To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-12-28
Jabłonka: Dostawa mięsa, produktów mięsnych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół w Jabłonce w roku 2013
Numer ogłoszenia: 530252 - 2012; data zamieszczenia: 28.12.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 503516 - 2012r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół w Jabłonce, ul. Piusa Jabłońskiego 4, 34-480 Jabłonka, woj. małopolskie, tel. 18 26 523 10, faks 18 26 523 10.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka budżetowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa, produktów mięsnych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół w Jabłonce w roku 2013.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, produktów mięsnych do stołówki szkolnej w Zespole Szkól w Jabłonce w roku 2013. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załączniki nr 6.1 do SIWZ. Uwaga! Jeśli w jakimkolwiek punkcie załącznika 6.1 do SIWZ użyto nazwy towarowej - Wykonawca może złożyć ofertę na towar równoważny do towaru, który wymieniono przy użyciu nazwy towarowej. 2. Zamawiający ma prawo zmienić ilości artykułów spożywczych w stosunku do ilości określonych w załączniku 6.1. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmniejszenia lub zwiększenia zakresu ilościowego dostaw artykułów spożywczych w granicach 20 % w stosunku do ilości artykułów określonej w załączniku 6.1 do SIWZ. W przypadku nie wykorzystania ilości towarów przewidzianych (w załączniku 6.1 do SIWZ) Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia w stosunku do Zamawiającego. 3. Dostarczony towar winien być świeży, z okresami ważności odpowiednimi dla każdego asortymentu, wysokiej jakości, tj. I-go gatunku, bez wad fizycznych i jakościowych i odpowiadać Polskim Normom. Wyroby winny być oznaczone zgodnie z obowiązującymi przepisami. 4. Każdą ewentualną zmianę w stosunku do zamawianego towaru lub jego ilości należy wcześniej konsultować z intendentem. 5. Wykonawca dostarcza do siedziby zamawiającego produkty spożywcze własnym transportem, na własny koszt w terminach, asortymencie i ilościach zgodnie z bieżącym zapotrzebowaniem Zamawiającego. 6. Dostawy winny być realizowane przy użyciu środków transportu przeznaczonych do przewozu żywności zgodnie z obowiązującymi przepisami. 7. Koszty przewozu, zabezpieczenia towaru i ubezpieczenia na czas przewozu ponosi Wykonawca. 8. Za stan jakościowy do czasu odbioru zamówienia odpowiada Wykonawca. 9. Poszczególne zamówienia będą składane telefonicznie, faksem, bądź drogą elektroniczną. 10. Szczegółowe terminy i godziny dostaw Zamawiający będzie podawać Wykonawcy telefonicznie, faksem, bądź drogą elektroniczną. 11. Poszczególne dostawy będą realizowane w godzinach w godzinach 6.30-7.30. 12. Mięso będą dostarczane każdy dzień. 13. W przypadku niezgodności dostarczonych artykułów z opisem zawartym w SIWZ Zamawiający odmówi odbioru tych artykułów i wyznaczy dodatkowy termin na dostawę artykułów wolnych od wad w ilościach określonych przez Zamawiającego, a Wykonawca poniesie koszty zgodnie z punktem 7. 14. Wykonawca zobowiązany jest rozładować towar w miejscu wskazanym przez Zamawiającego. 15. Odbioru towaru w siedzibie Zamawiającego dokona wyznaczony przez Zamawiającego pracownik. 16. Przez czas trwania umowy o zamówienie publiczne na dostawę artykułów żywnościowych dla stołówki szkolnej obowiązywać będą ceny jednostkowe za poszczególne pozycje towarów określone w ofercie Wykonawcy. 17. Mięso i wędliny muszą być dostarczane w czystych, zamkniętych pojemnikach do przewozu mięsa i wędlin. Mięso surowe nie może być przewożone razem z wędlinami. 18. Przedstawiana faktura powinna zawierać stan faktyczny dostarczonych towarów. Główny przedmiot CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.12.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
FIRMA "MAJERCZYK" SPÓŁKA JAWNA
jakie przetargi wygrała firma
FIRMA "MAJERCZYK" SPÓŁKA JAWNA
- Firma Majerczyk Spółka Jawna, Skrzypne, ul. Św. Jadwigi Królowej 77, 34-424 Szaflary, kraj/woj. małopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 43551,24 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 41877,70
Oferta z najniższą ceną: 41877,70 / Oferta z najwyższą ceną: 46490,40
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI JABŁONKA
więcej: przetargi JABŁONKA »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 18 WE WROCŁAWIU
- Cykliczne dostawy mięsa i jego przetworów dla potrzeb Powiatowego Szpitala Specjalistycznego w Stalowej Woli
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 2 w Gdyni, 81-597 Gdynia, ul. Leopolda Staffa 10.
- Zakup i dostawa poczęstunku dla uczestników projektu: "ROZWIJAMY POTENCJAŁY - Powiatowy Program Transformacji Pokoleniowej.", numer wniosku o dofinansowanie: FESL.10.24-IZ.01-06BE/23.
- Zakup i sukcesywna dostawa artykułów w spożywczych - żywnościowych do Dziennego Domu Pomocy pn. "Przystań Pluskowęsy" w Pluskowęsach w Gminie Chełmża
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.