To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2020-12-16
Dostawa mięsa i artykułów mięsnych oraz drobiu i produktów drobiowych dla Bieszczadzkiego Oddziału Straży Granicznej w Przemyślu
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Numer ogłoszenia: 606266-N-2020
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:telefon: 16 6732153, 16 6732087
faks: 16 6732707
e-mail: zamowienia.biosg@strazgraniczna.pl
www: www.bieszczadzki.strazgraniczna.pl
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
Dostawa mięsa i artykułów mięsnych oraz drobiu i produktów drobiowych dla Bieszczadzkiego Oddziału Straży Granicznej w Przemyślu
Numer referencyjny (jeżeli dotyczy): 34/SGMiŻ/2020
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:
1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i artykułów mięsnych oraz drobiu i produktów drobiowych dla Bieszczadzkiego Oddziału Straży Granicznej w Przemyślu. 2. Przedmiot zamówienia został podzielony na dwie części: Część I zamówienia – dostawa mięsa i artykułów mięsnych.
Przedmiot zamówienia szczegółowo określa tabela nr 1 do druku ofertowego.
Część II zamówienia – dostawa drobiu i produktów drobiowych. Przedmiot zamówienia szczegółowo określa tabela nr 2 do druku ofertowego.
3. Zamawiający wymaga aby: a)Wykonawca dostarczał mięso i artykuły mięsne oraz drób i produkty drobiowe, które w chwili dostawy spełniają wymogi jakościowe dla gatunku I oraz sanitarno – higieniczne określone w obowiązujących przepisach prawa żywnościowego na poziomie krajowym i wspólnotowym oraz były wolne od wad, b) kształt i wygląd zewnętrzny był charakterystyczny dla danego rodzaju asortymentu mięsa i artykułów mięsnych oraz drobiu i produktów drobiowych. Jakość mięsa i artykułów mięsnych oraz drobiu i produktów drobiowych powinna być o jednolitej barwie, bez grudek, chrząstek. Smak i zapach powinien być charakterystyczny dla danego rodzaju wyrobu. Niedopuszczalny jest smak i zapach obcy, mdły lub stęchły, jak również smak gorzki, kwaśny, niesłony lub zbyt słony. c) Wykonawca dostarczał towar w oryginalnych opakowaniach jednostkowych i zbiorczych, wykonanych z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością, które mają mieć na opakowaniu czytelne oznaczenia fabryczne tzn. rodzaj, nazwę wyrobu, ilość, datę produkcji, termin przydatności do spożycia lub termin minimalnej trwałości, nazwę i adres producenta oraz inne oznakowania zgodne z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa żywnościowego.
d) Wykonawca dostarczał towar do siedziby Zamawiającego tj. Przemyśl ul. Mickiewicza 34 własnym środkiem transportu, na własny koszt i ryzyko, przy zachowaniu odpowiednich reżimów sanitarnych wymaganych dla przewozu żywności zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2019 r. poz. 1252 z późn. zm.),e) Wykonawca przez cały okres realizacji umowy był pod stałym nadzorem Inspektora Sanitarnego lub Inspektora Weterynaryjnego oraz miał wdrożony system bezpieczeństwa żywności i żywienia HACCP zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia. 4. Zamówienia będą składane telefonicznie, mailem lub faxem najpóźniej na jeden dzień przed dostawą. 5. Zamówienia będą odbywać się w systemie dostaw ciągłych, przeciętnie trzy razy w tygodniu, w godzinach od 07:30 do godz. 10:00. Zamawiający zastrzega sobie prawo zwiększenia częstotliwości dostaw.
6. Zamawiający zastrzega sobie prawo w sytuacjach szczególnych do korekty ilościowej i asortymentowej zamówienia najpóźniej do godz. 08.00 w dniu dostawy.
II.4) Informacja o częściach zamówienia
Zamówienie było podzielone na części: Tak
II.5) Główny kod CPV: 15.11.10.00
SEKCJA III: PROCEDURA
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
NAZWA: Dostawa mięsa i artykułów mięsnych
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15/12/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 26242.86 PLN
IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Nazwa wykonawcy: Zakład Przetwórstwa Mięsnego SZAREK Andrzej Szarek
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Widna Góra ul. Roźwienicka 15
Kod pocztowy: 37-700
Miejscowość: Jarosław
Kraj/woj.: podkarpackie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie
Oferta z najniższą ceną/kosztem: 19880.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 20339.50
Waluta: PLN
NAZWA: Dostawa drobiu i produktów drobiowych
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15/12/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 40741.50 PLN
IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Nazwa wykonawcy: Zakład Przetwórstwa Mięsnego SZAREK Andrzej Szarek
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Widna Góra ul. Roźwienicka 15
Kod pocztowy: 37-500
Miejscowość: Jarosław
Kraj/woj.: podkarpackie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie
Oferta z najniższą ceną/kosztem: 35824.20
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 36735.00
Waluta:
INNE PRZETARGI Z PRZEMYŚLA
- Zakup oznakowania drogowego
- Dostawa oleju opałowego dla Sądu Okręgowego w Przemyślu - do celów grzewczych."
- Wykonywanie przeglądów technicznych oraz kompleksową naprawę ambulansów sanitarnych
- Ochrona fizyczna osób i mienia w Prokuraturze Okręgowej w Przemyślu oraz w podległych jednostkach rejonowych.
- Dostawa bezprzewodowego systemu telefonii IP
- "Usługa kompleksowego utrzymania czystości w budynku Sądu Rejonowego w Przemyślu"
więcej: przetargi w Przemyślu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa żywności
- DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI PUBLICZNEJ SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 2 IM. JÓZEFA WYBICKIEGO W GRÓJCU
- DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI PUBLICZNEJ SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 1 W GRÓJCU
- Dostawa mięsa wieprzowego i wołowego, drobiu i wędlin do Ośrodka Szkoleniowo - Wypoczynkowego "Bażyna" w Pogorzelicy w 2025 roku
- Dostawa żywności dla Domu Pomocy Społecznej w Bobrku (I-VI 2025 r.) - II postępowanie
- Zakup z dostawą artykułów żywnościowych z podziałem na części dla Miejskiego Przedszkola nr 44 im. Koniczynki w Rudzie Śląskiej
więcej: Mięso wołowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.