eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi KatowiceDostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej "Zacisze" z podziałem na 9 pakietów (części).

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2021-01-20

Ogłoszenie nr 510405658-N-2021 z dnia 2021-01-20 r.
Dom Pomocy Społecznej ZACISZE:

Dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej "Zacisze" z podziałem na 9 pakietów (części).

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak
Numer ogłoszenia: 616267-N-2020
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: Nie

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES:
Dom Pomocy Społecznej ZACISZE, krajowy numer identyfikacyjny 00068664100000, Traktorzystów 42, 40-695 Katowice, woj. śląskie, państwo Polska

telefon: 322 025 432
faks: 322 028 791
e-mail: przetargi@dpszacisze.katowice.pl
www: www.biuletyn.abip.pl/dpszacisze

adres profilu nabywcy: www.biuletyn.abip.pl/dpszacisze
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Jednostki organizacyjne administracji samorządowej

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej "Zacisze" z podziałem na 9 pakietów (części).

Numer referencyjny (jeżeli dotyczy):

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

: Boczek wędzony parzony
70 kg Flaki wołowe – krojone 150 kg Golonka wieprzowa 80 kg Nogi wieprzowe
80 kg Łopatka wieprzowa b/k 200 kg Wołowe z kością – szponder 100 kg
Gulaszowe wołowe ekstra 100 kg Goleń wołowa b/k 70 kg Karczek wieprzowy b/k
150 kg Żeberka wieprzowe mięsne paski 100 kg Słonina 15 kg Ozory wieprzowe
60 kg Schab wieprzowy b/k 100 kg Wołowina b/k zrazowa 30 kg Kurczaki 700 kg
Filet z kurczaka 450 kg Podudzie-pałka z kurczaka 500 kg Filet z indyka 100 kg
Skrzydła z kurczaka 260 kg Żołądki z kurczaka 50 kg Żołądki z indyka 30 kg
Wątroba drobiowa 100 kg Kiełbasa podwawelska 65% mięsa 150 kg Parówkowa
50% mięsa 250 kg Parówka cienka 50% mięsa 100 kg Serdelki drobiowe 50%
mięsa 80 kg Mortadela delikatesowa 120 kg Kiełbasa szynkowa 65% mięsa 200 kg
Szynka wp.gotowana 80% mięsa 150 kg Filet maślany 60 kg Szynka orzech 80%
mięsa 80 kg Polędwica sopocka drobiowa 50 kg Szynka śląska 80% mięsa 100 kg
Polędwica sopocka 150 kg Kaszanka 160 kg Szynkowa z kurczaka 65% mięsa 80
kg Szynka konserwowa 100 kg Salceson z indyka 40 kg Kiełbasa biała parzona 80
kg Pasztetowa firmowa 80 kg Mielonka wieprzowa 100 kg Salceson włoski 40 kg
Krakowska parzona 100 kg Żywiecka pieczona 150 kg Pieczeń drobiowa 60 kg
Schab hetmański 50 kg Polędwica z kurczaka 50 kg Szynka krucha z fileta 100 kg
Kurczak w galarecie 60 kg Szynka biała 80% mięsa 50 kg Pasztet pieczony 30 kg
Pasztet domowy 30 kg Kiełbasa śląska 65% mięsa 200 kg Wędlina kminkowa 65%
mięsa 100 kg Brukselka gat.I 40 kg Brokuły gat.I 200 kg Barszcz ukraiński gat.I 25
kg Fasola szparagowa zielona gat.I 100 kg Fasola szparagowa żółta gat.I 100 kg
Marchew kostka gat.I 25 kg Mieszanka 7- skł. gat.I 100 kg Szpinak 2.0kg gat.I 60
kg Kalafior gat.I 100 kg Włoszczyzna paski gat.I 250 kg Bukiet kwiatowy warzyw
gat.I 125 kg Mieszanka kompotowa gat.I 500 kg Wiśnia drylowana gat.I 25 kg
Truskawka mrożona gat.I 80 kg Śliwka drylowana gat.I 50 kg Placki ziemniaczane
20szt. 1.0kg 150 szt. Pierogi z mięsem typu Alex-Pol lub równoważne 150 kg
Kluski śląskie,pyzy ziemniaczane typu Alex-Pol lub równoważne 150 kg Uszka z
mięsem typu Alex-Pol lub równoważne 60 kg Porzeczka czarna gat.I 500 kg
Aronia gat.I 30 kg Malina cała gat.I 20 kg Pierogi ruskie typu Alex-Pol lub
równoważne 50 kg Pyzy ziemniaczane z mięsem typu Alex-Pol lub równoważne
150 kg Pierogi z serem typu Alex-Pol lub równoważne 50 kg Dżem truskawkowy
250g-300g 350 szt. Dżem czarna porzeczka 250g-300g 350 szt. Dżem wiśniowy
250g-300g 200 szt. Dżem morelowy 250g-300g 200 szt. Dżem ananasowy 250g300g 150 szt. Powidła śliwkowe ok.310g 50 szt. Jogurt naturalny 150g-175g 1500
szt. Jogurt naturalny 300g-400g 250 szt. Jogurt owocowy 150g 2000 szt. Kefir
200g-250g 2300 szt. Masło extra 82% tł. 200g. 5700 szt. Mleko 2% 0,9 l - folia
11000 szt. Mleko 2% 1,0 - karton 200 szt. Mleko zagęszczone niesł. 500g 4%tł.
160 szt. Margaryna mleczna 250g 1000 szt. Olej 1,0 l rzepakowy 130 szt. Olej 0,5 l
rzepakowy 30 szt. Pasztet drobiowy 50g 2000 szt. Ser żółty twardy salami kl.I 120
kg Ser żółty pełnotłusty typ holendersko-szwajcarski kl.I 10 kg Ser topiony typu
złoty ementaler lub równoważny 100g 4000 szt. Ser homogenizowany naturalny
150g 1600 szt. Ser twarogowy kanapkowy 150g 400 szt. Śmietana 18% 200g 1000
szt. Twaróg półtłusty 500 kg Ser homog.owocowy 140g -150g 3500 szt. Twaróg
ziarnisty – lekki 150g 720 szt. Ser domowy smażony chudy 120 kg Śmietana spray
250g 50 szt. Kaszka mleczna 150g 700 szt. Deser budyniowy 125g 300 szt. Deser
serniczkowy 150g 400 szt. Ser pleśniowy camembert 120g 100 szt. Masło roślinne
kubek 500g 50 szt. Ser żółty pełnotłusty typ holenderski kl.I 80 kg Ser
śmietankowy do smarowania - różne smaki 135g 300 szt. Ser topiony typu złoty
ementaler lub równoważny 17,5g (różne smaki) 1600 szt. Ser naturalny typu
Bieluch lub równoważny 250g 1000 szt. Dżem 25g 800 szt. Bułka tarta 60 kg
Bułka pszenna 50 g 15800 szt. Baton 400 g 7 szt. Chleb mieszany 1.10 kg 6100 szt.
Chałki 350 g 2200 szt. Chleb razowy z mąki żytniej 800 g 650 szt. Ciasto
jogurtowe z owocami 60 kg Ciasto serowo-wiśniowe 60 kg Piernik z marmoladą i
kremem 60 kg Drożdżówki 80-100 g (ser,budyń,marmolada) 1200 szt. Sernik 60
kg Szarlotka na cieście kruchym 60 kg Ciasto makowo-budyniowe 15 kg Pączki
80g 200 szt. Budyń bez cukru i sztucznych barwników 40g 1000 szt. Bazylia 20g
50 szt. Zioła prowansalskie 20g 50 szt. Tymianek 20g 50 szt. Herbatniki 100g 150
szt. Cynamon 15g 150 szt. Cukier 1600 kg Cukier puder 12 kg Ciastka w
czekoladzie 42 kg Ciastka kruche 20 kg Krakersy 30 kg Cukier waniliowy 16g 150
szt. Czekolada mleczna 100g 30% kakao 100 szt. Czekolada gorzka 100g 60%
kakao 300 szt. Ciastka b / c 70-125g 900 szt. Przyprawa do piernika 20g 20 szt.
Soda oczyszczona 30 szt. Gałka muszkatołowa 10g 10 szt. Galaretka owocowa 75g
350 szt. Herbata expresowa 100szt. typu Lipton lub równoważna 60 szt. Herbata
liściasta typu yunan 100g 1000 szt. Imbir 20g 15 szt. Kminek mielony 20 g 100 szt.
Kasza jęczmienna średnia 100 kg Kasza gryczana 80 kg Kasza manna 150 kg
Kawa zbożowa rozpuszczalna typu Inka 150g 450 szt. Kleik ryżowy 160 g 80 szt.
Kisiel 40 g 400 szt. Kawa rozpuszczalna typu nescafe classic lub równoważna 200
g 50 szt. Liść laurowy 10 g 60 szt. Makaron nitki-tradycyjny 150 kg Makaron
gwiazdka 80 kg Makaron świderki,łazanka kolanka,muszelka 100% durum 250 kg
Mąka pszenna 300 kg Musztarda 210 g 500 szt. Majeranek 10 g 100 szt. Majonez
typu Winiary lub równoważny 400ml 50 szt. Mąka ziemniaczana 150 kg
Przyprawa w płynie typu ,,Magii" 1,0 l 60 szt. Miód 25 g 3000 szt. Miód sztuczny
380g 10 szt. Napój kakaowy 300g 200 szt. Kakao naturalne typu Wawel lub
równoważne 100 g 60 szt. Ocet spirytusowy 500 ml 30 szt. Pieprz ziołowy 20g 50
szt. Pieprz mielony czarny 20 g 250 szt. Płatki kukurydziane 250g 200 szt. Płatki
owsiane 500g 250 szt. Pierniki w czekoladzie 30% kakao 50 kg Proszek do
pieczenia 30g 160 szt. Papryka mielona słodka 20g 130 szt. Ryż biały
długoziarnisty 220 kg Sól 220 kg Suchary b/c 285 g 80 szt. Przyprawa do potraw
200g 65 szt. Wafle w czekoladzie 42 kg Wafle z nadzieniem 42 kg Wafle ryżowe
100 g 80 szt. Wafle kakaowe typu prince-polo lub równoważne 40g 600 szt. Ziele
angielskie 15g 100 szt. Curry 20 szt. Herbata ekspresowa Earl Grey 100szt.typu
Lipton lub równoważna 5 szt. Listki waflowe b/c 38g 150 szt. Krakersy mix.
drobne 90g 1000 szt. Żelatyna 50 g 160 szt. Makrela wędzona 100 kg Miruna b/s
SHP 100 kg Dorsz atlantycki (czarniak) SHP 70 kg Filet śledziowy ala matjas 80
kg Filet śledziowy opiekany 120 kg Paluszki rybne - złote - 300 g 20 szt Filet
śledziowy w pomidorach 170 g 500 szt Filet z makreli w pomidorach 170 g 500 szt
Tuńczyk w kawałkach w oleju 170g 200 szt. Tuńczyk w sosie własnym 170g 200
szt. Filet śledziowy w oleju - 170 g 200 szt Filet z makreli w oleju - 170 g 200 szt
Paprykarz szczeciński 135g 400 szt. Karp patroszony b/głowy 30 kg Jajka
dezynfekowane promieniami UV rozm. L (63g-73g) 18000 szt

II.4) Informacja o częściach zamówienia
Zamówienie było podzielone na części: Tak

II.5) Główny kod CPV: 15.00.00.00

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1
NAZWA: Dostawa mięsa wołowego i wieprzowego

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 16931.50 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 3

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 17778.08

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 17778.08
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 18949.43
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 2
NAZWA: Dostawa drobiu

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 15088.00 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 4

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 4
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 15842.40

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 15842.40
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 20310.24
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 3
NAZWA: Dostawa wędlin

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 37571.00 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 3

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 39449.55

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 39449.55
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 47223.38
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 4
NAZWA: Dostawa mrożonek

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 16817.45 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 4

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 17658.33

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 17658.33
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 19103.44
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 5
NAZWA: Dostawa nabiału, dżemów, oleju, tłuszczy zwierzęcych i roślinnych oraz konserw

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 87307.70 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 2

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 91851.00

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 91851.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 95007.89
Waluta:
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 6
NAZWA: Dostawa pieczywa

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 40155.60 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 1

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 42163.38

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 42163.38
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 42163.38
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 7
NAZWA: Dostawa różnych artykułów spożywczych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 26513.19 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 1

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 28994.44

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 28994.44
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 28994.44
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 8
NAZWA: Dostawa ryb

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 15203.60 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 2

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 15963.78

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 15963.78
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 17161.20
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 9
NAZWA: Dostawa jaj

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 5940.00 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 6

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 6237.00

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 6237.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 10962.00
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.