To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2021-02-05
Dostawy mięsa i produktów z mięsa do Aresztu Śledczego w Warszawie - Grochowie oraz do Oddziału Zewnętrznego Aresztu Śledczego w Warszawie - Grochowie w Popowo-Parcele
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Numer ogłoszenia: 777598-N-2020
Numer ogłoszenia: 540397710-N-2021
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:telefon: 226 105 541
faks: 226 734 501
e-mail: as_warszawa_grochow@sw.gov.pl
www: www.zp.sw.gov.pl
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
Dostawy mięsa i produktów z mięsa do Aresztu Śledczego w Warszawie - Grochowie oraz do Oddziału Zewnętrznego Aresztu Śledczego w Warszawie - Grochowie w Popowo-Parcele
Numer referencyjny (jeżeli dotyczy): 2232/7P/20
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:
Dostawy mięsa i produktów z mięsa do Aresztu Śledczego w Warszawie – Grochowie oraz do Oddziału Zewnętrznego Aresztu Śledczego w Warszawie – Grochowie w Popowo-Parcele: - część nr 1: 1.Kaszanka, Kod CPV 15131134-3, Polska Norma PN-A-82007/A1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 1700, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 48 godzin. 2.Pasztetowa, Kod CPV 15130000-8, Polska Norma PN-A-82007/A1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 1800, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 48 godzin. 3.Salceson włoski, Kod CPV 15131133-6, Polska Norma PN-A-82007/A1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 2 300, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 48 godzin. 4.Wątroba wieprzowa świeża, Kod CPV 15114000-0, Polska Norma PN-A-82004:1986, Orientacyjna ilość w kilogramach: 450, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 48 godzin. 5.Boczek wędzony bez żeber, Kod CPV 15113000-3, Polska Norma PN-A-82007:1996/Az1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 450, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 6.Boczek faszerowany, Kod CPV 15113000-3, Polska Norma PN-A-82007:1996/Az1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 450, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 7.Pasztet wieprzowy blok, Kod CPV 15131310-1, Polska Norma PN-A-82012:1996, Orientacyjna ilość w kilogramach: 1 100, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 48 godzin. 8.Mortadela, Kod CPV 15131130-5, Polska Norma PN-A-82007:1996/Az1:1998 Orientacyjna ilość w kilogramach: 2 600, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 9.Kiełbasa parówkowa, Kod CPV 15131130-5, Polska Norma PN-A-82007:1996/Az1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 1 700, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 10.Kiełbasa zwyczajna, Kod CPV 15131130-5, Polska Norma PN-A-82007:1996/Az1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 1 700, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 11.Kiełbasa podwawelska, Kod CPV 15131130-5, Polska Norma PN-A-82007:1996/Az1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 2 300, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 12.Pieczeń rzymska, Kod CPV 15131100-6, Polska Norma PN-A-82012:1996, Orientacyjna ilość w kilogramach: 3 400, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 13.Kiełbasa biała parzona, Kod CPV 15131130-5, Polska Norma PN-A-82007:1996/Az1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 450, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 14.Kiełbasa krakowska, Kod CPV 15131130-5, Polska Norma PN-A-82007:1996/Az1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 500, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 15.Kiełbasa szynkowa wołowa bez dodatków wieprzowiny, Kod CPV 15131133-6, Polska Norma PN-A 82007:1996/Az1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 800, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 16.Kiełbasa toruńska, Kod CPV 15131130-5, Polska Norma PN-A-82007:1996/Az1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 1 800, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 17.Kiełbasa żywiecka, Kod CPV 15131130-5, Polska Norma PN-A-82007:1996/Az1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 600, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 18.Kiełbasa golonkowa wieprzowa, Kod CPV 15131130-5, Polska Norma PN-A-82007:1996/Az1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 2 000, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 19.Kabanosy wieprzowe, Kod CPV 15131130-5, Polska Norma PN-A-82007:1996/Az1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 90, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 20.Szynka wołowa bez dodatków wieprzowiny, Kod CPV 15131133-6, Polska Norma PN-A 82007:1996/Az1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 800, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 21.Parówki wieprzowe cienkie, Kod CPV 15131130-5, Polska Norma PN-A-82007:1996/Az1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 800, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 22.Konserwa turystyczna mięsna (puszka z otwieraczem lub alupak; masa netto jednej puszki od 280 do 330 g), Kod CPV 15131000-5, Polska Norma PN-A-82022:1998/Az1:2000, Orientacyjna ilość w kilogramach: 1 000, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 3 miesiące. 23.Smalec z mięsem (puszka z otwieraczem lub alupak; masa netto jednego opakowania od 280 do 330 g), Kod CPV 15131000-5, Polska Norma PN-A-82022:1998/Az1:2000, Orientacyjna ilość w kilogramach: 400, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 3 miesiące. 24.Boczek surowy wieprzowy b/k, świeży, Kod CPV 15113000-3, Polska Norma PN-A-82002:1986, Orientacyjna ilość w kilogramach: 130, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 25.Karkówka wieprzowa z/k, świeża, Kod CPV 15113000-3, Polska Norma PN-A-82002:1986, Orientacyjna ilość w kilogramach: 500, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 4 dni. 26.Mięso mielone wieprzowe (bez przypraw), świeże, Kod CPV 15130000-8, Polska Norma PN-A-82009/A1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 900, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 3 dni. 27.Żeberka wieprzowe (paski), świeże Kod CPV 15113000-3, Polska Norma PN-A-82002:1986, Orientacyjna ilość w kilogramach: 400, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 3 dni. 28.Nogi wieprzowe, świeże, Kod CPV 15113000-3, Polska Norma PN-A-82002:1986, Orientacyjna ilość w kilogramach: 600, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 3 dni. 29.Mięso wieprzowe kl. II z łopatki b/k, świeże, Kod CPV 15113000-3, Polska Norma PN-A-82000:1965, Orientacyjna ilość w kilogramach: 900, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 4 dni. 30.Mięso wołowe kl. I z udźca b/k, świeże, Kod CPV 15111000-9, Polska Norma PN-A-82000:1965, Orientacyjna ilość w kilogramach: 130, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 4 dni. 31.Mięso wołowe kl. II b/k z łopatki, świeże, Kod CPV 15111100-0, Polska Norma PN-A-82003:1998/Ap1:2004, Orientacyjna ilość w kilogramach: 450, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 4 dni. 32.Szponder wołowy kl. z/k, świeży, Kod CPV 15111100-0, Polska Norma PN-A-82003:1998/Ap1:2004, Orientacyjna ilość w kilogramach: 450, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 4 dni. część nr 2: 1.Pasztet drobiowy blok, Kod CPV 15131310-1, Polska Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000, Orientacyjna ilość w kilogramach: 1 700, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 48 godzin. 2.Kiełbasa drobiowa cienka, Kod CPV 15131135-0, Polska Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000, Orientacyjna ilość w kilogramach: 4 000, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 3.Baleron drobiowy, Kod CPV 15131135-0, Polska Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000, Orientacyjna ilość w kilogramach: 1 300, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 4.Szynka mielona drobiowa, Kod CPV 15131135-0, Polska Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000, Orientacyjna ilość w kilogramach: 1 300, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 5.Serdelki drobiowe, Kod CPV 15131135-0, Polska Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000, Orientacyjna ilość w kilogramach: 4 100, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 6.Polędwica drobiowa, Kod CPV 15131135-0, Polska Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000, Orientacyjna ilość w kilogramach: 1 300, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni 7.Udka z kurczaka (ćwiartka waga 250 – 300g), Kod CPV 15112210-1, Polska Norma PN-A-86524, Orientacyjna ilość w kilogramach: 6 200, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 3 dni. 8.Kurczak korpus, świeży, Kod CPV 15112210-1, Polska Norma PN-A-86524, Orientacyjna ilość w kilogramach: 1 100, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 3 dni. 9.Wątróbka drobiowa, świeża, Kod CPV 15112210-1, Polska Norma PN-A-86524, Orientacyjna ilość w kilogramach: 1 000, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 3 dni. 10.Żołądki drobiowe, świeże, Kod CPV 15112210-1, Polska Norma PN-A-86524, Orientacyjna ilość w kilogramach: 500, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 3 dni. 11.Piersi z kurczaka – filet, Kod CPV 15112210-1, Polska Norma PN-A-86524, Orientacyjna ilość w kilogramach: 1 000, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 3 dni. 12.Mięso mielone drobiowe – filet, Kod CPV 15112210-1, Polska Norma PN-A-86524, Orientacyjna ilość w kilogramach: 4 400, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 3 dni. 13.Mięso gulaszowe drobiowe – filet, Kod CPV 15112210-1, Polska Norma PN-A-86524, Orientacyjna ilość w kilogramach: 3 100, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 3 dni.
II.4) Informacja o częściach zamówienia
Zamówienie było podzielone na części: Tak
II.5) Główny kod CPV: 15.10.00.00
SEKCJA III: PROCEDURA
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
NAZWA: dostawy mięsa i produktów z mięsa wieprzowego oraz wołowego
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/01/2021
IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 340274.33 pln
IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 5
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Nazwa wykonawcy: Skup Ubój Przetwórstwo Mięsa SUPMIĘS Kalinowski & Kalinowska Sp. J.
Email wykonawcy: biuro@supmies.pl
Adres pocztowy: ul. Zielona 2
Kod pocztowy: 62-620
Miejscowość: Babiak
Kraj/woj.: wielkopolskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie
Oferta z najniższą ceną/kosztem: 263413.50
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 460593.00
Waluta: pln
NAZWA: dostawy mięsa i produktów z mięsa drobiowego
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/01/2021
IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 251793.75 pln
IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Nazwa wykonawcy: Zakład Przetwórstwa Mięsnego Nowakowski Sp. z o.o.
Email wykonawcy: biuro@zpm-nowakowski.pl
Adres pocztowy: Dąbrowa 6, 26-332 Sławno
Kod pocztowy: 26-332
Miejscowość: Sławno
Kraj/woj.: łódzkie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie
Oferta z najniższą ceną/kosztem: 219922.50
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 302598.45
Waluta: pln
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Wyposażenie do lokali mieszkalnych - siedziska
- Dostawa prenumeraty czasopism zagranicznych w 2025 roku
- Opracowanie kompletnej dokumentacji projektowej dla Zadania: "Zakupu, dostawy i montażu systemu parkingowego wraz z systemem wideo-monitoringu parkingu oraz robót budowlanych w NIO-PIB w Warszawie
- Dostawa licencji na oprogramowania informatyczne/komputerowe
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej z Oddziałami Integracyjnymi nr 30 im. Powstańców 1863r w Warszawie - na 2025 rok.
- Sukcesywna dostawa artykułów biurowych do siedzib ZGN Wola.
więcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ ZESPOŁU SZKOLNO - PRZEDSZKOLNEGO NR 6 WE WROCŁAWIU
- Dostawa żywności do Szkoły Podstawowej w Jedliczu, Samorządowego Przedszkola w Jedliczu i Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Jaszczwi
- Dostawa produktów do Internatu Zespołu Szkół Rolniczych im. W. Witosa w Ostrożanach na 2025 rok
- "Dostawa artykułów spożywczych dla Centrum Integracji Społecznej w Łojewie"
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla Powiat Strzyżowski - Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy we Frysztaku
- "Dostawa produktów żywnościowych do stołówki przedszkolnej w Kadzidle w 2025 roku"
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.