.
15)Sól, cukier, wyroby cukiernicze, kakao. a)opakowanie: torebki odpowiednio oznakowane, czyste, bez
oznak zawilgocenia, zapleśnienia, obecności szkodników, całe, szczelne; b)wygląd, tekstura i
konsystencja: cukier i sól barwa biała, pozostałe wygląd typowy dla produktu, bez oznak pleśni i
szkodników; tekstura i konsystencja: kryształy sypkie, bez zlepów i grudek, pozostałe konsystencja
chrupiąca, sucha; c)smak: właściwy, charakterystyczny dla danego produktu, słodki, przyjemny, sól -
słony, bez obcych posmaków zjełczenia czy pleśni; d)zapach: właściwy, lekko słodkawy,
charakterystyczny dla dodanego aromatu lub dodatków, bez obcych zapachów, sól b/zapachu;
e)właściwości fizykochemiczne i biologiczne: suche, brak zanieczyszczeń fizycznych, oznak i
pozostałości szkodników, brak zanieczyszczeń biologicznych, pleśni oraz bakterii chorobotwórczych.
16)Koncentraty deserów (kisiele): a)opakowanie: torebki odpowiednio oznakowane, czyste, bez oznak
zawilgocenia, zapleśnienia, obecności szkodników, całe, szczelne; b)wygląd, tekstura i konsystencja:
charakterystyczny dla rodzaju, barwa charakterystyczna dla rodzaju; tekstura i konsystencja: sypka, bez
grudek, nie zlepiająca się przy ucisku, bez zbryleń, łatwo rozpuszczalne; c)smak: właściwy,
charakterystyczny dla rodzaju i określonego smaku przez producenta, bez obcych posmaków; d)zapach:
właściwy, charakterystyczny dla rodzaju, przyjemny, bez obcych zapachów; e)właściwości
fizykochemiczne i biologiczne: suche, brak zanieczyszczeń fizycznych, oznak i pozostałości szkodników,
brak zanieczyszczeń biologicznych, pleśni oraz bakterii chorobotwórczych. 12. Zamawiający nie
przewiduje udzielenia zaliczki na poczet wykonania zamówienia
II.4) Informacja o częściach zamówienia
Zamówienie było podzielone na części: Tak
II.5) Główny kod CPV: 15.00.00.00
SEKCJA III: PROCEDURA
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
NAZWA: MIĘSO I PRZETWORY
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18/12/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 168210.57 PLN
IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Nazwa wykonawcy: Zakład Przetwórstwa Mięsnego Zdzisław Zielonkowski
Email wykonawcy: zpmzielonkowski@interia.pl
Adres pocztowy: Garwarz Stary; 06-450 Glinojeck
Kod pocztowy: 09-450
Miejscowość: Glinojeck
Kraj/woj.: mazowieckie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie
Oferta z najniższą ceną/kosztem: 165806.17
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 178777.80
Waluta: PLN
NAZWA: JAJA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18/12/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 12651.71 PLN
IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Nazwa wykonawcy: Dariusz Bilicki
Email wykonawcy: dariusz.bilicki2@gmail.com
Adres pocztowy: 09-100 Płońsk u. Targowa 42
Kod pocztowy: 09-100
Miejscowość: Płońsk
Kraj/woj.: mazowieckie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie
Oferta z najniższą ceną/kosztem: 12384.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 16168.00
Waluta: PLN
NAZWA: PIECZYWO
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18/12/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 20296.85 PLN
IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Nazwa wykonawcy: P.P.H.U HUBERTUS Hubert Grala
Email wykonawcy: hubertusgral@wp.pl
Adres pocztowy: 09-130 Baboszewo, ul. Kubińskiego 15
Kod pocztowy: 09-130
Miejscowość: Baboszewo
Kraj/woj.: mazowieckie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie
Oferta z najniższą ceną/kosztem: 24028.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 24028.00
Waluta: PLN
NAZWA: CIASTA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18/12/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 10723.50 PLN
IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Nazwa wykonawcy: P.P.H.U. HUBERTUS Hubert Grala
Email wykonawcy: hubertusgral@wp.pl
Adres pocztowy: 09-130 Baboszewo, ul. Kubińskiego 15
Kod pocztowy: 09-130
Miejscowość: Baboszewo
Kraj/woj.: mazowieckie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie
Oferta z najniższą ceną/kosztem: 12490.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 12490.00
Waluta: PLN
NAZWA: WARZYWA I OWOCE
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18/12/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 221422.61 PLN
IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Nazwa wykonawcy: Hurtownia Owoców i Warzyw SŁAWOMIR KASIAK
Email wykonawcy: hurtownia-kasiak@wp.pl
Adres pocztowy: 09-100 Płońsk ul. Prosta 15
Kod pocztowy: 09-100
Miejscowość: Płońsk
Kraj/woj.: mazowieckie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie
Oferta z najniższą ceną/kosztem: 169676.70
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 206368.00
Waluta: PLN
NAZWA: PRODUKTY MLECZARSKIE
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18/12/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 82600.31 PLN
IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Nazwa wykonawcy: HURTOWNIA SAWA Bożena Irena Budżak
Email wykonawcy: biuro@sawa24.pl
Adres pocztowy: 06-400 Ciechanów ul. Śmiecińska 14
Kod pocztowy: 06-400
Miejscowość: Ciechanów
Kraj/woj.: mazowieckie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie
Oferta z najniższą ceną/kosztem: 78535.83
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 78535.83
Waluta: PLN
NAZWA: MROŻONE WARZYWA, OWOCE, POTRAWY, RYBY
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18/12/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 76224.11 PLN
IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Nazwa wykonawcy: SŁAWEK S.K.R. Paciorkowscy Spółka Jawna
Email wykonawcy: biuro@hurtowniafrozen.pl
Adres pocztowy: 05-088 BROCHÓW, Janów 111
Kod pocztowy: 05-088
Miejscowość: BROCHÓW
Kraj/woj.: mazowieckie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie
Oferta z najniższą ceną/kosztem: 60400.01
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 92179.31
Waluta: PLN
NAZWA: RÓŻNE ARTYKUŁY ŻYWNOŚCIOWE
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18/12/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 109869.27 PLN
IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Nazwa wykonawcy: HURTOWNIA SAWA BOŻENA IRENA BUDŻAK
Email wykonawcy: buiro@sawa24.pl
Adres pocztowy: 06-400 Ciechanów ul, Smiecińska 14
Kod pocztowy: 06-400
Miejscowość: Ciechanów
Kraj/woj.: mazowieckie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie
Oferta z najniższą ceną/kosztem: 109072.57
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 114715.10
Waluta:
INNE PRZETARGI Z PŁOŃSKA
- Modernizacja kompleksów sportowych "Moje Boisko - Orlik 2012" w miejscowości Lisewo i miejscowości Siedlin
- Dzierżawa urządzeń drukujących oraz kompleksowa obsługa serwisowo - eksploatacyjna, DZP.261.6.2025
- Dostawy odczynników do badań hematologicznych i koagulologicznych wraz z dzierżawą analizatorów do ww. badań
- Wykonanie robót budowlanych w ramach realizacji zadania pn. "Modernizacja ściany wschodniej budynku Starostwa Powiatowego w Płońsku przy ul. Płockiej 39"
więcej: przetargi w Płońsku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Zakup i sukcesywna dostawa artykułów w spożywczych - żywnościowych do Dziennego Domu Pomocy pn. "Przystań Pluskowęsy" w Pluskowęsach w Gminie Chełmża"
- Dostawy produktów spożywczych wymagających zachowania warunków chłodniczych i/lub mroźniczych, tj. produktów mleczarskich i mrożonek
- Dostawa mięsa, wędlin, pieczywa i drobiu
- Dostawy warzyw przetworzonych i warzyw mrożonych do Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej dla Dorosłych "Prząśnik" w Brenniku w DRUGIEJ tercji roku 2025
- Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do stołówki "Leśniczanka" w Centrum Kultury i Bibliotece Publicznej w Zwierzyńcu w 2025 roku
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.