To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-03-05
Gdańsk: świadczenie usług gastronomicznych w formie cateringu
Numer ogłoszenia: 51063 - 2012; data zamieszczenia: 05.03.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 47194 - 2012r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku, ul. Podwale Przedmiejskie 30, 80-824 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. 58 3264890, faks 58 3009343.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: świadczenie usług gastronomicznych w formie cateringu.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w formie cateringu w ramach spotkań organizowanych przez Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku, określonych w załączniku Nr 5 do niniejszej Specyfikacji. 2. Przez świadczenie usług gastronomicznych w formie cateringu Zamawiający rozumie usługę przygotowania, dostarczenia oraz podawania posiłków. 3. Usługa gastronomiczna w formie cateringu składać się będzie z zestawów określonych w Załączniku nr 5 do SIWZ wybranych przez Zamawiającego dla każdego ze spotkań, z n/w asortymentu gastronomicznego. 4. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmian asortymentu jednostkowego na daną część zamówienia z zachowaniem cen jednostkowych zaoferowanych przez Wykonawcę. L.p. Nazwa asortymentu Gramatura lub ilość sz./os. 1. kawa (cukier + śmietanka do kawy) bez limitu 2. herbata (cukier + plasterek cytryny) bez limitu 3. woda mineralna gazowana 250 ml 4. woda mineralna niegazowana 250 ml 5. sok owocowy 100% (2 rodzaje) 250ml 6. ciastka kruche 100g 7. kanapki dekoracyjne na białym i ciemnym pieczywie mięsne i wegetariańskie 4 szt. 8. sałatka z kurczaka z ananasem 100 g 9. sałatka brokułowa z jajkiem w sosie jogurtowym 100g 10. ziemniaki/frytki/ryż/kasza/pieczone ziemniaki 150g 11. barszcz czerwony z pasztecikami 300ml/50g 12. filet drobiowy w sosie curry 150 g 13. surówka lub warzywa gotowane 150g 14. świeże owoce (banan, mandarynka, winogrona, jabłko, kiwi) 200g 15. ryba pieczona 200g 5. Usługa gastronomiczna w formie cateringu świadczona będzie na zastawie ceramicznej lub porcelanowej, z użyciem sztućców metalowych i serwetek papierowych oraz szklanych naczyń do zimnych napojów. 6. Zamawiający w terminie nie później niż 7 dni przed planowanym spotkaniem przedstawi Wykonawcy zlecenie częściowe wykonania usługi (w formie elektronicznej lub faksem), określając termin i godzinę rozpoczęcia świadczenia usługi, przewidywaną ilość uczestników spotkania, skład menu, miejsce świadczenia usługi, przewidywany czas trwania świadczenia usługi - z wyjątkiem spotkań, których termin realizacji, z uwagi na przewidywany termin zawarcia umowy, uniemożliwia zachowanie terminu 7 dni 7. Zamawiający zastrzega sobie prawo do odwołania danego zlecenia, zmniejszenia lub zwiększenia liczby osób planowanego spotkania, nie później niż na 24 godziny przed terminem świadczenia usługi, o czym poinformuje Wykonawcę pocztą elektroniczną lub faksem. 8. W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: przygotowania posiłków, ich dowozu i estetycznego podawania w dni i o godzinie wskazanej przez Zamawiającego do miejsca i sali, w której będzie odbywało się spotkanie, najpóźniej na 30 min. przed rozpoczęciem spotkania, przygotowania stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym, zebrania naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych najpóźniej 30 min. po zakończeniu spotkania. 9. W przypadku korzystania przez Zleceniodawcę z bufetu ciepłego i zimnego, zamawianego przy imprezach powyżej 30 osób Zleceniobiorca zobowiązany jest do bieżącej obsługi spotkania. 10. Usługa winna być realizowana wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, a Wykonawca zobowiązany jest do przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych - Ustawa z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010r. Nr 136 poz. 914 z późn. zm.). 11. W przypadku awarii lub innych nieprzewidzianych zdarzeń u Wykonawcy zobowiązany on jest zapewnić posiłki, o nie gorszej jakości na swój koszt, z innych źródeł. 12. Zamawiający zastrzega sobie w trakcie realizacji umowy prawo dostępu do wszystkich atestów na surowce, urządzenia, sprzęt, naczynia, opakowania transportowe wykorzystywane w procesie przygotowania i transportu posiłków. 13. Zamawiający zastrzega sobie prawo do oceny i weryfikacji wszystkich parametrów zleconej usługi - na każdym etapie oraz w każdej chwili w miejscu przygotowywania posiłków i ich dostawy. 14. Wykonawca odpowiada za transport przedmiotu zamówienia oraz podanie go zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia, w szczególności zobowiązany jest do przestrzegania wymagań określonych w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r. (Dz. U. z 2010r. Nr 136 poz. 914 z późn. zm.). 15. Zamawiający zapłaci Wykonawcy wynagrodzenie za rzeczywistą ilość zrealizowanych usług gastronomicznych w formie cateringu, obliczoną według stawek jednostkowych określonych w ofercie Wykonawcy w ramach poszczególnych zestawów, które wybierze Zamawiający. Oferty nie zawierające pełnego zakresu przedmiotu zamówienia zostaną odrzucone..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: EURES - Europejskie Służby Zatrudnienia.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.03.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWO-USŁUGOWA "BISTRO" MARIA GODZIŃSKA
jakie przetargi wygrała firma
FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWO-USŁUGOWA "BISTRO" MARIA GODZIŃSKA
- Firma Gastronomiczno - Handlowo - Usługowa BISTRO Maria Kozłowska, ul. Basztowa 15, 83-200 Starogard Gdański, kraj/woj. pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 23495,47 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 24986,00
Oferta z najniższą ceną: 24986,00 / Oferta z najwyższą ceną: 25798,23
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z GDAŃSKA
- Dostawa elektronicznych systemów zarządzania kluczami (depozytorami) dla trzech jednostek Izby Administracji Skarbowej w Gdańsku: Pierwszy US w Gdańsku, Trzeci US w Gdańsku oraz Pomorski UCS w Gdyni
- Dostawa zestawu demonstracyjnego systemu radiowego UWB na potrzeby projektu PDIH dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej
- Modernizacja i naprawa schodów zewnętrznych i pochylni przed wejściem głównym do budynku B Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w Gdańsku.
- Dostawa materiałów eksploatacyjnych na potrzeby Sądu Apelacyjnego w Gdańsku
- Usługi opieki nad zielenią dla UCK
- Ochrona osób i mienia w budynkach POW NFZ w Gdańsku przy ul. Marynarki Polskiej 148 i ul. Podwale Staromiejskie 69, w Delegaturze POW NFZ w Słupsku oraz dozorowanie parkingów.
więcej: przetargi w Gdańsku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Kompleksowe sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Częstochowskiej
- Świadczenie usługi cateringowej podczas uroczystości wręczenia dyplomów na Wydziale Matematyki i Nauk Informacyjnych Politechniki Warszawskiej
- Przygotowywanie, dostarczanie i wydawanie (od pon. do piątku) śniadań, obiadów dwudaniowych, podwieczorków dla oddziałów przedszkolnych oraz obiadów szkolnych w Szkole podstawowej nr 8 w Gliwicach.(2)
- Usługi cateringowe dla gości wernisażu wystawy z okazji 70-lecia działalności Biblioteki Głównej Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie.
- kompleksowa usługa cateringowa
- wynajem telebimu z obsługą wraz z kompleksową usługą cateringową
więcej: Usługi dostarczania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.