To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2013-12-10
Tuchola: Przygotowanie i dostawa posiłków na potrzeby Jadłodajni prowadzonej przez Ośrodek Pomocy Społecznej w Tucholi w okresie od 01.01.2014r. do 31.12.2014r.
Numer ogłoszenia: 510740 - 2013; data zamieszczenia: 10.12.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 450986 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Pomocy Społecznej w Tucholi, ul. Świecka 45, 89-500 Tuchola, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 52 334 89 50, faks 52 336 00 62.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Ośrodek Pomocy Społecznej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przygotowanie i dostawa posiłków na potrzeby Jadłodajni prowadzonej przez Ośrodek Pomocy Społecznej w Tucholi w okresie od 01.01.2014r. do 31.12.2014r..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: a) Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę gotowego gorącego jednodaniowego posiłku dziennie przez 7 dni w tygodniu, w okresie od 01 stycznia 2014r. do 31 grudnia 2014r. b) Warunki dotyczące przygotowywanych posiłków: - 3 razy w tygodniu, w tym w dni świąteczne, danie obiadowe (650 kcal), składające się z: - mięsa (100 g), po obróbce termicznej, - ziemniaków (250 g), po obróbce termicznej, - sosu (min. 50 ml), po obróbce termicznej, - surówki ( 100 g), - napoju (200 ml). -3 razy w tygodniu zupa (550 kcal). Porcja zupy powinna składać się z: - objętość (400 ml), - wkładka mięsna lub kiełbasa (100 g) po obróbce termicznej, - 3 kromki chleba. - 1 raz w tygodniu drugie danie obiadowe jarskie (600 kcal) składające się z: - ryby bez ości lub filetu śledziowego (100 g), po obróbce termicznej, - ziemniaków (250 g), po obróbce termicznej, - surówki (100 g), - napoju (200 ml) albo - 2 jajek gotowanych lub smażonych, po obróbce termicznej, - ziemniaków (250 g), po obróbce termicznej, - sosu (min. 50 ml), po obróbce termicznej, - surówki (100 g), - napój (200 ml) . c) Wykonawca zobowiązany jest do składania kierownikowi Jadłodajni OPS w Tucholi jadłospisu uwzględniającego 7-dniowe menu, w każdy piątek na następny tydzień w formie drukowanej opatrzone podpisem i pieczęcią Wykonawcy. d) Ilość dostarczanych posiłków dziennie: 65 (+/- 5) e) Wykonawca zobowiązany będzie do dostarczania posiłków o gramaturze i kaloryczności zgodnie ze wskazaniami w punkcie b). f) Gotowe posiłki Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać codziennie własnym transportem przystosowanym do przewożenia żywności, do Jadłodajni Ośrodka Pomocy Społecznej w Tucholi ul.: Świecka 45, województwo kujawsko-pomorskie, na godzinę 11.30, bez naczyń. Posiłki muszą być przygotowane wyłącznie ze świeżych produktów i dostarczone na wskazane powyżej miejsce w pojemnikach Wykonawcy zapewniających odpowiednią temperaturę (min. 75oC przy dostawie). Pojemniki Wykonawca zabiera po wydaniu posiłków i należycie dba o ich czystość. h) Wykonawca ma obowiązek przechowywać próbki wszystkich potraw wchodzących w skład dostarczanych posiłków, zgodnie z aktualnie obowiązującymi w tym zakresie przepisami...
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.12.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Restauracja Klonowianka Zbigniew Dymarkowski, Klonowo 8, 89-526 Lubiewo, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 82415,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 78949,50
Oferta z najniższą ceną: 78949,50 / Oferta z najwyższą ceną: 99645,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z TUCHOLI
- Dostawa worków do selektywnego zbierania odpadów komunalnych
- Budowa sieci wodociągowej i kanalizacji sanitarnej w ul. Żonkilowej w Tucholi
więcej: przetargi w Tucholi »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Organizacja konferencji "Nowe inspiracje" RODN WOM w Katowicach z noclegiem i wyżywieniem oraz cateringiem, a także zaprojektowanie, wykonanie i dostawa materiałów promocyjnych, KPO
- "Usługa przygotowania, dostawy posiłków i napojów dla podopiecznych Centrum Opiekuńczo - Mieszkalnego".
- Usługa cateringowa w zakresie przygotowania i dostawy posiłków na rzecz podopiecznych RPOT w Ignatkach-Osiedle w okresie od dnia 01.04. 2025 r. do dnia 31.12.2025 r.
- Usługa organizacji wydarzenia pn. Festiwal Kariery
- BZP.2711.5.2025.MR Świadczenie usług cateringowych na rzecz Uniwersytetu Wrocławskiego w ramach postępowania o udzielenie zamówienia publicznego prowadzonego w celu zawarcia umowy ramowej.
- Usługi cateringowe (usługi dostawy i podania posiłku oraz zorganizowania podczas przerwy w wykładach tzw. serwisu kawowego) w trakcie przeprowadzenia szkoleń.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.