eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gryfice › Dostawa warzyw i owoców do Ośrodka Szkoleniowo Wypoczynkowego Lasów Państwowych "Bażyna" w Pogorzelicy.



Ogłoszenie z dnia 2020-12-11

Ogłoszenie nr 510541612-N-2020 z dnia 2020-12-11 r.
Państwowe Gospodarstwo Leśne Lasy Państwowe Nadleśnictwo Gryfice:

Dostawa warzyw i owoców do Ośrodka Szkoleniowo Wypoczynkowego Lasów Państwowych "Bażyna" w Pogorzelicy.

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Nie
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: Nie

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES:
Państwowe Gospodarstwo Leśne Lasy Państwowe Nadleśnictwo Gryfice, krajowy numer identyfikacyjny 81053912000000, Osada Zdrój 1, 72-300 Gryfice, woj. , państwo Polska

telefon: 091 3843321; 3842516
e-mail: gryfice@lasy.szczecin.pl
www: www.gryfice.szczecin.lasy.gov.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny - Skarb Państwa Państwowe Gospodarstwo Leśne Lasy Państwowe Nadleśnictwo Gryfice

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa warzyw i owoców do Ośrodka Szkoleniowo Wypoczynkowego Lasów Państwowych "Bażyna" w Pogorzelicy.

Numer referencyjny (jeżeli dotyczy): OG.270.1.2.2020

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Dostawa warzyw i owoców do Ośrodka Szkoleniowo Wypoczynkowego Lasów Państwowych "Bażyna" w Pogorzelicy. Nazwa produktu /J.M. /Ilość: Ananas świeży szt 170, Arbuz kg 420, Avocado szt 5, Bakłażan kg 80, Banan kg 135, Boczniak opk 500g opk 5, Borówka amerykańska opk 15, Botwina szt 80, Brokuły świeże szt 5, Brukselka kg 5, Brzoskwinia szt 1500, Buraczki kg 700, Cebula kg 1100, Cebula czerwona kg 250, Cukinia żółta i zielona kg 100, Cykoria szt 35, Cytryna kg 400, Czereśnie kg 10, Czosnek świeży kg 80, Dynia kg 5, Dynia dekoracyjna szt 5, Fasolka szparagowa żółta kg 5, Fenkuł (koper włoski) szt 15, Grepfruit czerwony kg 10, Grepfruit zielony kg 10, Gruszka kg 500, Imbir kg 2, Jabłka kg 2100, Jarmuż szt 40, Kalafior
świeży szt 5, Kalarepa szt 75, Kapusta biała kg 110, Kapusta czerwona kg 550, Kapusta kiszona wiaderka 3 - 5kg kg 450, Kapusta młoda szt 220, Kapusta pekińska kg 350, Kapusta włoska kg 5, Kiełki - różne opk 700, Kiwi szt 1250, Koper szt 1750, Kurka świeża opk 500g opk 5, Limonka kg 40, Malina opk 5, Mandarynka kg 100, Marchew świeża kg 1500, Melon świeży szt 170, Mix sałat z roszponką opk 240, Mix sałat z rukolą opk 240, Nektarynka szt 1700, Ogórek kg 850, Ogórek gruntowy kg 50, Ogórek kiszony wiaderka 3 - 5kg kg 300, Papryka peperoni świeża kg 1, Papryka świeża (mix) kg 850, Pieczarki świeże kg 220, Pietruszka dekoracyjna szt 10, Pietruszka korzeń kg 450, Pietruszka nać szt 1750, Pomarańcza kg 65, Pomidor kg 2200, Pomidory koktajlowe czerwone (500g) opk 300, Pomidory koktajlowe pomarańczowe (500g) opk 300, Por szt 420, Por kg 90, Porzeczka czerwona kg 5, Rabarbar kg 5, Roszponka opk 520, Rukola opk 520, Rzodkiewka szt 750, Sałata szt 550, Sałata dekoracyjna szt 550, Sałata lodowa szt 600, Seler naciowy szt 40, Seler świeży kg 600, Szczypior szt 1800, Szpinak opk 390, Śliwka węgierka kg 30, Truskawka kg 65, Truskawka opk 185, Winogron biały kg 220, Winogron czerwony kg 180, Wiśnia kg 5, Ziemniaki młode kg 4200, Ziemniaki stare kg 5000, Zioła świeże - różne szt 55, Figi świeże szt 10, Cebula szalotka kg 10, Kukurydza kolby szt 10, Rzodkiew biała szt 10, Sałata radicchio szt 10, Sałata rzymska szt 10, Granaty szt 10, Jeżyny opk 10.

II.4) Informacja o częściach zamówienia
Zamówienie było podzielone na części: Nie

II.5) Główny kod CPV: 15.30.00.00

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zapytanie o cenę

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 12/11/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 105961.15 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 1

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

Nazwa wykonawcy: HURTOWNIA SPOŻYWCZA ANNA I MARCIN STACHOWIAK S.C.
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Rapackiego 3
Kod pocztowy: 72-300
Miejscowość: Gryfice
Kraj/woj.: zachodniopomorskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 111259.21

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 111259.21
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 111259.21
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ

IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie zapytania o cenę na podstawie 69 i nast. ustawy Pzp

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Podstawa prawna: art. 70 i 71 ustawy PZP. Uzasadnienie faktyczne: Przedmiotem zamówienia są dostawy warzyw i owoców powszechnie dostępnych o ustalonych standardach jakościowych. Wartość zamówienia jest mniejsza niż kwoty określone w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust.8. Zamawiający zaprosił do składania ofert 5 wykonawców.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.