eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Biała PodlaskaZamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-02-24

Biała Podlaska: Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych
Numer ogłoszenia: 51948 - 2010; data zamieszczenia: 24.02.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny , ul. Prosta 33, 21-500 Biała Podlaska, woj. lubelskie, tel. 083 3447509, faks 083 3432198.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny, jednostka budżetowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część:1 1.Kiełbasa zwyczajna - zgodnie z normą PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1500kg 2.Kiełbasa krakowska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 400kg 3.Kiełbasa śniadaniowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1300kg 4.Kiełbasa mortadela -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1100kg 5.Parówka śląska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. CPV 15131130-5 - 1000kg 6.Kiełbasa parówkowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1100kg 7.Kiełbasa tyrolska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1400kg 8.Lunchen prasowany -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1400kg 9.Kiełbasa domowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1150kg 10. Kiełbasa wiejska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 500kg 11.Pieczeń wiedeńska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131120-2 - 1300kg 12.Mielonka śniadaniowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1600kg 13.Boczek wędzony b/k łuskany - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131400-9- 400kg 14.Salceson włoski - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131400-9 - 1500kg 15.Kaszanka pieczona- zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131134-3 - 1500kg 16.Mortadela drobiowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 1600kg 17.Parówki drobiowe - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 1400kg 18.Polędwica drobiowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 250kg 19.Pasztetowa wieprzowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131400-9 - 1 250kg 20. Pasztet domowy - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131120-2 - 1 200kg 21.Wołowina kl. II b/k - zgodnie z PN-88/A-82003 gat. I CPV 15131600-1 - 1 400kg 22.Łopatka wieprzowa b/k - zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15131100-6 - 1 500kg 23.Żeberka wieprzowe paski- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15131400-6 - 800kg 24.Wieprzowina kl. II b/k (mięso gulaszowe)- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15131400-9 - 3 000 kg 25. Wątroba wieprzowa gat.I zgodnie z PN -86/A-82002 gat.I CPV 15131400-9 - 700 kg 26.Schab wieprzowy b/k- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15131400-9 - 60kg 27.Antrykot- zgodnie z PN-88/A-82002 gat. I CPV CPV 15131600-1 - 500kg 28.Wątroba wołowa- zgodnie z PN-88/A-82002 gat. I CPV 15131600-1 - 800kg 29.Płuca wołowe- zgodnie z PN-88/A-82002 gat. I CPV 15131600-1 - 800kg Część 2: 1. Kurczak mrożony KL. A, będący całą tuszą drobiu po wypatroszeniu i bez wewnętrzności, głęboko zmrożona do temperatury nie wyższej niż - 18oC. Gat. I CPV 15112000-6 - 2 500kg 2. Żołądek mięśniowy z kurczaka bez rogowatego nabłonka i z usuniętą zawartością treści żołądka, głęboko zmrożony do temperatury nie wyższej niż -18oC, Gat. I CPV 15112000-6 - 700 kg, Część 3: 1. Pasztet drobiowy (puszka) od 290g do 330g gat. I CPV 15131000-5 - 1 900kg 2. Konserwa wieprzowa (puszka) od 290g do 330g gat. I CPV 15131000-5 - 1 900kg.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.03.2011.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • O udzielenie zamówienia mogą się ubiegać oferenci, którzy spełniają warunki zawarte w art.22 ust. 1 oraz nie są wykluczeni na podstawie art. 24 ust . 1 i 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 Prawo zamówień publicznych, (tekst jednolity Dz.U. 2007 Nr 223 poz. 1655 z późniejszymi zmianami):

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1. W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienia do wykonania zamówienia określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy, wykonawca składa następujące dokumenty: 2. Oświadczenia zgodnie ze wzorem określonym w załączniku nr 2 do SIWZ. 3. Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków określonych w Ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r o bezpieczeństwie żywności i żywienia, zgodnie ze wzorem określonym w załączniku nr 3 do SIWZ. 4. Formularz ofertowy, zgodnie ze wzorem określonym w załączniku nr 4 do SIWZ. 5. Wyżej wymienione dokumenty mogą być złożone w formie oryginałów lub kserokopii potwierdzonych przez Wykonawcę za zgodnością z oryginałem 6.Brak któregokolwiek dokumentu wymienionego w pkt. 10 ust. 2, 3, 4 spowoduje odrzucenie oferty

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać nieodpłatnie: osobiście w siedzibie zamawiającego ul. Prosta 33, 21-500 Biała Podlaska, budynek F pokoju nr 103, w godzinach 7.30-15,00 pocztą.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 10.03.2010 godzina 10:00, miejsce: Sekretariat ( budynek A, pok. Nr.205) Zakładu Karnego w Białej Podlaskiej ul. Prosta 33, 21-500 Biała Podlaska.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zakład Karny w Białej Podlaskiej, ul. Prosta 33, 21 -500 Biała Podlaska, tel.083-342-67-44 fax. 083-343-21-98, e-mail zk_biala_podlaska@sw.gov.pl. Nr. Regon 000320905, NIP 537-10-46-157.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Kiełbasa zwyczajna - zgodnie z normą PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1500kg 2.Kiełbasa krakowska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 400kg 3.Kiełbasa śniadaniowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1300kg 4.Kiełbasa mortadela -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1100kg 5.Parówka śląska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. CPV 15131130-5 - 1000kg 6.Kiełbasa parówkowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1100kg 7.Kiełbasa tyrolska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1400kg 8.Lunchen prasowany -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1400kg 9.Kiełbasa domowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1150kg 10. Kiełbasa wiejska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 500kg 11.Pieczeń wiedeńska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131120-2 - 1300kg 12.Mielonka śniadaniowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1600kg 13.Boczek wędzony b/k łuskany - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131400-9- 400kg 14.Salceson włoski - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131400-9 - 1500kg 15.Kaszanka pieczona- zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131134-3 - 1500kg 16.Mortadela drobiowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 1600kg 17.Parówki drobiowe - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 1400kg 18.Polędwica drobiowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 250kg 19.Pasztetowa wieprzowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131400-9 - 1 250kg 20. Pasztet domowy - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131120-2 - 1 200kg 21.Wołowina kl. II b/k - zgodnie z PN-88/A-82003 gat. I CPV 15131600-1 - 1 400kg 22.Łopatka wieprzowa b/k - zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15131100-6 - 1 500kg 23.Żeberka wieprzowe paski- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15131400-6 - 800kg 24.Wieprzowina kl. II b/k (mięso gulaszowe)- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15131400-9 - 3 000 kg 25. Wątroba wieprzowa gat.I zgodnie z PN -86/A-82002 gat.I CPV 15131400-9 - 700 kg 26.Schab wieprzowy b/k- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15131400-9 - 60kg 27.Antrykot- zgodnie z PN-88/A-82002 gat. I CPV CPV 15131600-1 - 500kg 28.Wątroba wołowa- zgodnie z PN-88/A-82002 gat. I CPV 15131600-1 - 800kg 29.Płuca wołowe- zgodnie z PN-88/A-82002 gat. I CPV 15131600-1 - 800kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zakład Karny w Białej Podlaskiej, ul. Prosta 33, 21 -500 Biała Podlaska, tel.083-342-67-44 fax. 083-343-21-98, e-mail zk_biala_podlaska@sw.gov.pl. Nr. Regon 000320905, NIP 537-10-46-157.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kurczak mrożony KL. A, będący całą tuszą drobiu po wypatroszeniu i bez wewnętrzności, głęboko zmrożona do temperatury nie wyższej niż - 18oC. Gat. I CPV 15112000-6 - 2 500kg 2. Żołądek mięśniowy z kurczaka bez rogowatego nabłonka i z usuniętą zawartością treści żołądka, głęboko zmrożony do temperatury nie wyższej niż -18oC, Gat. I CPV 15112000-6 - 700 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Zakład Karny w Białej Podlaskiej, ul. Prosta 33, 21 -500 Biała Podlaska, tel.083-342-67-44 fax. 083-343-21-98, e-mail zk_biala_podlaska@sw.gov.pl. Nr. Regon 000320905, NIP 537-10-46-157.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Pasztet drobiowy (puszka) od 290g do 330g gat. I CPV 15131000-5 - 1 900kg 2. Konserwa wieprzowa (puszka) od 290g do 330g gat. I CPV 15131000-5 - 1 900kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.