To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2020-11-30
dostawy pieczywa
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Numer ogłoszenia: 596852-N-2020
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:telefon: 523 467 090
faks: 523 472 098
e-mail: zk_bydgoszcz_fordon@sw.gov.pl
www: www.sw.gov.pl
adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne: www.zp.sw.gov.pl
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
dostawy pieczywa
Numer referencyjny (jeżeli dotyczy): PN-04/2020
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:
Artykuły nie mogą wykazywać oznak nieświeżości, zepsucia lub zawilgocenia. Artykuły sypkie mają być niezbrylone. Towar musi charakteryzować się dobrą jakością i walorami smakowymi, dostarczany w nieuszkodzonych opakowaniach. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 dni. Każda partia doręczonego towaru musi posiadać etykiety z informacjami o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie i adresie producenta, gramaturze oraz dacie przydatności do spożycia.
2. Wymagania:
CHLEB ZWYKŁY (PSZENNO – ŻYTNI) krojony o wadze 0,340 kg, pakowany w worki foliowe w porcjach o wadze jednostkowej 0,170 kg, według receptury: mąka pszenna (chlebowa) typ 750: 60% - 70%, mąka żytnia typ 720: 30% - 40%: 90 500 kg
CHLEB PSZENNY krojony, o wadze 0,340 kg, pakowany w worki foliowe w porcjach o wadze jednostkowej 0,170 kg: 580kg
CHLEB RAZOWY krojony, o wadze 0,340 kg, pakowany w worki foliowe w porcjach o wadze jednostkowej 0,170 kg: 450 kg
BUŁKA TARTA, w opakowaniach papierowych lub foliowych od 0,500 kg do 1,500 kg: 825 kg
PLACEK DROŻDŻOWY: 140 kg
2. Podane ilości artykułów są wielkościami szacunkowymi i mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy, z tym że wartość zakupionych artykułów nie przekroczy wartości umowy. Zamawiający oświadcza, że zmiany nie spowodują obniżenia wartości zamówienia o więcej niż 30% zaoferowanej kwoty.
3. Warunki szczegółowe dostaw:
1) Dostawy artykułów określonych w powyższej tabeli będą realizowane do magazynu Zamawiającego, zlokalizowanego w Zakładzie Karnym w Bydgoszczy – Fordonie, w ilościach według potrzeb Zamawiającego.
2) Wykonawca dostarczać będzie artykuły określone w tabeli własnym transportem, na swój koszt.
3) Transport do siedziby Zamawiającego powinien być realizowany środkami transportowymi dostosowanymi do przewozu żywności, zgodnie z wymogami sanitarnymi i systemem HACCP, w warunkach zapewniających utrzyma
nie właściwej jakości.
5) Wykonawca na czas trwania umowy zapewni nieodpłatnie odpowiednią ilość koszy przeznaczonych do przechowywania chleba w magazynie żywnościowym Zamawiającego.
6) Realizacja dostaw odbywać się będzie 6 razy w tygodniu od poniedziałku do soboty, za wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy, w godzinach od 7:15 do 11:00.
7) Realizacja zamówienia na placek drożdżowy odbywać się będzie w okresach świątecznych tj.: w okresie świąt Bożego Narodzenia i Wielkanocy. Dokładny termin dostawy zostanie podany przez Zamawiającego z 7–dniowym wyprzedzeniem.
8) Termin płatności: 30 dni, forma płatności: przelew.
II.4) Informacja o częściach zamówienia
Zamówienie było podzielone na części: Nie
II.5) Główny kod CPV: 15.81.11.00
SEKCJA III: PROCEDURA
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 212306.90 pln
IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 4
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Nazwa wykonawcy: Spółdzielnia Produkcji Spożywczej TOSTA
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Ks.J.Schulza 9
Kod pocztowy: 85-315
Miejscowość: Bydgoszcz
Kraj/woj.: kujawsko-pomorskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie
Oferta z najniższą ceną/kosztem: 212965.73
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 277417.35
Waluta: pln
INNE PRZETARGI Z BYDGOSZCZY
- Odnowa nawierzchni DW Nr 557 na odc. Kobrzyniec - Janiszewo od km 13+200 do km 19+200, dł. 6,000 km
- Dostawa materiałów eksploatacyjnych i akcesoriów komputerowych oraz serwis urządzeń
- 15/PA/2025 Rozbiórka nieużytkowanego budynku mieszkalnego położonego w Bydgoszczy przy ul. Różanej 17
- 17/PM/2025 Modernizacja lokali mieszkalnych (pustostanów) zarządzanych przez Administrację Domów Miejskich "ADM" sp. z o.o. w Bydgoszczy
- Usługa odbioru, transportu i unieszkodliwiania odpadów medycznych
- Sukcesywne dostawy materiałów opatrunkowych
więcej: przetargi w Bydgoszczy »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy pieczywa na potrzeby Aresztu Śledczego w Koszalinie
- "DOSTAWA WYROBÓW PIEKARSKICH DO ZAKŁADU KARNEGO W PRZEMYŚLU I ODDZIAŁU ZEWNĘTRZNEGO W MEDYCE"
- Dostawy chleba i bułki tartej do Zakładu Karnego w Pińczowie
- Dostawy pieczywa i ciast do Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Olszanicy
- Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej w Wiśniowej Górze
- dostawa pieczywa.
więcej: Chleb »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.