eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gryfice › Dostawa mięsa, drobiu świeżego i mrożonego, dziczyzny oraz wędlin do Ośrodka Szkoleniowo Wypoczynkowego Lasów Państwowych "Bażyna" w Pogorzelicy



Ogłoszenie z dnia 2020-12-11

Ogłoszenie nr 510541269-N-2020 z dnia 2020-12-11 r.
Państwowe Gospodarstwo Leśne Lasy Państwowe Nadleśnictwo Gryfice:

Dostawa mięsa, drobiu świeżego i mrożonego, dziczyzny oraz wędlin do Ośrodka Szkoleniowo Wypoczynkowego Lasów Państwowych "Bażyna" w Pogorzelicy

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Nie
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: Nie

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES:
Państwowe Gospodarstwo Leśne Lasy Państwowe Nadleśnictwo Gryfice, krajowy numer identyfikacyjny 81053912000000, Osada Zdrój 1, 72-300 Gryfice, woj. , państwo Polska

telefon: 091 3843321; 3842516
e-mail: gryfice@lasy.szczecin.pl
www: www.gryfice.szczecin.lasy.gov.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny - Skarb Państwa Państwowe Gospodarstwo Leśne Lasy Państwowe Nadleśnictwo Gryfice

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa, drobiu świeżego i mrożonego, dziczyzny oraz wędlin do Ośrodka Szkoleniowo Wypoczynkowego Lasów Państwowych "Bażyna" w Pogorzelicy

Numer referencyjny (jeżeli dotyczy): OG.270.1.1.2020

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Dostawa mięsa, drobiu świeżego i mrożonego, dziczyzny oraz wędlin do Ośrodka Szkoleniowo Wypoczynkowego Lasów Państwowych "Bażyna" w Pogorzelicy. Nazwa produktu /J.M. /Ilość: Baleron kg 50, Baleron krojony szt 1, Biała kiełbasa kg 180, Boczek świeży kg 190, Boczek wędzony kg 550, Fantazja drobiowa kg 15, Flaki wołowe kg 10, Frankfurterki lub kiełbaski koktajlowe lub równoważne kg 120, Golonka kg 90, Golonka z kurczaka (wędlina) kg 15, Kabanosy kg 35, Karkówka b/k świeża kg 900, Kaszanka cienka kg 170, Kiełbasa babuni lub kmicica lub równoważna kg 2, Kiełbasa góralska z dodatkiem cielęciny kg 15, Kiełbasa jałowcowa kg 35, Kiełbasa krakowska drobiowa kg 15, Kiełbasa krakowska sucha kg 40,
Kiełbasa myśliwska kg 40, Kiełbasa śląska kg 500, Kiełbasa z pieca lub pieczona lub równoważna kg 10, Kindziuk kg 30, Korpusy drobiowe świeże kg 400, Kurczak świeży kg 190, Kurczak wędzony kg 1, Ligawa świeża lub mrożona kg 1, Łopatka b/k świeża kg 975, Ogonówka kg 15, Ozory wieprzowe kg 1, Pałki z kurczaka świeże kg 200, Parówki cienkie "cielaczki" kg 35, Parówki z szynki kg 150, Pasztet drobiowy pieczony kg 70, Pasztet wieprzowy pieczony kg 90, Pieczeń rzymska kg 20, Pierś z indyka świeża kg 340, Pierś z indyka wędzona kg 150, Pierś z indyka wędzona krojona szt 1, Pierś z kurczaka świeża kg 400, Polędwica łososiowa kg 90, Polędwica łososiowa krojona szt 1, Polędwica sopocka kg 140, Polędwica sopocka krojona szt 1, Polędwica wołowa świeże kg 1, Polędwiczki wieprzowe świeże kg 90, Prosię faszerowane kg 5, Rolada z boczku kg 10, Rostbef wołowy świeże kg 2, Salami w posypce kg 30, Salceson ozorowy kg 40, Salceson włoski kg 60, Schab b/k kg 1200, Schab z wędzarni lub z komina lub równoważny kg 60, Schab z/k kg 5, Skrzydełka z kurczaka świeże kg 50, Słonina świeża kg 80, Smalec kg 5, Szynka b/k cała świeża kg 50, Szynka długodojrzewająca kg 20, Szynka konserwowa kg 30, Szynka kulka świeża kg 400, Szynka łososiowa kg 2, Szynka tradycyjna lub swojska lub równoważna kg 50, Szynka wiejska lub chłopska lub równoważna kg 30, Szynka wieprzowa z kością kg 10, Szynka z beczki lub z pieca lub równoważna kg 10, Szynka z komina lub z wędzarni lub równoważna kg 200, Udko z kurczaka świeże kg 20, Wątróbka z kurczaka świeża kg 30, Wędzonka krotoszyńska kg 5, Wołowina ekstra świeża kg 75, Żeberka świeże kg 80, Pierś z kaczki ze skórą mrożona bez kości kg 5, Pierś z gęsi ze skórą mrożona kg 25, Schab z dzika bez kości mrożony kg 2, Szynka z dzika bez kości mrożona kg 2, Kości wieprzowe wędzone kg 5, Skrzydełko z indyka kg 2, Kości ze schabu kg 25, Noga kacza mrożona kg 2, Żołądki drobiowe kg 2, Kiełbaski śląskie cienkie lub sławianki lub równoważne kg 45, Kiełbaski pieprzowe kg 15, Kiełbasa polska surowa kg 15, Metka cebulowa kg 5, Metka łososiowa kg 5, Kiełbasa biała cienka surowa kg 25, Kiełbaski koktajlowe kg 25, Kiełbasa podwawelska kg 25

II.4) Informacja o częściach zamówienia
Zamówienie było podzielone na części: Nie

II.5) Główny kod CPV: 15.10.00.00

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zapytanie o cenę

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06/11/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 137568.30 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 1

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

Nazwa wykonawcy: HURTOWNIA WIELOBRANŻOWA "ROJAN" J.PATRUŚ & R.BĄCZYŃSKI SPÓŁKA JAWNA
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Ząbrowo 30
Kod pocztowy: 78-120
Miejscowość: Gościno
Kraj/woj.: zachodniopomorskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 144446.72

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 144446.72
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 144446.72
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ

IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie zapytania o cenę na podstawie 69 i nast. ustawy Pzp

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Podstawa prawna: art. 70 i 71 ustawy PZP. Uzasadnienie faktyczne: Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, drobiu świeżego i mrożonego, dziczyzny oraz wędlin powszechnie dostępnych o ustalonych standardach jakościowych. Wartość zamówienia jest mniejsza niż kwoty określone w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust.8. Zamawiający zaprosił do składania ofert 6 wykonawców.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.